HeLenčica
|
Uboga smoki Saj bo minilo! Nimam nekih nasvetov za slabosti, ker tudi mene dajejo, pravijo pa, da pomaga ingverjev čaj in kakšni krekerji. Meni se sicer zdi, da se mi počutje popravlja, ali pa imam samo dober dan . Smoki, ti je slabo cel dan? Meni je npr. slabo od jutra do večera s kakšno uro pavze vmes. Na srečo slabosti niso prav hude in lahko funkcioniram. Utrujenost, ja....mislim da je ni ki se ne bi s tem soočila. Jaz sem kak dan tako utrujena da me boli, če nimam opcije spati....to kar otežuje normalno življenje in pravijo, da bi se morala gibati ampak bolj sem aktivna, bolj mi je slabo, itak pa sem tako utrujena da se mi še do trgovine ne da it peš (meni to ni podobno, ker sem ful zagrižena športnica, no, vsaj bila sem pred N). Punce, jaz se tolažim da bom vse potrpela, samo da bo pikica zdrava. Danes sem imela prvi pregled pri G in sem kar malo razočarana. Ni me niti stehtala, kaj šele da bi mi zračunala PDP ali dala materinsko knjižico. Naredila mi je UZ, pikica je 11mm, srček pridno bije, to je itak najbolj pomembno, ampak zakaj me je sploh naročila? No, naslednji pregled imam 4.6., ko bom 10t2d in upam, da se mi bo takrat bolj posvetila. Čimbara, jaz se še na srečo nisem nič zredila, sem pa te dni opazila, da je začel trebušček rast. Kako je kaj pri vas? A seznamčka nimamo, Cukica, ga še urejaš? :D
< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 14.5.2012 17:41:56 >