|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2012
9.2.2012 13:24:10   
Kratka
bobika, ma saj sem že začela malo razmišljat o tem, da se prestavim na FB, ker me firbec matra o čem debatirate user posted image tukaj je vedno večje zatišje! A pa to me lahko samo ti vpišeš ali katerakoli druga?

Pupika, upam, da si urediš sladkor. jaz si ga sicer ne merim, ker nimam naprave, ampak me pa ful zanima koliko ga imam, ker pojem veliko OH in sladkega, pa me je rahlo strah, da ga nimam preveč. Glede cotk in opreme, pa tudi mene še nič ne mami, ker še ne vem kako se bo nosečnost končala. Jutri imam NS, oh, živce mi bo pa razneslouser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.2.2012 14:46:33   
srečki
Kratka user posted image da boš lažje dočakala jutri. In JAAAAA user posted image user posted image user posted image   boš vidla vse bo OK.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.2.2012 14:57:28   
crtek
ejla!

da se še js malo javim user posted image

Kratka in pupika vedve pa razmišljata čisto tako kot moja mama...tudi ona pravi, da se je do konca bala kupovat karakoli, da se nebi slučajno slabo končalo. Verjamem, da bi z vajinimi izkušnjami tudi js na celo situacijo gledala podobno, ampak vseeno pravim, da če ma za it narobe bo šlo in nima veze kaj bom nardila. Tudi če čakam do zadnjega dneva za kupovat vseeno ne morem vedet, da ne bo na porodu šlo kej narobe, tako da je v bistvu čisto vseeno kdaj kupim kšno stvar, kr če bi šla na sigurno, bi hodila nakupovat z dojenčkom v naročju. Sej ni, da sm zdej nabaula že celo garderobo in vso opremo, ampak 2 pajacka pa ja in to samo zato, ker se mi zdi to za dojenčka zelo lepa dobrodošlica. Kot da bi mu že zdej rekla, da ga z veseljem pričakujem. Mogoče se sliši smešno, ampak meni se to res zdi točno tako. Držim pa pesti za vaju (in tudi vse ostale s salbimi izkušnjami), da se kmalu znebita slabih občutkov in strahu in začneta uživati v nosečnosti in z veseljem pričakovati poletje, ko bomo vse veselo cartale naše male bibe in ponosno vozičkale po toplem soncu user posted image

Kratka če se bojiš za družbo na RR...js bom ostala rajši kr tle. Sej sm prijavljena tudi v skupino na FB, ampak tm se vedno "zgubim" in namesto 20min porabim 2ure user posted image tko da js bom še naprej tle klepetala, še več pa ko se končno rešim diplome, ki jo mam zdej v zaključni fazi in sm si zadala, da jo končam preden se mi bo konkretno poznal trebušček user posted image   čene pa dosti sreče in celo živalsko carstvo, da boš lažje dočakala jutrišnji pregled user posted image user posted image . Boš vidla, da je vse ok, da biba lepo in pridno raste in predvsem, da je zdrava. Samo pozitivno razmišljaj user posted image

skarabej user posted image za počutje user posted image js sm na srečo tudi v tej skupini srečk nosečk, čeprav mi je blo parkrat slabo, to v skoraj 14tednih ni blo niti 1teden skupaj, tko da pravim, da sm pasala lišo skozi user posted image upam, da bo še naprej tako user posted image

pupika user posted image za NS user posted image

zalenka upam, da ti bo jutrišnji dan čimprej minil in, da ti na koncu rečejo, da je s tabo in user posted image vse v najlepšem redu user posted image

MADMAX dobrodošla user posted image , ti pa morem povedat, da nisi niti od daleč edina, ki pričakuje drugega sončka. Takih vas je kar nekaj, imamo tudi dve, ki pričakujeta 3dete in celo 1, ki pričakuje 5otročka. Tako, da boš lahko kakšen uporaben nasvet kako in kaj dobila tudi od že mamic user posted image

Čene pa...se mi zdi, da se malo prehlajujem, ma nič kritičnega, sm takoj zjutraj spila 2limone z veliko žlico medu in je zdej že bolše, komaj čakam pomlad, da bom lahko več zunaj in se ne bom več rabla oblačit ko eskim, ki sm teh težkih oblek že prou sita user posted image komaj čakam poletje in lahke oblekce, kratke hlače, majčke na špalince in nočno kopanje, ki to je pa moja daleč najljubša aktivnost poleti user posted image
ala pupe, lepo se mejte in se beremo

< Sporočilo je popravil crtek -- 9.2.2012 14:59:37 >

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.2.2012 15:14:18   
skarabej_79
Punce, ste se že kaj naročile na morfologijo? Verjetno greste?

Berem na internetu, da naj bi pregled opravile nekje med 20 in 23 tednom... nekje je celo bolj razpotegnjeno med 18 in 28 tednom.

Jaz bom po mojem poklicala nekje proti koncu februarja, da bi dobila termin nekje konec marca (začetek aprila), ko bom že čez 20. tednov.

Me kar malo firbec matra, kaj bomo imeli, fantka ali punčko. Čeprav sem prej mislila da ne bi vprašala, sam ko si tam, te pa sploh firbec matra po mojem. Že na NS mi je sama od sebe namigovala, samo se ni dobro videlo, ker je bila popkovnica med nogicami. Verjetno bova midva vprašala ostalim pa ne bova povedala, naj bodo v pričakovanju še oni malo user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.2.2012 15:17:15   
špica84
Skrabelj morfologijo ti dela tvoj osebni ginekolog in se ti ni treba nič naročat

(odgovor članu skarabej_79)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.2.2012 15:22:33   
skarabej_79
A res, super. imam pregled drug teden, pa jo bom vprašala.

Ker drugače mi je na NS rekla, dr Strah, da kao ta morfologija pri njej ni enaka tisti morfologiji pri običajnih ginekologih. Mogoče je pa samo reklamo delala za sebe.

Vprašam vsekakor naslednji teden svojo, če ona to lahko naredi.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.2.2012 15:24:49   
zalenka
dan,

pridno klepečete.

kratka želim ti da je ns čimprej za tabo in boš vesela in nasmejana ker bo vse ok. držim pestke.

in seveda tudi vsem ostalim, ki vas ns še čaka.

ja drugo, tretje, četro in petonosečk nas je kar nekaj, tako da je pisana druščina.

jaz pa nič ne čakam poletja - ker mi je pri 25 stopinjah že prevroče, ker kiklc tud slučajno ne nosim, ker mi potem med stegni kr švic dol teče in ker mi tudi sice rne pašejo. tako da upam na malo bolj milo poletje, še bolje pa bi bilo, če bi se malo zavleklo v jesen tako kot lani in kot se je sedaj zima v pomlad in bomo lahko čimdlje cele dneve zunaj z malimi.

naslednji teden bo menda prišla pomlad. čeprav imam rada zimo, komaj čakam, da bo dovolj samo flis in bomo šli po zvončke, kronce, trobentice ...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.2.2012 15:27:00   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej_79

A res, super. imam pregled drug teden, pa jo bom vprašala.

Ker drugače mi je na NS rekla, dr Strah, da kao ta morfologija pri njej ni enaka tisti morfologiji pri običajnih ginekologih. Mogoče je pa samo reklamo delala za sebe.

Vprašam vsekakor naslednji teden svojo, če ona to lahko naredi.

nisem še slišala da bi na morfo pošiljali kam drugam. možno ap je vse. tudi to da si je dr naredila malo reklame.

meni jo je vedno naredila moja G in nikoli se nisem kaj posebej naročala. Ti pa morfologija pripada po zakonu, zato pomoje itak jo mora tvoj G narest. Če pa že ne pa te mora zstonj kam poslat.

Morda je strahica msilila na 4d, ki se tudi dela v tem času?

Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.2.2012 15:29:08   
skarabej_79
hvala za info punce! Se bom pozanimala drug teden, nima smisla da potem plačujem. Strahova računa kar 110 eur za ta pregled, kar res ni poceni.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.2.2012 15:33:10   
skarabej_79
http://www.strah.si/Brosura_DCS.pdf

v tej brošuri sem si prebrala, je tudi 4D ja. Verjetno res naredi bolj poglobljeno preiskavo, verjamem pa, da tudi vsi ostali ginekologi pregledajo vse kar je treba.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.2.2012 15:55:19   
zalenka
tako ceno ima 4d ja. gre za to da ti pokaže in posname tvojega otročka s tehnologijo 4d, ki kao naredi "realen" prikaz otroka.

Jaz nisem ful az te stvari, sploh pa mi je 110 eur ogromno denarja.

mporfologija pa pomeni da podrobno pregleda vse organe, dele telesa, vse premeri in zračuna. Pa navadno odbiš kako slikco zastonj zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.2.2012 16:31:42   
Srcica001
Punce sem tud že na fb napisala . . . .  . a je kera od vas dobila vabilo na ponovni odvzem krvi za toksoplazmozo??? :S :S sm res zaskrbljena :S :S pa rees upam da ni s pikico kej narobe :S :S    . . .če ma kera izkušnje s tem mi lahko kaj pove.

Božat bušije pa pikicam kej lepga povedat :D :D

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
9.2.2012 18:25:52   
mami 3m
IZVIRNO SPOROČILO: Srcica001

Punce sem tud že na fb napisala . . . .  . a je kera od vas dobila vabilo na ponovni odvzem krvi za toksoplazmozo??? :S :S sm res zaskrbljena :S :S pa rees upam da ni s pikico kej narobe :S :S    . . .če ma kera izkušnje s tem mi lahko kaj pove.

Božat bušije pa pikicam kej lepga povedat :D :D

Ne se bati.
V nosečnosti se tistim, ki toksoplazmoze še niso prebolele, opravi etstiranje trikrat.
Mislim, da na začetku, pa okoli 20-24 tedna, pa še enkrat okoli 30-34 tedna.

Vmes nam bodo merili še sladkor, stalno pregeldovali vodo, merili pritisk, nas kregali, če se bomo preveč redile, merile trebušček, poslušale utripe in zadnji mesec še CTG vsak teden.

(odgovor članu Srcica001)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
9.2.2012 18:32:21   
mami 3m
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

punce kako ste bile pridne s klepetanjem.

srečno vsem na pregledih ta teden in na NS.

jaz sem imela danes pregled in nič kaj dobrega. eritrociti v urinu +4, glukoza v urinu +1. kaj to pomeni ne vem, samo rekla je joj gospa kakšno vodo imate vi in vprašal, če me kaj peče ko lulam, ampak me ne. v petek moram pste tja. pritisk še vedno visok, za želodec je rekla naj grem k svoji zdravnici, da bolečine, ki jih opisujem lahko pomenijo razjedo na želodcu. no tega si gotovo en želim in upam da bo vse ok.

printemps super za psičko.

glede seznama - joj mam srečo da za vse te stvari pri nas poskrbi očka. no potrjevanje očetovstva je samo v primeru, ad nista poročena - vsaj domnevam, ker midva teg anisva nikoli nikamor šla.

glede oblačilc za naslednjo sezono pa vam iz izkušenj povem, da po starosti otroka boste morda kupile breveze. recimo moj drugi falotek je suhec in velikan in je pri starosti 1 leto (številka 80) nosil vse za 2 leti. Sicer je zdaj velikost amlo umiril, še vedno pa je krepko nad povprečjem.

Glede vode sem imela težave v prvi nosčenosti in tega se bojim za znoret. Takrat sem bila celo en teden v bolnici, kjer pa sem 5 dni samo čakala na izvide, sicer pa se presedala po postelji, brala in spala. Ok, ker sva bila še brez otrok, je čisto pasalo, ampak vseeno...ne bi še enkrat. user posted image
In takrat mi je zdravnica samo rekla...vržite stran vse tangice in pijte 2 litra na dan. Velja? Sem samo pridno kimala. user posted image

Poskusi kakšen brusnični sok - lahko tudi ledeni čas z brusnicami, ker brusnice čistijo eldvica. Da čim prej vodo poženeš. Je pa težko se nalivati, se strinjam. Jaz imam kar flaško skoz pri sebi in pač štejem flaške čez dan. Svoje pa zdaj anredi še ta centralna, stres in pestro družinsko življenje.user posted image

Držim pesti, da porihtaš!

In, na zdravje! user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
9.2.2012 18:34:13   
mami 3m
Glede FB... jaz bi se vam tudi raje tam pridružila.
A to je skrita skupino? Se ne vidi, da sem notri? user posted image

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.2.2012 18:35:33   
ma_mi

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

ti pa morem povedat, da nisi niti od daleč edina, ki pričakuje drugega sončka. Takih vas je kar nekaj, imamo tudi dve, ki pričakujeta 3dete in celo 1, ki pričakuje 5otročka. Tako, da boš lahko kakšen uporaben nasvet kako in kaj dobila tudi od že mamic user posted image

Ko sem to prebrala, sem rekla zdej pa dost, tam vmes je ena luknja user posted image , luknja z mamico, ki pričakuje 4 bebikouser posted image . Tako sedaj me lahko daš na seznamček ; PDP; 20.8., pričakujemo 4user posted image , doma pa so že 3-je razbojniki. Nuhalna 14.2 .... ostale podatke posredujem po nuhalni.

To je zaenkrat to

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.2.2012 18:35:40   
*bobika*
se tudi ne morem prislit da bi več pila.. poleti že pijem, pozimi pa samo kolker spijem čaja na večer.. čez dan kr pozabim pit..pa vem da če bi več pila, ne bi bila tolk lačna user posted image

Drgač pa sem tud jst ne bom pobegnala na FB, samo včasih tolk naklepečete čez dan, da se mi ne ljubi brat user posted image ... v prvi nosečnosti, sem res celo porodniško preden sem bebico dobla gor previsela..skos smo čvekale..

(odgovor članu mami 3m)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.2.2012 19:02:25   
crtek
mami_mi toooo user posted image dobrodošla! Jutri takoj zjutraj posodobim seznamček, da boš še ti gor user posted image

glede vnetij mehurja...js mam s tem kr izkušnje, so se mi pogosto pojavljala pozimi. Letos nism še mela problemou (trkam user posted image ), ampak ko se pojavijo je pa zakon brusnični čaj in to nardiš tako, da v dm kupiš suhe brusnice in jih po navodilu skuhaš v čaj, pol to piješ 2-3x na dan, pa seveda čimveč vode in mine samo od sebe. Sicer mam srečo, da sm nonstop žejna in se mi res ne zgodi, da bi pozabla pit, kr mam pol res izsušene ustnice, sm se pa mogla na začetku kr silit z vodo. Ma u bistvu ni take panike, če se navadiš met pr sebi nonstop flašo vode, pol kr avtomatično piješ. Pač malo prevaraš psiho in to je to user posted image

zalenka
upam, da se stanje kmalu poštima

*bobika* mene tudi vsakotolko zjutraj, ko se lotim seznamček rihtat in vidim tm naklepetanih 5strani kr malo odbije user posted image ampak je pa simpatično tle na forumu user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.2.2012 19:52:34   
*pika*poka*
Po dolgem času se tudi jaz malo javljam user posted image .

Danes sem bila na NS, vse je OK. Tveganje 1:17125, vse tam kjer mora biti. Srček lepo bije. Je pa zelo živahen otrok. Je imel skoz telovadbo. Spol se žal ni videl.

PDP je nazaj na 16.08., naslednji pregled imam 8.3., morfologijo pa 29.03.

Drugače pa se počutim odlično. Nobene slabosti in nobenih bolečin user posted image .

Pazite nase in na svoje zakladke.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.2.2012 19:52:44   
zalenka
mami 3m in crtek. maste izkušnje zato sprašujem. ali tako stanje eritrocitov nujno kaže na vnetje ali je lahko kaj drugega? ker mene nič neboli mehur, nič ne peče ko lulam in nič kaj večkrat e grem. no bomo vidli jutri, se pa pridno nalivam, jem brusnične kapsule in zobam suhe brusnice.

držte pestke.

srcica za tokso ti ne znam povedat. mogoče so kaj pri testih zašuštrali ali kaj. jaz sem jo prebolela tako da je to prvo edino testiranje.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.2.2012 20:44:13   
mami 3m
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mami 3m in crtek. maste izkušnje zato sprašujem. ali tako stanje eritrocitov nujno kaže na vnetje ali je lahko kaj drugega? ker mene nič neboli mehur, nič ne peče ko lulam in nič kaj večkrat e grem. no bomo vidli jutri, se pa pridno nalivam, jem brusnične kapsule in zobam suhe brusnice.

držte pestke.

srcica za tokso ti ne znam povedat. mogoče so kaj pri testih zašuštrali ali kaj. jaz sem jo prebolela tako da je to prvo edino testiranje.

Pridna! user posted image
No, nimam glih izkušenj, ker to je bilo mojih edinih pet dni s težavami glede vode.
Meni so samo rekli, da naj pazim,da ne jem preslane hrane oziroma naj raje jem neslano hrano in pazim na zdravo prehrano. Pa velikoooo tekočine. Saj počasi se navadiš piti in piti in se širiti v trebuh, ampak pomaga pa.user posted image
Mislim, da so beljakovine problem, če je poleg še visok pritisk. Ampak to bolj ugibam...jutri ti bodo vse razložili pri zdravniku. Jaz sem vedno zaupala zdravnikom in upoštevala nasvete in se je vedno dobro izšlo. Saj veš, da v nosečnosti ne upaš ravno eksperimentirati z vsem, kakor bi sicer user posted image .

Vse bo ok...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.2.2012 22:47:04   
Anonimen
Na žalost se spet javljam kot anonimna, ker domačim še nisva povedala vesele novice. Nikakor nam ne znese iti na kak obisk k mojim ali k moževim staršem. Trenutno smo pa itak skoraj vsi bolni. Še jaz sem imela par dni temperaturo, pa kašljam ko zmešana.

Moram povedati, da me je včeraj, ko sem sedela na kavču, naš petletnik vprašal, če bom imela dojenčka. Sem ga vprašala, zakaj pa? In je rekel, da imam velik trebuh. Sem se skoraj stopila zraven. Ampak mu nisem še povedala... Ja pa bil ravno on tisti, ki me je odkril tudi prejšnjo nosečnost, ko je imel komaj 3 leta. Je rekel: "Mami, zakaj imaš tako velik trebuh, a si se najedla?" Pa sem bila noseča mogoče 4 mesece, ali pa še ne...
Res so simpatični tile naši mulčki. In ne bi si mislila kako so pozorni in vse opazijo user posted image

Drugače pa na nuhalno nisem šla. Morfologijo pa itak naredi ginekolog, tako da se ni potrebno posebej naročat.

Se bom podpisala kar 5x bom mamica

(odgovor članu mami 3m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.2.2012 8:10:56   
crtek
user posted image

user posted image
PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, kraj, kraj poroda, pričakujemo:user posted image /user posted image /user posted image

konec julija, ampak spada k nam user posted image
*bobika*user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., Ce, ? , user posted image
printempsuser posted image , 26,1user posted image 0user posted image , 22.2., Lj, ?
Srcica001user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 2.2., Kr, ?

1.8.
Peškauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., ?, ?
srečkiuser posted image , 30, 2user posted image , 0user posted image , 27.2., Lj, ?
  princeska Tia, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

2.8.
Bri.na, ?, ?user posted image , ?user posted image , 21.12., ?, ?
*mommy to be*user posted image , 22, 1user posted image , 0user posted image , 1.2., Mb, Mb , user posted image

3.8.
M_mojcauser posted image , 27, 2user posted image 1user posted image , 4.1., ?, ?
proximauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 15.2., ?, ?
skarabej_79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 17.2., Lj, ?

4.8.
_mala_ user posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Evita12user posted image , 29,1user posted image 0user posted image , 27.2.,
?, ?
Toopsyuser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.2. , Lj, ?,

5.8.
RedSonjauser posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 16.12,
Lj, ?
Katekcopatekuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Ce, ?
Claudia13user posted image , 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.2.,
Mb, Pt, user posted image

6.8.
Kratkolaska user posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , 9.2., Lj, ?

7.8.
naiauser posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image 6.2.
Lj, ?, user posted image
Aria79user posted image , 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.3.,
Iz, Iz
corisuser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 5.1.,
?, ?
Maja T. user posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , 3.2., Mb, ?, user posted image

8.8.
zalenkauser posted image , 32, 3user posted image , 2user posted image 6.2.
Lj, ?
urssiuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image 9.2.,
?, ?, user posted image
gorskarozicauser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image ,  21.2., ?, ?

9.8.

Doriauser posted image , 33, 4user posted image , 1user posted image , 27.2.,
?, ?
pikaa27user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 14.2.,
Pt, ?
julij user posted image , 23, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., Lj, ?

10.8.
cebelica28, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.12,
Lj, ?
medicinka25, ?, 2 , 0 , ?,
?, ?

11.8.
*pupika*user posted image , ?, 3 , 0 , 31.1., ?, ?

12.8.
  suzi1111user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.,
?, ?

13.8.
jelena87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 13.2., Lj, ?
riba83user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 31.1., ?, Mb,

14.8.

Pikab84, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.1., ?, ?
Crystalluser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 31.1.,
?, ?

15.8.
piaa, 28, 2user posted image , ?user posted image , 10.1., ?, ?
tapetauser posted image , 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., ?, ?
Tejči79, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?

16.8.
crtekuser posted image , 25, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Kras, Iz
vila_lila, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
Tinca***user posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 29.2.,
?, Pt
, user posted image
activiauser posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 1.3., ?, ?, user posted image
*pika*poka*user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 8.3., ?, ?

18.8.
leonoral, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.1., ?, ?
Mojci1984user posted image , 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.2., ?, ?

19.8.
tacanjauser posted image , 26, 1user posted image , 0user posted image , 21.2., Ve, ?

20.8.
Kratkauser posted image , 27, 2user posted image , 0user posted image , 10.2., ?, ?
moč81user posted image , 27, 3user posted image , 1user posted image , 14.2., ?, ?
ma_miuser posted image , ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

21.8.
Anonimnauser posted image , ?, 5user posted image , 4user posted image , ?, ?, ?

22.8.

Minnie, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.1., ?, ?
Kaja2009user posted image , 28, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?,
hippyuser posted image , ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

23.8.
Chihuahuauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., ?, ?
Wish87user posted image , 24, 1user posted image , 0user posted image , 9.3., ?, ?

24.8.
mami 3muser posted image , ?, 3user posted image , 2user posted image , ?,
?, ?
Bubaluuser posted image , 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

25.8.
ninka80user posted image , 31, 3user posted image , 2user posted image , 14.2., ?, ?

26.8.
duda13user posted image , 21, 2user posted image , 0user posted image , ?., Lj, Lj
OrangeMoonuser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , 17.2.,
?, ?

28.8.
zebr4user posted image , 29, 2user posted image , 0user posted image , 2.3.,
Ce, ?

30.8.
špica84user posted image , 27, 2user posted image , 1user posted image , 27.1.,
?, ?
Refresco , 39, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
desiderauser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
LINDIuser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.2., ?, ?

31.8.

Mojarožica, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?,
?, ?
MADMAXuser posted image , ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

x.8.
82ribica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?
am...mami bom, ?, 2user posted image , 0user posted image , 15.12.,
?, ?
Čokomankauser posted image , 28, 1user posted image , 0user posted image , ?,
?, ?

NUHALNA SVETLINA:
februar:

activia               1.2. user posted image
Tinca***           1.2. user posted image
medicinka25      2.2.
tapeta               6.2.
crtek                 6.2. user posted image
pikaa27             7.2. user posted image
Mojci1984         7.2.
hippy                  7.2.
*pika*poka*     9.2. user posted image
Chihuahua           9.2.
Kratka              10.2.
duda13            13.2.
moč81              13.2.
OrangeMoon     13.2.
Bubalu              13.2.
ma_mi              14.2.
tacanja             15.2.
špica84           17.2.
zebr4              17.2.
wish87            17.2.
ninka80          17.2.

marec:

LINDI                  5.3.

MORFOLOGIJA PLODA:
marec:

proxima               26.3.

AMNIOCENTEZA:

RedSonja               22.2.
Maja T.                  28.2.
*pika*poka*         29.3.

NOSEČKE Z DVOJČKI :

SKUPAJ NAS JE :

70 user posted image

Z NAMI SO POT ZAČELE:

Zen-a 
user posted image
romare user posted image
*sanela* user posted image
katalejauser posted image
Svet user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                                  - mama.si
-
nosečnica.si                               - babybook.si
-
noseča.com                            - pregnancy.org
-
bibaleze.si                                   - bambino.si
-
mojezdravje.si            - parrentsconnetct.com
-
pregnology                                                      
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)  

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

-
Priznanje očetovstva

-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil crtek -- 10.2.2012 8:11:44 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.2.2012 8:30:57   
crtek
zalenka js sm mela pri unetjih ponavadi povišane levkocite, če se prav spounem. Je pa tako, da če je unetje še na začetku, ga lahko sploh ne čutiš samo zdi se ti, da moreš it obvezno lulat, pol pa polulaš 3kapljice in to malo bol pogosto kot ponavadi. Sej ni taka stvar, če začneš pit brusnični čaj, oz. suhe brusnice in pač povečaš količino popite vode.
Ampak beljakovine v urinu v nosečnosti niso zaradi unetij. Baje, da je to lahko znak ledvične nesuficience in preeklampsije, ampak, če so ti 1x našli povišane beljakovine to pe ne pomeni bolezni. Bolj pozorno te bojo spremljali, če pa bo kazalo, da je kej res narobe, bojo ukrepali. Svetujejo pa res čim manj slano hreno, brez konzervansov in ogromno tekočine. Vrjemem, da bo vse ok, neglede na te izvide

5x bom mamica na seznamčku nism še popravla tvojega nicka, bom, ko ne boš več anonimna. Čene pa je zanimivo, da otroci ful več stvari opazijo, kot si mi mislimo user posted image mene je tudi sosedova pupa, ki ma 3leta par dni nazaj spraševala, če mam dojenčka u trebuhu, ker se ji zdi, da je dojenček not, pa se mi skoraj nič ne vidi, predvsem, če sm oblečena tako eskimsko, kot morem bit zadnje dneve zunajuser posted image

*pika*poka* čestitke za NS user posted image to so pa res lepi rezultati user posted image

ala pupe, pridne bodte in bušije božajte

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.2.2012 8:43:00   
*pupika*
Ehh moja starost je 25 let, rodila pa bom (če bo vse po sreči) v Slovenj Gradcu ...

Sem šla seznamček gledat, pa sem videla, da tega še ni noter vnesenega user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

IZBIRA IMEN
retacek

Izberite naljubšo ime za fantka

RENE (16%)

MATIC (39%)

JAKA (28%)

MARKO (17%)

Število vseh glasov: 668

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!