|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
27.7.2012 11:31:46   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica01

user posted image en lep pozdravček!! Mi2 sva včeraj že kupila voziček in sicer 3-kolesnik znamke Baby Boom in do sedaj sva zares navdušena nad njimuser posted image Me pa že nekaj časa muči to da nikakor ne morem več nase spravit svojih starih hlač. Tako imamo mogoče dvoje in pa celo paleto pajkicuser posted image Tako, da sem šla včeraj malo pogledat v C&A in celo našla nosečniške jeans hlače znižane na 20 evrov..so šle kar z manouser posted image Pa drugače? Upam, da gre vse tako ko je treba!! Lp

Srecka! Js nosim nosecniske ze od zacetka junija. Ampak sm mela takrat dost vecji trebuh kot zdaj. Napihnilo me je kot zabo :) Zdj je pa ok. Opazam da mam manjsi trebuh kot v prvi nosecnosti.

Zdj sm pa v bolnici se mal shujsala in je se tolk manjsi. Ampak te kile bom ze cez vikend nazaj dobla :) haha

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.7.2012 13:18:46   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Buska ne bom pametna, ker ne vem, ampak vem samo kako je bilo pri meni. doma sem od 22. maja. najprej sem bila en mesec na bolniški, katero ti odpre osebni zdravnik, 22.6. sem dobila odločbo od komisije da mi bolniško podaljšajo do 4.8., sedaj grem pa v ponedeljek spet k zdravnici da mi pove kako naprej. Prvi mesec bolniške sem dobila 90% plače, na naslednjo pa še čakam. mislim da bo nekje 80%,ker da država. tako je pri meni. kako si bom pa za naprej uredila pa povem. :)

super, drzim pesti, da ti se naprej ustima Buser posted image user posted image ... pa super, da si mela prvih 30 dni 90%, se kr pozna pri porodniski . javi, kaj bos zrihtala user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 777
28.7.2012 12:27:14   
matejad
Lep pozdravček vsem januarkam! Vas redno berem, za pisanje pa vedno zmanjka časa in volje user posted image
Tudi jaz spadam med vas, z rokom 17.1.2013.
Pri zadnjem pregledu smo zelo očitno videli user posted image , na morfologiji čez 4 tedne pa bom še enkrat vprašala
za vsak slučaj, da mogoče kaj med nogami še ne zraste, hehe.
Imamo pa doma že enega fanta, starega 5 let, ki si trenutno želi sestrico user posted image

Pozdravček in lep dan še naprej.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 778
31.7.2012 20:11:43   
Klementina15
Hej hej! Po dolgem času se spet malo javim... smo bili malo naokrog, ne na morju na žalost... ampak vseeno sem se uspela malo spočit user posted image Zdaj me čaka nor mesec ker bom večino časa sama s svojima navihancema in ne vem kako bo šlo... res sta postala tako živahna in nagajiva da moram non stop hodit za njima in nekaj vzemat, skrivat, pospravljat...

Sedaj sem v 18 tednu baje.. rok so mi prestavili na 4.1.2013 tako da prosim če se popravi na seznamu... sem pa kar živčna še vedno... 14 dni nazaj sem tako lepo začutila prve gibe in sem bila totalno srečna... tudi v prvi nosečnosti sem začela uživat šele ko sem čutila brcike in sem imela pod kontrolo da je noter vse ok... zdaj pa že 1 teden nič več ne čutim in me kar skrbi... ma skos mi nagaja ta psiha user posted image Sploh ko berem take žalostne zgodbe.. objem vsem ki ste mogle skozi to grozo ko izgubiš pikico user posted image user posted image

RAvnokar sem zaključila porodniško in se prijavila na zavod... na srečo imam možnost se zaposlit pr očetu v podjetju.. sam me zanima če katera ve koliko časa moraš delat da lahko spet greš na porodniško?? moram se pozanimat...

Glede vozičkov za dvojčke pa jaz prisegam na easy walkerja - midva sva ga kupila v pikapolonici ko je bil v akciji in je zakon. ful lepo se pelje, obrača, res lepo vodljiv. gre čez vsa vrata, pa dost lahek je. midva sva res zadovoljna. aja, pa tud kombiniraš lahko kasneje - eno košaro + en športni del. da lahko prevažaš dva različno stara otroka...

Jaz bi tud rada šla na FB, sem že dooolgo nazaj pisala Ireni kot je bilo rečeno pa kar nič ni bilo potem..

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 779
31.7.2012 21:23:16   
finec
Buska, jaz sem tako ali tako zaposlena v svojem podjetju, tako da je hec samo v tem, da si sedaj sama plačujem prispevke, potem mi jih bo pa država, če bom seveda še v bolniški, je pa ta sistem pri nas res user posted image .

Klementina15, vzamejo ti povprečje prihodkov za eno leto nazaj, tako da sploh nima veze, da si bila na porodniški, verjetno ti bodo za osnovo vzeli tiste mesece porodniške + delo v očetovem podjetju do porodniške.
Daj me klikni na fb Darilnica Klavdija, pa te bom jaz dodala.
Pa lepo te prosim, ne obremenjuj se tako z brcami, ker si potem panična in v paniki ne znaš razumno razsodit. Saj vem, da nam sedaj vsem delajo hormončki na polno, vendar bo vse v redu. Sprosti se, globoko zadihaj in se prepusti user posted image

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.8.2012 9:34:57   
mazonkla
Oj punce vas berem odzačetka, pa sem bolj na mami sodelovala, samo so punce tam čist nezgovorne, jaz pa rada kaj preverem in napišem, pa sem se vam kar pridružila zdej user posted image  

Mi pričakujemo drugega škratka, ne vem še za spol mi zdravnik ni mogel še potrditi, no upam, da bom 31.8. ko bom v 19 tednu imela več sreče. Sicer pa imam doma fantka, ki bo oktobra star 2 leti.

Do zdaj mi je bilo non stop slabo, zadnje dni mi je malo lažje, je pa res težko prenašat vročino, vsaj meni user posted image

Rok imam 22.1. tko, da komaj že čakamo user posted image

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.8.2012 9:45:01   
Buska
finec: super, da ti ne bo treba prispekov placevat - ves, za s.p. bolj malo vem user posted image user posted image

Klementina 15: eh, ne sekiri se za brce, s pikico je vse ok

tudi pri nama sem nekaj casa nazaj cutila mehurcke, zdaj pa nic vec - pa vsak vecer poslusam z AngelSoundom srcka in tako sledima njegovim premikom user posted image user posted image

...............

(odgovor članu mazonkla)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.8.2012 10:44:00   
pik ipoki

user posted image user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , domači kraj, spol

29. 12. 2012
HeLenčica 31, 1user posted image . 0user posted image

1. 1. 2013

finec 28, 3user posted image , 2user posted image

2. 1.
malatt,

3. 1.
irenca penca, 3user posted image , 1user posted image

4. 1.
bodoča mami, 21, 1user posted image , 0user posted image
ruby81

5. 1.
SanaNeva, 1user posted image , 0user posted image

6. 1.

7. 1.

solo, 28, 2user posted image
Buška, 31, 1user posted image , 0user posted image , Škofja Loka
ajutaja, 1user posted image , 0user posted image
šičko, 32, 3user posted image , 0user posted image , Logatec
Veronchii, 1user posted image , 0user posted image

8. 1.
A Lana, 2user posted image , 1user posted image , Maribor
Nataliya, 2user posted image , 1user posted image

9. 1.
MaxKlara, 33, 1user posted image , 0user posted image , Novo Mesto
lilybeth
julij82, 29, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana
Klementina15, 27, 2user posted image , 2user posted image , Kranj

10. 1.
malek, 24, 1user posted image , 0user posted image , Krško
zojčka, 2user posted image , 1user posted image

11. 1.
sunshine1, 32, 2user posted image , 1user posted image

12. 1.
štrumfek, 23, 2user posted image , 1user posted image , Krško
cebelica6, 25, 2user posted image , 0user posted image

13. 1.

kokica25, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana
HotCat, 31, 1user posted image , 0user posted image , Celje
tinda, 2user posted image , 1user posted image
Tanisha 29, 1user posted image , 0user posted image , Kranj

14. 1.
pik ipoki, 26, 2user posted image , 1user posted image , Logatec
urska_m
tajalaja, 3user posted image , 0user posted image

15. 1.

sircek, 1user posted image , 0user posted image
aiwich 30, 1user posted image , 0user posted image

16. 1.
Metuljčica 30
žametka26, 3user posted image , 1user posted image
canina, 30, 1user posted image , 0user posted image , Vrhnika
franka123, 28, 3user posted image , 1user posted image

17. 1.
alenkita1, 25
matejad, 2user posted image , 1user posted image

18. 1.

zimska vrtnica, 24
zvezdica01
klukica, 28, 1user posted image , 1user posted image , Slovenj Gradec

19. 1.

20. 1.
Bijoux, 1user posted image , 0user posted image

21. 1.

Inigo, 26, 2user posted image , 1user posted image
pinkaponka25,
monmar, 31, 4user posted image , 3user posted image

22. 1.

Axlica, 33, Ljubljana
rozyca
db

23. 1.
Shilou, 2user posted image , 1user posted image

24. 1.

hubika, 27, 1user posted image , 0user posted image

25. 1.

mali srcek, 1user posted image , 0user posted image

26. 1.
carica, 1user posted image , 0user posted image

27. 1.

28. 1.

malatejkica, 26, 1user posted image , 0user posted image , Maribor
pinkaponka25
carica, 1user posted image , 0user posted image

29. 1.

30. 1.

31. 1.

lejca, 3user posted image , 1user posted image
tweetek, 3user posted image , 2user posted image

1. 2.

Pikica_82, 2user posted image , 1user posted image , Maribor

SKUPAJ NAS JE: 55

Nosečke z dvojčki: 2

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image
oska
aksuram
samsam
kejti
skarabej
lana83
katja83
nejka000
matejki
HANYBANY
user posted image

[/quote]

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.8.2012 22:30:09   
finec
Buska, sem d.o.o., tako da sem delodajalec in delojemalec v isti osebi user posted image , mož je pa s.p., vendar do sedaj noben od naju ni bil nikoli v bolniški, pa še zakonodaja se tako spreminja, da težko slediš vsemu user posted image V petek imam ponovno pregled, me prav zanima kako bo oz. kaj bodo potem iz komisije javili, ker sedaj pade strošek pa na državo, če mi podaljšajo.

Mazonkla, dobrodošla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
2.8.2012 9:09:45   
mazonkla
Jutro,

A me bo katera dala na seznam user posted image  to je moja druga nosečnost, doma imamo fantiča, rok imam pa 22.1. ne vemo pa še kaj bo....

SIcer pa jaz ne vem amapak tokrat komaj čakam, da grem na P, pa kje je še to, ker sem čist fuč in v službi, pol pa še ko pridem domov je treba kaj skuhat, se z otrokom ukvarjat, perilo pospravit in pol sam padem v posteljo user posted image  Bo pa treba delat do konca novembra in bo kar huda user posted image

Ena je rekla, da je kupila voziček baby boom, jaz sem ga imela pri prvem otroku in je zakon voziček, res je super, pa edini ki ima pri športnem delu strehico dolgo skoraj do nog. No sam sva ga prodala, zaradi pomanjkanja prostora in zdaj al bom istega kupila samo rabljenega, ker smo samo 1 leto v vozičku pol je pa itak marela zakon, al pa implast clipper3 mi je fullll lep, samo moram ga v živo videt, če je tud tko dobr kot baby boom. Pa jaz sem dala v voziček 3 velike vreče hrane spodaj v košaro, take nima noben voziček. Res ga priporočamuser posted image

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.8.2012 11:17:10   
Mala BB
En veliiik pozdrav vsem Januarkam! Nikoli ni prepozno, tako pravijo....pa se javljam šele danes. Bom pa v prihodnje bolj pridna, ha ha. Samo na kratko - pdp je 3.1., prvi otroček, v torek bila na amniocintezi in zdaj čakamo rezultate. Trenutno razpoloženje: zeloooo pozitivnouser posted image . Drugače pa vse ok. Zdaj grem pa v miru prebrat kaj ste vse že do sedaj napisale. Uživajte v poletju!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.8.2012 12:02:25   
caelia
punce, pozdravljene! Se opravičujem ker vdiram v vašo temo...
sem letošnja marčevka in sem prejšnji teden za darilo dobila nov voziček, ki si ga prej nisem mogla privoščiti :S

zdaj prodajam naš komplet (voziček, lupinico, športni del, adapterje, senčnik, prevleke za dež...) športni del je še nerabljen ker imamo malega še vedno v košari (bil je nedonošen in je zato še vedno manjši kot ostali 5 mesečniki) vse skupaj pa je rabljeno 4 mesece. (razen športnega dela, ki sploh ni rabljen) če katero zanima, naj mi pošlje zs :)

voziček si pa lahko ogledate tukaj:

http://www.pocenivozicki.si/product.php?id_product=13

cena novega je 384 eur, jaz pa ga prodajam po simbolični ceni (150 eur). Kombinacija barve je oranžno-srebrna.

drugače pa vam vsem želim lepo nosečnost in čuvajte sebe in svoje zakladke.. pa počivajte, da vas kaj ne prehiti... (kot je mene)

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.8.2012 14:01:18   
Mala BB
Pikipoki, a me lahko daš na seznam prosim? Pva nosečnost, ne vemo še spola, pdp 3.1., sem pa iz Celja. Najlepša hvala in lep sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 788
4.8.2012 13:46:54   
MioBambino
Bi lahko kdo še mene, prosim, dodal na zasebni FB? user posted image

Lahko na ZS.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.8.2012 20:46:39   
Buska
poslji mi ZS s podatki in te dodam

...............

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.8.2012 12:43:05   
sandrine
Pozdrav še od ene januarke, ki vas spremlja od začetka:) PDP je 10.01., sem pa iz Celja.
Spola še ne vemo, naslednji pregeld pa je morfologija 31.08. (kje je še to:)
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.8.2012 20:38:38   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

Pozdrav še od ene januarke, ki vas spremlja od začetka:) PDP je 10.01., sem pa iz Celja.
Spola še ne vemo, naslednji pregeld pa je morfologija 31.08. (kje je še to:)
Pozdravček vsem user posted image

Heeeeeeeeej! Js mam pa tk smotano zdj s pregledi... Naslednjega imam 26.8. pri drugi G, kr je moja na dopustu in pol ga mam spet sele 24.9., ko bom v 23. tednu. Tko da mi bo nardila morfologijo ful pozno... :/

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.8.2012 21:00:52   
Bijoux
Pozdravljena sandrine user posted image

Js mam pa vprašanje glede morfologije..naročena sm na pregled v 19. tednu, pa mi je že na prejšnjem pregledu reku, da se bo na tem pregledu k zdj pride, mal bolj potrudu, da se bo vidu spol in pač da bo bolj natančno pregledu plod, ni pa nč konkretno še omenju morfologije. A so jo kateri že delal v 19. tednu al ste vse čakale 20. ali pa 21. teden?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 793
8.8.2012 8:53:41   
mazonkla
Ojla nosečke, nismo glih neki zgovorne a ne user posted image

Bijoux jaz imam konec avgusta ko bom noseča 19 tedno pregled in tudi moj G bo bolj natančno poledal a morfologije ne bo delal pred 21 tednom, jo noben ne. Tudi prvič je bilo tako user posted image

Sicer pa paše tale ohladitev zelo user posted image

Jaz tudi komaj čakam pregled in da izvem končno spol

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.8.2012 9:38:22   
Bijoux
Mazonkla, sj midve mava pa čist skupi rok user posted image
Men so sicer na nuhalni že rekli, da zgleda, da je user posted image , sam ni bilo stoprocentno, zato tud js komi čakam, če se bo zdj že bolš vidl. Ampak sj pravijo, da ne moreš bit stoprocenten dokler dete ne pokuka na svet user posted image

(odgovor članu mazonkla)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.8.2012 9:59:08   
pik ipoki

helow!
jest sem mela pregled skoraj pri 17t in mi je pogledala in rekla da bi lahko že malo morfologijo naredla, je rekla da se vse lepo vidi! in me naročila v 20t tako da bom mela 31.8. morfologijo! tako da morfologijo delajo ko vidijo da se bo dobor videlo, že sama vidi, kdaj je otrok dovolj razvit in dovolj velik da se jo dela. predvideno je nekje od 20-22 tedna. recimo prejšnjo nosečnost je bil plod zelo majhen in mi jo je delal šele v 24t in se je vse videlo, sedaj pa že v 20t! tako da to je odvisno!
vsaj pri nas je tako!

drugače pa tole vreme je čist ubijalsko, saj komi živim! sam tečnarim kok mi je vroče in se premikam iz sence v senco, ker notr ne zdržim, ne pade temperatura pod 28! noro!!
komaj čakam morje, gremo 24.8 user posted image in 31.8. ko bi lahko še uživali na morju gremo že zelo zgodaj domov, ker gremo pogledat pikico malo! kasneje mi ni mogla dat datuma ker gre ona na dopust user posted image tako da en dan dopusta z veseljem dam za našo malo pikico user posted image

uživajte v senci s čim več tekočine!!!

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 796
8.8.2012 12:17:47   
matejad
Lep pozdravček tudi od nas!
Morfologijo se dela okoli 20. tedna. Gin. pregleda vse notranje organe, če je vse ok, prstke na rokah in nogah, glavico...
V glavnem, celega pač pregleda, sicer je pa ta pregled najbolj posvečen notranjim organom.
Jaz ga imam 23.8., ko bom v 19. tednu. komaj čakam nanj, da še enkrat potrdi, ali imamo res user posted image , ali pa je mogoče še kaj zrastlo.
Takrat imam tudi obsežne lab. preiskave. Je katera od vas že opravila OGTT test? Po novem ga ima vsaka nosečnica. Blek, tole ne bo prijetno...

Se pa končno lahko tudi jaz pohvalim, da sem včeraj prvič začutila našo frčafelco! Tako lepo je brcnila ene 5x, vsakič na isto mesto, tako da sem se končno prepričala,
da to naše dete živi, hehe... Namreč, me je že panika grabla, ker sina sem tak čas (17. teden) že lepo čutila, tokrat pa še nič. Danes je tudi že nadoknadila zamujeno,
brclja vsakič po malem, hvala bogu! Ni ga lepšega občutka, kajne??

Vreme je ubijalsko tudi meni...tečna kot muha, cmerava, zaspana...najraje bi enega kar ugriznila, hehe user posted image

Želim vam lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 797
8.8.2012 12:29:13   
Bijoux
O, kok je fino prebrat, da nism edina taka, k ji tale vročina čist nč ne paše in sm čist brez volje in nič se mi ne da...in skoz komi čakam, da bojo temperature človeku mal bolj prijazne, da bo življenje lepše user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.8.2012 13:14:55   
zojčka
Hellov souser posted image , malo se oglašam ampak redno prebiram forum. Vidim po številu user posted image , da bo po veselem decembru še veseli januar user posted image user posted image . Imam morfologijo 23.8. v 20.tednu. Tudi sama težko prenašam vročino in se kar bolj notri držim. Drugače sem iz Litije rok je pa ostal 10.1.2013. Se tipkamo...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 799
8.8.2012 13:19:58   
mazonkla
matejad še dobro, da nisem zraven tebe da me ne moreš grizt user posted image

Ja jaz takoj podpišem, da bi bilo konec poletja, ker sem tud jaz k cunja in sem še bolj lena kot bi sicer bila.... no kako lepo je brat da smo vse nestrpne na pregled user posted image

Kdaj boste začele kej resno kupovat? jaz HB imam skoraj vse doma, edino voziček in lupinico bom kupila, ostalo ni potrebno. No pa za cunje bomo videli kaj bo, za fantka imam skoraj vse doma, kaj dokupimo ampak to je to, za pupco pa nič ampak bi pa z veseljem kupila tud kaj rozastega user posted image  no jaz bom začela tam v novembru kupovati in v decembru vse pripravljati, da me kaj ne prehiti. V prvo sem imela že en mesec pred rokom torbo za P in vse na svojem mestu user posted image  pa je frajer zamujal 9 dni...

(odgovor članu zojčka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......