|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
18.5.2012 9:18:56   
annai

IZVIRNO SPOROČILO: tulipancek3

pOZDRAVLJENE noseckeuser posted image

Tako lepo je brati vase misli, komentarje, spodbude..

V nedeljo bo 8 tednov, pa se kar nobenih user posted image simptomov (razen rahlo bolecih prsi na dotik).. Ima katera podobne izkusnje?

haj. pri prvi tudi jaz nisem mela nobenih drugih simptomov kot pa boleče prsi. ni ga lepšega kot to. :) zdaj v drugo pa poleg bolečih prsi prišlo še kaj drugega. ...res si srečnica. :)

(odgovor članu tulipancek3)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.5.2012 9:19:43   
Čirimbara
Drage nosečke, prvi pregled je ena krasna stvar! user posted image Videla sem svoje detece, veliko je 24,6 mm, srček lepo šiba, torej vse v najlepšem redu. Je pa dokaj majhen, tako da mi bo morda prestavila PDP. V glavnem, od včeraj sem zelo zelo srečna, čeprav me bo gotovo še vsaj do 12. tedna malček skrbelo.
Včeraj zvečer sem sicer spet malo zakrvavela, ampak to je verjetno od pregleda - upam.

Annai, ojej, prav smiliš se mi. Jaz bi na tvojem mestu vsekakor šla k zdravniku, ti bodo že povedali, ali rabiš antibiotike ali ne. Drži se!

Poopsie, kako upaš, da bo lepše vreme? A ni zate bolje, če je dež - manj cvetnega prahu? user posted image Veliko sreče danes na pregledu, tebi in sari-primorki! Potem pa poročajta, kako je bilo.

HeLenčica, mene tudi vsake toliko kaj špikne. Torej že mora bit normalno. user posted image

Lep vikend želim vsem in čim manj nosečniških (in ostalih) težavic!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.5.2012 9:22:58   
HeLenčica
Čimbara user posted image user posted image user posted image za srčka in pregled! V katerem tednu pa si? Pozabila sem, oprosti, seznamčka pa nekak nimamo (več). user posted image . Je res nekaj najlepšega, ko vidiš srčka, ampak vseeno - jaz ne bom mirna še vsaj 3-4 tedne. Naj že minejo!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Čirimbara)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.5.2012 9:28:42   
tulipancek3
Annai: hvala.. ja, resnicno upam, da sem med tistimi srecnicami..cetudi bi vse slabosti preneslauser posted image le skrbi me ali je vse vredu, ker imam prvi pregled sele pri 12 tednih..

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.5.2012 9:30:18   
tulipancek3
Cirimbara user posted image za prvi pregled in vse dobro naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 480
18.5.2012 9:50:31   
smoki3
tulipancek3 - če imaš pregled šele pri 12. tednu, se pozanimaj o nuhalni svetlini, da ne boš dobila informacij tik pred zdajci, pa ne bo več termina, ko se boš naročevala (ker je najugodnejši termin ravno takrat, do 13., 14. tedna). Glede počutja pa bodi srečna user posted image . Ali pa se ti bo šele zdaj začela veselica user posted image .

Moje počutje je še vedno enako, mogoče sem vmes dve uri vredu, potem pa spet ne ... Drugi pregled in nuhalno imam čez dva tedna, je tako naneslo, da imam vsak dan nekaj. Ali se na drugem pregledu tudi dela UZ?

Tisto, da so samo trije UZ brezplačni, je mišljeno, da delajo prav UZ (da se lahko vidi na sliki in podobno)? Ali obstaja tudi kaj drugega, da vsaj utrip srca preverijo (ni potrebno slike in vsega naokrog npr.)?

Neposredna povezava do sporočila: 481
18.5.2012 12:10:45   
cukica
Punce seznamček bom nardila čez vikend,ker sem brez računalnika spremljam vse skupaj preko telefona.
Jaz sem imela v sredo pregled moja pikica je velika 38 mm in smo veliki za 11 teden. Tako,da imam PDP po novem 7.12. Bom pa počakala še na NS,ki jo imam v četrtek.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.5.2012 13:19:50   
Anonimen
evo me bila sem na pregledu, naša pikica je manjša kot bi sicer morala biti, jaz sem zdaj v 8 tednu, pikica pa kaže na 6 teden nosečnost, ginekologinja mi je rekla, da je prišlo do kasnejše zanositve verjetno, nekaj se je sicer tudi videlo da utripa ampak je rekla da ne bo potrdila za 100% da je srček. Upam da bo vse ok in da je res le kasnejša zanositev.
user posted image

poopsie95 _ kako je bilo na pregledu? Upam da je pri tebi vs ok, pa javiuser posted image

Sara - primorka

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
18.5.2012 13:33:11   
aischa2
Anonimna super za pregled.Ne skrbi glede tednov.Pri meni je tudi na prvem pregledu bilo po ultrazvoku nosečnost za 2 tedna mlajša.Pa je sedaj vse v redu in po 2 pregledu je plod celo pridobil in zamuja samo za 1 teden.Tako,da bo vse v redu boš vidla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.5.2012 15:13:13   
mišk
O.k., berem vas že tri tedne, zdaj je pa res čas, da se vam uradno pridružim.user posted image

Moj PDP je 21.12., pričakujem 3.user posted image , prav tako je to moja 3.user posted image . Doma imam dve punčki ( 4,5 in 3 leta).
Tudi pri meni je  bil user posted image  na prvem pregledu za dober teden manjši, kot bi moral bit glede na zadnjo user posted image . Isto je blo pri ta prvi user posted image , tka da so mi potem prestavili rok za en teden naprej.
Edino, kar mi daje filing, da sem user posted image  je, neprestan čuden okus v ustih in vonj... Kr neki mi vse smrdi...user posted image

Sem opazla, da imate skupino na FB. Me lahko katera kontaktira na ZS?user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.5.2012 16:38:39   
Anonimen
Pozdravljene, decembrčice!

Bi vzele še mene medse? PDP imam po ZM 25.12., danes sem imela 1. pregled in je vse v najlepšem redu, pikica je velika 16 mm in ustreza glede na ZM, tudi srček lepo bije user posted image Saj komaj dojemam, glede na to, da sem imela lani grenko izkušnjo z missed ab. in abrazijo v 8. tednu. No, jaz sem velik optimist in verjamem, da bo tokrat vse OK, je pa to moja 3. nosečnost, doma imamo malega nagajivčka, ki bo jeseni dopolnil 4 leta.
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede, le tako naprej! Bi pa rada do NS ostala anonimna, ker zaenkrat vse skupaj ostaja skrivnost in z možem še nikomur nisva povedala, ve tukaj ste prve user posted image

Tudi jaz nimam skoraj nobenih nosečniških znakov, le tu in tam mi je čudno v želodcu, prsi imam nekoliko bolj občutljive ter nekoliko bolj sem utrujena in zaspana. Srečnica jaz, a ne? user posted image No, razen bolj tečna sem kot ponavadi, sploh zjutraj bi se najraje kar nekam zaprla, se znava z možem na hitro "spičit" zaradi moje sitnobe, ampak bo tudi to minilo.

lp, anonimna user posted image - sem si dala zvezdico zraven zaradi boljše razpoznavnosti, upam, da še ni zasedena. user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
18.5.2012 17:10:18   
poopsie95
Živjo!

Zdaj pa že malo bolj čvekamo. user posted image

Čirimbara, glede cvetnega prahu mi je vseeno, če je dež, me muči nonstop, pred nevihto pa še bolj, ker je takrat koncentracija cvetnega prahu v zraku največja.

Na pregledu je bilo vse OK, user posted image je velik skoraj 3cm, PDP je 18.12., naslednjega imam čez 6 tednov, vmes imam še nuhalno 6. 6. Ne vem, če sem že kdaj bla tako živčna, sem se čist tresla, ko sem not prišla.

Bravo vsem za preglede!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.5.2012 7:49:10   
HeLenčica
Cukica, super, da boš naredila seznamček user posted image

Primorka, ne skrbi, kot ti je rekla Aischa, na naslednjem pregledu bo sigurno vse ok!

Dobrodošli, mišk in anonimna user posted image , pa čestitke!

Poopsie, to ti pa verjamem - ko sem šla prvič na UZ in ko je dr. gledala v tisti ekran čisto tiho, mi je tako srce utripalo, da so mi prsa poskakovala gor in dol. Po mojem ga je še ona slišala. Ampak ko je obrnila ekran proti meni in mi pokazala pikico s srčkom pa je to bil najlepši občutek v življenju user posted image

Kako kaj vaše počutje? Jaz moram reči, da se mi izboljšuje...zdaj mi 2 dni sploh ni bilo slabo in tudi utrujenost je kar popustila. Mislim, da bom lahko spet začela športat, kar do zdaj ni bilo mogoče, ker sem bila kot cota. Imejte prelep vikend nosečke!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.5.2012 8:32:02   
Čirimbara
HeLenčica, sem v enajstem tednu.
Tudi jaz se počutim že dosti bolje, popoldan sploh ne grem več v posteljo! user posted image Tako da bom tudi (končno) začela malo bolj migat. Ampak najprej bo na vrsti stanovanje - v teh tednih nisem naredila res nič in imamo že tako umazano, da me je kar groza gledat. user posted image

Dobrodošli, mišk in anonimna user posted image !

user posted image tudi ostalim za preglede!

Neposredna povezava do sporočila: 489
20.5.2012 10:15:37   
Anonimen
Pozdravljene, nosečkice!

Najprej hvala za dobrodošlico. user posted image

Jaz sem pa včeraj zbolela, sem eno tako mini vrozico dobila od malega, T mi je nihala od 37.2 - 37.5 ampak počutila sem se kot da sem na smrtni postelji, prav grozno mi je bilo, zraven me še grlo boli, pa iz nosa mi teče. No, danes je že bolje, saj več enrgije imam in ne "kuha" me več, tudi grlo me manj noli. Sem pa pridno bila ingverjev in šipkov čaj, pa med in limonado ter grgrala slano vodo. Je pares zoprno biti bolan v drugem stanju, jaz sem včeraj celo popoldne preležala in dremala, pa tako lep dan je bil, kaj moremo.

helenčica
-sem videla, da si na prejšnji strani spraševala glede občutka zategovanja v maternici in to se tudi meni dogaja ob hitrih gibih, je povsem normalna zadeva in večji ko bo trebušček, več bo tega user posted image Sicer se te pa spomnim še iz foruma, kjer smo čakale plusek in sem zelo vesela zate, da sedaj skupaj čvekamo v pričakovanju user posted image

Lepo nedeljo vam želim, jaz jo bom danes spet večinoma preležala, da se do konca pocajtam.

anonimna user posted image

(odgovor članu Čirimbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
20.5.2012 18:15:06   
Polona19
Pozdravljene nosečke srečkeuser posted image

Naj se vam pridružim tudi jaz, že v prvi nosečnosti sem veliko čvekala na RR in veliko koristnega izvedela, punce smo se tolažile, se skupaj veselile, delile nasvete ter se velikokrat nasmejale kakšnim "neumnostim".

To je moja 2 user posted image , doma imam čudovitega fantička, ki bo septembra star 5 let.

PDP imam po ZM 4.12., čeprav bo po mojem kakšen dan kasneje, ker imam zelo neredne menstruacije... pa tudi točno vem na kateri dan sem zanosila user posted image .

Prvi pregled je mimo, je bilo na srečo vse ok, NS imam v torek in komaj čakam user posted image ... no, držite pesti, da bo vse kot mora biti.
Moje počutje je v redu, razen tega, da jem za 4 osebe user posted image ...lahko bi cele dneve samo jedla. Slabo mi je bilo samo en teden, nato pa apetit na polno. Upam, da bom pridelala manj kg kot v prvi nosečnosti... nisem bila pridna in sem šla roditi s +32kguser posted image . Sem bila pa pridna potem in vse dol sklatila user posted image

Lepo nedeljo vam želim in upam, da bomo pridno čvekale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
21.5.2012 7:30:20   
cukica
Naj se najprej opravičim jaz sem še vedno brez računalnika in upam,da ga dobim čimprej,da naredim seznamček.
Drugač sem v redu,slabosti izginjajo,sem pa zelo utrujena in bi samo spala. Ampak pri tako živem 16 mesečniku to ni možno. Upam,da ste v redu in,da mi res čimprej uspe urediti seznam.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 492
21.5.2012 8:54:34   
HeLenčica
Zdravo nosečke user posted image

anonimna user posted image , si bila na Pričakujemo tudi anonimna zvezdica? Potem se te spomnim, res je fino da končno čvekamo na kakšni drugi temi user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.5.2012 9:26:25   
poopsie95
Pozdravljene!

Kako ste kaj preživele vikend?

Meni zdaj ene par dni ni bilo nič slabo, je bilo super, danes sem pa že trikrat bruhala in sem čist paf, nič ne obdržim v želodcu, pa tako sem lačna. Zgleda, da bo danes en bolj len dan.

Neposredna povezava do sporočila: 494
21.5.2012 11:24:37   
annai
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Naj se najprej opravičim jaz sem še vedno brez računalnika in upam,da ga dobim čimprej,da naredim seznamček.
Drugač sem v redu,slabosti izginjajo,sem pa zelo utrujena in bi samo spala. Ampak pri tako živem 16 mesečniku to ni možno. Upam,da ste v redu in,da mi res čimprej uspe urediti seznam.

o pozdravljena, midve pa se spet srečava. :) v februarčkih je bil seznam super. upam da bo pri decembrčicah isto. :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 495
21.5.2012 12:44:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Zdravo nosečke user posted image

anonimna user posted image , si bila na Pričakujemo tudi anonimna zvezdica? Potem se te spomnim, res je fino da končno čvekamo na kakšni drugi temi user posted image

Ja, jaz sem ta anonimna user posted image

Punce, kako se kaj danes držite, ko je tako zaspan dan? Jaz sem spila 2 zelena čaja, kava mi nekako ne paše danes, sicer mi kak dan paše, kakšen pa tudi ne, ampak itak nisem neka strastna kofetarca user posted image Danes mi še ni bilo nič slabo oz. me ni tiščalo v želodcu, tako da se očitno tole slabenje pri meni špara za popoldne ali zvečer user posted image

lp, anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
21.5.2012 18:54:40   
ancy777
čestitamo bodočim mamicam in vam želimo obilo veselja ob igri in razvajanju.
predstavljamo vam spletno trgovino z rabljeno in novo otroško opremo z zelo ugodnimi cenami
http://www.kolobajsek.si

(odgovor članu zumbika)
Neposredna povezava do sporočila: 497
21.5.2012 20:16:13   
HeLenčica
Uboga Poopsie, upam, da te slabosti čimprej nehajo!

Anonimna zvezdica, fuuuul sem vesela da je ena "stara" znanka tu gor user posted image

Jaz se zdaj kar nekaj dni že držim brez slabosti in tudi utrujenost je malce popustila. Če bo tako ostalo, res super user posted image . Imejte lep večer, nosečke!

(odgovor članu ancy777)
Neposredna povezava do sporočila: 498
22.5.2012 3:29:22   
tulipancek3
Smoki3 - zal se ne poznam odgovora glede UZ.. Upam, da se bolje pocutis in drzim pesti za uspesen drugi pregleduser posted image

Kako pa vam raste trebuscek??
Moj se mi zdi da nikamor ne raste, je cel cas isti, se od 6 tedna.. user posted image

So trenutki, ko me skrbi ce je vse v redu in trenutki, ko si dopovedujem, da sem pac 'srecnica' in bo morda nosecnost bolj lahkotna..

Drage moje nosecke, zelim vam en cudovit, soncen dan!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
22.5.2012 9:39:49   
poopsie95
Dobro jutro!

Kava tudi meni ne paše več, pa sem jo prej obvezno pila vsaj 2x na dan in bila nora na tiste kave iz avtomatov. Ampak nič hudga, če mi ne paše. Kako ste pa kej s hrano? Vam kaj ful paše jesti in česa ne prenesete? Meni bolj paše slano kot sladko, lahko bi vsak dan jedla čips. Če čez dan pojem res veliko sadja, potem se lahko zvečer nagradim z mal čipsa. user posted image

Kdaj imate pa nuhalno? Kam boste šle?

Meni trebušček še ne raste, sem samo napihnjena, ker imam res zanič prebavo. Glede na to, da sem majhna in suha pa mislim, da mi bo kar hitro poznat, ko bo enkrat začel rasti.

Zdaj pa za knjige, lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!