|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.2.2012 12:20:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Zame ni, že včeraj sem bla čist adijo, sem se šla popoldan kar vležt in pol spat full hitro, zjutraj letela hitro G ker me je klicala, da urin ni okej, da naj dam še enkrat. In evo prišla domov in sem v roku 25 minut že 3 user posted image . Pol pa mi reče, naj več pijem. Milomater kaj naj pijem, če pa gre vse ven. Saj niti ne upam.
Tak se mi je zaluštala makovka s sirom in margarino namazano. Pojedla 1/4 in je že šla ven. Naj gre v 3 krasne vse skup user posted image user posted image user posted image

Pa daaaaaaaaj, se mi res smiliš!user posted image user posted image user posted image

PODPIS!!!! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.2.2012 12:20:44   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.2.2012 13:20:48   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WELCOME BACK!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.2.2012 13:23:54   
Tulipan12

Dober dan!user posted image

Sonček in že skoraj poletje je!!!!user posted image user posted image user posted image Smo nazaj iz tega kratkega "dopusta", ki je hitro minil a zame je bil vse prej kot dopust. Saj veste dva mala škrata, pa bazeni, hotelska hrana, ....Julija je svoj prvi dopust preživela super, sprememba okolja ni imela nanjo nobenega vpliva, lepo je spala...V app je bilo 24 stopinj in sploh nisi mogel zmanjšati te temperature,  tako, da sem tam ukinila njeno tvoplastno oblačenje zg. delov. Valentin je plaval kot riba, naučil se je tudi dati glavico pod vodo, tako da sedaj plava že tudi pod vodo.user posted image user posted image user posted image Julija je bila tudi rada v vodi, v Fredovem obroču je zelo uživala. Umivala sem jo kar pod tušem, tudi tako, da ji je vodo tekla po obrazu in očkah, pa se ni nič jokala. Pogumna po mami.user posted image Sestra mi je veliko pomagala, D. pa je bil tak več v službi kot tam z nami.

Danes je Valentin še doma, smo bili na sprehodu prejle, sedaj pa oba spita. Julijo kmalu pričakujem auf.

Popoldan gremo na en RD, še prej pa spet kak sprehod.user posted image Danes za nas kuha najboljši sosed.

Mi je tvoj dopust zelo znan - od tega, da si dopust z dvema malima otrokoma ne zasluži tega naziva - mogoče aktivno preživljanje časa v nekem drugem krajuuser posted image , do tega da je partner več v službi kot na dopustu... ampak ok, neka menjava okolja je, predvsem pa otroci zelo uživajo!user posted image

user posted image user posted image user posted image Valentin! Prava ribica, še horoskop to pravi!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.2.2012 14:21:41   
Tulipan12
Tak, grem počasi, letim v Hofer po testo za pico, mam doma še polno nekih stvari za porabit, da ne bom proč metala zdaj, ko gremo, pa pičim domov!

Uživajte v tem sončku!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.2.2012 20:32:48   
KOKICA32
Čer!user posted image

Mi iz RD, otroka zaspala....user posted image

Tulipan, kdaj greste vi? Upam, da vam ta sonček ne bo stopil vsega snega! In kako bo sedaj T., bo lahko smučal, plaval?

Je kje katera?

Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.2.2012 21:07:27   
tasa_m
Čer, se samo javim, da sem še živa user posted image  user posted image   o bledosti ne bomo govorili.

Kokia lepo te je spet brat, kaj več napišem jutri & BRAVO Valentin user posted image user posted image
Danes nisem sposobna.
grem kar spat! NOČKO!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.2.2012 21:21:43   
KOKICA32
Tasika moja! Pa kaj te bo ta slabost čisto onesposobla? Bogica, res se mi smiliš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.2.2012 22:50:56   
Tulipan12
Čer!
Malo sem mimo priletela, pa tak vem, da ste že v kakih mižulah al pa vsaj blizu!user posted image

KOKICA, mi gremo v nedeljo dopoldan in se vrnemo v soboto. Eh, jaz se sploh ne bojim za sneg, mi ga rabimo samo na otroškem poligonu, tam pa je tak vedno full dolgo. Si letos ne obetam kake smuke zase, ker mi ob takih sunkovitih gibih kot je smučanje, križ full nagaja in dvomim, da bom imela kdaj čas, da bi se dovolj segrela, da bi lahko šla kako furo za sebe. Z Lio na poligon, drugač pa vozičkanje po smučišču (zato je meni moj voziček zakon, ker je primeren za vse terene), sankanje, metanje v sneg, kavica na sončku, kopanje... in zbrana družinica! To si obetam!user posted image  T. pa bo menda lahko stal v položaju za učenje, da bi pa zase smučal, pa ne. Recimo kolo lahko goni. Stegnit ne more noge popolnoma, oz. če bi jo, bi ga full bolelo. Oba sva neka cela poškodovana, še dobro, da nama ratuje user posted image , ker če ne bi bila tak že za odpis!user posted image

Tasa kdaj maš nuhalno? Prijateljica,ki gre zdaj z nami v KG, za katero sem vam rekla, da nosi dvojčka, ima tut septembra rok, pa jo je imela danes. Spola še niso videli. Punčki???user posted image

Aja, KOKICA Valentinov roj. dan - darilo - HELP!!!! Kaj si želi,kaj ima rad, kaj ga osrečuje, kaj potrebuje?

Nič še nimam spakiranouser posted image , pa še za oprat mam full...user posted image  pa-pa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
25.2.2012 7:59:33   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika je mela flašo do mal pred drugim letom. Sam večerno in jutranjo sem prej ukinila, je pa čaj dolgo pila iz nje čez dan. Mal pred 2.RD smo pa ukinli. Dude pa nobena ni imela.

Luka pije iz lončka. Mene zanima bolj za flaško kot prehranjevanje - še vedno 2x pije AM! Ma, ko se pogovarjam s temi mojimi decemberkami, full različno delajo, ene jim celo KM dajo v flašo... pojma nimam. Joška je zakon - ko ukineš, je več ni in gotovo.

Jaz sem tudi pol že KM dajala v flašo. Ampak samo mleko, nikoli kak čokolino ipd. Mogoče se spomneš, kako malo je Nika jedla... in ta flaša mleka mi je bila dolgo časa uteha (meni!!), da je vsaj to spila, če že nič drugega ni hotla. Sam sem ji kmalu začela dajat v kozarec, da je spila pri večerji.

Neposredna povezava do sporočila: 3035
26.2.2012 9:19:15   
tasa_m
Dobro jutro!

Moram se pohvalit, in zraven trkam... danes mi je še vse not ostalo user posted image user posted image Ma jem po čisto malo, včera ob 21.30 se mi je tak sendvič zaluštal da bi lahko vse požrla. Me je dragi osrečil in mi naredil 2 sendviča, medtem ko sem jaz počivala na kavču ob gledanju filma.
Včeraj mi je celo fjno v službi blo, čeprav so vse punce vidle, da sem bleda in da ni glih moj dan.
Ma mi pravijo da sem nora ker ne grem na B pa če mi je ne da. Bom do 26.03 še delala pol pa bom G rekla če mi lahko napiše B. Pa upam, da bo :-)

TULIPAN UŽIVAJTEEEEEE user posted image

Obisk, prišla Urša na kofe, pišem bolj pol.... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
26.2.2012 9:34:05   
Najaa
tasa super, da se umirja, no držim pesti, da je to to. Zakaj pa ne greš do G? Sej ti lahko on napiše bolniško. V bistvu ti jo mora on, če greš zarad user posted image na bolniško.

Mi smo slabo. Z Niko sva bolani, ona ima uho vneto in včeraj je dobila kapljice za uho pa so očitno bile premalo, ker ji je danes gnoj ven tekel tak da greva nazaj. Ne rabim govorit, kako obupana sem? user posted image Poleg tega sem še jaz čisto adijo, komaj stojim na nogah. Tija je HB pri tašči na mini počitnicah, če ne bi jaz tak dol padla se mi zdi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
27.2.2012 6:55:36   
Nina00
Dobro jutro!

Naš mali je sedaj pet dni kuhal. Najprej dva dni med 39 in 40 st.C, ko je bil res bogi, nato je že zgledalo, da bo to to, a je po pol dneva spet zakuhal na 38 do 39 in tako nadaljeval še tri dni. No, sedaj pa končno zgleda, da bo boljše. Po nekem čudežu tokrat starejši (še) ni pobral za njim, jaz pa tudi ne. Sem že začela razmišljat, da ima gripo pa da jaz nisem zbolela, ker sem cepljena. No, pa sta nato eden za drugim z enakimi znaki zbolela moja starša, ki sta tudi cepljena za gripo. Pa saj, če je za nami, je tako vseeno kaj je bilo user posted image

No, sedaj vas grem pa malo prebrat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.2.2012 7:05:30   
Nina00

Namazana od 11.leta dalje, tudi ob nedeljah je v popolnem makeupu, pete nosi že kaki 2 leti, hodi ven, Bandidos Ice pije kot me..hmmmm... ni mi všeč - ampak kot pravim in sem rekla tudi tej moji prijateljici, je ne morem obsojat, ker ne vem kaj me čaka... Malo sem zašla iz teme, ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa ne no... Jaz tudi ne govorim več NIKOLI ampak no... tole pa... hmmm, le kaj bi naš očka rekel? user posted image Sicer pri Tiji mislim, da se ni tega za bat, ker ni ful punčkast tip, Nika pa... že pol leta nazaj je hotla met vijolično šminko. user posted image user posted image Moj je skor dol padu, ko ga je vprašala, če ji bo kupu vijolično šminko. Pa še jaz se ne mažem neki, ampak sem gledala katalog od Oriflame in se je zapičla, da vij. šminka je pa reeees tak lepa. user posted image

user posted image user posted image user posted image  So res dobri naši mali! Naš starejši se je okoli svojega 4. leta tudi zapičil v šminke. Bi imel kakšno rdečo, ker je rdeča njegova najljubša barva. Pa sem mu rekla, da on lahko uporablja prozoren vazelin (je bilo pozimi, ko je imel zelo razpokane ustnice), da rdeče šminke so pa za odrasle ženske. Pa me je vprašal, če jo bo potem lahko tudi on uporabljal, ko bo odrasel. user posted image  user posted image  user posted image
Hvala bogu, so ga rdeče šminke minile.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 27.2.2012 7:06:43 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.2.2012 7:16:12   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Zame ni, že včeraj sem bla čist adijo, sem se šla popoldan kar vležt in pol spat full hitro, zjutraj letela hitro G ker me je klicala, da urin ni okej, da naj dam še enkrat. In evo prišla domov in sem v roku 25 minut že 3 user posted image . Pol pa mi reče, naj več pijem. Milomater kaj naj pijem, če pa gre vse ven. Saj niti ne upam.
Tak se mi je zaluštala makovka s sirom in margarino namazano. Pojedla 1/4 in je že šla ven. Naj gre v 3 krasne vse skup user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Sem prebrala, da se je včeraj umirilo. Držim pesti, da se ti bo dokončno umirilo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
27.2.2012 7:17:44   
Nina00
Mi smo slabo. Z Niko sva bolani, ona ima uho vneto in včeraj je dobila kapljice za uho pa so očitno bile premalo, ker ji je danes gnoj ven tekel tak da greva nazaj. Ne rabim govorit, kako obupana sem? user posted image Poleg tega sem še jaz čisto adijo, komaj stojim na nogah. Tija je HB pri tašči na mini počitnicah, če ne bi jaz tak dol padla se mi zdi...

user posted image user posted image user posted image
Vidim, da sva midve skoraj na istem. Ob enako starih otrocih nekako enako zdravstvenih težav. user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 27.2.2012 7:18:00 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.2.2012 7:48:12   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Tulipan, uživajteeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Glede darila pa tak, res je da rabi zokne, sp. dele trenirk,hmmmmm....rad ima Lego (ima pa že zeloooo veliko teh DUPLO kompletov), knjige, vlakece, letala,....Ne vem...Še vedno nimava darila zanj.user posted image

Ponedeljek je....moram NUJNO v Muller!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.2.2012 7:48:49   
KOKICA32
Tasa, super in upam, da se ti stanje še ni poslabšalo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.2.2012 16:42:40   
tasa_m

Dobro jutro!user posted image

Tulipan, uživajteeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Glede darila pa tak, res je da rabi zokne, sp. dele trenirk,hmmmmm....rad ima Lego (ima pa že zeloooo veliko teh DUPLO kompletov), knjige, vlakece, letala,....Ne vem...Še vedno nimava darila zanj.user posted image

Ponedeljek je....moram NUJNO v Muller!

Jaz imam že full dolgo nekaj zanj user posted image že kak mesec dni, ker sem kar vsem fantom enako kupla. No, sestričninem tamalemu in Maksu.

Drugače pa sem danes dala urin v laboratoriju, tak da upam, da bo sedaj okej. Pijem dosti več odkar imam tisto Aladin flaško. Bravo jaz in bravo flaško.

Drugače pa tak lep sonček na ta lep dan, uničla zkjutraj novička da je Tomaževa sestra umrla. Ma jočem cel dan, solze kar same tečejo...
Eh, se je vsaj rešla, in je zdaj v Raju (jehovci namreč verjamejo v raj po smrti).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.2.2012 19:28:56   
KOKICA32
Tasa, ojoj! Moje sožalje! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.2.2012 19:32:28   
KOKICA32
DAnes sem pa tak tečna, da joj!user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda zaradi tega tudi Julija. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.2.2012 19:41:15   
maladva
pozdravljne:) uh javila se nisem že več kot pol leta:) vidim da veliko čvekate o naših marčkih:) no moj fant je že zelo odrasel:) zelo lepo ravna s sestrico ki se uči hodit, tako da je zelo pestro ampak se da:) zadnje čase mu je zelo zanimivo pogovarjanje o družinskih vezeh, tako naprimer pri kosilu teče vsak dan pogovor: ati jaz sem pupi bratec, kaj sem pa tebi?? :):) user posted image user posted image  fajn si je bilo po dolgem času vzet malo časa in vas prebrat, kaj vse doživljeta in kaj se vam dogaja:)  pa se javim kaj:) lp

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.2.2012 19:49:01   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Vidim, da sva midve skoraj na istem. Ob enako starih otrocih nekako enako zdravstvenih težav. user posted image

Objem user posted image nazaj. Sem vesela, da nisem edina. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
27.2.2012 19:51:43   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Objem user posted image nazaj. Sem vesela, da nisem edina. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
27.2.2012 19:52:56   
Najaa
maladva, dej se kej večkrat javi. user posted image

Pri nas je pa zelo popularno povedat, kaj je kdo po horoskopu. user posted image

Jaz sem že malo boljše, tako da sva z Niko celo šli malo ven na sonček. Dva kroga okoli bloka, da se malo nadihava in nazaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (44%)

do 9. meseca (14%)

do 12. meseca (9%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!