|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
8.1.2012 18:09:19   
julieb
julij82, tako mi je hudo, upam, da bo bolečina hitro minila in boš spet polna upanja za naprej.

Mene pa lovi neka panika, jutri imam pregled pa sem čisto na koncu z živci.

Prav lepo je bilo prvič, ko sem bila nevedna, kaj vse lahko gre narobe, zdaj pa me je vsaki dan bolj strah, je vse ok ali ni.

Pa še slabo mi ni več, nimam nobenega občutka da sem noseča, grozno, samo pikanje okoli jačnikov je močno drugo pa kot da ni nič. Eh verjetno si samo domišljam, da je kaj narobe, sigurno je vse ok.

Pa še to, da sem bila med ovulacijo na rentgenu s tamalim mi tudi nič ne pomaga k optimizmu.

Letim malički je že malo utrujen in se gremo cartat, jutri poročam.

Božajte bušije.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.1.2012 18:34:27   
amyZ
julieb - te popolnoma razumem. Tudi jaz se precej obremenjujem kaj bom izvedela v torek. Skušam biti optimistična, sam kaj čmo.

Jutri držim pesti za vse vas ki imate preglede oz. NS! V torek pa zase!

Sem pa danes se za kosilo precej najedla in ko sva šla na obisk k tašči sem ji rekla, če gremo en krog in sva šle, malo gor malo dol pa je šla slaba urca. Je prav pasalo. Čeprav sem mislila, da bojo učinki tudi za kasneje, pač da dobiš zagon, koncentracijo, energijo, pa...hm...nič od tega.
Mogoče zato, ker sem šla včeraj spat nekaj čez polnoč, ob 7h je psička bruhala in sem imela čistilno akcijo, nato sem se učila, pa se šla spet stisnit k svojemu in sva spala še kako uro do skor 10h. Čisto zmešano.
Me pa že psička navaja na to, da bo treba sredi noči vstajati.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.1.2012 19:33:19   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Živijo!

Tudi jaz sem bila v petek na NS. Rezultati so fantastični; nuhalna je bila izmerjena 1,8, razmerje oz. odstotek pa je pokazal 1: 8350 user posted image  . Tam smo bili vsi- jaz, moj in pa tudi bodoči veliki bratec user posted image . Mali je bil prava klepetulja, ko pa smo šli noter je gledal v monitor, kot bi vrteli kakšen super filem user posted image . Smo se med pregledom tako nasmejali, da smo šli nakoncu vsi iz ordinacije čist objokani user posted image . Aja..... naj vam zaupam, da naj bi dobili user posted image . Jupi, kak bo fajn, ko bomo mel parcek user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo res tako, Strahova je rekla, da je samo 15% možnosti, da je sfalila....

user posted image user posted image user posted image super za super rezultate in za to, da boste (verjetno) imeli parček!!!!! user posted image
js imam jutri pei strahovi, komaj čakam-pa gremo tudi vsi trijeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.1.2012 0:11:53   
sandra85
user posted image user posted image user posted image a mi lahko prosim kera opiše, kako se pride iz strani obale do dr. strahove. ko sem bila v 1.user posted image je še bila v zd. domžale, zaj pa se je baje preselila, a ne?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.1.2012 7:57:44   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image a mi lahko prosim kera opiše, kako se pride iz strani obale do dr. strahove. ko sem bila v 1.user posted image je še bila v zd. domžale, zaj pa se je baje preselila, a ne?

parkiraš pred Mercator Centrom v DOmžalah..in boš cca 50 m stran od Mercatorja vidla 4 nove bloke (če od vhoda pogledaš malo na desno) .. greš čez cesto ..ona je v oranžnem bloku čisto spodaj .. jst sem tud misla kako bo težko najt, pa sploh ni , za Mercator pa vsi vedo tam..

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.1.2012 8:23:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

parkiraš pred Mercator Centrom v DOmžalah..in boš cca 50 m stran od Mercatorja vidla 4 nove bloke (če od vhoda pogledaš malo na desno) .. greš čez cesto ..ona je v oranžnem bloku čisto spodaj .. jst sem tud misla kako bo težko najt, pa sploh ni , za Mercator pa vsi vedo tam..

hvala ti user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.1.2012 8:41:24   
afnica mala
Jutro,

evo pa sem v službi po 14 dneh.....kar paše, edino skrbi me ko bom verjetno ju3 povedala šefici-direktorci (sva le 2 v firmi). jao....

čestitke za dobre rezultate na NS. Jaz še 2 dni...in mala ne bo šla zraven, potem na morfologijo pa ja....

zdaj pa delat, da poštimam za nazaj....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.1.2012 10:04:38   
2bambinos
Tudi jaz sem v petek povedala v službi - sodelavci so bili ful veseli, šef zelo presenečen, je čestital, a vesel sploh ni bil, se ni niti nasmehnil... Čakam kaj bo sledilo - mam ful čuden občutek...

Vprašala bi, če imate krvaveče dlesni. Sama imam poleg tega ful probleme s ščetkanjem - ker redno bruham (še zmeraj), ne prenesem, da bi imela pasto in ščetko v ustih in tako vsakodnevno bijem boj s ščetkanjem. Sem poskusila s Paradontaxom, a mi je slabo po sodi bikarboni. Ima kdo kakšen nasvet? Drugače imam zdrave zobke..

Čestitke za nuhalne! A je katera opravljala nuhalno v Kranju? In kako je bilo?

LP

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.1.2012 10:07:54   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: 2bambinos
Ima kdo kakšen nasvet? Drugače imam zdrave zobke..

Probaj z otroškim..nenedent, je brez okusa..

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.1.2012 10:32:54   
nina166
Pozdravček!

Jaz sem bla tudi v petek na NS in je vse v najlepšem redu....pa baje bom imeli fantka...sem imela že od začetka občutek da bo fantek :)

Čestitke vsem za dobro opravljeno NS.

Ste ble pridne čez vikend in ste veliko napisale....vas preberme kasneje, zdajle morem še nekaj dokončat...sem imela v petek dopust in me je delo počakalo user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.1.2012 10:44:36   
SamoTi
Ojla sonosečke!!!

Jaz se zadnje dni počutim prav čudovito, ker ni več slabosti, upam da se spet ne prikaže od kod.
user posted image user posted image user posted image  vsem za dobre rezulatate na NS. Jaz jo imam komaj 23. Ne vem kako bom zdržala tako dolgo, me že prav firbec mantra. Pa tudi mene je zadnje čase strah in se sprašujem ali je vse vredu. Saj poskušam te misli čimprej spoditi drugam, pa se vseeno prikradejo vame...

Julij82- zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image . Stisni se v objem svojega dragega, izjoči svojo bolečino, čas pa bo prinesel novo upanje in veselje v tvoje življenje.
Držim pesti za vse, ki imate danes NSuser posted image !!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.1.2012 10:52:50   
amyZ
Verjetno je počasi čas, da se prenehajo določeni znaki, ker pri meni je isto. Danes sem se trudila spati na boku, pa sem se ves čas zbujala. Se bo treba posloviti od spanja na trebuhu, baje tudi sedaj ko ga še ni, je fajn da ležim na boku zaradi dostopa hranil. Se bo treba pomatrati in navaditi.

Ja mene tudi za jutri skrbi. Glede NS pa niti ne, vsaj ne ali bo kaj narobe in to. Če bo jutri vse Ok potem verjamem, da bo tudi na NS. In v bistvu me bolj zanima to, da bom lahko bolj podrobno pogledala v svoj bušek in mogoče videla pimpeka ali češplico :) hehe...

Ali kaj veste do katerega tedna delajo vaginalni UZ? Jaz bom jutri 11t 2d in me zanima ali bo spet vaginalni ali ne?

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.1.2012 11:14:27   
Natty77
Pozdravljene,
Mi lahko katera pove, če veste, ali smo zaposlene nosečnice mogoče za takrat ko imamo preglede uprvičene do izostanka iz dela, pa da ni potrebno za do dati dan dopusta (npr. za nuhalno, ki jo imam v LJ in takšno uro, da mi gre skoraj cel dopoldan)...?
Vesela bom odgovora, če katera ve.
Hvala
lp

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.1.2012 11:16:12   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Natty77

Pozdravljene,
Mi lahko katera pove, če veste, ali smo zaposlene nosečnice mogoče za takrat ko imamo preglede uprvičene do izostanka iz dela, pa da ni potrebno za do dati dan dopusta (npr. za nuhalno, ki jo imam v LJ in takšno uro, da mi gre skoraj cel dopoldan)...?
Vesela bom odgovora, če katera ve.
Hvala
lp

nE NISMO..

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.1.2012 11:41:54   
amyZ
V vednost - kolegica mi je pravkar sporočila, da so v H&M nosečniške zadeve precej znižane, cca. 15€ za hlače in to. Tako da navalite :) hehe

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.1.2012 12:18:16   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

V vednost - kolegica mi je pravkar sporočila, da so v H&M nosečniške zadeve precej znižane, cca. 15€ za hlače in to. Tako da navalite :) hehe

hehehe hvala AmyZ ..
Jst mam hvala bogu hlače še oz prve nosečnosti, bi pa imela krilca in tunike za poleti..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.1.2012 15:19:32   
mala06
Živijo user posted image !

Evo me iz pregleda. Z našo pikico je vse ok user posted image user posted image user posted image Se mi je kar oddahnilo, da vse tako kot je treba. Smo pa danes dopolnili 15 tednov.
Na razprodaje še nisem šla, verjetno bo pa potrebno kakšne nosečniške hlače kupit. Trebušček se mi že kar pozna, nekaj je pa tudi odvečnih kilogramov user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
9.1.2012 15:48:14   
julieb
Evo mene iz pregleda, sem prav srečna, izvidi so v redu srček bije, sicer ga nisem slišala preko njihove napravice, pa smo šli kar v sosednjo sobo na UZ, da preverimo utripe in če je vse ok, sem dobila slikico, mali je kar poziral-a in pokazal-a obraz. Vzel mi je še bris, da preverimo kako je s stafilokokom, sicer ni veliko upanja, da je izginil, ampak vsaj krvaim ne večuser posted image .

Mimogrede sem se naročila še na NS in jo imam že 16.1. juhu to je hitro.

Naslednji pregled imam pa 6.2., do takrat pa še bolniška, ne vem no če bom še letos šla kaj v službo, po eni strani mi paše doma po drugi pa mi manjka služa, ah saj bo vse za naše pikice.

Tak za intermezzo, naš taveliki pa je brez pleničke že cel teden, priden fant, mami pa ponosna.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.1.2012 15:53:50   
amyZ
julieb - potem pa imamo na isti dan NS. Seveda, ko je pa tudi rok isti user posted image . Super da je vse ok.

Tudi zate mala06 sem vesela. Uf... 15 tednov...kako hitro gre čas...jaz komaj čakam tapravi trebušček :)

Aja, julieb ali si imela še vaginalni UZ ali navadnega? V zgornjem postu sem povprašala če katera ve kdaj se neha uporabljat vaginalnega. Čisto tako me zanima.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
9.1.2012 16:17:20   
mala06
amyZ jaz sem imela danes navadni uz.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
9.1.2012 16:38:59   
Soncek17
amyZ, meni je še v 13.tednu na NS naredil tudi vagunalni UZ......se z navadnim ni dovolj dobro videlo oz. se je tamali tako namestil, da mu ni mogle zmeriti NS in je potem z vaginalnim.......tako da, verjetno čisto odvisno od situacije.....

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
9.1.2012 17:25:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

ja res je. js sem si kupila hlače, ki sploh niso bile znižane in so bile 10€ (črne pajkice z unim za čez trebuh) in eno nosečniško lepo srajčko in je bila znižana iz 20 na 5€-zastojn :) bi kupila še kaj, ma tukaj v kopru nimajo neki ful izbire user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
9.1.2012 17:26:08   
julieb
amyZ že pred dvema tednoma sem imela navaden UZ in se je vse lepo videlo, torej komaj čakam na ponedeljek ko se bo še slišal srček. Prvič je bilo to noro dobro slišat, tako da se totalno veselim.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.1.2012 17:36:05   
sandra85
no da še poročam o današnji NS : dobili bomo punčko user posted image user posted image user posted image
moja 2 fanta sta ponosna in se jima že cel dan rit smeje user posted image user posted image user posted image
Enej si je grozno želel sestrico in zato sem po eni strani tudi js želela, da ga osrečimo, če bi le bila sestricauser posted image
rezultati so bili super, je bila dr. Strahova zelo zadovoljna, je rekla, da so rezultati super, otroček pa zelo zelo lep user posted image
razmerje je 1:7836 , NS pa 1,9mm, pokazala nam je vse organe, ude, možgančke,......je pa ležala na trebuščku in je bila prepričana, da se ne bo videlo spola, pol pa je le vprašala, če želimo vedet in ko sem rekla, da ja, je rekla, imeli boste bimbouser posted image    poleg mene sta sedela moja 2 user posted image in se mi zdi, da se jima je takoj videlo, kak se jima rit smejeuser posted image je pa omenila, da se zelo lepo vidi, ampak da je še vedno 20%moćnosti, da se je zmotila
na koncu je sprintala 2 slikici, je rekla za fanta, ker sta bila oba pridna, za vsakega ena slikica user posted image

seveda smo, takoj ko smo prišli v avto, poklicali vse naše, jim je enej vsakemu posebej povedal, da bo dobil sestricouser posted image

prav vesela sem, da sem se spet odločila za strahovo, ker je za moje pojme daleč najboljša!!! smo se že dogovorili za 3duz, ki ga bomo imeli konec marca-komaj čakamo!

no to je bil en prekrasen dan.....zaj pa sm mal utrujena od vsega veselja, da bom kmalu padla na kavčuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
9.1.2012 19:02:31   
TinKkara
amyZ

odkar sem noseča, mi ginekolog ni niti enkrat naredil vaginalni UZ, ampak vedno čez trebuh.....
hm....ginekologi so si res zelo različni med seboj in vsak ima svojo metodo......
nekateri sploh ne omenijo NS ali pa DHT in ne delajo sploh nobenih takih pregledov za DS........mah.....

na naslednjem pregledu, 31.01. mu bom pa rekla, da me pregleda tudi vaginalno...če je sploh vse ok...saj sem bila pred časom operirana, ker sem imela pregrado in mislim, da bi moral zaradi tega posvetit malo več pozornosti....

sandra85

a dr. Strahova dela tudi 4D UZ? kaj pravi dr. Strah.....ali lahko delaš 4DUZ že v 18 tednu ali je bolje počakat na kasnejše dneve in koliko časa prej se je potrebno naročit in prosim, če mi sporočiš še kontaktno tel.št......hvalaaa:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......