vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Justovo kozmetiko kupujem preko predstavnice Justa in ta kozmetika se prodaja izključno na predstavitvah po domovih. Čeprav nisem privrženka teh predstavitev na domu, je tale moja predstavnica tolk fajn, da že več kot 15 let sodelujeva. Meni pač njihovi izdelki zelo ustrezajo in ker ponavadi hitro kake alergične reakcije fašem, z njihovo kozmetiko pa se mi to še ni zgodilo, se pač tega držim. Po moje je res tako, da ko najdeš nekaj kar ti ustreza, se tega držiš. Inigo, a samo v 4 letih je že taka razlika po trgovinah? Svašta... Sem en dan firbcala vozičke na netu in naštela preko 30 firm Človek res skor doktorira preden izbere. js mam od Justa materino dušico kremo. je zakon! ko mali kj kašla, ga namažem po prsih in po hrbtu, na rahlo potegnem pod nosom in ponavdi v parih dneh neha kašljat. je res kul zadeva. pa olje 31 sm tut mela, je zmanjkal in morm nabavit. sm si včasih po vratu namazala, kadar me je hotlo po grlu praskat. pa je tut pomagal. dobre, če se te angina loteva, ne boš naredu nč. ampak prehladi in to pa kr prežene. glede trgovin in ponudbe - jp! tk se je spremenilo. res ne morš verjet! elenn - super za niveo. men pa nivea povzroča lišaje. karkoli od nivee uporabim. imajo očitno neko snov, ki je prisotna v vseh njihovih izdelkih, ki mi povzroča probleme. pa je to milo al pa krema za obraz al pa telo. skratka nč od nivee. vesper - a veš, da sm zdle šla mal brskat po netu in ugotovila po zadnjih podatkih, da je clinique na beli listi I feel much better now inigo u, to pa je fajn podatek, sem vesela sedaj. Itam pravim, da je te liste treba redno spremljat, ker se ful spreminjajo. Jaz jih tu pa tam preverim, da vidim, če se je kdo spametoval že Super, potem lahko tudi jaz kupim kaj od clinique, ker je drugače fajn proizvajalec. Ja, glede testiranja pa je tako, več kemije dajo v izdelke, bolj so potrebna testiranja na živalih. Tam kjer je majn kemije ni straha za dermatološko testiranje. Pa baje je testiranje na živalih dosti lažja in cenejša varijanta, zato se je ti zaslužkarji tako mastno poslužujejo. Drugače pa ja, za moje pojme je johnsons baby tudi za en drek, ker ga preveč vlačijo po reklamah. Glede mojih kilc ja, sem bolj suhe postave, sicer nisem profesionalna športnica, ampak sem se kr dosti ukvarjala z športom in gibanjem, pa tudi hrana mi ni nobenih preglavic glede kilaže povzročala. Zdaj pa sem se v prvih treh mesecih športu odpovedala, zaradi že enga splava pred časom in itak umetne oploditve, pa so mi športanje, razen sprehodov G odsvetovali. Drugače pa ko od kakih starejših ljudi slišim, da zdaj jemo za dva, bi jih najrajši nekam poslala Jaz jem čisto normalno, edina razlika je ta, da se dosti majn gibljem. Pa nič kaj se s kilami ne obremenjujem, čas za hujšanje bo potem. Vse bomo spravile nazaj. Midva grema v sredo na dopust še za en teden, potem pa konec luštnega in se začnejo druge lepe stvari. Priprave na našo malo pikico Še v šolo se morava vpisat. A ve ste že to vse skozi dale? Šolo za starše mislim. Midva bova šla v oktobru. A mislite je to prepozno? Mooz jaz pa imam PDP 6.1