|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
7.5.2012 20:59:13   
aischa2
Helenčica super,da je vse v redu.user posted image
Cukica tebi tudi držim pesti,da se izcedki ne vrnejo več.user posted image
Jaz pa imam jutri pregled komaj čakam.user posted image user posted image
Jaz bom ostala tidi tukaj.Na FB smo se decemberčki 2010 tudi preselili,ko smo vse rodile.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.5.2012 9:09:47   
violetaa
dobro jutro!user posted image
danes pa nov dan včere sem prespala celo popoldan user posted image in ve vas kaj matra spanec
helenčica iin cukica super za vajuuser posted image
tudi jaz imam jutri pregled in upam da bo vse ok in da je hematon zginiluser posted image srčeka pa smo že slišali je pa to tak lepo, te čist raznežiuser posted image
lepo bodite in pazite nase!!

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.5.2012 11:39:52   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: violetaa
srčeka pa smo že slišali je pa to tak lepo, te čist raznežiuser posted image

Ni lepšega občutka user posted image . Mene noro matra spanec, bi kar spala, ampak se borim. Drugače je počutje super in upam, da bo tako tudi ostalo :)

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.5.2012 14:04:34   
Anonimen
pozdravljene nosečke in vsem čestitkeuser posted image

tudi jaz bi se vam rada pridružila, moj PDP naj bi bil 29.12.. Prvi test sem naredila 30.4. ker imam precej neredne menstruacije, si prej nisem upala delati testa, zadnji ciklus sem imela 22.3., test sem ponovila čez dva dni in ponovno zagledala user posted image . bila sem super vesela, čeprav me je še vedno strah. To je moja 3 nosečnost, prva se je žal končala v 16 tednu - plod umrl, druga nosečnost je bila zelo burna, z rednimi krvavitvami do 12 tedna, a vendar se je rodila zdrava punčka.user posted image   Sedaj me še vedno strah kar obdaja, vsakič ko grem na wc gledam papir ko se obrišem, prekontroliram hlačke da ni kakšnega madeža, sem kot munjena. Pregled imam 18.5.,in upam da bo vse v redu.

za tolažbo, ob krvavitvah so mi svetovali da naj počivam, tako da sem ostala kar doma na bolniški do poroda.

Sedaj me je strah ker v službi večino časa presedim za računalnikom in me po par urah začne vse špikat v spodnjem delu trebuha, ali ima katera podobne tažave? Prsa imam napeta in rahlo občutljiva. Slabosti se pojavljajo preko celotnega dneva, še posebej ko imam prazen želodec.

Lep pozdravček iz primorske, zaenkrat bom anonimna do prvega pregleda.

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
8.5.2012 15:44:11   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Zdravo babike. Kakšno je počutje? Jaz sem danes imela UZ in je vse tako kot mora biti, srček bije, sem ga videla! Vesela sem noooroooo user posted image . Mam pa naslednji ponedeljek prvi pregled, tako da se bova s pikico še enkrat videli.

user posted image user posted image user posted image
Sem ti rekla, da bo vse okej user posted image Zdaj pa samo pozitivno glej naprej...pregled bo kmalu tu...

Želim ti lepo nosečnost do konca, drugo leto pa vozičkama! user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.5.2012 16:37:37   
TENČICA
Jst mam pa jutri koončno prvi pregled v 10 tednu....živčki delajo....
upajmo da bo vse v redu...

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.5.2012 18:14:46   
Anonimen
Živjo punce

danes ni moj dan. Okrog 14h sem šla na wc in ko sem se obrisala sem zagledala svežo kri. Takoj sem klicala ginekologa in mi je rekel, da je lahko tudi zaradi Prometriuma in da naj pridem v bolnico, če začnem krvaveti ali pa dobim krče. Drugače pa naj pridem jutri zjutraj na pregled. Zdaj skozi čekiram, kaj se tam spodaj dogaja. Ko se vsake toliko obrišem je na papirju kri, ni pa to neka količina kot pri M. Ful me skrbi in jutri grem zjutraj v Postojno na pregled.

(odgovor članu TENČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
8.5.2012 19:46:27   
Anonimen
tudi jaz sem imela pri drugi nosečnosti krvavitve, pa je na koncu bilo vse ok, naredili so se mi hematomčki in so se čistli, to ti lahko poči kakšna kapilarca al kaj podobnega, držim pesti da bo vse ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
8.5.2012 19:53:13   
caramel

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo punce

danes ni moj dan. Okrog 14h sem šla na wc in ko sem se obrisala sem zagledala svežo kri. Takoj sem klicala ginekologa in mi je rekel, da je lahko tudi zaradi Prometriuma in da naj pridem v bolnico, če začnem krvaveti ali pa dobim krče. Drugače pa naj pridem jutri zjutraj na pregled. Zdaj skozi čekiram, kaj se tam spodaj dogaja. Ko se vsake toliko obrišem je na papirju kri, ni pa to neka količina kot pri M. Ful me skrbi in jutri grem zjutraj v Postojno na pregled.

user posted image Držim pesti, da bo vse v redu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
8.5.2012 20:31:18   
aischa2
Anonimna držim pesti,da bo vse v redu.
Jaz sem danes imela pregled vse v redu.Noseča 9t2d plod velik 23mm srček bije.
Naročila sem se tudi na nuhalno in jo imam 28.5. naslednji pregled pa 8.6.

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 435
8.5.2012 20:42:20   
Anonimen
Hvala punce za lepe misli. Oktobra sem imela spontani splav v 5,5t in zdaj sem se bala, da se vse ponovi. In evo danes... kri je kar sveža, vidna samo ko se obrišem. Malo več jo je, ko grem lulat.
Pa še glava me je začela boleti, verjetno zaradi psihe.

(odgovor članu aischa2)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
9.5.2012 11:54:17   
cukica
Anonimna tudi jaz sem krvavela,nato sem mela rjav izcedek nato črn. Jemala sem tri dni prometrium 3 na dan po 2 tableti in to 200 mg. Vrtelo se mi je k sto hudičev ampak sem zaenkrat uredu in stanje je belina. Ne vem pa kaj me čez teden dni čaka na uz. Tako,da držim pesti in počivaj. Jaz sem 7 dni kr preležala.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.5.2012 12:38:13   
Anonimen
Dan

sem iz Postojne s slabo novico. Naše pikice ni več... ponoči sem začela močneje krvaveti, zjutraj so pa iz mene šli tudi koščki. Na UZ ni bilo več nič videti, vzeli so mi kri, ob 15h moram poklicati za izvide. Jutri ob 7h pa moram v bolnico na pregled in če se ginekolog odloči še na čiščenje.

Želim vam lepo nosečnost, držim za vsako pesti, da bo vse ok...jaz bom pa še premislila, če bova šla še v boj.

Celine

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
9.5.2012 13:55:17   
Čirimbara
Celine, zelo hudo mi je zate. Drži se! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.5.2012 15:09:42   
aischa2
Punce jaz semk bila sedaj na pregledu ker sem zjutraj zagledala kri.Lušči se mi posteljica.Dal mi je dabroston in strogo počivanje.Dobila napotnico če slučajno zakrvavim več.Joj držite prosim pestke,da bo vse v redu.Pa glih sedaj pred poroko.Če ne bo šlo drugače bomo odpovedali.A je imala kakšna dabrosten?
Anonimna drži seuser posted image .

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.5.2012 15:23:13   
mamica deklicam
Ko berem tale vaš forum, me kar tišči okoli srca. Tudi midva si želiva še enega otročička, čeprav imava že dve punci doma.
Anonimna dobro poznam tvoje občutke, kako ti je hudo, ker se je tvoj sonček poslovil od tebe. Držim pesti, da bo naslednjič uspelo.

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.5.2012 7:34:49   
cukica
Aischa2 če ti bo kaj v tolažbo od brata ženi se je pri tretjem otroku luščila posteljica in je oreng krvavela. Jemala je prometrium,je podobno kot dabroston in ležala. Pa je donosila zdravega otročka. Počivej res skoz vem,da bo težko ampak se splača. Držim pesti,da bo vse v redu.
Anonimna žal mi je zate,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.5.2012 10:47:31   
aischa2
Cukica ja sej drugega mi ne preostane kot počivat a za zdravega dojenčka naredimo mamice vse.Res je malo težko pri 4 puncah a gre imam pridnega možeka kateri mi res dosti pomaga.No krvavitev se je hvala bogu od učeraj že ustavila tako,da upam,da tako tudi ostane.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.5.2012 11:48:43   
Anonimen
anonimna _ joj kako mi je žal zate, ker skozi vse to sem šla tudi sama in vem da je zelo hudo, meni se je takrat sesul svet, ampak počasi prideš k sebi... Stojim ti ob stranki, če kar koli rabiš le napiši.

joj ko berem ta forum, me je vsak dan bolj strah, ker se kar vrstijo problemčki, krvavitve, stroga počivanja in na žalost tudi izgube, ki zelo bolijo. Zanimivo kako se človek takoj naveže na to malo bitjece ki v našem trebuščku raste.

(odgovor članu aischa2)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
10.5.2012 11:52:50   
Anonimen
anonimna iz Postojne _ zasledila sem da si napisla da si že imela splav in da se je ta ponovil, zanima me če so ti mogoče po prvem delali kakšno preiskavo, morda imaš pregrado na maternici katera onemogoča da se plodek normalno razvija, to je bilo namreč pri meni,

drži se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
10.5.2012 21:14:11   
lutko
Pozdravljene...

Evo, tut jst se vam pridružujem...Sem v 9. tednu user posted image in rok imam na čudežen datum: 12.12.2012 user posted image

Tudi mi smo imeli že eno neuspešno nosečnost, ki se je končala z abrazijo, ampak smo šli dalje... Naša pikica je velika 22 mm, user posted image bije, skratka upamo, da nam bo tokrat uspelo...

Počutim se vredu, slabosti so malo milejše kot prejšnji teden, tako da upam, da bodo minile...Sicer pa pravijo, da dokler jih imaš je to baje dober znak!

Vsem user posted image želim lepo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.5.2012 13:35:50   
poopsie95
Pozdravljene decembrčice! Sem še ena nova med vami.

To je moja prva in zelo nepričakovana nosečnost, ker sem stara šele 19 let in na začetku svojega študija. Sva se pa vseeno odločila ga obdržati, ker ima fant službo, tako da nama bo zneslo, čeprav se dobro zavedava, da ne bo lahko. Zaenkrat novico ve moja mama in pa njegov prijatelj, sva si pač morala mal olajšat dušo. user posted image

PDP naj bi bil nekje okrog 19. 12., sem imela precej neredne menstruacije zadnje leto, tako da bom počakala na pregled, ki ga imam šele 18. 5., da vidimo bolj točno. Res že komaj čakam, ker si ne upam dojet, dokler ne vidim, kaj se bo pokazalo na ultrazvoku.
Občasno me mučijo slabosti, trajajo čez cel dan, preganjam jih s tem, da nikoli nimam praznega želodca, ampak ne pomaga vedno. Prsi zdaj že par dni niso več tako občutljive, se mi pa zdi, da so bradavice ratale večje in temnejše. Vsake toliko imam tudi nizek zgornji pritisk, med 90 in 100, in sem kr cunjasta, tako da mi res paše spat.

Ta forum mi je res všeč, se najde ogromno uporabnih stvari in lepo je malo poklepetat in pojamrat. user posted image

(odgovor članu lutko)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.5.2012 12:57:54   
Čirimbara
Dobrodošle nove nosečke!

Lutko, fajn datum imaš. Če ti uspe rodit 12 minut čez 12, si pa sploh zmagala. user posted image

Poopsie95, to je najboljši možen čas za nosečnost! user posted image Tudi jaz sem prvič zanosila pri devetnajstih, s tem da sem imela še to srečo, da sem bila sama in mi vsaj ni bilo treba skrbet še za enega odraslega otroka, hehe. Ne, čisto resno, nimaš se česa bat! Za študentske družine je kar dobro poskrbljeno, mladost je pa itak prednost. Jaz tole nosečnost dosti slabše prenašam (stalno grozna utrujenost, slabosti ...) kot prvo, mogoče tudi zaradi let.

Jaz imam pa prvi pregled ta četrtek, komaj čakam. user posted image

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.5.2012 13:42:02   
Mihelinka
Pozdravljene tudi z moje strani!
Čas je da se vam pridružim, saj tudi mi pričakujemo decembrčka! sama sem izračunala 22.12. ampak G je rekel, da bo orientacijski datum 20.12.. Bom počakala na anslednji teden ko imam ponoven pregled, da dobim materinsko in bomo videli kaj bo not vpisal. Moj G je tak mal čudn, ampak me je prvič spravil skozi, me bo pa menda drugič tudi :D
Tako je, doma imam 11 mesečno punčko. Pri prvi NN sem bila kar aktivna na Junijkah 11, se bom potrudila, da bom tukaj tudi, čeprav hodim v službo, imam malo miško in še nekaj se trudim dokončat študij....
Sem pa opazila, da imate zarto skušino? Kje, tukaj na ringaraji? Ali na fb? Se je možno tja tudi pridružit?

Pozdravček

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.5.2012 12:17:29   
HeLenčica
Nič ne čvekate, decembrčice user posted image Kakšno je kaj počutje?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

malo za šalo, malo zares

Verjamem v obstoj:

Boga (39%)

angelov in arhangelov (6%)

duhov (6%)

energije (29%)

vil in škratov (2%)

nič od tega (19%)

Število vseh glasov: 447

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!