|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
10.2.2012 10:38:54   
ninej
Pupa83-čestitke iz srcauser posted image user posted image user posted image Sklepam,da si letnik 83,kukr jst pa če ti ni odveč odgovorit kolko časa sta poskušala in kakšne znake imaš......jaz bi jo dans mogla dobit,samo nimam nobenih znakov,ne takih ne drugačnih......glede na to da nimam rednih pa itak to nč ne pomeni,test pa bom delala v nedeljo,sam se mi zdi itak brezveze,ker čutim,da nič ni......user posted image

Tko,da kar se tiče negativnosti in obupavanja sem jst te dni kar na vrhuncu,če dodamo še polno luno pa je vse še hujše....fajn mi je vsaj vas prebrat in se tolažit s tem,da nisem sama in da enkrat že bo......user posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.2.2012 10:41:54   
Katte
Čestitam, Pupa83!!! user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.2.2012 10:43:00   
Katte
user posted image        
PRIČAKUJEMO   user posted image in user posted image

3.2.
dr. Knowitall (3. krog po SS) user posted image
Cvetka* user posted image

4.2.
HeLenčica (2.krog ) user posted image  user posted image
Kliki user posted image

6.2.
S* (5. krog)user posted image
princess13 (2. krog) user posted image
Anonimna user posted image

7.2.

Sonček85user posted image
mmojka user posted image
mladika user posted image user posted image

8.2.
Anckica (1. krog)user posted image
monsy (3. krog) user posted image user posted image
Katte (21. krog) user posted image
user posted image

9.2.

Zewa(3. krog) user posted image

10.2.
Žabica86(3. krog)

11.2.
Anonimna user posted image (2. krog)
štrumfek (1. krog)
pupa83 (1. krog) user posted image

12.2.
ninej

13.2.
tarinca

14.2.
GreTEJ user posted image (2. krog)

17.2.
Arualuser posted image

20.2.
štručka2503

20.2.
zvezdica5

22.2.
lillith82 (2. krog)

23.2.
Kim80 (7. krog)

26.2.
orehuser posted image

27.2.
Kliki

29.2.
rozi55
Vivaldi

x.2.
witch (1. krog v 2012)user posted image user posted image
šaci
curly

SKUPAJ NAS JE : 33
NOSEČK :  5

user posted image

NAVIJAČICE

user posted image       

LittleSun ,haram, monsy,
Katte, bejbibuuser posted image , Pajamauser posted image , oreh,
HeLenčica, iwauser posted image , kliki, skrivnost user posted image ,
Sonček85, Nitkica11, Kris555, curly, lily32,
Elme, majcy_m, SILVA, rozi55, mojamura,
chungalunga user posted image , MIHIKA1,anckicauser posted image , mmojkauser posted image ,
princess13user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 10.2.2012 10:44:47 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.2.2012 10:49:26   
Pupa83
hvala user posted image ninej, v bistvu je to najin prvi poizkus... tudi pri prvem donošenem user posted image nama je ratalo v prvo, s tem, da sem imela prvo IMN in so mi odstranili jajcevod, zraven so me pa še prestrašili, da skor zihr ne bom zanosila po naravni poti... ampak sem, in to takoj po prvi user posted image po operaciji in danes imam doma skoraj 2 leti staro pupo user posted image aja, glede znakov pa že 1 teden mi je full slabo, pa tu in tam me malce špikne spodaj... držim pesti, da zagledaš user posted image v nedeljo

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.2.2012 11:03:41   
lillith82
helou user posted image
čestitke vsem ki ste v tem mesecu že zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image
verjamem da ga bomo tudi ostale videle ta mesec. Sicer pa je zame do takrat še dolga, ker je ne pričakujem šele 22.2., tak da se trudim odmislit vse skup in sem celo nehala gledat cene in modele vozičkov user posted image se je mojemu fantu nardilo par novih sivih las, ker sem mu nonstop kazala kater voziček bi mela. tko da sem se odločla da se bom malo zadržala do takrat ko bo šlo zares user posted image
držim pesti za vse še dalje

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.2.2012 11:05:31   
princess13
Monsy in Katte user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej.

Pupa83, ČESTITKE user posted image user posted image Zdaj pa hitro k oktobrkam user posted image

Ninej, držim pesti, da v nedeljo zagledaš user posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.2.2012 11:05:37   
Žabica86
Hej punce!

Pup83 ČESTITAM !!!!!!! user posted image

Vsem puncam hvala za tolažbo ! Jaz res moram bit zmešana, ker mi več nič ni jasno ?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje user posted image namreč še vedno ni !!! Naredila sem spet 2 testa !!! In kot pričakovano negativna !! user posted image

Za vse ki lulate držim pesti ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se vam pa jutri spet javim !

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.2.2012 12:31:22   
ninej
Pupa83-super,če je ratalo takoj in lepo,da imaš doma še eno pupico....ti si živ dokaz da se zdravniki včasih krepko motijo.....želim ti vse dobro pa d bi nosečnost potekala brez težavuser posted image

Princess13-hvala,ker držiš pesti zame,upam,da ne bodo zastonj,čeprav sama nimam lih veliko upanjauser posted image

Žabica86-jah,ne vem kej se s tvojo user posted image dogaja,a si bila zadnje čase kej pod stresom????Ker baje da to ful vpliva na ciklus in ti je lahko zaradi tega izostala,mogoče pa je to znak ,da čez kakih 5 dni spet narediš testek in bo takrat +?nikoli se ne ve.......lepo bi blo,kajne?

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.2.2012 13:04:35   
curly
Čestitke, user posted image drage moje novopečene user posted image ! Lepo nosečnost vam želim, naj bo brezskrbna!
Za tiste, ki je prišla user posted image pa vsaki posebej en veeeeeeelik user posted image . Glavo gor, gremo v nove boje, a ne?
Tiste, ki še čakate kaj bo, upam, da se pokažejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Pošiljam pujske za srečo, ker zadnjič so pomagali pa naj še tokrat! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojnk ojnk pa JAVITE LEPE NOVIČKE! user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.2.2012 13:38:58   
GreTEJ
Čestitke Pupa83 user posted image user posted image   Si moj letnik  user posted image

Žabica86, tale user posted image se pa fejst igra s tabo. Mogoče res stres, psiha?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.2.2012 13:53:14   
kris555
Žabica, kaj pa če greš na krvnega. Ta bi pokazal če si user posted image (itak da si, samo te user posted image že zdaj heca). user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.2.2012 14:12:27   
Žabica86
Hej punce !

ninej : Kaj pa vem - edino, kaj me v teh dneh psiha muči je ravno zaradi te user posted image , user posted image in user posted image ! Doma je vse o.k., služba je o.k., z mojim se super razumema, stari in njegovi starši vse o.k. !!! Tako, da ne vem kaj bi lahko bilo druga kot user posted image ! user posted image

Teste bom seveda delala tako dolgo, dokler se ne vlije user posted image ! user posted image Vseeno ne morem s svoje kože ! user posted image
In ja - zelo lepo bi bilo, da smo končno trije !!! user posted image

GreTEJ - Kaj pa vem - lahko da se mi res že meša ! user posted image Res je, da imam neredne cikluse, a tako igrala se z mano ni še nikoli !!! Premišljujem, če kjo bom sploh imela ta mesec !!! user posted image

kris555 - Iz tvojih ust v božja ušesa !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem že premišljevala o krvnem!!!! Če v ponedeljek še vedno ne bo user posted image in bodo testi še vedno negativni grem na krvnega !!! Ker zdaj pa to že več ni normalno !!! Prav norca se dela ta user posted image !!!

Kako pa kaj ostale punce? Že imamo 6 nosečko morda???? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.2.2012 14:15:07   
Vivaldi
Bravo, nosečke! Čestitam vsem in naj gre zdravo naprej, vse do konca (in naprej).

Helenčica in oreh, so mi šle kar malo kocine pokonci ob branju vajinih postov,
in ja, res je, oreh, take zveze so čudež, res smo lahko vesele, da nam takole stojijo ob strani... Zgleda, da boste (bomo?) v tem življenju že tako napredovale, da se nam v naslednjem ne bo treba rodit kot žaba ali muha ali kaj podobnega. No, če pa drži, da si vsaka duša vnaprej izbere določeno pot, pa itak vemo, zakaj smo tu, ne? Da rastemo, raziskujemo, odkrivamo... Včeraj sem prebrala še eno lepo misel, in sicer, da bi se morali tik pred smrtjo znajti s popolnoma praznim bančnim računom, se ozreti nazaj in reči: Ampak poglej, koliko dragocenih izkušenj! In prijateljev, ljubezni, želja, novih poti, zgodb...
No, moj bančni račun je že tam - tam, oreh, tvoj bo pa tudi kmalu zaplenjen, ne? Samo še parkat greš spat!

Helenčica, vse butni na stran, pa K*** gleda! Maj bo še prehitro tukaj, sploh, če vmes še kam pičita. Jaz tud verjamem, da bo potem vse stokrat lažje, ko ne bo celo breme samo na vaju in se ne boš več počutila ko en idiot, iz dneva v dan... Ne vem pa, kako se to naredi, nimam recepta. Definitivno pa tudi odklop od vseh teh člankov, forumov in ostalih jajc pomaga. Čeprav sem ap tja kar paše kaj pogledat, a kaj, ko potem spet takoj noter padeš. Sicer pa, si videla Pupino zgodbo?user posted image
So porihtali in zdaj dojenčki kar padajo! user posted image
A sicer ni nobene variante, da bi prišla na vrsto malo prej (samoplačniško)?

Little Sun, super, da si dobila datum!!user posted image user posted image Zdaj pa pade en novemberček, ne?user posted image

Aja, drage borke, ki že res dolgo vztrajate, sem dobila idejo za imena vaših srčkov:
če bo fant, bo Zmago, če bo punčka, pa Viktoria! user posted image user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.2.2012 14:18:17   
Vivaldi
Žabica, jaz navijam, da user posted image ne bo, greš v ponedeljek na krvnega, nam sporočiš veselo novico, račun pa uveljavljaš pri dohodnini!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.2.2012 14:32:09   
LittleSun
pupa čestitkeuser posted image user posted image

vivaldi če ne novemberček pa decemberček zagotovo user posted image user posted image če je božiček pozabil name, ko je delil pluske, me bo pa nagradil z user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 765
10.2.2012 16:49:02   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Vivaldi

Helenčica in oreh, so mi šle kar malo kocine pokonci ob branju vajinih postov,
in ja, res je, oreh, take zveze so čudež, res smo lahko vesele, da nam takole stojijo ob strani... Zgleda, da boste (bomo?) v tem življenju že tako napredovale, da se nam v naslednjem ne bo treba rodit kot žaba ali muha ali kaj podobnega. No, če pa drži, da si vsaka duša vnaprej izbere določeno pot, pa itak vemo, zakaj smo tu, ne? Da rastemo, raziskujemo, odkrivamo... Včeraj sem prebrala še eno lepo misel, in sicer, da bi se morali tik pred smrtjo znajti s popolnoma praznim bančnim računom, se ozreti nazaj in reči: Ampak poglej, koliko dragocenih izkušenj! In prijateljev, ljubezni, želja, novih poti, zgodb...
No, moj bančni račun je že tam - tam, oreh, tvoj bo pa tudi kmalu zaplenjen, ne? Samo še parkat greš spat!

Helenčica, vse butni na stran, pa K*** gleda! Maj bo še prehitro tukaj, sploh, če vmes še kam pičita. Jaz tud verjamem, da bo potem vse stokrat lažje, ko ne bo celo breme samo na vaju in se ne boš več počutila ko en idiot, iz dneva v dan... Ne vem pa, kako se to naredi, nimam recepta. Definitivno pa tudi odklop od vseh teh člankov, forumov in ostalih jajc pomaga. Čeprav sem ap tja kar paše kaj pogledat, a kaj, ko potem spet takoj noter padeš. Sicer pa, si videla Pupino zgodbo?user posted image
So porihtali in zdaj dojenčki kar padajo! user posted image
A sicer ni nobene variante, da bi prišla na vrsto malo prej (samoplačniško)?

Tebi se pa človek mora nasmejat ali pa vsaj nasmehnit. Res si tak sonček. Naši problemi (zaenkrat) niso problemi, kaj pa če bi bila invalid, brez kakšnega uda....na to včasih pomislim. Tisto so resni problemi, če pa otročka ne bomo mogli spočet bomo pa enega srčka posvojili in mu polepšali življenje. Tako kot sem že svojim kužkom user posted image Drugače pa....lahko bi šla samoplačniško, že kdaj prej, samo mi ni v interesu. Ne vem...po eni strani se mi zdi da smo zdaj tak že začeli in bomo slej ko prej "pozdravljeni" ali pa v postopku za umetno, po drugi strani se mi še vseeno ne zdi TAKOOO dolgo, ker je kar nekaj punc, ki zanosijo po 2 letih tako da...eh, saj pravim, na izi, ne da se mi, stran od vas pa ne grem. Mi preveč lepšate dneve user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 766
10.2.2012 17:18:17   
oreh
Točno tako, pa še vsak krog je po 2 dneh user posted image spet prežet z optimizmom in si kar misliš, oh sej zdej pa bo, ne rabim doktorjev. Tako, da res ni takoooo hudo, morda se le zdi , ko se o tem pogovarjamo tukaj, drugače pa mislim, da kar ok in pestro živimo.

Jaz sem tudi že razmišljala, da bi se čist odjavila od RR, ampak sem ugotovila, da zdaj mojemu manj s temi forami težim, s prijateljicami se znam tudi o čem drugem pogovarjati, saj misli o zanositvi zaupam vam in nimam potrebe še komu drugemu tolko razlagat. Prej ko sem vas le brala sem ziher več časa prebila gor. zdej pa povem kar imam za povedati in je to to ali 15 minut (redko) ali pa 2 uri (pogosto) na dan.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 767
10.2.2012 17:33:04   
Vivaldi

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Prej ko sem vas le brala sem ziher več časa prebila gor. zdej pa povem kar imam za povedati in je to to ali 15 minut (redko) ali pa 2 uri (pogosto) na dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image

No, meni se tudi zdi to najbolj poceni terapija, pa še ostalih odnosov si ne uničujem - vas pa tako ne poznamuser posted image user posted image user posted image

Helenčica, do maja res ni takooooo dolgo - še parkart kakšno rečemo in je! Potem pa jaz praznujem rojstni dan in vse zmešanke od tuki gor pelem na debelo čokoladno torto, in kaj bo to za en hudič, tolk nosečih babnic na kupu - bomo nage plesale ob kresu in kurile testerje; baje dobr gorijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.2.2012 18:09:01   
HeLenčica
Jaz mam tudi maja rojstni dan user posted image , tak da prinesem pecivo pa kak brezalkoholni koktejl (ker nosečke pač ne smejo pituser posted image ).

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.2.2012 18:13:45   
kris555
Helenčica, čisto te razumem. Zame je bilo drugo leto najtežje.
Neprestano sem gledala kdaj bo O, mojmu user posted image težila, user posted image pa je
bilo samo zaradi user posted image . Enkrat presekaš, tako boš tudi ti in si boš
rekla ko bo pa bo. Sicer pa meni pomaga to, da čakava na datum za IVF.
Tako da sva spet romantična, zaljubljena in se smejiva
marsikateremu štosu o nosečkah, pa še zavistno ne gledam več na vsako.

Pošiljam user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.2.2012 18:24:03   
anckica
Pupike jst se pa kar tako oglašam in vam pošiljam tisoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dva tisoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker ste zlati srčki, ki mi vedno polepšajo dan, sploh ga pa napolnite z optimizmom in če ve ne dobite user posted image  potem pa **** gleda vse! ZAKOOOON STE!! Sam tok da veste če še ne veste user posted image  

In komaj čakam kres in kurjenje POZITIVNIH testerjev in konec dolge borbe!
Hvala ker ste user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.2.2012 18:36:05   
oreh
user posted image user posted image user posted image ančkica, hvala in zelo lepo od tebe, da nas še vedno spodbujaš!

kakor koli jaz si pa bom kakšen majhen pirček prinesla, ker zdaj tolk zdravo živim (nizkokalorična dieta), da me niti gajba piva ne bi pokončala v nosečnosti. že vidim, kako se vam bodo sline cedile, lahko ga prinesem še kateri. zbiram naročila!
nič grem, lep vikend vam želim, sem danes krepko prekoračla svoj limit 2 uri dnevno na RR.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 772
10.2.2012 19:47:39   
GreTEJ
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

kakor koli jaz si pa bom kakšen majhen pirček prinesla, ker zdaj tolk zdravo živim (nizkokalorična dieta), da me niti gajba piva ne bi pokončala v nosečnosti. že vidim, kako se vam bodo sline cedile, lahko ga prinesem še kateri. zbiram naročila!
nič grem, lep vikend vam želim, sem danes krepko prekoračla svoj limit 2 uri dnevno na RR.

Oreh, lahko pa nam zaupaš kakšna je nizkokalorična dieta (sklepam da kakšna GI dieta) in bomo lahko maja vse kakšen pirček uničle user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 773
10.2.2012 20:24:46   
Vivaldi
Uf, oreh z gajbo pira, helenčica s koktejli, pa vse s trebuhi, to bo še zanimivo ...user posted image user posted image user posted image

Anckica, ti noseči pozitivni noseči naspidirani noseči poštar objemčkov, pikapolon in sploh vsega - me bomo kurile nosečnostne in ovulacijske teste, a ti boš pa testerje prinesla, al kako?user posted image user posted image user posted image Bi blo fino, ja, da bi v bistvu imeli testerje testov - punce, ideja! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.2.2012 20:43:24   
anckica
Ups Vivaldi sem se narobe izrazila, ne bomo kurile moje pozitivne ampak VAŠE pozitivne testerje in s tem oznanile KONEC borbe user posted image

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za punčko
Kimmi

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč

Neli (27%)

Ana (29%)

Lucija (19%)

Niti eno (25%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!