HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi Helenčica in oreh, so mi šle kar malo kocine pokonci ob branju vajinih postov, in ja, res je, oreh, take zveze so čudež, res smo lahko vesele, da nam takole stojijo ob strani... Zgleda, da boste (bomo?) v tem življenju že tako napredovale, da se nam v naslednjem ne bo treba rodit kot žaba ali muha ali kaj podobnega. No, če pa drži, da si vsaka duša vnaprej izbere določeno pot, pa itak vemo, zakaj smo tu, ne? Da rastemo, raziskujemo, odkrivamo... Včeraj sem prebrala še eno lepo misel, in sicer, da bi se morali tik pred smrtjo znajti s popolnoma praznim bančnim računom, se ozreti nazaj in reči: Ampak poglej, koliko dragocenih izkušenj! In prijateljev, ljubezni, želja, novih poti, zgodb... No, moj bančni račun je že tam - tam, oreh, tvoj bo pa tudi kmalu zaplenjen, ne? Samo še parkat greš spat! Helenčica, vse butni na stran, pa K*** gleda! Maj bo še prehitro tukaj, sploh, če vmes še kam pičita. Jaz tud verjamem, da bo potem vse stokrat lažje, ko ne bo celo breme samo na vaju in se ne boš več počutila ko en idiot, iz dneva v dan... Ne vem pa, kako se to naredi, nimam recepta. Definitivno pa tudi odklop od vseh teh člankov, forumov in ostalih jajc pomaga. Čeprav sem ap tja kar paše kaj pogledat, a kaj, ko potem spet takoj noter padeš. Sicer pa, si videla Pupino zgodbo? So porihtali in zdaj dojenčki kar padajo! A sicer ni nobene variante, da bi prišla na vrsto malo prej (samoplačniško)? Tebi se pa človek mora nasmejat ali pa vsaj nasmehnit. Res si tak sonček. Naši problemi (zaenkrat) niso problemi, kaj pa če bi bila invalid, brez kakšnega uda....na to včasih pomislim. Tisto so resni problemi, če pa otročka ne bomo mogli spočet bomo pa enega srčka posvojili in mu polepšali življenje. Tako kot sem že svojim kužkom Drugače pa....lahko bi šla samoplačniško, že kdaj prej, samo mi ni v interesu. Ne vem...po eni strani se mi zdi da smo zdaj tak že začeli in bomo slej ko prej "pozdravljeni" ali pa v postopku za umetno, po drugi strani se mi še vseeno ne zdi TAKOOO dolgo, ker je kar nekaj punc, ki zanosijo po 2 letih tako da...eh, saj pravim, na izi, ne da se mi, stran od vas pa ne grem. Mi preveč lepšate dneve