|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
5.2.2012 20:04:28   
princeska Tia
Lep pozdravček,

a sem samo jst neki smotana al je fuuuuuul velik enih stvari k jih je treba med nosečnostjo oziroma pred prihodom naših pikic narest? Bolj berem in iščem se mi zdi da sm bl zgubljena.A lahko kera k že ima kacga angelčka doma mal napiše kdaj je pravi čas za urejanje katere od stvari? Sem sicer šele v 15 tednu in vem da je še prezgodaj da razmišljam o tem ampak ne bi rada česa zamudila (priznanje očetovstva, urejanje dokumentova za moj in pratnerjev porodniški dopust, dodatni pregledi k so samoplačniški pa jih je vseeno mogoče dobr narest,nakup stvari,...?)

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.2.2012 20:51:16   
Anonimen
Naia, glede razlike med našimi otroki: najstarejši ima 6,5 let, najmlajši pa 1 leto in pol. Je kar pestro pri nas user posted image

(odgovor članu princeska Tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.2.2012 20:51:34   
naia
ninca, v zasebno sporočilo mi napiši svoje ime in priimek pa te bom dodala na FB

princeska Tia, pri prvi user posted image sem prvo cotico kupila mislim, da v 32.tednu, nisem hotela niti nisem rabila prej, tudi vsa papirologija se takrat enkrat ureja, ni treba nič prej, do takrat le uživaš, glede dodatnega pregleda pa sem šla na 3D/4D, to je po 25.tednu

Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.2.2012 21:05:19   
Doria
Princeska Tia, pa bom še jaz malo ponovila, druge naj me pa dopolnijo:
- začni ene 3 mesece pred rokom, sprintaj si vloge, ki so objavljene na dnu našega seznama, namreč glede dohodkov moraš pridobiti podatke na firmi, kjer sta oče in mati zaposlena - tako je bilo pred novo zakonodajo (1.1.2012), upam, da je še takouser posted image
- na csd 3 mesece pred pdp vprašaj, kako do darila za novorojenčka, saj ti država omogoči paket ali denar, ki ga dobiš PRED rojstvom otroka
- dogovori se na csd za sestanek za priznanje očetovstva
- 2 meseca pred PDP začneš: oddaš vloge za porodniški, očetovski dopust (tu ne pozabi obkrožiti - poleg 15 dnevnega plačanega dopusta - da bo oče uveljavljal 75 dni neplačanega dopusta kasneje, ker če zdaj ne izpolniš, tega kasneje ne moreš uveljavljati, ni pa ti tega potrebno izkoristiti)
- gresta na sestanek glede očetovstva, podpišeta izjavi in ta papir vtakneš v materinsko, ker ga moraš vzet v porodnišnico
- pridobi tudi vlogo za županovo darilo ob rojstvu otroka, ki jo oddaš PO rojstvu otroka, ko pridobiš matično številko otroka - vsaka občina drugače, jaz sem prejšnjič dobila 210€ v bonih za Pikapolonicouser posted image
- čimprej otroka po rojstvu zdravstveno zavaruj - po sebi ali po očetu
- v enem mesecu oz. še prej kontaktiraj izbrano pediatrinjo, čimprej, ker imaš že pregled v otrokovi starosti 1 mesec
- v 3 mesecih po rojstvu otroka oddaj vlogo za otroški dodatek - zdi se dolg rok, ampak verjemi, hitro mine, lahko pripraviš vlogo vnaprej

Upam, da nisem kaj pozabila.Če pa sem, naj me druge dopolnijo. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.2.2012 21:12:01   
princeska Tia
Potem ne bom nič zamudia :)
Sicer uživanja zaenkrat ni nič kej velik, slabosti, išias zarad sedenja v službi, mini obisk urgence,...
Zdej komaj čakam premikanje moje male pikice, srčka posušam vsak dan in je fuuuuuuuuul živahna :)

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.2.2012 21:14:08   
Doria
Aha, še tole:
nakup stvari: brez lupinice boš iz bolnice težko ven prišla. Za oblačila pa lahko prej na razprodajah - mislim za naslednjo jesen, zimo in pomlad, ko bo otroček star 3-9 mesecev lahko nabaviš kaj že zdaj - zimski kombinezon št. 67oz 68, jesenske in pomladne obleke št. 62, 68, 74. Brez ovratnikov in težkega oblačenja, z elastanom in bombažno, če se le da bio, zame same take stvari, ki se zapenjajo spredaj, od bodijev naprej.
Če si spraševala po tem... no upam, da si, ker sem se res razpisalauser posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.2.2012 21:33:51   
princeska Tia
Doria ful hvala za spisek.Vsi mi govorijo da je še ful časa in da naj uživam ampak naju čaka še selitev in bom med vso to zmešnjavo še težko razmišljala kaj morem še narest in kam it za vse potrebne papirje uredit :)

Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.2.2012 23:53:17   
ma_mi
RedSonja , kot prvo - sem spet probala ZS poslat, pa upam da tokrat pa bo ..., kot drugo pa, vse kar lahko rečem, kapo dol za to, da si preživela tako kot si svoje otroštvo in da si na koncu vseeno mislila nase in se postavila v ospredje s tem, da si šla študirat in pustila "staro" življenje za sabo user posted image user posted image user posted image .
Kar sta ti starša naložila, ne to ne bi smelo biti, pa ne zato, ker nebi zmogla, temveč zato ker enostavno to ni bila tvoja naloga. Prevzela si vlogo staršev, obenem pa še sama ostala brez njih - preveč težko breme za otroka in predvidevam da je bila smrt tvojega brata razbremenitev in odrešitev tegob - sej je bilo hudo, vedno je, a nositi tako breme tudi ni lahko. Občudujem te, obenem pa upam, da predno se bo pikica rodila, da boš čimbolj pozabila na brata in poskusila ne prenašati stare zadeve na sedanjost. Ja lahko se ti zgodi, da tako kot ga še danes sanjaš, boš mislila da moraš vse narediti sama in da moraš biti pozorna na vsako drobno malenkost. Ne, poskusi ne delati tega, saj si se že dovolj razdajala za druge, sedaj je na vrsti tvoje življenje.

Jaz mojim pikicam dovolim da pomagajo v tej meri, da mi prinese pleničko, robček, oblačilo,..., toliko da nista čisto izključeni a obenem jima dam jasno vedeti, da je previjanje in hranjenje naloga mame in očeta. Res je, da v vseh teh letih odkar je pikec pokukal na svet, sva z mojim imela le 2 dni zase (še to je bilo komaj lani, ko je bilo nujno), drugače pa ja - ni prostega trenutka, ni trenutka ko bi lahko reku; uuuuu, tišina, brez obveznosti,... Tamali že pošljem k babicam čez počitnice, toda tamalega pa nihče ne tna obvladat, previti, nahraniti in ga nihče ne more imeti (če je nujno kako uro ali dve že, več pa ne).

cartek user posted image user posted image user posted image , super povedano, like, like,...
Kratka, user posted image user posted image VEDNO misli o svoji odločitvi, kot edini pravilni. Ne pusti se občutkom krivde, ker ...... Videla sem marsikaj v času ko sem preživela v bolnici in verjemi mi na besedo, da se mi še danes trga srce za otročki, ki sem jih videla. Trga se mi tudi za tistimi, ki so v tistih obdobjih preminili, čeprav veš, da so šli v boljše življenje, toliko gorja, borbe in trpljenja, ne privoščim nobeni mami.

Zdej pa moram spat , če ne se bo spet nabral in bom spet prespala celih 16 ur, kot se mi je ta vikend zgodil user posted image user posted image user posted image
Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1083
6.2.2012 9:11:20   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2.,
Mb, ?, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.2., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 1.3., ?, ?, user posted image

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1.,
?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 27.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , ? , Lj, ?,

NUHALNA SVETLINA:
februar:

activia               1.2. user posted image
Tinca***           1.2. user posted image
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2.
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
Bubalu              13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               22.2.
Maja T.                  28.2.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

6
9 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
6.2.2012 9:45:32   
crtek
dobro jutro!

Kratka sm hotla rečt, da ne glej na odločitev kot na dobro ali slabo. Odločitev je sama posebaj neutralna, če pa si se ti tako odločla je bla zate 100% pravilna in misli na pozitivne posledice, ki jih je s sabo prinesla. Karkoli ti bo kdorkoli reku ni pomembno, ker s svojo odločitvijo moreš živet ti in, če jo lahko pred sabo zagovarjaš je to edino kar je v bistvu pomembno. Razmišljaj pozitivno in prepričana sm, da je bla to zate prva in edina tovrstna izkušnja user posted image

ma_mi sicer ne vem kakšno diagnozo so postavli tvojemu sinku, ampak vseeno upam, da se lahko stanje izboljša. Super se mi zdi to, da hčerkama ne nalagaš težkega dela pri skrbi za bratca, ker je res, da je to zelo zelo težko breme za otroka, neglede na njegovo starost. Ful mi je fajn slišat tudi tašne zgodbe, ko se starši zavedajo, da ostalih otrok ne smejo (pre)obremenit s skrbjo za sorojenca. Tega ne vidiš prav pogosto...ponavadi pride tako, da se delo in skrb porazdelila po celi družini in potem otrokom od otroštva ne ostane nič pametnega, ker morejo vedno tuhtat in razmišljat kaj vse jih čaka še za nardit ko pridejo domou. Velika pohvala user posted image

Doria najlepša hvala za izčrpen seznam. Glede tega kako je zdej z urejanjem porodniške se bom pozanimala, pa pol magari na seznamčku dodam nove vloge oz. karkoli, če se je kej spremenilo. Se mi je pa res zdela to super ideja že zdej nabavit stvari na razprodajah za drugo leto user posted image sploh nism pomisnla na to. Samo js morem itak še malo počakat s tem, kr dobim celotno garderobo od žlahte, tko da bom pol vidla kaj bom sploh še rabla dokupovat. Komaj čakam, da bo pomlad, da se lahko lotim rihtat sobico za mini bibo in pospravim in uredim oblačilca user posted image

Čene pa....KOOOOOONČNOOOOO sm dočakala 6.februar!!! Še 7ur do NS!!! KOOOOMAAAAJ čakam! Že od zadnjega pregleda odštevam dneve in zdej lahko končno odštevam ure! Sm mela napol v načrtu spat do 13ih in se pol stuširat, naštimat kosilo in it na pregled, pa nekeko nism mogla več ležat u posli user posted image Mam pa tudi še par stvari, ki morejo bit čimprej narjene, kot da...je tudi kšna pozitivna lastnost zgodnjega ustajanja user posted image Sva se pa z dragim zmenla, da greva po NS v trgovino kupit enega pajacka, bodi in hlačke al neki pač za mini bibo, da bo mela svoja prva oblačilca user posted image Nimam pojma zakaj mi to tolko pomeni, ampak se mi zdi res tako, kot da bi user posted image s tem izrekla dobrodošlico. In komaj čakam novo slikco za dodat v dojenčkov album.

ala uživajte vetrovno-sončen dan, Se javim pol z rezultatom od NS user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
6.2.2012 10:22:09   
mami 3m
Dober dan! user posted image
Nov teden, novi pregledi, novi izzivi in jaaaaaa...dopust! Danes in jutri še delam, potem sem pa frej in lenarim. Tako sem utrujena, da bi mi pasalo biti nekaj časa doma. Občutek imam, da sploh ne pridem na zeleno vejo: stalno perem, sušim, likam, pomivam pa se sploh ne opazi. No, se...ampak traja uro, dve tri. Mislim, da bo konec leta še veliko bolj pester. Konec tedna bova povedala tudi otrokoma, da imam dojenčka v trebuhu in potem pričakujem kup vprašanj. user posted image  In idej, kaj bodo počeli in kako bo.
Ta teden grem še na NS in držim pesti že en teden, da bo vse ok. Ker potem pa začnem uživat. Predvsem pa skočim v nosečniške hlače in začnem kazat bušija. user posted image  V službi še noben ne ve in že težko skrivam. drug teden bo pa šok, ker bo potrebno moje delo prerazporedit. Kako je pri vas v službi? Jaz sem prav vesela, da bom eno leto doma in malo odklopila od vsega. Se mi je v zadnjem letu preveč nabralo... že zdaj bi bila kakšen teden na bolniški. user posted image

Drugače se mi pa zdi, da mi trebuh kar vzhaja. Noro! Spet me bo en sam trebuh. Upam, da bo potem tudi kmalu začel zginjati. user posted image

Torej, želela sem vam samo zaželeti lep teden! In veliko smeha in dobre hrane! user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
6.2.2012 11:01:33   
princeska Tia
Dobro jutro,
vidim da nas je kr neki k mamo ta teden preglede. Jst ga mam jutr, že tretji če ne štejem nuhalne :) Sm kr vesela, da mam ginekologa k je še mal stara šola pa me mal bolj pogosto naroča.
Kar se pa utrujenosti tiče se kr strinjam z mami 3m, se mi na določene dneve zdi k da mam nekje neko stikalo in da me je nekdo ugasnu. Mi v sekundi zmanjka energije. Sem tud na dopustu ta teden, ga nameravam izkoristit za "plačilo starih grehov". Morem se spravit pisat diplomo preden pride bebica, bo potem še manj časa kot ga mam zdej :)
Lep pozdravček vsem in veliko toplih objemov :)

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
6.2.2012 11:40:59   
printemps
hej hej srečke nosečke user posted image danes sva bili z mojo lijo upam, da zadnjič pri veterinarju. Zaenkrat je vse v redu, spet je živahna in takšna kot mora bit.
Orangemoon jaz na to sicer nisem niti pomislila (na zasuk želodčka), ampak so jo pa slikali in prejšni teden vsak dan pregledovali in ugotavljali kaj bi ji lahko bilo, ampak očitno to ni bilo krivo. Zamašene analne žleze in posledica višinske bolezni je bila diagnoza.
Peška vidim, da si se tudi ti zelo trudila, ko si tekla s svojim konjem in ga vzpodbujala. Jaz sem itak tako zelo navezana na to mojo kepico, da sem jo skos crkljala in jo imela po rokah, no posledično sem pa potem še jaz prejšni teden dobila krče, ampak je zdaj že vse v redu.
hehehe Naia kako je slovenija majhna, a ne user posted image . Čeprav se meni niti ne sanja kdo si ti, a sva se že kdaj vidli?
Hvala za tale izčrpen seznam, ki ga je ena napisala (žal si nisem zapomnila imena), bo tudi meni zelo prav prišel.
Lep začetek tedna in upam, da vas ne zebe preveč, pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1088
6.2.2012 12:03:40   
Anonimen
Tudi moje počutje je grozno, še vedno, sem že v 15.tednu pa nič bolje. Danes spet bruhanje, že ponoči sem komaj zdržala, da nisem bruhala. Ne vem kako dolgo še user posted image . Drug teden imam ginekologa, ki mi je rekel, da samo zaradi slabosti in bruhanja ne bom dobila dalje bolniške user posted image . Sama sem pa totalno nekoristna, zraven me je začela boleti še hrbtenica, občasno glava, slabosti pa itak čez cel dan.
Kaj jeste tiste, ko vam je tudi slabo? Sama ne smem mleka, banan, čokolade, sploh sladkarij, še po jabolkih mi ni dobro, suhe salame itd. Ginekolog mi je svetoval ingverjeve tablete pa so mi pomagale dva dni, pol pa isto naprej, po ingverjevem čaju sem bruhala samo žolč. Komaj čakam, da mine to in da začnem končno uživati v nosečnosti, koliko se pač da.

(odgovor članu printemps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
6.2.2012 15:39:53   
zalenka
punce kako ste bile pridne s klepetanjem.

srečno vsem na pregledih ta teden in na NS.

jaz sem imela danes pregled in nič kaj dobrega. eritrociti v urinu +4, glukoza v urinu +1. kaj to pomeni ne vem, samo rekla je joj gospa kakšno vodo imate vi in vprašal, če me kaj peče ko lulam, ampak me ne. v petek moram pste tja. pritisk še vedno visok, za želodec je rekla naj grem k svoji zdravnici, da bolečine, ki jih opisujem lahko pomenijo razjedo na želodcu. no tega si gotovo en želim in upam da bo vse ok.

printemps super za psičko.

glede seznama - joj mam srečo da za vse te stvari pri nas poskrbi očka. no potrjevanje očetovstva je samo v primeru, ad nista poročena - vsaj domnevam, ker midva teg anisva nikoli nikamor šla.

glede oblačilc za naslednjo sezono pa vam iz izkušenj povem, da po starosti otroka boste morda kupile breveze. recimo moj drugi falotek je suhec in velikan in je pri starosti 1 leto (številka 80) nosil vse za 2 leti. Sicer je zdaj velikost amlo umiril, še vedno pa je krepko nad povprečjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.2.2012 16:12:27   
ninka80
Oj,

ste pa načvekale, vas komajda preberemuser posted image user posted image . Super, ve le tako naprej. Tudi jaz komaj čakam NS, ki jo imam šele 17., potem bomo pa povedali, da bomo imeli še enegauser posted image .
Glede oblačil, se tut strinjam z eno, ki je pisala,da ni najboljše za tok časa naprej kupovat. Moja dva sta oba novemberska, pa sem morala imet kombinezone 62 - 68, ker sta oba velika, rojena pa čist povprečna.
Zdej pa moram še za službo it mal delatuser posted image , pa se mi kr ne da.

LP vsem

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.2.2012 16:44:24   
Peška
_mala_ : te čisto razumem... slabo, če ne ješ, slabo, če ješ, hin želodec... jaz sicer nisem upala jemati kakšnih ingverjevih zvarkov, sploh zato, ker mi je bilo že v normalnem stanju ob omembi ingverja slabo. Jaz sem se skozi najtežje obdobje pretolkla s prepečencem in navadnim tekočim jogurtom. Kaj več ni ostalo v želodcu. Nekje po 14 dneh prakticiranja prepečenca mi je zapasalo belo grozdje, ki ima precej sladkorja, da mi je krvni sladkor non-stop držal na eni normalni ravni, da nisem bila preveč lačna. Pa tudi fino me je rehidriralo, ker sama nisem prenesla niti vode, kaj šele kakšnega čaja. Obnesel se je tudi kruh z margarino in marmelado iz gozdnih sadežev. Ker sem bila precej žejna, sem poskusila še z svežim jabolčnim kompotom, ki se je pa tud fino obnesel. Sem iz enega neolupljenega jabučka in žlice sladkorja naredila približno pol litra kompota, pa mi je tudi odgovarjalo. Čez čas sem potem dodala še hruško in kakšno suho slivo in se je obneslo. Samo dovolj je moralo biti skuhano. Sicer pa, sama se malce poigraj, ni hudič, nekaj bo tudi moralo pasat!

Printemps: Super za kužiko, sem prov vesela, ko take dobre novice slišim.

Drugače pa, a že kaj razmišljate, oziroma a imate že izbrana imena za vaše pikice? Vem, da je še dovolj časa, ampak sigurno imate že kakšne favorite :)

LP

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.2.2012 17:14:11   
wish87
Ojla punce :)

Se vam še jaz malo javim...v teh mrzlih, sneženih dneh bi se kar zabubila v toplo posteljo in nebi šla ven dokler ne bo spet sonček in 10+ user posted image
Drugače pa počutje vredu...slabosti so več ali manj minile (mogoče pride še kak dan da mi kaj ne paše kar pojem), utrujenost tudi mineva in spet se mi vrača stara energija nazaj, imam pa druge težave...prebava me zelo heca sem precej zaprta in sploh ne vem več kaj naj pijem/jem/delam da bo bolše... user posted image   Posledično me potem tudi boli po trebuhu in pa napenja...se mi zdi da se mi trebušček bolj pozna zaradi tega, kot zaradi nosečnosti user posted image . ima še katera podobne težave?
Drugače pa komaj čakam 17.2. ko bomo imeli NS, da se 100% sprostim (no upam da bodo rezultati dobri da sem bom lahko) in začnem uživat v nosečnosti, ker zdaj me nekaj v podzavesti bremza naj se ne veselim še preveč, ker kaj pa če,...?? user posted image Po NS bova začela pa tudi midva malo bolj razmišljat o vsem kar je treba postorit preden se nam pridruži novi član (papirji, oprema, oblačila,soba,...) user posted image
O imenih sem jaz že veliko razmišljala (in tudi že tukaj spraševala), zadnjič pa sem vprašala še mojega če se mu kakšno ime še posebaj dopade in sva prišla do zaključka da imava ime za fantka oba enaka pa se prej o tem nisva nikoli pogovarjala user posted image   ful nama je ušeč ERIK! Za punčko je pa njemu ful lepo Anja, meni pa Mia (Mija) ali pa Lana - tu se bova vrjetno malo težje dogovorila user posted image   kako pa pri vas? user posted image

Lep sneženi dan še naprej, pa božajte bušije :)

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
6.2.2012 17:32:13   
Kratka
joj, ja te slabosti...kaj jaz jem? Različno...imam obdobja ko mi paše nekaj, potem pa spet kaj drugega...npr. na začetku sem živela od grozdja, ampak je moralo biti sladko in niti slučajno za pikico kislo. Potem se mi je zamerilo in sem jedla jagode iz hoferja, ki so ne bi nikoli verjela v zimskem času lahko tako dobre, skoraj kot domače user posted image , no potem so se mi jagode zamerile, zdaj pa jem 505 bonbone, da preženem ogaben okus v ustih, zjutraj pojem rogljiček z marmelado, za malico kakšen mini sendvič, potem kosilo kar pač je in do večera kar mi pač zapaše. Res je odvisno od dneva. Danes sem lahko jedla, jutri pa morda ne bom. Mi je pa trebuh ful zrastel, pa ne od dojenčka, ampak špeh user posted image me je kar strah koliko bo v petek na tehtnici. Se mi kar pozna, ker zadnje čase dosti sladkega pojem, ker mi tooook paše. Mogoče bomo pa spet imeli punčko user posted image
Imena...jaz imam ime že izbrano za fantka še iz prejšnje nosečnosti za punčko pa tudi že en lep čas, čeprav moram še najti rezervna imena, ker mislim, da si ko zagledaš otroka lahko v trenutku premisliš in mu daš čisto drugo ime kot si sicer ves čas nameraval. Mi je pa smotano, ker za fantke mi nobeno ime ni tako zelo všeč, pri punčkah je pa toliko izbire, da bi jih imela kar ene 3user posted image AMPAK, to so moja imena, kaj pa pravi moj user posted image na to, je pa druga pesem user posted image
Joj, še 4x grem spat, potem pa NSuser posted image
Crtek, držim pesti!user posted image

(odgovor članu Peška)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
6.2.2012 17:36:29   
Kratka
Aja, ena je spraševala glede tickerjev. Ticker se ti prikaže, ko greš z miško na ime uporabnice in ni nastavljen v postih, tako kot na drugih forumih.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
6.2.2012 19:19:34   
naia
hojla,
tale mraz mi sploh ni in ni všeč, dons zjutri sva šle s hčerko kar z avtom v vrtec k naju je tko zebl pa mamo cca. 100m do vrtca user posted image

imela pregled, 14.tednov noseča, 2kg manj user posted image , kar mi čist paše, sem na 4kg plusa v primerjavi s prvo user posted image , urin ok, kri mam ok, sam mi je vseen rekla, da mi bo naslednjič dala železo, ker bom imela napovedan CR in pravi, da bi mi rada izboljšala kri pred operacijo

printemps, sej te ne poznam, nikoli videla, samo vem, čigava si user posted image  tvojega poznam zihr več kot 10 let

glede cotic, ravno danes je bila kolegica pri meni in sem glih gledala, kaj bom s hčerinimi cotami, če bo fant, vse jovo na navo po cote, ker od hčere res nič ne pride prov fantku, sej je modra majčka recimo, a kaj ko ima rožico gor user posted image  

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
6.2.2012 20:43:00   
Toopsy
Hej hej!

Še enkrat pošiljam svoje podatke;)
Toopsy, 26, 1 user posted image , 0user posted image , 22.2.2012, Ljubljana, ?,

NS sem imela 20.1.2012

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.2.2012 7:48:57   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 6.2., Lj, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2.,
Mb, ?, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.2., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 20.1.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?
*pupika*user posted image , ?, 3user posted image , 0user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 1.3., ?, ?, user posted image

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 6.1.,
?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 27.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.2. , Lj, ?,

NUHALNA SVETLINA:
februar:

activia               1.2. user posted image
Tinca***           1.2. user posted image
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2. user posted image
pikaa27             7.2.
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2.
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
Bubalu              13.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               22.2.
Maja T.                  28.2.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

6
9 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.2.2012 7:52:51   
srečki
Jutro srečke nosečke,

no pa da vas še jaz malo pozdravim. Pri meni je tako, da sem bila zaradi izpuščajev 10 dni na bolniški in glej ga vraga komaj sem čakala da grem delat in z nedelje na ponedeljek sem celo noč bruhala, popoldan vročina in bolečine v grlu...enako je tudi z mojmu. Sva včeraj cel dan preležala pojedla samo krožnik juhice in danes sva bolje. Hvala bogu.

_mala_ držim pesti, da se ti stanje umiri oz. če se ti ne da ti dajo bolniško.

zalenka joj kako sem jezna k imamo take in drugačne težave v nosečnosti...upam, da bo vse OK. Držim pesti.

Printemps super za kužiko, sem prov vesela, ko take dobre novice slišim.

Peška jaz za punčo ime že imam...za fanta pa še ni dokončno. :)

Wish87 kar se tiče vremena se popolnoma strinjam s tabo. Sem ravno danes v službi rekla komaj čakam pomlad, da bomo lahko nosili oblekice oz. bolj lahkotne stvari. Drugače pa držim pesti, da bo 17.02. na NS vse ok...no vem, da bo. Nič skrbet.

Kratka evo me malo še na RR :) Evo sem ugotovila, da imaš v petek pregled- držim pesti...pa itak bo vse OK. Uglavnem pa sporoči. Drugače bi se pa lahko kdaj dobile, kakšen vikend k bom šla kaj domov?

Naia moje mnenje za cotice je enko kot pri tebi, na začetku nič kaj preveč kupovati :) No sicer meni ne bo treba ker imam za fantka full lepe stvari od sestre ima 2 letnika in mi da vse naprej. Je prav šparala zame, še preden je vedla da bom noseča. Za punčo pa tudi dobim od brata ki pa ima 1 leto staro pupiko.

No tko drage moje uživajte, božajte bušije, no jaz sem že ene parkrat začutila bejbija v bušiju WIIII sem tok happy. 
Lep dan še naprej, pa čeprav mrzel.

(odgovor članu Toopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.2.2012 8:16:28   
crtek
jutro!

wish glede zaprtosti...js si zjutraj naštimam za zajtrk ovsene kosmiče s sezamovimi in lanenimi semeni z mlekom in to segrejem v mikrovalovni in sladkam z 1žličko medu. Pri meni dela čudeže. Do prejšnjega tedna sm šla namreč na wc 2-3x na teden, pol sm pa začela s tem in mam spet čisto tako prebavo kot pred user posted image , kar pomeni wc 2x na dan user posted image sicer pomaga tudi samo žlica lanenega semena čez noč namočenega v vodi (2dl). Nardi se taka sluz, ki jo zjutraj na tešče spiješ. To je naraven laksativ in res deluje. Upam, da ti bo kšn nasvet pomagal user posted image

Js sporočam lepe novice user posted image Včiraj na NS je blo vse super, biba plava, miga in dela kažin, G je reku, da bomo meli živo dete user posted image Biba je velika 7cm, utripi super, prisrčku se vidi vse 4delčke, želodček in mehur prisotna in prave velikosti, nosna kostka prisotna in lepo razvita, NS 20mm, tveganje za DS 1:3532, za druga dva sindroma pa eno 1:7892, drugo pa 1:25761, tko da je dr. reku, da so to super izvidi user posted image js pa taaaaaakooooo vesela user posted image Sej ne, da sm računala, da bi blo kej narobe, ampak je vseeno taaaakoooo slišat lepo diagnozo user posted image Dragi je bil čisto ganjen, je jokal in je reku, da to bi pa lahko gledal ceu dan user posted image dr. sicer ni hotu ugibat glede spola, ma nima veze, bomo pa do morfologije počakali user posted image Aja in biba je malo večja, kot je po ZM, tko da bi bil PDP 13.8., ampak je reku da ga ne bo nič spreminjal, kr je samo par dni. Tudi prau, meni je vseeno user posted image ampak zdej sm uradni že v 14tednu user posted image user posted image Zvečir sva se ustavla pri njegovem bratu in povedala novico in vsi ful veseli, nečakinja od mojega user posted image , ki je stara 4,5let me je ceučas božala po bušiju in spraševala dojenčka če je žejen al lačn, da mu lahko naštima čokolino user posted image tko mi je bla lušna user posted image pol je pa rekla, da ona hoče punčko, kr že ma 2 bratranca in da se z nobenim ne more igrat user posted image ampak pol ko jo je moj user posted image spraševau da kaj pa bo, če bo fantek in je rekla, da se bo useeno igrala z njim in da ga bo peljala na sprehod, tko da u bistvu nima veze če bo pupa al fantič user posted image
Sicer pa tudi js z velikim veseljem ugotavljam, da se mi vrača energija user posted image ponavadi sm vedno ful zgodaj ustajala (6:00-6:30) prejšnje 3mesce sm se mogla prisilit, da sm se ustala ob 7:30, zdej par dni se pa spet zbujam čisto naspana ob 6:00, ampak še malo poležim do 7ih, kr je vnih tma. Komaj čakam pomlad, ko bo že zjutraj sonce user posted image

sigurno sm pozabla še kej pokomentirat, kr vem, da sm še neki hotla napisat, ma nima veze...ko se spounem bom napisala user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!