vesper
|
uff ste se razpisale Ja sej inigo tudi jaz sem za violo pri stokku Sem te ravno želela vprašat kaj te je zmotilo pri stokku pa si mi že sama odgovorila Hmmmm da se ne da spustit športni del? To pa ravno ni dobro ja. Samo meni se zdi, da vsaj malo gre v ležeči položaj. Ali? nitta jaz sem bila pred tremi tedni na ogledu mime vozička v Ljubljani pri oni gospe iz malivragci. V voziček sem se naravnost zaljubila, vendar.... jaz sem želela belega in sem potem videla že ene tri pri nas v Mb in ko sem videla kako umazani so že zdaj poleti, me je kr minilo, da bi ga kupila, glede na to, da rodim po zimi. Pa zmotil me je tudi ležeči del, za novorojenčke, ker je nekako tako tanek in ne vem...., tako mehek nestabilen se mi je zdel Pa eno znanko sem spraševala za nasvet in je nekaj tožila da se ne da lepo zložit in ne gre lepo v prtljažnik itd.... ampak glej, tako kot sem že prejšnjič rekla, vsak voziček ima neke slabosti in prednosti, tako da , jaz sem ena tistih, ki se sedaj pač ravnam bolj glede izgleda in všečnosti, pač prvi otrok in mogoče se bom čez nekaj časa tepla po glavi, da nisem izbrala katerega drugega kot stokke, ampak.... inigo fajn da sta z pikecom uživala, prav je tako... meni se pa je nekaj sladko začelo luštat kot nori. Zdaj se cel čas sploh nisem dotaknila nobenih sladkarij (prej sem jih mimogrede oboževala) zdaj pa me je spet začelo nekaj mamit, pa glih ko sem se veselila, da bom nosečnost preživela brez Aja, glede nosečniških oblačil, jaz še tudi nisem nič kupila, še mi je vse prav od stare garderobe. No, razen kakšnih hlač, ko ne grejo zapet, ampak ostale oblekce in majice pa so še vse ok. Sem že nekaj gledala po nosečniških oblačilih, pa se mi zdi vse nekak veliko. Sigurno bom pa mogla kupit enih par hlač za jesen in zimo nosečniških, to pa sem prepričana Pa danes me nekaj čudno špika v spodnjem delu trebuha, kr neki krči, tak da bolj počivam