|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
7.9.2012 11:25:03   
matejad
Mi smo imeli pa včeraj morfologijo. Tudi pri nas je vse OK, je pa naše dete ležalo v tako
nerodnem položaju, da ginekolog ni mogel z gotovostjo povedati, kaj bomo dobiliuser posted image
Do zdaj smo 2x dobili odgovor, da bo punčka, včeraj pa kr, da bi lahko bil fantek.
Grrrr sem bila malček jezna, spet nisem mogla v shoping...
Ampak važno, da je dete zdravo, težki smo 400g, vse meritve so v mejah normale...

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.9.2012 11:31:24   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: matejad

Mi smo imeli pa včeraj morfologijo. Tudi pri nas je vse OK, je pa naše dete ležalo v tako
nerodnem položaju, da ginekolog ni mogel z gotovostjo povedati, kaj bomo dobiliuser posted image
Do zdaj smo 2x dobili odgovor, da bo punčka, včeraj pa kr, da bi lahko bil fantek.
Grrrr sem bila malček jezna, spet nisem mogla v shoping...
Ampak važno, da je dete zdravo, težki smo 400g, vse meritve so v mejah normale...

ah... to je pa res smotano! user posted image

sm zadnč brala, da če ti pr NS rečejo, da maš fanta, je to skor sigurn. Če pa je punčka... pa baje zelo hitro zrase tam lulek in naenkrat ni več pupa. Na začetku so genitalije baje tako nabrekle, zaradi hormonov, da je ful tešk dejansko videt kaj bo. Tk, da tele UZ je treba kr z rezervo jemat. Nikol bit 100%.

Kdaj maš pa nasedn pregled? nafehtaj G, da pogleda še enkrat user posted image

A je mela katera od vas specifično željo kaj bi rada imela? jst na primer nikoli nism rekla, da bi hotla met punčko. ne vem zakaj... pa ne da bi si zdj ful želela fantka. je pa smešno to, da se s punčko niti nikoli nism vidla... še kadar sem sanjala kaj v zvezi s svojimi (bodočimi) otroki, so bli ti vedno fantki user posted image mogoče mi pa ni dano met rozike user posted image čeprav bi z veseljem šla kdaj v šoping za roza stvari user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.9.2012 11:35:31   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Aylica

Jaa,pa se res je.nasa je stara 7let pa komaj caka..dans zjutraj je rekla da upa da bo puncka.pa evo je res..

bote mel pa kr razliko! men se zdi že 4 leta - pri nas o 4 in pol - velika razlika.

razmišljam o tem kako se bodo razumeli... sj to je veliko odvisno od vzgoje in karakterjev, ampak večja je razlika, večji je generacijski razpon, večje so razlike v mišljenju. igrali se sigurn ne bodo več skup. tk da res ne vem, a sm zdj v prednosti, ker je že tok velik, da mi bo kaj lahko pomagal in bom mela manj dela, ker se zna že sam zrihtat al nism, kr si bosta zaradi let tolko različna, da se ne bota štekala tk kot bi se lahk. pač razmišljam.

sj ne vem... ker sem edinka, mi najbrž te stvari ne grejo v glavo user posted image

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.9.2012 11:43:24   
Mala BB
Očitno potekajo dnevi morfologij, ha ha. In super kako je povsod vse ok.

Punce, nekaj me zanima, a so vam kej novega povedali kako je s temi zavitki za novorojenčke? Se že ve ali bojo oz. kaj je zdaj s tem?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.9.2012 12:03:59   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB

Očitno potekajo dnevi morfologij, ha ha. In super kako je povsod vse ok.

Punce, nekaj me zanima, a so vam kej novega povedali kako je s temi zavitki za novorojenčke? Se že ve ali bojo oz. kaj je zdaj s tem?

jap... tak cajt je user posted image

glede teh paketov je pa mnde zdj tk, da ga dobiš po rojstvu user posted image tk sm zadnč brala.

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.9.2012 19:00:33   
MooZ
Ojla punce! Se spet mal oglasim tukaj user posted image Fuuul sem vesela za vse morfologije in da ste super ok user posted image
Kar se razlik tiče, se pa spomnim mojega nečaka, ki si je taaako srčno želel sestrico ali bratca in ko je bil star 6 let je dobil sestrico. Vam povem, da je to taka ljubezen, da ju je veselje gledat, čeprav se tud zravsata user posted image Mala pri treh letih nič ne zaostaja za svojim bratcem. Je bil pa nečak hecen, ko je enkrat moji mami razlagal, da je sicer zelo zelo srečen, da ima sestrico, samo da je pa vseeno malo razočaran, ker si je on želel nekoga, s katerim bi lahko že igral, tako pa je moral na to še malo počakat, ker si z dojenčkom ni mogel kaj dost pomagat. Se pa znata zdaj kljub razliki v letih ful lepo igrat skupaj. Luštni so, ni kaj user posted image

Midva sva šla pa danes na Otroški bazar pogledat in pri Tosami nakupila kr nekaj reči, ker imajo znižano. Sem šla na njihovo spletno trgovino pogledat in zračunala, da sva vsaj 10€ prihranila. Potem sva šla še v mothercare pofirbcat in je moj skoraj zbolel user posted image nisem si mislila, da bom jaz tista, ki se bom znala zadržat pri nakupih in še mojega bremzam zraven. Sem dobila pa dva modrčka za dojenje v kompletu, znižana za polovico. Pa vidim, da bom tja še lahko šla, ker imajo moje cifre...moji me zezajo, da mi še vedno ostanejo Induplati, če drugje ne bom dobila user posted image

Jutri se pa lotiva beljenja...komaj čakam, da bo to mimo user posted image Lep konec tedna vam želim! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.9.2012 20:50:27   
Inigo
MooZ - super za bazar in se bolj super za modrcke. Povej mi, kaj vse sta pa kupla pr tosami?

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
8.9.2012 11:50:42   
MooZ
Pri Tosami sva vzela dva paketa tetra plenic, pa še en paketek manjših tetra krpic, pa dve škatli blazinic za dojenje, pa mrežaste hlačke, pa še krpice za umivanje. Mislim, da je blo to to. Dobila pa sva še nek paketek z nekaj vlažilnimi robčki, pa krpice in še nekaj blazinic za dojenje, pa še tosamin nahrbtnik za povrhu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
8.9.2012 19:38:58   
Bijoux
No, pa še moje novičke z bazarja. Ubistvu sem, ker pač še nikoli nisem bila na bazarju, pričakovala malo več opreme ali oblačil za otroke. Imajo pa ogromno štantkov za različne športne aktivnosti, pa jezikovne šole se predstavijo, uglavnem otrokom res ni dolgčas, veliko imajo za počet, precej je aktivnosti, mali živalski vrt itn. Je fino user posted image
Midva sva se pa največ časa zadržala tudi pri Tosami in pa kupila sva filter za vodo, ki ga pač nujno potrebujeva, pa je bil res ugoden. So naju ustavli tudi pri Mothercare, ampak ker sem rekla, da ne poznam kaj dosti, mi je v roke potisnila katalog in prijavnico in rekla, naj se oglasim v trgovini..

Drugače pa..Mooz, lahko ti kaj poveš, kakšne cene imajo pri Mothercare? Ali katerakoli druga, ki je tam že bila ali kupovala? Js sm pregledala katalog, res majo super stvari, ampak mi vse že samo na pogled izgleda drago.

Aha, pa še eno vprašanje..a ima katera kakšne izkušnje z vozički Cam? Midva sva enega ful lepega vidla v BC in glede na to, kaj vse sem že slišala, na kaj morava biti pozorna, je resen kandidat user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
8.9.2012 19:54:37   
Pikica_82
Jaz sem si v prvo ful želela fantka, sem mela skoz filing, da bo, nekak se sploh nisem videla s pupo user posted image  Pa je bil. Zdaj sem pa prepričana, da je pupa, v vseh bodočih scenarijih v moji glavi je zraven pupa, pa ne vem, al je to od želje, al me občutek ne vara user posted image  Tak da bo kar šok, če mi na M pove, da je fantek. Saj vem, samo da bo zdravo, ampak želja je vseeno želja. Saj bom zeloooo vesela tudi fantka, da ne bo pomote, samo jaz bi zdaj eno pupico user posted image
Mothercare je glede igrač malenkost dražji od ostalih trgovin, ampak majo the best zadevce. Tud dobro so založeni s pripomočki za ustvarjanje (naš mali ful rad ustvarja), pa ful imajo lesenih igrač (če je kateri recimo to pomembno). Glede opreme pa pojma nimam, kake so cene, mi smo ponavadi samo na oddelku z igračami (pa obvezen je seveda obisk igralnice).

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.9.2012 9:05:22   
elenn
meni je mothercare the best trgovina......tam sva kupila voziček......sicer niso poceni ampak sva naletela na neko akcijo......pa tudi obleke imajo res dobre in kvalitetne...sicer mal dražje od drugih trgovin ampak vseeno vsaj dobiš nekaj kvalitetnega.......sedaj pa imajo še popuste in se res splača....jaz sem kupila dva modrčka za dojit...ne navadna bela ampak zelo lepo in sem dala 20€ za oba.......tako da jaz definitivno bom še šlauser posted image

glede igrač pa ne vem kako je ker nisem še nič pogledalauser posted image

pa še nekaj bi vas vprašala....vsak popoldan sedaj že ene 5 dnimi trebuh za kakšno urico zelo otrdi in me to kar boli.....kot da mi hoče počituser posted image pa ne vem ali je to v redu?? ali naj povem g na naslednjem pregledu??

drugače pa tud midva misliva da bo pupika in komaj čakam morfo da povejo al je res al ne.....želje posebne pa ni, nama je vseeno kaj bo:))))))

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.9.2012 15:04:54   
MooZ
elenn, to sem že večkrat slišala, da kateri trebuh otrdi za nekaj časa, ampak če te skrbi pa le vprašaj svojo G, da boš vedela pri čem si. Sej zato so menda tam, da nam med drugim tud pojasnijo take in drugačne neznanke.

Ja res je, da je mothercare malo dražji, če pogledaš njihove izdelke, so pa res tud malo višje kvalitete po mojem mnenju. Sicer nisem bla tam ne vem kolkrat, ampak vedno so pa imeli neke artikle znižane, tako da se predvsem splača take stvari ujet. Bom pa bon za 20% tud šla skoristit verjetno, pa mika me it še po kak modrček za dojenje, ker so ravno znižani. Tud v 1. nadstropju se da najt kaj znižanega med opremo user posted image

(odgovor članu elenn)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.9.2012 15:48:50   
HotCat

Čao punce, jaz sem bila zadnjič prvič v trgovini mothercare, sploh nisem prej slišala za trgovino. In moram povedati, da imajo res prelepe stvari. So pa tudi kr dragi, ampak se najde kaj na popustu in takrat se res splača kej kupiti user posted image ...jaz sem kupila prelep zimski pajac in dve super igrači user posted image user posted image ...sem pa sigurno da bom šla še kej tja pogledati.

Imajo tudi prelepe modrce za dojenje, sem si ga že zadnjič imela namen kupiti ampak mi je prodajalka svetovala da bi še počakala ker seveda se lahko še kr povečajo kasneje, čeprav upam da se ne bodo ker imam že tako velike user posted image user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.9.2012 17:54:14   
Anonimen
Vidim, da se ravno pogovarjate glede Mothercare trgovine. Kakšne so cene v Sloveniji ne vem, so pa v Angliji ugodne. Npr. 3 pižamice so 7 funtov, 7 bodije je 10 funtov. V Slovenijo žal ne dostavljajo, tako da pride v poštev samo če koga poznate, ki tam živi. Alternativa je tudi Next, ki ima ravnotako ugodna oblačila.

(odgovor članu HotCat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.9.2012 8:22:19   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: elenn

meni je mothercare the best trgovina......tam sva kupila voziček......sicer niso poceni ampak sva naletela na neko akcijo......pa tudi obleke imajo res dobre in kvalitetne...sicer mal dražje od drugih trgovin ampak vseeno vsaj dobiš nekaj kvalitetnega.......sedaj pa imajo še popuste in se res splača....jaz sem kupila dva modrčka za dojit...ne navadna bela ampak zelo lepo in sem dala 20€ za oba.......tako da jaz definitivno bom še šlauser posted image

pa še nekaj bi vas vprašala....vsak popoldan sedaj že ene 5 dnimi trebuh za kakšno urico zelo otrdi in me to kar boli.....kot da mi hoče počituser posted image pa ne vem ali je to v redu?? ali naj povem g na naslednjem pregledu??

drugače pa tud midva misliva da bo pupika in komaj čakam morfo da povejo al je res al ne.....želje posebne pa ni, nama je vseeno kaj bo:))))))

za kakšno uro??? to ni ok! normalno otrdevanje trebuha je v stilu popadkov. drži minutko mogoče malo več in spusti. sicer pa drugega zdravila ni kot je jemanje magnezija. čimveč magnezija. če ga zaužiješ preveč, ga telo samo izloči z blatom (malo bolj redko blato boš mogoče imela). drugega ni.

(odgovor članu elenn)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.9.2012 8:25:58   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Čao punce, jaz sem bila zadnjič prvič v trgovini mothercare, sploh nisem prej slišala za trgovino. In moram povedati, da imajo res prelepe stvari. So pa tudi kr dragi, ampak se najde kaj na popustu in takrat se res splača kej kupiti user posted image ...jaz sem kupila prelep zimski pajac in dve super igrači user posted image user posted image ...sem pa sigurno da bom šla še kej tja pogledati.

Imajo tudi prelepe modrce za dojenje, sem si ga že zadnjič imela namen kupiti ampak mi je prodajalka svetovala da bi še počakala ker seveda se lahko še kr povečajo kasneje, čeprav upam da se ne bodo ker imam že tako velike user posted image user posted image

jst še tut nism bla... sam ste me zdj tk nakurle s to trgovino, da bom mogla it pogledat user posted image user posted image user posted image

glede zizik pa ja... znajo še kj zraste. največje bodo tko prvi teden/dva po porodu. takrat te hoče kr raznest! pol je pa vedn bolš. vsaj moje izkušnje so take user posted image jst sm rešla to tko, da sm kupla dva prevelila modrca, dva taka ki sta mi bila čisto prav in sm mela mir neki časa. pol sm pa že tko sama šla po trgovinah in kupla pravega.

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.9.2012 8:42:44   
Inigo
da vam še to povem... ko sm tk jamrala, da nč ne brca ta naš otrok... no, zdj ga sicer že dobra dva tedna ornk čutim, ampak zdj pa že tok brca, da se čuti tudi navzven. in včeraj je mel očitno trening tekvandoja al je pa plesal makareno user posted image da je še dragi čutim brce. jp! TK MOČNO! trebuh mi je tk metalo sem in tja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.9.2012 9:01:15   
MooZ

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

da vam še to povem... ko sm tk jamrala, da nč ne brca ta naš otrok... no, zdj ga sicer že dobra dva tedna ornk čutim, ampak zdj pa že tok brca, da se čuti tudi navzven. in včeraj je mel očitno trening tekvandoja al je pa plesal makareno user posted image da je še dragi čutim brce. jp! TK MOČNO! trebuh mi je tk metalo sem in tja user posted image user posted image user posted image

Tole si pa tko simpatično napisala, da sem se pošteno nasmejala user posted image Jaz tud zdaj že izrazite brce čutim. Dva večera nazaj sem že na pol spala, ko sem čutla brce v mehur, tolk da sem mogla vstat in it na wc. Me je dete dobesedno napodilo odtočit user posted image So pa luštni občutki tele brcike naših user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.9.2012 9:53:44   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Tole si pa tko simpatično napisala, da sem se pošteno nasmejala user posted image Jaz tud zdaj že izrazite brce čutim. Dva večera nazaj sem že na pol spala, ko sem čutla brce v mehur, tolk da sem mogla vstat in it na wc. Me je dete dobesedno napodilo odtočit user posted image So pa luštni občutki tele brcike naših user posted image

haha, a ne da kk je fajn?! res zanimiv občutek. Zdj vsaj veš, da se zares nekaj dogaja, da je vse ok... ker ga čutiš. če pa te kakšni čudni občutki matrajo, ga malo potreseš in zagotovo, ti bo "odgovoril" nazaj. zdj je res fajn... malo si lahko oddahnemo user posted image

mene pa dans neki grlo boli. a ve katera kk je s propolisom v nosečnosti? pomoje ni problema, a? bi si nabavla propolisov sprej pa bi si našpricala grlo...

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.9.2012 12:39:00   
MooZ
Po moje propolis ne bi smel bit problem, da boš ziher pa vprašaj v lekarni, če boš tam kupovala. Sicer pa je ena naravna pomoč za grlo tud sveže stisnjena limona na žlički sladkorja ali medu, če imaš pa mogoče Justove kapljice 31 doma, pa še to lahko dodaš eno na žličko. Slednje pomagajo, če jih grgraš. Kapljica v malo vode in to grgraš.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.9.2012 13:00:48   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Po moje propolis ne bi smel bit problem, da boš ziher pa vprašaj v lekarni, če boš tam kupovala. Sicer pa je ena naravna pomoč za grlo tud sveže stisnjena limona na žlički sladkorja ali medu, če imaš pa mogoče Justove kapljice 31 doma, pa še to lahko dodaš eno na žličko. Slednje pomagajo, če jih grgraš. Kapljica v malo vode in to grgraš.

Sj sm mal posurfala po netu in kr poslala vprašanje na medex in so mi takoj odgovorili. In sicer, da je propolis popolnoma naravna stvar in da ne vsebuje kakršnihkoli močnih substanc, da bi mi škodile. Priporočali so mi kar proapin sprej - ga lahko uporabim za usta pošpricat al pa za kako ranico al kj. Tk da sm pol kr skočla v Mullerja med kosilom in nabavila. Mam sicer kapljice doma, ampak mi na cukru to ne paše, kr se že tko izogibam cukra. Tale sprej je pa 1A.

olja 31 mi je pa zmanjkal in morm se spravit in poklicat kolegico, da mi ga dobavi. Sj mi bo tut materine dušice zmanjkal. Ravno zdj mažem malega s to kremo, kr kašlja in smrka. V petek sma začela in včeraj se mi je že ful zluščilo. Kak dan še pa bo zdrav user posted image

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.9.2012 14:31:20   
Inigo
punce, a se katera spozna na čaje? oziroma na učinke le teh... zanima me v kakšnih količinah se sme pit zelen in črn čaj v nosečnosti? sm mal brskala po netu pa nism našla nič pametnega. eni ful proti, eni ful za. skratka ne veš kk bi kj jemal. jst mam rada vse čaje, ampak, ker kave ne pijem mi paše spit kak črn al zelen čaj, da me spravi pokonc. vstajat ob 6:30 in bit v pogonu vse do 20h... je včasih kr kriza. in tk mi s čajem ponavad rata, da sm popoldan še "pogojno dobre volje". sj vete ka mislim...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.9.2012 18:34:35   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: elenn

za kakšno uro??? to ni ok! normalno otrdevanje trebuha je v stilu popadkov. drži minutko mogoče malo več in spusti. sicer pa drugega zdravila ni kot je jemanje magnezija. čimveč magnezija. če ga zaužiješ preveč, ga telo samo izloči z blatom (malo bolj redko blato boš mogoče imela). drugega ni.

Ni tako strašno....to so Braxton - Hicksovi krči oz. pravijo jim tudi lažni popadki in niso nič nevarnega, če popustijo.....s tem maternica "vadi" za takrat, ko bo šlo zares. So čisto normalni od 20. tedna naprej, pri nekaterih ja, pri nekaterih ne....seveda bolečina ne sme obstati in če čutiš močno, ostro bolečino to ni ok in je bolje h G.

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 10.9.2012 18:35:46 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.9.2012 19:09:52   
nitta
Punce mi imamo jutri morfologijo in že 3 dni me tkao skrbi kako bo na pregledu, ko sem bila prejšni mesec sem se za 1kg zredila od začetne teže, sedaj pa mislim da še za dodatna 2 kilograma-torej 3-4kg do 22 tedna nosečnosti. Meni se ne zdi veliko, a kaj ko me je ginekologinja že prejšni mesec kregala pa sem samo 1kg pridelala (s tem da sem jih imela na začetku 50kg-160cm višine). pa sploh ne vem od kje kilogrami ker jem popolnoma enako kot pred nosečnostjo, verjetno ker se manj gibam :( druga sploh ni problem kot to da mi res ni fajn da me krega tam :(

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.9.2012 19:19:49   
Bijoux
Joj, kako imajo ginekologi različne reakcije..jaz sem od 13. do 19. tedna dobila 5kg, pa mi nihče ni nič rekel. Pa sama vem, da je to preveč in da bo treba bolj pazit. Zdaj sem pa od 19. do 21. tedna dobila še 1kg, pa spet nihče nič.
Meni se zdi sicer pametno, da ginekolog ali sestra na to opozori in te opomni, če se res preveč zrediš, ampak ni pa treba ljudi spravljat v paniko. Ker če se ti s tem obremenjuješ toliko, da te je strah pregleda, to sigurno ni dobro za otroka.
Poskusi se nekako psihično pripravit na to, da zna težit, ampak naredi okoli sebe en ščit. Če veš, da drugače normalno ješ, se ne prenažiraš in imaš vredu prebavo, potem se nimaš kj sekirat. Enim se več vode nabere, pa se zato kg kopičijo. Pri tebi pa mislim, da to ni še nič kritičnega.

No, pa da povem še to...mi smo imeli danes morfologijo in so ugotovili, da nimamo user posted image , ampak imamo user posted image . Veselje je ne glede na spol, odleže pa, da zdaj veva kaj je user posted image G. je rekel, da je stoprocenten, tako da upam, da zdaj ne bo več presenečenj v stilu...ups, zmotili smo se pri spolu user posted image Sicer pa je vse ok user posted image

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?