|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
6.1.2012 20:34:35   
TinKkara
število ultrazvokov je čisto odvisno od ginekologa...nekateri ga naredijo ob vsakem pregledu, jaz sem jih do zdaj imela že 4. z nuhalno vključeno.....2 moji frendici sta jih imele vsaka po 12, se pravi na vsakem pregledu.....redkokateri ginekolog se drži 2eh ali 3eh ultrazvokov......kolikor je meni znano....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.1.2012 23:00:42   
vtitag
Ojla!
Da se vam pridružim še jaz! To je moja 3user posted image , doma pa imam že dvauser posted image . Stara sem zankrat še 34 let, ampak bom kmalu že 35. PDP imam 13.7. Vtorek sem imela NS in je bilo prav lepo gledat dojenčka, sem pa šla prvič v Litijo in mi je dala na ključek slikce, 2 filmčka in pa še par 3D slikc. Naslednji pregled pa imam 11.1.
Lep pozdravček vsem! 

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.1.2012 23:05:26   
julij82
Drage JULIJKE,
želim vam, da donosite zdrave prince in princeske, navijaam za vas. Zame se je ta pravljica danes v 11 tednu končala, tako da prosim, če me izbrišete iz seznama.

Krasne ste in rada sem vsa preberala, sedaj vas pa zapuščam *

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.1.2012 23:42:45   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Drage JULIJKE,
želim vam, da donosite zdrave prince in princeske, navijaam za vas. Zame se je ta pravljica danes v 11 tednu končala, tako da prosim, če me izbrišete iz seznama.

user posted image user posted image user posted image
user posted image    mi pa navijamo zate, da čimprej spet zanosiš in da bo potekalo vse kakor mora!!!
joj, pa kaj se mora to dogajat???

glede na tale post, dvomim, da bom mirno spala tole noč user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.1.2012 8:46:49   
iwa
julij82 ojej, žal mi je zate zelo.....user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti čimprej spet rata! Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede UZ
, men ga tud vsakič naredi, ne komplicira... Ja pa na NS mi je naredila še 3Din 4D brez doplačila avtomatsko, pri enih pa vem da se konkretno doplačauser posted image , priporočam ZD Domžale, vse majo zlo kuluser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.1.2012 9:14:15   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Drage JULIJKE,

Žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image in tako, kot so ostale napisale ti želim, da vama čim prej zopet uspe in tokrat uspešno user posted image

Meni je moj g. rekel, da mi pripadata samo dva UZ in kolikor ga jaz poznam, se bo tega tudi držal. Me je na prvem pregledu prav šokiralo, ko mi je slikico računal in to kar 5 eurov. Saj je lep spomin, ne rečem, a morajo še to računat?! user posted image Pa ko bi mi dal vsaj več kot eno slikico!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.1.2012 9:28:08   
amyZ
user posted image Julij82 - drži se!

Jaz sem pa mislila, da bo počasi konec s slabimi novičkami user posted image .

Mene je učeri ful mehur bolel. Zdi se mi da verjetno zato ker sem pila čaj, saj me je podobno že pred tednom, ko sem zvečer spila sadni čaj. In potem špika, boli, ful lulat hodim po malem. Danes pa sreči ok, razen špikanja na levi strani, verjetno maternica.

Drugače pa glede UZ pravijo za mojega G, da tudi naredi več UZ kot je potrebno. Meni ni panike, tudi če bi drugače naredil dva, ker bi ostale sigurno doplačala, samo da bi videla svojega user posted image .

Drugače pa pri Strahovi je 3d/4d še 20€ za doplačat, kasneje pa 110€.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.1.2012 10:00:47   
*bobika*
jutro nosečke

Sonček je zunaj, kako lepo toplo zgleda..
Mi smo včeraj bili na nuhlani pri Strahovi.. vse je lepo b.p., srček bije s 171 uadrcev, razmerje 1,6mm , tveganje 1:11000.. je rekla da je lepa slikca.. povedala je tudi zelo na tiho, da bi znala biti punčka, ampak ni še za govorit.. kako zelo lepo bi bilo imeti parček..

kr stisne me,ko berem tele slabe novičke .. julij82 upam da vama spet hitro uspe.. kaj pa je bilo narobe, če nisem preveč firbčna.. drži se!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.1.2012 10:02:41   
*bobika*
aja PDP mi je strahova rekla da naj bi bil 21.7., čisto kot po zadnji M., ne zakaj me je moja G. strašila da je za en teden manjši plod...
Naslednji pregled je pa 18.1.
Glede 3D je rekla nam Strahova da se itak še ne bi vidlo, da lahko pridemo marca, ampak jaz bom šla kot prvič v 27.tednu k Ocvirkovi na Dobrno..pa še ceneje je ..80€

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.1.2012 10:37:31   
xdmx
Julij82, res mi je žal za tvojo pikico...tudi pri meni je bilo tako prvič, da smo bili na prvem ultrazvoku premali...Naslednjič bo vse ok, boš videla - ker pač mora biti. Drži se...

Bobika, ker imaš datum blizu mene, me zanima koliko je merila tvoja pikica? Jst imam tudi nuhalno čez dva dni pri Strahovi...komaj že čakam..(po eni strani me je pa vseeno malo strah, ker imam preveč stresno tole obdobje zdaj).

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.1.2012 14:53:03   
borovnička
Julij82... user posted image user posted image user posted image drži se in držim pesti, da kmalu spet zagledaš tisti dve črtici user posted image

A še katero tolk prsi bolijo? Men se zdi, da mi jih bo razneslo in boh ne dej, da se jih dotaknem... ni fajnuser posted image

Kaj pa spol? Kaj se vam zdi, da nosite pod srčkom? Mene pri prvem občutek ni varal in upam, da me tudi zdaj ne bo user posted image

Pozdravček,
borovnička

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.1.2012 15:47:19   
Arya
Pozdravljene user posted image ,

julij82
user posted image user posted image user posted image drži se in da čimprej spet zagledaš črtico. Kar hudo mi je, ko si mi povedala za to, ker sva imele na isti dan PDP. Drži se!!

spol - hmmm, če bi sama lahko določila spol bi imela fantka, čeprav imam nek tak občutek da nosim punčko, vendar ni važno kaj bo, samo da bo zdravouser posted image

Sem pa včeraj klicala ginekologinjo za izvide, ko me je poslala na prejšnjem pregledu...in so vsi izvidi OK, za kar sem bila ful vesela, najbolj pa me je skrbelo da bi bila negativna na toksoplazmozo, ampak sem HB pozitivna in sem to bakterijo prebolela...tako da zdaj nimam več takšnega straha pred mojimi mucami.

Me pa zanima ali katero izmed vas boli križ in kako to omilite? Mene zjutraj ne boli tak hudo, ampak proti večeru je pa včasih že prav groza, ker lahko samo ležim. Pikico pa nosim bolj v križu...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.1.2012 17:31:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Bobika, ker imaš datum blizu mene, me zanima koliko je merila tvoja pikica? Jst imam tudi nuhalno čez dva dni pri Strahovi...komaj že čakam..(po eni strani me je pa vseeno malo strah, ker imam preveč stresno tole obdobje zdaj).

js imam tudi v ponedelejk NS pri strahovi. ob keri uri si naročena? mi ob 11h20

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.1.2012 17:35:58   
xdmx
Jst imam dosti prej. 8.45.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.1.2012 17:41:08   
Vegi
OOO, ne govori o križu user posted image Mene cel hrbet boli kot hudič, pa nimam pojma kaj naj. Če me moj malo zmasira je sicer bolje, ampak ne za dolgo...najbrž bo pomagalo, ko začnem hodit na pilates.

Julij82 - hudo mi je za vaju in upam, da vama čimprej spet uspe pa da donosiš svojega otročka user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa občutek, da bo fantič, a je velika šansa, da se motim user posted image Bomo vidli februarja na pregledu.

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.1.2012 17:51:46   
amyZ
Jaz pa tako nekako upam, da se bo na NS že videlo kaj bo, pa se mi vse bolj zdi da bo treba še počakati. Pa sem kar malo neučakana.

Jaz sem od začetka govorila, da bo sigurno punčka, sedaj pa...kaj pa vem. Luštno bi bilo če bi bil fantek. Karkoli bo bo moje sonce user posted image . Na občutke se sicer na zanašam preveč, ker nisem najbolj zanesljiva okrog tega. Vsaj ne pri določenih zadevah.
Sem pa pri nosečnosti mamice sanjala, da bo punčka in je res bila. O svojem še nisem imela sanj. Sem pa takrat sanjala, da bo plus in je bil in še pred tem da bo minus kar je tudi bil. Okrog božiča pa, da sem bila na pregledu in da je bilo vse ok. Recimo da verjamem sanjam ker so mi že dvakrat prav pokazale :) Jo, čist vraževerno.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.1.2012 18:11:44   
borovnička
amyZ, ko sem bila noseča prvič, sem čisto na začetku nosečnosti sanjala, da sem rodila punčko, z velikimi črnimi laski in modrimi učki, ko sem rodila Nika, sem se takoj spomnila na svoje sanje. Takrat sem v bistvu sanjala svojega fantka, čist isti je bil, samo, da sem sanjala punčko, bil je pa fantek. Pa tolk žive sanje so ble... A ni zanimivo?

S križem sicer nimam problemov, mam pa dve kolegici noseči, obe je križ matral že od začetka in obe sta hitro pristale na bolniški.

Pozdravček,
borovnička

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.1.2012 20:21:06   
TinKkara
punce, a boste hodile na telovadbo oz. pilates za nosečnice in kdaj boste začele? jaz bom in sicer, ko končam 4i mesec....se pravi z februarjem naj bi začela:)

kaj pa materinska šola? jaz bom šla že v marcu oz. aprilu, se pravi 6em oz. 7em mesecu.....bodo z vaši hodili tudi partnerji?

Kaj pa glede velikosti trebuščka............jaz se zjutraj zbudim skoraj brez, zvečer pa kot, da bi se fajn najedla oz. kot da bi imela fajn napihnjenega......pa ve???

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.1.2012 9:14:35   
borovnička
Jaz na telovadbo najbrž ne bom hodila. Imam telovadbe dovolj v službi in pa doma z mojim 5 letnikom user posted image

V materinsko šolo bova hodila oba, če nama bo uspelouser posted image . Drugač bo šel pa samo na tista tri obvezna predavanja o pripravi na porod, da bo lahko pri porodu zraven. O datumih pa nimam pojma kdaj imajo...user posted image

Moja nuhalna je v ponedeljek...user posted image tud mene firbec matra in bom sigurno vprašala, če se že kaj vidi. Sam skor ne verjamem. A so kateri že povedali za spol na nuhalni?

Pozdravček,
borovnička

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.1.2012 9:28:30   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

nisem sigurna, ampak se mi zdi da 56 mm.. točne podatke ti prepišem jutri s slikice..

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.1.2012 15:44:14   
suzy29
user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image
  bankc /  28let / Primorska/ 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

3.7.
user posted image  mala06 / 33 let / Šentjur/ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.7.
user posted image  polho3006 / 36 let /?/  2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

6.7.
user posted image  beti82 / ? let /? / 2user posted image / ?user posted image  / user posted image
user posted image  mala_roo / 25 let / Celje/ 4user posted image / 0user posted image  /user posted image

7.7.
user posted image  tamy82 / 25 let / Ajdovščina/ 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  Ajsika / 28 let / Lj/  1user posted image  / 0user posted image / user posted image  

8.7.
user posted image   Soncek17 / 27 let / Lj / 3user posted image  /0user posted image  / user posted image

10.7.
user posted image  nina166 / 29 let / Savinjska dol./ 3user posted image / 2user posted imageuser posted image  
user posted image  miska6 / ? let / ? / ?user posted image  /?user posted image  / user posted image   
user posted image   Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / ?user posted image  /?user posted image  / user posted image    

11.7.
user posted image  fabula / ? let / ?/ 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image  TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image  P1ka23 / ? let/ Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

14.7.
user posted image  kajčy / 26 let/ NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image  rola / 25 let /KR / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

16.7.
user posted image  ancy7 / 24 let /Ajdovščina/ 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  sandra85 / 26 let/ Portorož/ 2user posted image  / 1user posted imageuser posted image
user posted image  iwa / 29 let / Radovljica/ 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image  tallla / 33 let / Domžale/ 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  P1ka23 /? let/ ? / ?user posted image / ?user posted image /  user posted image
user posted image Suzy29 /30 let/ Laško/ 5.user posted image /1 user posted image  / user posted image

18.7.
user posted image  šalčkaa / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  miska32 / 32 let / NM / 2user posted image  /  1user posted image  / user posted image
user posted image   borovnicka / 30 let /Mb / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

19.7.
user posted image  Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  tigica / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image

20.7.
user posted image  xdmx / ? let / 1user posted image  / 0user posted image  / ? / user posted image
user posted image  alysa /34 let/ Sloven Gradec/ 2user posted image  / 1user posted image  /  user posted image
user posted image  lidy31 / 31let / Črna na Kor./ 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

21.7.
user posted image  sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image  buškolinka / 31 let / Lj/ 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image  spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image
user posted image  ThinkPink /29 let / MB / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image

22.7.
user posted image  valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image  / 1user posted image / user posted image
user posted image  Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image  katerina / 37 let / Lj / 2user posted image  / 1user posted image  / user posted image  
user posted image  Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image  2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image user posted image
user posted image   me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

23.7.
user posted image   uta_ / 33 let / Lj / 1user posted image  / 0user posted image   / user posted image

24.7.
user posted image  Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image  / user posted image   

25.7.
user posted image  Tečnobica / ? let /? /  ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image   / user posted image
user posted image  Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image   / user posted image

28.7. 
user posted image  Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

30.7.
user posted image  amyZ / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image  / 1user posted image  / user posted image

1.8.
user posted image  am...mami bom / 34 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image

2.8.
user posted image  ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image  / 0user posted image  / user posted image

5.8.
user posted image   junior08 /  let /  / 2user posted image  / 0user posted image  / user posted image

x.7.

user posted image  asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image  mommy to be / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  /user posted image
user posted image  zvezdica** / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image
user posted image  srečki / ? let / LJ / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image  / user posted image
user posted image  Caarmen / ? let /? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Tanza / ? let / ?user posted image  / ?user posted image  / ? / user posted image   
user posted image  julji / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image
user posted image  marettimara / ? let / ? / ?user posted image  / ?user posted image  / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
9.1. mala06
9.1. ananaska78
9.1. julieb
9.1. lidy31
10.1. Sandra85
10.1. amyZ
10.1. buškolinka
11.1. beti82
16.1. polho3006
16.1. nina166
18.1. spelap1
18.1. alysa
18.1. *bobika*
23.1. SamoTi
24.1. julij82
25.1. mala_roo
31.1 TinKkara
2.2. xdmx
3.2. Soncek17
7.2. iwa
2.3. Soncek17

Nuhalna svetlina:
9.1. xdmx
9.1. sandra85
10.1. Natty77
11.1. afnica mala
11.1. 2bambinos
16.1. amyZ
16.1. ananaska78
16.1. arya
17.1. julija82
23.1. SamoTi

Morfologija:
5.3. iwa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE : 62
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 8.1.2012 15:54:55 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.1.2012 15:47:09   
suzy29
Živijo!

Tudi jaz sem bila v petek na NS. Rezultati so fantastični; nuhalna je bila izmerjena 1,8, razmerje oz. odstotek pa je pokazal 1: 8350 user posted image  . Tam smo bili vsi- jaz, moj in pa tudi bodoči veliki bratec user posted image . Mali je bil prava klepetulja, ko pa smo šli noter je gledal v monitor, kot bi vrteli kakšen super filem user posted image . Smo se med pregledom tako nasmejali, da smo šli nakoncu vsi iz ordinacije čist objokani user posted image . Aja..... naj vam zaupam, da naj bi dobili user posted image . Jupi, kak bo fajn, ko bomo mel parcek user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo res tako, Strahova je rekla, da je samo 15% možnosti, da je sfalila....

Čestitke vsem, ki ste tudi imele ta teden preglede in super rezultate, ostalim pa želim da še bodo user posted image .

julij82 ojej, žal mi je ..... user posted image naj ti čimprej spet rata! Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.1.2012 15:52:55   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

....ooo, jaz sem si tudi danes kupila 2 večja modrčka, eden sexi, eden pa navaden črn in to celo 5ko.......ki drugače imam 3jo:))
in pa 3 vrste krem za proti strijam :))...aja in eno nosečniško oblekico.....je bilo vse 50% popusta, razen krem seveda.......no, to so moji prvi nakupi v zvezi z nosečnostjo in je super filing.....:))))

samo eucerina ne uporabljaj , ker je sama kemija...čeprav ga tako forsirajo v lekarnah..

Jaz pa že kake 3 leta uporabljamo samo Eucerin. Pa ne zato, ker bi mi ga svetovali, ampak zato, ker enostavno drugih ne smem uporabljat. Po vseh drugih kremah, mlekah in oljih ki sem jih preizkusila (verjemite mi, da sem jih kar nekaj), sem imela reakcije- rdečica, koprivnica, srbenje, koža se mi je začela lupiti,...vglavnem pri vsakem je bilo kaj, po Eucerino pa ni nič. Med prejšno nosečnostjo in tudi že sedaj uporabljam za prsa, boke in trebuh olje proti strijam, za celo telo pa mleko....... Je pa res, da je ta kolekcija precej dražja od ostalih user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.1.2012 17:23:17   
Katka86
Julija82Tudi jaz ti želim, da bo čim prej prišla nova sreča s user posted image ! Pa glavo pokonci, čeprav je težko.

Suzy29 pri mojih podatkih lahko še dodaš, da je to prva nosečnost, naslednji pregled pa imam 11.1.

Glede telovadbe pa očitno nimam druge izbire kot dolge sprehode, ki pa tudi koristijo.

Pozdravček!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.1.2012 18:09:04   
Uta_
user posted image Živjo punce. Po dolgem času se spet oglašam. Enostavno ne dohajam vas brat, kaj šele pisat. user posted image Pa bi rada najprej odgovorila Afnici mali - če sem čisto natačna sem iz Kamnika in Sandri 85 - Nuhalno imam jutri ob 16h pri dr- Pušenjaku. To pa zato, ker sta bili dve kolegici kar precej razočarani nad dr. Strahovo, oz. njenim tretmajem na NS. Zato sem se prestavila k njemu, pa še cenejši je. Ona ima pač dobro reklamo, kar pa še ne pomeni, da ostali ne naredijo isto - oz. se ti kaj manj posvetijo. Jupi, torej xdmx in sandra 85, komaj čakamo, kajne? Če sem katero spustila, se pa vnaprej opravičujem in veselim tudi z vami. Pa tolk sem firbčna za spol.user posted image  Prosm držte pesti, da se bo videlo.....

Ko ste govorile o dodatkih oz. folni kislini, nisem zasledila, da je katera omenila Fidimami. Moram reči, da je meni prav fino po tem in sploh nimam občutka, da mi je kaj težko v želodcu - sicer imam zelooooo občutljiv in pogosto boleč želodec, pa tudi na veliko potrebo hodim normalno. Tablete so velike in dobro oblikovane, tako da jih je lahko pogoltniti. Priporočam. Jaz jih bom jemala kar do konca, saj se mi zdi, da moja prehrana - sploh med tednom - ne zadosti niti približno temu, kar telo in user posted image potrebuje. Pa še kakšen prehlad se najde, pa smo tam....

Lepo bodite punce, pa si poročamo jutri o NS. Pregled imam pri svoji G pa 12. 1. zvečer.

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......