|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
3.9.2012 13:35:56   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Bijoux

Ja v tem mesecu mi je zrasel trebušček in tak občutek imam, kot da sem malo otekla..predvsem opazim na stegnih in zadnjici, kjer so se mi vedno odvečne kile takoj poznale. Ni pretirano, ampak nadaljevala pa ne bi rada v tej smeri, da ne bo potem kriza po porodu to težo zgubit.
Hujše težave s pšenico in prebavo sem imela pa zdaj že dobro leto nazaj, sem imela kandido (verjetno je katera že slišala za to) in baje tudi alergijo na pšenico, kar se je kazalo predvsem v počasnejši prebavi. Sem hodila na bioresonanco in oboje naj bi ozdravili. Tudi poznalo se je na mojem počutju in kg, odkar sem noseča imam pa s tem spet težave. Dvomim sicer, da bi se kandida vrnila, ker vmes nisem jedla nobenih antibiotikov, ki bi mi porušili ravnovesje v črevesju. Razmišljam pa, da mogoče težav s pšenico ni konec. Bom poskusila zdaj s tem, da jo izločim iz jedilnika in s kakšnimi probiotičnimi izdelki, pa bom vidla :)

Zdaj ima tosama neko akcijo, kjer so izdelki po 1€ in so med tem izdelki tudi to.to krpice. Si lahko naredite zalogo user posted image Bi prilepila link, samo ne vem, če smem delat reklamo user posted image

Kje pa se kupi koprivin čaj? V lekarni?

A se je katera vpisala na kakšno telovadbo za nosečnice? Jaz sem se odločila za pilates za nosečnice in ob tem še sprehode s psičko user posted image

hmm... ka pa če bi nardila preizkus in probala mesec brez glutena? jst mam celiakijo in se mi je tut začel tkole kazat, kasneje pa so nastale še večje težave in ko sem pričela z dieto, se je stanje nekje v dveh mesecih normaliziralo. ampak js sm mela ful drisko, hujšala sm, napihnjena sm bla, tut bruhala sem, slaborkvna sm bla... ni da ni. mal je zaguleno kaj jest in kaj ne, ker so recimo na našem trgu samo ene hrenavke, ki nimajo glutena. ja, hrenavke! gluten je tut v konzervansih... lej, sj če te zanima, ti še kj več povem, ni problema.

kroprivin čaj majo v vseh marketih. maš ga v sanolaborju pa tut v lekarni. mogoč je res najbolj "čist" v lekarni. vprašaj če ga majo v filtrirnih vrečkah, da se ne boš zezala s cedilom pa to.

js ne hodim nč na telovadbo, kr nč kj nimamo pr nas. če ma babi čas al pa če je dragi doma, da malega počuva, grem hodit (tko da nardim vsaj uro in 15 minut ornk hoje in da se spotim). pa zvečer pred TVjem delam kake vaje. nardim ene 50 počepov, pa izpadne korake delam, pa na vse štiri se dam in dvigujem noge (za rito user posted image ), roke dvigujem pa tk...

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.9.2012 13:40:06   
aksuram
hej janurčice... upam, da ste ok in uživate v radostih nosečnosti. mal vas morm pozdravit in prebrat vaše dogodivščine. mi je takoj lažje pri srcu user posted image . mal imam sedaj krize ampak bo. pozdravčki... vaša bivša januarčica

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.9.2012 13:45:20   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: aksuram

hej janurčice... upam, da ste ok in uživate v radostih nosečnosti. mal vas morm pozdravit in prebrat vaše dogodivščine. mi je takoj lažje pri srcu user posted image . mal imam sedaj krize ampak bo. pozdravčki... vaša bivša januarčica

defenitivno te pogrešamo... prav vse, ki ste nas zapustile user posted image krizice pridejo in odidejo. zdrži, prav kmalu tudi tebe čakajo radosti, ki jih sedaj preživjamo me user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.9.2012 17:06:10   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Justovo kozmetiko kupujem preko predstavnice Justa in ta kozmetika se prodaja izključno na predstavitvah po domovih. Čeprav nisem privrženka teh predstavitev na domu, je tale moja predstavnica tolk fajn, da že več kot 15 let sodelujeva. Meni pač njihovi izdelki zelo ustrezajo in ker ponavadi hitro kake alergične reakcije fašem, z njihovo kozmetiko pa se mi to še ni zgodilo, se pač tega držim. Po moje je res tako, da ko najdeš nekaj kar ti ustreza, se tega držiš.

Inigo, a samo v 4 letih je že taka razlika po trgovinah? Svašta... Sem en dan firbcala vozičke na netu in naštela preko 30 firm Človek res skor doktorira preden izbere.

js mam od Justa materino dušico kremo. je zakon! ko mali kj kašla, ga namažem po prsih in po hrbtu, na rahlo potegnem pod nosom in ponavdi v parih dneh neha kašljat. je res kul zadeva. pa olje 31 sm tut mela, je zmanjkal in morm nabavit. sm si včasih po vratu namazala, kadar me je hotlo po grlu praskat. pa je tut pomagal. dobre, če se te angina loteva, ne boš naredu nč. ampak prehladi in to pa kr prežene.

glede trgovin in ponudbe - jp! tk se je spremenilo. res ne morš verjet!

elenn - super za niveo. men pa nivea povzroča lišaje. karkoli od nivee uporabim. imajo očitno neko snov, ki je prisotna v vseh njihovih izdelkih, ki mi povzroča probleme. pa je to milo al pa krema za obraz al pa telo. skratka nč od nivee.

vesper - a veš, da sm zdle šla mal brskat po netu in ugotovila po zadnjih podatkih, da je clinique na beli listi user posted image I feel much better now user posted image

inigo u, to pa je fajn podatek, sem vesela sedaj. Itam pravim, da je te liste treba redno spremljat, ker se ful spreminjajo. Jaz jih tu pa tam preverim, da vidim, če se je kdo spametoval že user posted image Super, potem lahko tudi jaz kupim kaj od clinique, ker je drugače fajn proizvajalec.
Ja, glede testiranja pa je tako, več kemije dajo v izdelke, bolj so potrebna testiranja na živalih. Tam kjer je majn kemije ni straha za dermatološko testiranje. Pa baje je testiranje na živalih dosti lažja in cenejša varijanta, zato se je ti zaslužkarji tako mastno poslužujejo. Drugače pa ja, za moje pojme je johnsons baby tudi za en drek, ker ga preveč vlačijo po reklamah.

Glede mojih kilc ja, sem bolj suhe postave, sicer nisem profesionalna športnica, ampak sem se kr dosti ukvarjala z športom in gibanjem, pa tudi hrana mi ni nobenih preglavic glede kilaže povzročala. Zdaj pa sem se v prvih treh mesecih športu odpovedala, zaradi že enga splava pred časom in itak umetne oploditve, pa so mi športanje, razen sprehodov G odsvetovali. Drugače pa ko od kakih starejših ljudi slišim, da zdaj jemo za dva, bi jih najrajši nekam poslala user posted image Jaz jem čisto normalno, edina razlika je ta, da se dosti majn gibljem. Pa nič kaj se s kilami ne obremenjujem, čas za hujšanje bo potem. Vse bomo spravile nazaj.

Midva grema v sredo na dopust še za en teden, potem pa konec luštnega in se začnejo druge lepe stvari. Priprave na našo malo pikico user posted image Še v šolo se morava vpisat. A ve ste že to vse skozi dale? Šolo za starše mislim. Midva bova šla v oktobru. A mislite je to prepozno?

Mooz jaz pa imam PDP 6.1 user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 979
4.9.2012 8:40:06   
Inigo
inigo u, to pa je fajn podatek, sem vesela sedaj. Itam pravim, da je te liste treba redno spremljat, ker se ful spreminjajo. Jaz jih tu pa tam preverim, da vidim, če se je kdo spametoval že Super, potem lahko tudi jaz kupim kaj od clinique, ker je drugače fajn proizvajalec.

sj ti pravim... men ful leži. imam nego za obraz v treh korakih - gel za umivanje, tonik in vlažilno kremco. sem fuuuul zadovoljna. ampak nujno rabim čez to kremco namazat od Avene cleanance k. to je krema, ki suži in preprečuje nastajanje mozoljev. ampak ne izsuši kože. je ful vlažilna. kar je pr men ful pomembno, ker imam drgač suho kožo. in to mi je zmagovalna kombinacija. mam pa tut puder od clinique. sj je drag ko pes, sam ga mam pa ful dolg. in je tut tak, ki preprečuje mozolje.

šola za starše - ker se je kr neki spremenilo, študirama da bi tut midva šla kj. sam mamo pr nas tk smotano tole, da je groza. se vleče 2 meseca, ker je samo po 1x na teden. najbrž bova, če bova, šla tudi oktobra.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 980
4.9.2012 9:46:09   
MooZ
Evo nas z morfologije user posted image Smo super fino fajn zdravi, PDP se čist ujema in ni sprememb, smo pa 375g težki. Morala je pa kr mal prerukat trebuh, da se je dete premaknilo...je rekla mojmu, da mi bo še modrice nardila user posted image
Mal sem pojamrala zarad išiasa, ki me občasno šlata in mi takoj dala papir za fizioterapijo v porod. Lj., kjer mi bodo pokazali vaje za lajšanje teh težav. Sej zdaj že sama mal potelovadim, ampak ponavad smo še malo bolj pridni, če nas kdo vodi.
Kar se mi je pa naaajvečji kamen odvalil s srca, je pa to, da sem ji pojasnila mojo mizerno situacijo v službi in je bla najprej besna ko user posted image , hkrati pa totalno razumevajoča in mi je na koncu napisala za podaljšanje bolniške, pa dodala, da je tak stres zadnje kar rabiva jaz in naš otročiček.

Kar se pa šole za starše tiče, sem pa jaz razmišljala, da bi šla novembra, da ne bomo prehitri in pol preveč pozabim do januarja.

Zdaj grem pa šaro pospravljat, da pripravim prostor za beljenje...to bo še projekt user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.9.2012 10:06:48   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: MooZ

Evo nas z morfologije user posted image Smo super fino fajn zdravi, PDP se čist ujema in ni sprememb, smo pa 375g težki. Morala je pa kr mal prerukat trebuh, da se je dete premaknilo...je rekla mojmu, da mi bo še modrice nardila user posted image
Mal sem pojamrala zarad išiasa, ki me občasno šlata in mi takoj dala papir za fizioterapijo v porod. Lj., kjer mi bodo pokazali vaje za lajšanje teh težav. Sej zdaj že sama mal potelovadim, ampak ponavad smo še malo bolj pridni, če nas kdo vodi.
Kar se mi je pa naaajvečji kamen odvalil s srca, je pa to, da sem ji pojasnila mojo mizerno situacijo v službi in je bla najprej besna ko user posted image , hkrati pa totalno razumevajoča in mi je na koncu napisala za podaljšanje bolniške, pa dodala, da je tak stres zadnje kar rabiva jaz in naš otročiček.

Kar se pa šole za starše tiče, sem pa jaz razmišljala, da bi šla novembra, da ne bomo prehitri in pol preveč pozabim do januarja.

Zdaj grem pa šaro pospravljat, da pripravim prostor za beljenje...to bo še projekt user posted image

ooooo, lepa teža! super! user posted image user posted image user posted image naš je mel na zadnjem pregledu že 440g user posted image pravi user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 4.9.2012 10:11:23 >

(odgovor članu MooZ)
Neposredna povezava do sporočila: 982
4.9.2012 15:28:34   
vesper
jeeej mooz super! Samo, da je vse ok in lepo rastete user posted image user posted image user posted image
Pa super za bolniško, sem vedela, da ne bo delala problema, ker res postavljajo na prvo mesto tebe in detece. Hvala bogu da je tako user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.9.2012 11:27:59   
cebelica6
mi smo tudi imeli morfologijo prejsnji teden in sicer v 21 tednu user posted image
pridno rastemo, tezki smo pa kar celih 408 g .. kar se pozna na maminem hrbtu...tok me boli, da sem misla da bom adijo..se posebej medenicne kosti in ob dimljah ..za znoret..vcasih so bolecine podobne menstrualnim...menda je od tega...tako pravi G.
celo nosecnost so mi govorili da bo fantek...babje cveke...se sama se mislila da sem na predhodnem UZ videla "luleka"user posted image pa NI... babiko pricakujemo user posted image user posted image
upam da se niso kej zmotli...glede spola mi je vseeno, ampak tok bi rada sla nakupovat, vse te roza in lila cotke.... pocakam se do 25.9, ko imam 3D.. user posted image

Lepo nosecnost user posted image user posted image pridno jejte user posted image user posted image da bodo veliki otrocki user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.9.2012 11:58:29   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica6

mi smo tudi imeli morfologijo prejsnji teden in sicer v 21 tednu user posted image
pridno rastemo, tezki smo pa kar celih 408 g .. kar se pozna na maminem hrbtu...tok me boli, da sem misla da bom adijo..se posebej medenicne kosti in ob dimljah ..za znoret..vcasih so bolecine podobne menstrualnim...menda je od tega...tako pravi G.
celo nosecnost so mi govorili da bo fantek...babje cveke...se sama se mislila da sem na predhodnem UZ videla "luleka"user posted image pa NI... babiko pricakujemo user posted image user posted image
upam da se niso kej zmotli...glede spola mi je vseeno, ampak tok bi rada sla nakupovat, vse te roza in lila cotke.... pocakam se do 25.9, ko imam 3D.. user posted image

Lepo nosecnost user posted image user posted image pridno jejte user posted image user posted image da bodo veliki otrocki user posted image user posted image

ja suuuuper! čestitam za babiko user posted image res se je težko upret tem cotkam. jst bi tut roza kupovala... ampak bomo spet na modro ciljali. sem pa brala zadnjič, da mamice, ki že imajo fantka, da imajo več možnosti, da bodo tudi v drugo imele fantka, za v tretje pa kar 75%, da bo fant. tko, da... očitno bomo tut tretjega mel fanta user posted image user posted image user posted image kje sm že jst, a? še tega nismo rodil... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.9.2012 14:53:25   
MioBambino
VABILO

SREČANJE_ Januarke 2013

Nedelja, 9.9.2012 ob 16h, slaščičarna Zvezda-BTC Ljubljana.

Vljudno vabljene na spoznavanje in čvekanje ob tortici in soku.

Prijave(vzdevek na RR in število oseb) sprejemam na ZS, ker moramo rezervirati mize.

Trenutno nas je na FB prijavljenih na srečanje že 7 januarskih nosečk, pride pa tudi nekaj partnerjev in otrok.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.9.2012 15:06:55   
Mala BB
Super ideja, pozdravljam zelo, ampak žal ne bom mogla priti čeprav ravno takrat skačem po prestolnici. Punce uživajte ( in seveda vsi ostali prisotni), pol pa kakšno "poročilo" nam, ki nas ne bo.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.9.2012 15:09:45   
Mala BB
Še nekaj me zanima, mogoče bo malce čudno zvenelo - pri kosilu ( sredi vrta restavracije v mestu!!!! ) me je piknila osa. Takoj sem dal gor led, je bilo malo rdeče, zdaj me še malo skeli, ni pa nig drugega. Tudi nisem posebej alergična na pike, vsaj ne da bi vedela. Samo sprašujem, čekiram.....sej to ne more biti nič narobe, a ne? Hvala za odgovor!

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.9.2012 17:54:15   
zvezdica01
Jaaaa na tortico gremo v nedeljo..komaj čakamouser posted image Drugače pa Mala BB; mene je zadnjič pičil čmrlj in sem takoj začel gret s fenom da sem uničila strup. Če nisi alergična ni nobene panike je pa dobro opazovat pikuser posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.9.2012 15:03:07   
cebelica6
hali halo...kako se pocutite danes? user posted image
men se zdi fajn...ohladitve.. prav drugacen obcutek, kot pa tiste neznosne vrocine user posted image
kje kaj cutite gibe otrocka? men se zdi da me kr naprej "zoka" v sramne kosti ...bol zadaj..
Sicer pa se morem potozit da me boli kriz za znoret. Vceraj sem imela se dodatne bolecine v dimljah,trbuhu,ledvicah in mecih...user posted image sm ze misla da je kaj narobe user posted image
no...danes sem super..user posted image kupila sem si se Kalcijeve sumece tablete, sproti pa pijem sok od brusnice...se mi je kar zdelo da sem fasala kaksen uroinfekt, ko vcasih kar pozabim piti user posted image no zdaj je ze veliko bolje...Sok od brusnice ali caj pa topli priporocam, ce ima katera tezave "spodaj" ..

Ste se ze kaj odpravile po nakupih=? user posted image

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.9.2012 20:22:46   
Bijoux
Super ideja za tole srečanje user posted image na žalost pa tudi mene ne bo, ker imamo za nedeljo že druge plane. Pa drugič, če boste še kaj organizirale..sj do januarja imamo še kar nekaj mesecev user posted image

Cebelica6, kaj je bilo narobe? Si potem ugotovila, zakaj vse te bolečine? Glede bolečin v križu pa priporočajo samo čim več gibanja in pazit je treba na držo..nas zdj na pilatesu še posebej opozarjajo, katere vaje so primerne za razbremenitev križa..če imaš čas in voljo, malo pobrskaj po internetu, boš našla tudi vaje, ki jih lahko delaš doma.

Nakupi pa pri naju še kar čakajo..je s prenovo stanovanja še kar nekaj dela. Ampak greva pa ta vikend na Otroški bazar malo pokukat, da vsaj začneva z ogledovanjem opreme in da se bo začelo tudi tu kaj premikat.

(odgovor članu cebelica6)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.9.2012 20:29:13   
Aylica
Haii punce..po dolgem casu sem tu..tece 21t in jutri imam m0rfologijo.drzite pesti zame da bo vse ok...uzivajte v brcikah

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.9.2012 20:45:22   
Mala BB
Aylica seveda bo vse ok. Javi "osnovne podatke", težo... In uživaj.

Bijoux uživaj na bazarju, upam da bo kaj uporabnega. Sem tudi želela iti, pa je nekaj prišlo vmes. Napiši pls kako je bilo, ko se vrneš. A greš samo na oglede ali kar v šoping? Če najdeš kje kakšno dobro akcijo in super stvari, nam povej.

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.9.2012 21:44:20   
Bijoux
V glavnem na oglede, če pa bo kakšna ugodna akcija, se nikoli ne ve...mogoče pa celo kaj kupiva. Greva šele v soboto, ampak sporočim, kako je bilo user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 994
7.9.2012 9:12:55   
perzija
Dobro jutro nosečke,

kako ste? No, da delim z vami, kaj se je pri nas dogajalo včeraj. Ko sem prišla v službo in šla na wc, sem opazila svežo kri! Ful sem se ustrašila,
sploh ker v 21.tednu nosečnosti tega ne pričakuješ. Takoj sem šla v porodnišnico, ker moj osebni ginekolog ni delal. Tam me je prgledala zelo prijazna
zdravnica. Z nosečnostjo je vse super, krvavela sem iz materničnega vratu, zato mi je svetovala naprej kolposkopijo. A je imela katera podobne izkušnje?
Z možem sva se seveda oddahnila, samo da je z nosečnostjo vse ok. Je pa ultrazvok pokazal, da bomo imeli user posted image user posted image .
Nisva vedela še, ker na nuhalni ni pokazalo, morfologijo imam pa šele čez dva tedna. Skratka, včeraj je bil zelo zelo naporen dan, ampak se je hvala bogu
izteklo vse lepo. Saj krvavitev ni bila obilna in danes je ni več, ampak mi je tudi zdravnica zatrdila, da se s tem ni za hecati. Sedaj smo pomirjeni, samo da
še opravim kolposkopijo.

Evo, se že bolje počutim, ko sem delila še z vami user posted image
En lep sončen dan vam želim in pridno božajte bušije user posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 995
7.9.2012 9:53:51   
Aylica
Evo prisla s pregleda m0rfologije..je vse okej in meli b0mo punckoo0o0o0o0o :)..ki je teska 380g...ful sem vesela pa moja puncka ki je zdaj v soli bo se bolj vesela ko ji povem da bo sestrco dobila..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 996
7.9.2012 9:54:07   
Aylica
Evo prisla s pregleda m0rfologije..je vse okej in meli b0mo punckoo0o0o0o0o :)..ki je teska 380g...ful sem vesela pa moja puncka ki je zdaj v soli bo se bolj vesela ko ji povem da bo sestrco dobila..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 997
7.9.2012 10:13:49   
Aylica
Aja pa se to,.dal me je na bolnisko ker me ful dol pritiska pa se popkovno kilo imam ki me boli ob naporu in pece pa to za v kuhinjo kjer delam ni ker tam si skoz na n0gah pa prepogibas se stalno.tako da sem raje doma pa pocijem kadar mi pase in bom mirna..

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
7.9.2012 10:18:40   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Aylica

tooooo! čestitam za pupiko! user posted image user posted image user posted image

super, da bo hčerkica dobila sestrico... kk lepo! user posted image tk je fajn, ko starejši otroci komaj čakajo bratce in sestrice. včasih tega niti opazila nisem. zdaj me pa vsakič pogreje in mi je tk lepo, ko moj Brin govori kaj vse bo počel z dojenčkom in kako ga bo peljal na sprehod in kako ga bo rokomet učil igrat in da mu bo dal celo svoj dres... kako mi bo pomagal previt pokakano ritko, da ga bo on oblekel in da se bosta skupaj kopala... sj so mal tut hormoni krivi, ampak men je to tk lepo... user posted image

(odgovor članu Aylica)
Neposredna povezava do sporočila: 999
7.9.2012 10:23:34   
Aylica
Jaa,pa se res je.nasa je stara 7let pa komaj caka..dans zjutraj je rekla da upa da bo puncka.pa evo je res..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......