sandra85
|
no da še poročam o današnji NS : dobili bomo punčko moja 2 fanta sta ponosna in se jima že cel dan rit smeje Enej si je grozno želel sestrico in zato sem po eni strani tudi js želela, da ga osrečimo, če bi le bila sestrica rezultati so bili super, je bila dr. Strahova zelo zadovoljna, je rekla, da so rezultati super, otroček pa zelo zelo lep razmerje je 1:7836 , NS pa 1,9mm, pokazala nam je vse organe, ude, možgančke,......je pa ležala na trebuščku in je bila prepričana, da se ne bo videlo spola, pol pa je le vprašala, če želimo vedet in ko sem rekla, da ja, je rekla, imeli boste bimbo poleg mene sta sedela moja 2 in se mi zdi, da se jima je takoj videlo, kak se jima rit smeje je pa omenila, da se zelo lepo vidi, ampak da je še vedno 20%moćnosti, da se je zmotila na koncu je sprintala 2 slikici, je rekla za fanta, ker sta bila oba pridna, za vsakega ena slikica seveda smo, takoj ko smo prišli v avto, poklicali vse naše, jim je enej vsakemu posebej povedal, da bo dobil sestrico prav vesela sem, da sem se spet odločila za strahovo, ker je za moje pojme daleč najboljša!!! smo se že dogovorili za 3duz, ki ga bomo imeli konec marca-komaj čakamo! no to je bil en prekrasen dan.....zaj pa sm mal utrujena od vsega veselja, da bom kmalu padla na kavč
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|