|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
4.5.2012 12:57:46   
violetaa
čirimbara sem videla, da si imela rjavi izcedek, jaz sem to imela in sem bila v petek pri gin. in mi je odkril hematon to je zgoščena kri zato lepo pazi na svojo bebico in res dosti počivajuser posted image

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.5.2012 13:13:47   
Čirimbara
Violetaa, si ti imela tudi samo ta izcedek, nič krvavitev?
Ko sem zagledala rjav izcedek, sem itak mislila, da bo prišlo kmalu do močnejše krvavitve in ss, tako kot v prejšnji nosečnosti ... ampak je po par dneh izginil in tudi količina je bila zelo majhna.
Počivat je kar težko pri vseh obveznostih, sploh ker še nočem nikomur razlagat, da sem noseča.

PDP imava blizu, moj je 11. 12. 2012 user posted image

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.5.2012 13:30:47   
violetaa
čirimbra jaz sem dobila tak temen izcedek na začetku pa me je postalo ful strah kaj pa kak je pa res da sem takrat čistla kopalnico generalno in sem se vlegla in izcedek je trajal še kar je pa tako kot zadnji dan menstruacije full temno blo pri meni .
Ker pa s svojim gin nisem bla najbolj zadovoljna sem šla v petek k drugemu ki mi je odkril ta hematon ki ta izcedek povzroča, in mi je reko naj full počivam pa da nebismela delat, samo tako kot si rekla je to težko, zato jaz sedaj še vedno hodim v službo vendar večino časa sedim in tudi doma se bolj pazim ne zdvigujem težkih stvari, rizična pa je tudi vožnja po cestah ki rukajo tako da sma zaj za praznike bila kar doma, ker mi je gin. odsvetoval.user posted image

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.5.2012 13:31:52   
violetaa
aja pa pozabila sem ti povedat dobila sem tablete dabroston, ti jih že imaš?

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.5.2012 14:35:45   
Čirimbara
Ne, nič nimam in itak sploh še nisem bila pri svoji g.
Po svoje bi zelo rada šla, da bi čimprej videla, če je vse ok, po drugi strani pa v večini primerov itak nimajo kaj pomagat in mi je brezveze težit za bolj zgoden pregled samo zaradi par rjavih kapljic, ker vem, kakšno gužvo imajo.

Upam, da nisva zdaj vseh ostalih napsihirali s svojimi strahovi in težavami ;) Dajmo raje o čem bolj pozitivnem! A že kaj izbirate imena? user posted image

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.5.2012 14:51:19   
violetaa
ja to pa imaš popolnoma prav! itak moramo razmišljati pozitivnouser posted image

No glede imen imava že midva fiksnouser posted image , ker sva se dolgo trudla in vmes poiskala imena ,ki nama ugajajo, lahko pa se še vse spremeni nikoli ne vešuser posted image kaj me piči v porodni. moj je izbral za punčko in je meni všeč jaz pa za fantka in mu tudi ugaja in vidva oz. ostale izdajte malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
4.5.2012 21:41:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem pa tista anonimna ki ima PDP 31.12.
Ne bi pa rada, da tale tema na RR zamre, tako da upam, da kljub drugemu forumu ostanemo čveke tudi tukaj :)

Se podpisem!
Tudi jaz mislim, da mora biti en odprt forum, da vsakdo vidi o čem teče debata in se lahko priključi poda mnenje ali nasvet. Včasih forum bere tudi oseba, ki sicer ni prijavljena pa bi znala imeti kakšen dober nasvet ali izkušnjo ali podobno težavo in jo to spodbudi, da pride k debati... In če se že tko zgodaj skrijete in poniknete... Ne vem no user posted image , brezveze.
V prejšnji nosečnosti smo na zasebca pobignile potem ko so bili naši čmrlji okoli pol leta stari, ko smo bile res že zaključena družba in se tudi že spoznale na srečanjih...

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
4.5.2012 21:51:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne bi pa rada, da tale tema na RR zamre, tako da upam, da kljub drugemu forumu ostanemo čveke tudi tukaj :)

Se podpišem!
Me smo v prejšnji rundi javno klepetale dokler niso bili otročki pol leta stari in komaj potem smo šle na zasebca.
Dobro je da lahko forum spremlja širša skupina ljudi, saj se vedno najde kdo, ki bi se naknadno želel priključiti, ki najde osrodno temo, problem, ima pameten nasvet... Nevem no, brezveze je tko hitro zbežati, še predno dejansko sploh vsi + dobro zagledajo user posted image
 Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
4.5.2012 22:44:30   
Anonimen
Dober večer

tudi jaz se vam pridružujem, PDP imam po mojih izračunih 30.12.. Javljam se kot anonimna, ker bi do prvega pregleda bila rada skrita.

LP
celine

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
5.5.2012 17:20:31   
Čirimbara

IZVIRNO SPOROČILO: violetaa

No glede imen imava že midva fiksnouser posted image , ker sva se dolgo trudla in vmes poiskala imena ,ki nama ugajajo, lahko pa se še vse spremeni nikoli ne vešuser posted image kaj me piči v porodni. moj je izbral za punčko in je meni všeč jaz pa za fantka in mu tudi ugaja in vidva oz. ostale izdajte malouser posted image

Imaš prav, meni so zdaj všeč čisto drugačna imena kot v prvi nosečnosti pred osmimi leti. Neke ideje že imam, ampak s partnerjem še nisva govorila o tem - on po mojem še ni ravno dojel, da bo očka. user posted image

Drugače sem pa takooo grozno utrujena, najraje bi cele dneve prespala.

Celine, dobrodošla! user posted image

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.5.2012 17:29:41   
mala bejba
Hej,hej user posted image .
Da se še jst oglasim malo.Men tud zaprti forum ne ustreza najbolj,sam če so pa vse tja pobegnile.Me decemberke 2009 smo pobegnile na privat šele ko so bli naši malčki stari več kot eno leto.
Jst sm prehlajena tok da za ****,slabo mi je nenormalni in  bruham,wc školjka je moja naj prijateljica.Sm pa včeraj vzela en lekadol,po posvetu s sestro na ginekološkem oddelku(mami je klicala,k ma veze k dela u bolnici) in je rekla da če mam čez 38 vročine da lahko vzamem en lekadol.Upam da sm prav naredila in da bo vse ok.
Jst mam pa v sredu drugi pregled,ker je biu en teden manjši plodek kot po menstruaciji,sam je rkla da verjetno zaradi dolgih ciklusov(12dni traja moja menstruacija) je  najbrž tud ovulacija kasnejša.
Jst tud jem Dabroston,preventivno zaradi čiščenja lansko leto.
Dobrodošle vse nove nosečke in vse dobro vsem v tem lepem obdobju.

18.12.2009 Sara

Neposredna povezava do sporočila: 411
5.5.2012 17:42:38   
Čirimbara
Mala bejba, mislim, da lekadol ni problematičen in da plodu bolj škodi visoka vročina. Res pa verjetno ni za pretiravat. Upam, da se čim prej pozdraviš in nehaš družit z wc školjko. user posted image

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.5.2012 19:58:24   
mala bejba
Čirimbara,sej men so tud rekl da bolj škodi plodu visoka vročina kot en lekadol,vzela sm res sam enega in dans sm kot nova.Za večerjo mam puding pa sadno solato(ananas,jagode,maline,jabolko),upam da ostane v želodcuuser posted image user posted image user posted image .
Se mi pa zdi da grejo dnevi tok počas ko sm doma,pa bolniška do konca meseca,v službi so kr lepo sprejeli sam nism še povedala zakaj,sm rekla da pač mam neke zdravstvene težave.

18.12.2009 Sara

Neposredna povezava do sporočila: 413
5.5.2012 20:01:18   
mala bejba
Vidim da že pogledujete za opremo in razmišljate o imenih.Mi mamo že zbrana imena od prvič,če bo punčka bo Nika ali Lara,fantek pa Luka oz.Anže,bo pa zbrala naša Sara.Mam pa rok poroda lih na Sarin rojstni dan,po uz pride lih 18.12 user posted image user posted image user posted image .Mogoč bomo mel pa na isti dan,al bi blo smešen a?user posted image user posted image user posted image .

18.12.2009 Sara

Neposredna povezava do sporočila: 414
6.5.2012 10:18:12   
Anonimen
Dan

hvala za dobrodošlico.
Jutri kličem ginekologa za pregled, ker me v spodnjem delu trebuha skozi nekaj špika. Oktobra sem v 6t imela spontani splav in se malo bojim, kako bo zdaj.
Doma imam že v srčka, eden je julijček 08, drugi pa decemberček 09.

Lepo nedeljo vsem

Celine

Neposredna povezava do sporočila: 415
6.5.2012 13:19:20   
Inda_T

IZVIRNO SPOROČILO: tulipancek3

Simptomov pa res nekako nimam.. razen tega da mi v vecji meri odpadajo lasje..user posted image se se kateri to dogaja??

Proti izpadanju las se da v lekarni dobiti ful dober šampon, Bioxine, ki ga je potrebno uporabljati še po porodu. Mi ga je kolegica svetovala, ker je imela z njim zelo dobre izkušnje...

Lp

(odgovor članu tulipancek3)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.5.2012 18:26:58   
mala bejba
Anonimna,moja je tud decemberčica 2009user posted image .

18.12.2009 Sara

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.5.2012 19:33:32   
HeLenčica
Heeej pupe! Jaz mam jutri UZ, ne še pravi prvi pregled, ampak en UZ user posted image . Fuuul se veselim da se s pikico prvič spoznava in držim pestke da vidim srčeka. Drugače pa se je začelo lulanje na polno, joške so noro velike, tu in tam me špika nad sramno kostjo pa spim cel dan. Sicer sem pa super počutja. Pa ve?

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 418
6.5.2012 22:57:13   
tallla
Pozdravljene!

zaebni forum ima prednosti in slabosti, ampak ena izmed mnogih prednosti je, da imamo odprtih več debat hkrati in je zaradi strukturiranosti precej bolj pregleden....

sicer pa prijetno debatiranje tudi tukaj, meni je zasebni čvekalnik kar prirastel k srcu :) ...

pozdravčki :)

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.5.2012 8:49:07   
violetaa
dobro jutro!
hm kako dežuje pri nas, je tak zaspano, da bi najrajši zaspala kar v službiuser posted image
Drugače pa moje poičutje, se mi zdi da kar solidno, glede na to ko sem gledala kako je drugim hudo se mi zdi da sem jaz v tem zmagala, bruhala sem samo 3 krat do sedaj upam da nebom sedaj kaj boljuser posted image ,ugotovla sem da mi hoče bit slabo ko sem lačna, kar sem zelo pogostouser posted image no če bo tako počutje bo vzdržno!!user posted image
Glede lekadola pa so ga tudi meni svetovali, ko sem v začetku nosečnosti dobila vnetje, zaradi izrastja modrostnega zoba in je bolelo kouser posted image , in sem vzela ker drugega nisem smela, tak da upam ki to ne vpliva!!!
zanima me še samo nekaj ali katera tukaj od vas kadi in v kaki količini?user posted image

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.5.2012 10:28:12   
mala bejba
Dobro jutro souser posted image ,
Mi smo vstali in pozajtrokovali,ati je šou prec delat,midve smo si pa lihkar umile zobeke,zdej gremo pa do babi v službo ji morm ene cd-je nest k sm zadnjič neki fotografirala pri njih.
Jst sm še vedno prehlajena,sicer je že boljše,tamal zgleda da jo je dobr odnesla.Mene slabosti še kar mučijo,pa bruhanje je tudi na dnevnem sporedu,upam da hitro mine ker me tamala že res čudno gleda,kaj počnemuser posted image .Pa mesa mi ne paše jest,sam sadje bi jedla,pa makarone in zelenjavo.Eh,te nosečniške muheuser posted image user posted image .
Violetaa,jst sm tud en Lekadol pojedla,upam da ne bo škodil.

18.12.2009 Sara

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
7.5.2012 16:39:43   
HeLenčica
Zdravo babike. Kakšno je počutje? Jaz sem danes imela UZ in je vse tako kot mora biti, srček bije, sem ga videla! Vesela sem noooroooo user posted image . Mam pa naslednji ponedeljek prvi pregled, tako da se bova s pikico še enkrat videli.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 422
7.5.2012 16:46:46   
kris555
Hejla,

sicer ne spadam k vam, ampak vam želim lepo in mirno user posted image .
Helenčica čestitke, sem vedela da ti bo uspelo.user posted image user posted image

Božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.5.2012 19:31:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mala bejba

Anonimna,moja je tud decemberčica 2009user posted image .

Jaz sem imela rok 3.1.10 in sem na forumu z januarčicami 10 (zdaj smo na privat forumu). Rodil se je pa 21.12.09.

Danes sem klicala ginekologa. Pregled imam 28.5., do takrat pa si moram vsak večer v nožnico vstavljati Prometrium.

Neposredna povezava do sporočila: 424
7.5.2012 20:09:23   
cukica
Tud jaz se po dolgem času javljam. Moji izcedki so se umirili jemljem pa se vedno utrogestan 3 na dan po 2 tableti. Jaz bom tud tu ostala,ker sem bila februarka 2011 in smo se z dekletami umaknile na fb,ko smo vse rodile. Zaenkrat je belina,uz imam v sredo 16.
Razen občasnih slabosti,ogromnih prsi nimam drugih znakov. Tako toliko zaenkrat

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu violetaa)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?