|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
26.4.2012 9:15:52   
HeLenčica
Hej nosečke! Mene joški kr fajn bolijo, pa začele so se rahle slabosti zjutraj. In seveda utrujenost. Sicer pa počutje super user posted image

Eno neumno vprašanje imam. Na kak način se štejejo tedni? Jaz npr. sem danes 4 t 5 d, ali to pomeni da sem v 4. ali 5. tednu? Hvala za pomoč, sem pač novinka na tem področju.user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.4.2012 9:19:27   
tallla
noseča si 4Tedne... tako štejejo Ginekologi...
sicer pa si V 5T (tako štejemo me :) ) pa v kakšnem forumu, čtivu... :)

SREČNO!!!

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.4.2012 10:19:41   
HeLenčica
Super, hvala :)

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.4.2012 11:18:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Hej nosečke! Mene joški kr fajn bolijo, pa začele so se rahle slabosti zjutraj. In seveda utrujenost. Sicer pa počutje super user posted image

Eno neumno vprašanje imam. Na kak način se štejejo tedni? Jaz npr. sem danes 4 t 5 d, ali to pomeni da sem v 4. ali 5. tednu? Hvala za pomoč, sem pač novinka na tem področju.user posted image

Mene so ene 2 dni nazaj nekaj ščemele bradavice kot bi me kar malce pekle, danes nimam nobenih znakov.. sem pa po moji matematiki 5t2d (ne vem zazadi nerednih M)..
Ja v bistvu se reče, da si v petem tednu, še preden v resnici dopolniš 5 tednov, ampak ta že poteka :), komplicirano user posted image
Jaz tako težkoooo zadržujem novičko, da me bom razgnalo in sem morala ziniti najboljši kolegici danes in je bla vesela skor tolk kot jaz user posted image   Pa mami me je včeraj nekaj sumljivo gledala ker nisem kave pila, ki je drugače vsakodnevni ritual pri nas. Nič, do pregleda bo potrebno zdržat potem pa povem.

A res ni nobene decembrke več tule na voljo za klepet? Jaz zaenkrat nebi bežala na zasebnega, saj smo komaj začeli in res ni še takih blaznih skrivnosti... Je pa dobro, da si malo pojamramo in svetujemo.

Spodaj si bom poskusila urediti traakec, ki šteje dneve nosečnosti - pobrala na: http://www.lilypie.com/   
Pa da vidimo, če bo delal.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
26.4.2012 11:23:39   
Anonimen
Po dveh tednih se vam javljam. Jaz sem tista anonimna, ki se je odločala obdržati ali ne obdržati 4 user posted image . Čez vikend sva se odločila, da pikico obdrživa, da bomo že kako.
Nepopisno olajšanje, veselje in hkrati strah, kako bo.
V torek sem iz nič zakrvavela in gin. je ugotovil, da je pikica prenehala rasti že nekje v 6 tednu, verjetno kmalu po UZ, srček ni več bil.
Jaz sem bila noseča že 8t4d, pikica pa je bila velika komaj 4mm user posted image .
Jaz sem imela še do torka zelo napete in boleče prsi, pa napihnjen trebuh. V torek pa kar naenkrat prsi precej precej manj napete in ubčutljive.
In tako se jaz poslavljam, mi je hudo, vam vsem pa želim lepo nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 380
26.4.2012 11:53:38   
Rozka
Dobrodošle nove souser posted image .
Anonimen,.. veliko smo mislile na tebe. Sedaj pa javiš user posted image novico. Joj, mi je zelo hudo, ker sta se vseeno odločila pikico obdržati. user posted image z moje strani. Drži se.
Cukica, naj se krvavitve čimprej nehajo, da boš čimprej pokonci. Si pa slišala vsaj user posted image , da si lahko vsaj malo oddahneš.

Meni se pa itak zdi, da je 9.5 oddaljen še nevem koliko. Slabosti pa že na veliko prihajajo.

Nič punce, lepo bodite, gremo mi v Budimpešto na kratek oddih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.4.2012 19:48:55   
diduska
Pozdravljene,

bubikaaa lahko prosim tudi jaz povezavo za FB. Drugače bom še tudi ostala tukaj, občasno pa bi poklepetala tudi na FB, kjer preživem več časa!

hvala,

D

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu Rozka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.4.2012 20:41:01   
Anonimen
A na FB smo tudi?

Anonimna, zelo mi je žal...En velik objemček

mala biba

(odgovor članu diduska)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
26.4.2012 21:35:40   
miškamaša
anonimna..kako grozno se usoda poigra z našimi življenjiuser posted image ..pošiljam ti velik objem..sem tudi jaz mislila nate in na tvojo težko odločitev..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
27.4.2012 8:41:17   
aischa2
Dobro jutro punce kako ste kaj danes?Pri nas je lep sonček tako,da bomo izkoristli malo za potep.
Cukica javi se kako si?
Jaz sxem bla tudi učeraj prej na pregledu ker sem imela zjutraj majhne krvavitve je vse v redu imam majhno unetje in od tam kri.Kar je pa najpomembnejše sem videla plod kateremu bije srček jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image joj sem bla tako vesela ker na prvem pregledu ga še ni blo.Noseča pa 8t1d.

(odgovor članu miškamaša)
Neposredna povezava do sporočila: 385
27.4.2012 10:32:22   
diduska
Hej hej....

res je lepo in tudi mi se bomo sedaj odpravili na potep do Mosteca user posted image .

Se opravičujem, ker sem naredila malo zmede s tem zaprtim forumom - ni FB, ampak neki drugi, sem se danes že registrirala, ampak prijavit se pa še ne morem user posted image .

Maksimalno izkoristite praznike za pohajanje zunaj, ker bo zelo lepo - mogoče hiter skok na obalo user posted image , vsekakor pa uživajte lahko hrano (po možnosti doma pridelano) in veliko tekočine :))))

se pišemo,

lep dan!

< Sporočilo je popravil diduska -- 27.4.2012 10:33:08 >

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.4.2012 12:17:37   
Wannabemommy
Lep pozdrav

tud jaz se vam pridruzujem smo zagledali dolgo pricakajoci user posted image 1. UZ tud ze za nami naslednji uz 4.5 ko naj bi vidli tud srcka

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.4.2012 4:08:14   
tulipancek3
Pozdravljene!

Tudi jaz sem nova, se sveza.. test je potrdil nosecnost, vendar se nisem imela prvega pregleda.. Nosecniskih simptomov nimam ravno.. Ampak na vso moc stiskam pesti, da je uspelo in da bo trebuscek zacel rasti :)
user posted image

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.4.2012 9:22:06   
diduska
Dobrodošle wonnabemommy in tulipancek23....

(odgovor članu tulipancek3)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.4.2012 10:23:23   
annai
pozdravljene! :)

pridružujem se vam v skupino. Rok imam predvidoma ( po računalniškem izračunu) 29.12.2012, doma imam že 15 mesecev staro lepotičko. :) Prvi pregled imam 28.5.2012. :) Lepo nosečnost želim vsem sonosečkam. user posted image

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.4.2012 12:44:15   
Čirimbara
Živjo vsem skupaj, še jaz bi se vam pridružila.
Sem v osmem tednu in sem glede tele nosečnosti čisto živčna ... Imela sem že en ss pri desetih tednih, zato se bojim, da bo tudi tokrat kaj narobe. Prvi pregled pa še tako daaaaleeeč. Poleg tega mi je kar naprej slabo, ampak nimam komu jamrat, ker še skoraj nihče ne ve. Tako da bi kar vam jamrala, če smem :)

Lepo se imejte in fajn skrbite za svoje pikice! :)

Neposredna povezava do sporočila: 391
3.5.2012 16:30:26   
Inda_T
Pozdravljene punce in najprej čestitke vsem za user posted image . tale znakec pa sva pred dobrim tednom zagledala tudi z možem in najinega prvega otročka nama bo prinesel Božiček!!! user posted image
v kolikor tema še živi bi vas prosila da me dodate na seznam, pregled pri G imam 15.5, je pa to moja prva nosečnost.
Pozdravčke s Primorske!!

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.5.2012 8:02:49   
Wannabemommy
Dobro jutro

Kako kaj vidim da se tu nic kaj ne dogaja nic kaj ne klepecete a se nobeno nic ne muci? No pr men so se jutranje slabosti zacele drugac pa nic. Danes mam UZ pa da vidimo ce user posted image lepo napreduje. Je pa to moja 2. user posted image doma imam 2 leti starega skratkauser posted image

Nic lep dan se naprej aja se eno vprasanje a je ktera iz Mb

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.5.2012 8:35:57   
Čirimbara
Res je tema malce zamrla, očitno so se vse preselile na drug forum.

Mene marsikaj muči user posted image Takoimenovana "jutranja" slabost kar cel dan razen zjutraj, ampak ni prehudo. Pomagajo razni prigrizki, da nimam praznega želodca, pa seveda ingverjev čaj.

Prvi pregled imam šele čez dva tedna, ko bom v enajstem tednu. user posted image Pred prazniki sem imela par dni malo rjavega izcedka, zdaj nič več ... sestra pri g mi je rekla, naj počivam in grem na urgenco, če se ponovi. Ampak kaj pa če se ne ponovi? Najraje bi še enkrat poklicala in prosila za bolj zgoden pregled, da bom vsaj vedela, pri čem sem.
Kako se pa ostale spopadate s čakanjem na prvi pregled? Jaz se do takrat niti ne upam preveč veseliti.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.5.2012 9:00:38   
tulipancek3
joj upam, da ni zamrla.. si bi prav zelela, da malo pocvekamo.. Vceraj sem dobila rezultate krvnega testa, ki so potrdili nosecnost, dan D je 30.12.2012 user posted image

Simptomov pa res nekako nimam.. razen tega da mi v vecji meri odpadajo lasje..user posted image se se kateri to dogaja??

No.. pa vceraj sem jedla kislo zelje, potem pa visnjev kompot.. tega naceloma nimam v navadi user posted image

V ponedeljek se bom narocila na UZ.. zdaj pa naj bi bilo skoraj 6 tednov ze..

Lepo vas pozdravljam decembrcice moje! user posted image

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.5.2012 10:06:25   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Nic lep dan se naprej aja se eno vprasanje a je ktera iz Mb

Jaz se poskušam izogibat forumu Nosečnost, ker me psihirajo slabe novice. Drugače pa sem iz MB user posted image in imam UZ že v ponedeljek, pri svoji G pa prvi pregled 14.5.user posted image Znakov razen utrujenosti nimam, pa prsi so velike in boleče. Komaj čakam da vidim srčka. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.5.2012 10:20:05   
Anonimen
Jaz na drugem forumu sodelujem kar aktivno, tukaj pa ne (še) ker nočem razkriti identitete, dokler nosečnost ne bo javna :)). Sem pa tista anonimna ki ima PDP 31.12. Počutim se super, razen da sem bolj utrujena in bi kar naprej spala.
Komaj čakam na pregled 16.5 da slisim srčka našega novega škrata :).

Ne bi pa rada, da tale tema na RR zamre, tako da upam, da kljub drugemu forumu ostanemo čveke tudi tukaj :)

Neposredna povezava do sporočila: 397
4.5.2012 12:27:21   
Miša83
Helenčica, tudi jaz sem iz MB in se izogibam raznim forumum, ker slej ko prej naletiš na slabe novice in potem me nekako spremljajo. Ob takem veselju mi črne misli niso dobrodošle, tako da probam čim manj gledat negativna mnenja. Sem bila pred prvo nosečnostjo obsedena z forumi in nikakor nisva nogla zanosit, potem pa sem rekla, alo, dovolj bo teh slabih misli o drugih puncah in zgodbah in naslednji mesec nama je uspelo. Psiha marsikaj dela.
Jaz težav ravno nimam zaenkrat, razen rahle slabosti čez cel dan in precej povečane prsi-joj. Komaj čakam na prvi pregled. Lepo se imejte pa da čimlepše preživimo te 3 mesece a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.5.2012 12:48:10   
violetaa
lep pozdrav!
no komaj sedaj sem odkrila da je za decemberke že tudi odprta stranuser posted image
In tudi jaz po velikem trudu in deluuser posted image
sem ogledala plusek, tako da spadam med decemberke

(odgovor članu Miša83)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.5.2012 12:52:44   
violetaa
V glavnem datum predvidenega poroda je 13.12.2012
zanima pa me kako se kaj ve počutiteuser posted image
jaz nekakšnih prevelikih sprememb nimam razen občasne slabosti in seveda mi malo bolj živčki delajo, ker sem težko zanosila in me vsaka stvar spravi v jok zato imam sedaj veliko pregledov in pojavil se mi je hematon...
Sem pa neizmerno hvaležna za nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?