kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Če imaš majhnega otroka ali dojenčka, moraš vedno imeti s sabo vsaj en komplet oblačil, saj nikoli ne veš, kako bo. Otroci se pobruhajo, polulajo, pokakajo, polijejo ... Imej vse komplet s sabo, od bodija do kapice na glavi. Ne moreš se zanašati na to, da se ne bo nič zgodilo. Ravnanja zdravnice pa ne morem komentirati, ker nimam osebne izkušnje in nisem bila tam. Ponavadi imam vedno s sabo vse rezervno, ampak nisem si mislila, da jo bo tako namučila, da se bo od živcev polulala, ker sem mislila, da ji bo samo pljučka poslušala, glede na to, da je imela dihalno stisko in smo samo zaradi tega bili napoteni v RA.. IZVIRNO SPOROČILO: kokosh kimica, ja to JE normalno. Otroke se v razvojnih ambulantah "muci" in to pac tako je. Bodi vesela, da je bila tvoja P toliko previdna, da vaju je napotila v RA. Ce bosta imeli RNO fizioterapijo, bo tvoja puncka se veliko prerjovela ob premetavanju, je mucno gledati in poslusati, ampak je taka terapija (gibalna, ne jokalna) otrokom v veliko pomoc, da ne pride do zaostankov v gibalnem razvoju. Drzim pesti, da vama ne bo treba hoditi na FT oz. Da bosta cimprej konec. Mahhh, ne vem zakaj bi imela fizioterapijo, če je tamala imela DIHALNO STISKO??!! Prav je ne bi več tja peljala.. Ampak ok, jo peljem še takrat in pol jaz mislim, da smo zaključili s to RA.. Ker z otrokom ni nič narobe!!! P nas je napotila samo zaradi dihalne stiske in mislim, da fizioterapije ne bodo potrebne Mojega otroka za brezveze pa ne bojo mučili
|