|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
10.1.2012 10:55:06   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Uta_

Borovnička, havla za info glede morja. Še kakšne izkušnje ostalih souser posted image ?

v 1 user posted image  sem bla 5 tednov pred rokom na dopustu-je ful pasalo še plavat- ampak v Portorožu...

letos gremo zadnji dopust zadnji teden junija, pa še 1 teden julija, kaj več pa ne upam, če bo gužva na cesti,predolgo traja da pridem v SLO (bomo pa v Umagu v campu)- če se bom seveda dobro počutila.

komaj čakam dopust za 1. maja- da me razvajajo v hotelu, pa še vsa igrala za malo so v bližini (Portorož), pa konec maja za 1 teden v umag in vsak 2 vikend vse do konca junija....takrat še ne bo gužve na cesti.....potem pa če bomo ok konec avgusta z user posted image .

Mala že šteje na prstke kolk nas je sedaj, kolk nas bo potem in da bosta se ona in oči vozila s kolesom na morju, mami pa bo dojenčka z vozičkom vozila, pa kako se bosta kopala, pa kako bo v njeni sobi spal, da ne bo sama več....

samo da bo vse ok, pad abo punčka, mala je takooo hudo, ko ji omenim, da lahko bratca dobi user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.1.2012 11:01:59   
me ni
No tle pa mene zmede "povečano tveganje je vse kar je večje od 1:300". A ni glih obratno, za je vse kar je nad 1:300 zmanjšano tveganje? Se pravi 1:300 se na 300 otrok rodi 1 z DS, pri 1:800 na 800 otrok 1 z DS? Res mi niso jasne te meritve.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.1.2012 11:08:08   
buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: me ni

No tle pa mene zmede "povečano tveganje je vse kar je večje od 1:300". A ni glih obratno, za je vse kar je nad 1:300 zmanjšano tveganje? Se pravi 1:300 se na 300 otrok rodi 1 z DS, pri 1:800 na 800 otrok 1 z DS? Res mi niso jasne te meritve.

tveganje se povečuje z zmanjšano številko se pravi tveganje 1:3000 < 1: 1000, manjša kot je druga številka slabše je
povečano tveganje, se pravi da ti pripada napotnica, pa zdravniki opredeljujejo z mejo 1:299, vse kar je večje (oz. s številko manjše) je povečano tveganje, se pravi 1:150 > 1:299
sicer pa imaš prav, tveganje pri 1:800 je, da se izmed 800 otrok s točno takimi meritvami rodi 1 otrok z DS (ali pa kako drugo napako/trisomijo)

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.1.2012 11:12:37   
Vegi
Dan! user posted image

Glede meritev - več = večje tveganje = 1:300, 1:299, 1:298... manj = manjše tveganje = 1:301, 1:1000, 1:5000 user posted image a je razumljivo? Sicer se pa ni treba obremenjevat, če bo kaj narobe bo dohtar za ziher povedal user posted image

Pijem kavico user posted image Mi je takooo zapasala...se mi tudi zdi, da se mi po kavi manj dviguje kislina in manj zgaga peče...ima še katera kakšno tako finto (ki ni rupurut)?

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.1.2012 11:14:19   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

sem razmišljala, v prvi user posted image  sem poslušala Mozarta in drugo glasbo za dojenčke, kaj pa zdaj? edina glasba je moja mala ko poje in čveka user posted image

to je še tolko lepše in pomirjajoče user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.1.2012 11:15:57   
me ni
Zakaj pa je enkar 300 enkart 3000?

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.1.2012 11:21:25   
me ni
Vegi Hvala. Ne, ne bom se obremenjevala. Tudi zdravnica mi je rekla, da je vse uredu, samo glede namoja leta pa priporoča še AC. Vsaka se pa odloči zase ali ja ali ne. Tudi meni ne bi bil problem plačilo, tudi, če ne bi bila v skupini, ki ji pripada brezplačna AC user posted image .

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.1.2012 11:36:26   
sandra85
dobro jutro user posted image ...no eno uro nazaj...

kar se NS in DS tiče...dajte nehat s takimi temami, sploh pa da ne glede na super rezultate, je lahko otrok z DS...kot da nismo že dovolj panične babnce....v vsakem primeru, če rodiš otroka z DS in tega prej ne veš...ga boš imel rad, pa čeprav si si želel zdravega otroka kot seveda vsaka mamica! če pa se prej pokaže tveganje, kar je po današnji medicini itak možno, se odločiš za splav....in tko je
in ne vrjamem, da je lahko veliko primerov v sloveniji, da se je kljub dobrim rezultatom NS rodil otrok z kromosomskimi napakami, ker nismo več 100 let za opicami in zdravstvo napreduje tudi pri nas...do včerajšnjega pregleda NS sem imela zelo slab občutek-zaradi vseh krvavenj v začetku nosečnosti, končno me je včerajšnji pregled in vsi lepi komentarji dr. strahove pomirili in zaj sem prepričana, da bo do konca vse bp.....
js v rezultate NS 100% vrjamem, kvečjemu ne vrjamem rezultatom, ko napovejo, da je tveganje, ker js pa poznam 2 taka pimera, ki se je na koncu rodil popolnoma zdrav otrok, kljub temu, da so napovedali veliko tveganje!

ok, boleče prsi: dosti dosti manj kakor na začetku, pravzaprav niso tok boleče, kot so občutljive bradavice
slabosti: še vedno in to VSAK večer user posted image
dopust: js pravi tako, da se gre na dopust, hvala bogu, sploh pa tiste, ko nimate morja pred nosom user posted image ampak nej bo res v bljižini porodnišnica, za vsak slučaj. js sem rodila 13 dni pred pdp, pa en dan prej nisem niti pomislila na to, da bom drugi dan rodila

nenormalno kako se meni lušta lubenica!!!!!! že od začetka nosečnosti gnjavim da moram od nekod dobit lubenico user posted image user posted image user posted image vem, da gre že tako čas prehitro in bo takoj julij tukaj...ampak js bi lubenico!!!!!!!!
a ima še kera posebne želje kar se hrane tič???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.1.2012 11:57:16   
me ni
Enim je pač pomembno izvedeti čim več o plodu in razvoju nosečnosti, drugim pa kaj bojo v usta daleuser posted image  Jaz sem pač ena od tistih srečk nosečk, ki ne okušajo "radosti" slabosti in bruhanja, pa prav tako preberem objave teh, ki jih teži slabost. Prav tako nisem imela problemov z nobenimi tableti s folno kislino, pa sem probala FidiVit mami, pa Centrum materna, pa Fembion1. Vsaka se srečuje s svojimi problemi, vsaka drugače sprejema nosečnost, vsako telo se drugače odzove na "tujek" ki smo ga vse vesele ... Zato pa je odprt forum, kjer se tipka o razno raznih izkušnjah. Ene imajo pač težje kot druge. Vegi, preskoči z branjem odgovore, ki te ne zanimajo in se posveti tistim, ki te, pa je zadeva rešenauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.1.2012 11:58:28   
me ni
Zadni stavek sem namenila Sandri85 in ne Vegi. Se opravičujem za tiskarsko napakouser posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.1.2012 12:02:37   
xdmx
Punce, jst sem pa danes zagledala kri, ko sem šla lulat..potem ko sem se obrisala. Takoj sem morala h ginekologu, ki je ugotovil, da je krvavitev iz maternice, bila je temna, in samo tisto kot sem zagledala na papirju, sedaj ne krvavim več nič. Sem pa dobila tablete proti splavu, jih moram jemati 2 tedna in strogo počivanje. Ginekolog pravi, da grem lahko na wc in nekaj pojest za mizo. To je pa to. Ker sem RH - moram jutri v laboratorij in v cetrtek po injekcijo.

Tiste ki ste kaj krvavele...je to normalno, da je taka panika ali je res tako narobe to? Ginekolog pravi, da je majhna sansa, da splavim ampak da po vsaki krvavitvi treba 1 teden počivati.

Eh, kr neki...nikol brez skrbi.Zgleda me je stres glede faksa malo zdelal. :(

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.1.2012 12:06:15   
borovnička

IZVIRNO SPOROČILO: Uta_

Borovnička, havla za info glede morja. Še kakšne izkušnje ostalih souser posted image ? Zanima me, če sva bili ob približno istem času tam? Jaz sem bila med 16.15 in pol peto, vsa zmedena tam in nisem vedla kje se me glava drži..... user posted image ? Je bila ta moja tudi fuuuul prijazna. Mislim, da se piše Rant Sever. Odlična je.

Zanima me, če sva bili ob približno istem času tam? Jaz sem bila med 16.15 in pol peto, vsa zmedena tam in nisem vedla kje se me glava drži..... ? Je bila ta moja tudi fuuuul prijazna. Mislim, da se piše Rant Sever. Odlična je.

Uta, jaz sem mela uro ob pol sedmih zvečer, tako da se najbrž nisva srečale. Sva pa imele isto zdravnico... očala, dolgi temni lasje v čop? Ja res je odlična user posted image sem bla pa ful presenečena nad 3d ultrazvokom... nisem vedla, da ti ga kar avtomatsko naredi... sem mislna, da je samo plačniško, tko da res super user posted image

Kar se pa morja tiče, ti pa priporočam, da se čisto sama odločita. Če se boš dobr počutila, greš komot mesec prej še na morje. Zgodb in različnih izkušenj je ogromno... ti pa poslušaj svoje telo, mislim, da je to najboljša varianta. Če si ziheraš, greš pač na slovensko obalo al pa nekam na celino uglavnem... no, mi gremo začetek junija na Rab user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Uta_)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.1.2012 12:10:51   
buškolinka

Zakaj pa je enkar 300 enkart 3000?

samo še to, pol pa res neham s temi rezultati NS:

tveganje je izračunano na podlagi različnih meritev (nosna kost, nuhalna svetlina, starost mamice, in še par drugih meritev) in potem ti nek računalniški program, ki ima vnešene neke parametre, izračuna to verjetnost, ki je izražena v "1 proti nekaj". Marsikatera mamica je imela izračunano tudi tveganje 1:7 pa je bil njen otroček HB eden izmed tistih 6 zdravih, ampak so pa tudi slovenski primeri (in to v ne tako dolgi preteklosti, sploh pa ne 100 let pred opicami) ki so imeli izračunano tveganje na nuhalni 1:4000 in je bil njihov otroček ravno tisti eden in edini, ki je žal imel napako. Nuhalna pa ni 100% meritev.
Punce, to so samo dejstva, in nobene ne želim strašit ali pa ji povzročat nočne more, in sem prepričana, da bodo vsi naši julijčki zdravi in živahni otročki! Res proti nobeni nimam prav nič, in tudi sama ostajam optimist, kljub trenutno velikem tveganju.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.1.2012 12:14:11   
me ni
Boga, kolk si se mogla prestrašit. Jz sm malo krvavela v 6.tednu, pa ni bilo hudega. Tudi nisem šla k ginekologu, ker je bilo res malenkostno in sem na netu izvedela, da dokler ni huda krvavitev, ni panike. Pri tebi je očitno drugače user posted image . Žal nimam izkušenj s tem, kar preživljaš ti, zato ti lahko samo zaželim srečno in da bi donosila zdravega user posted image

< Sporočilo je popravil me ni -- 10.1.2012 12:15:42 >

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.1.2012 12:19:47   
Uta_
Ja, ja, dolgi lasje, očala. Res faca ženska. Kr gledava z mojim tist cd in zjutri in zvečer.... hihihihi. Moj je čist navdušen, pa saj malo kteri ni....user posted image Hvala za info o vaših izkušnjah z morjem.... Ja, jaz pa fejst pogrešam sadje pa zelenjavo frišno..... se mi zdi, da vse kar kupim je tko umetno, da je joj... prov lušta se mi domača solata z vrta na primer. Vsaka ki jo kupim zdej se mi zdi brezveze.... brez okusa.... mmm, pa bučke... pa redkvice. pa še pa šeuser posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
10.1.2012 13:03:50   
nina166
Pozdravček!

prsi: mene pa ne bolijo več, ampak me blazno srbijo user posted image ...se ne spomnim ali so me v prvih dveh nosečnostih tudi

morje: mi letos ne bomo šli...junija je tako še kar hladno morje, julija pa imam bolj na začetku rok in si ne upam. Si bomo pa za prvomajske počitnice privoščili kake toplice...bolj zaradi otrok kot zaradi naju

AC: mislim, da sem povedala že vse. Samo še to: punce ne se toliko obremenjevat s tem DS, ker to je samo ena izmed stotih bolezni s katerimi se lahko otrok rodi in nikjer ni pregleda, ki bi lahko 100% povedal, da bo otrok zdrav. So pa možnosti za katerokoli bolezen zelo male, nikoli pa žal čisto izključene. Zato uživajte nosečnost, julija bomo vse cartale zdrave otročke.

xdmx glede krvavitev Pušenjak veliko piše na forumu med.over.net. Preberi si tam. Pa držim pesti, da se ti krvavitev ne ponovi...lepo počivaj

(odgovor članu Uta_)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
10.1.2012 13:09:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Punce, jst sem pa danes zagledala kri, ko sem šla lulat..potem ko sem se obrisala. Takoj sem morala h ginekologu, ki je ugotovil, da je krvavitev iz maternice, bila je temna, in samo tisto kot sem zagledala na papirju, sedaj ne krvavim več nič. Sem pa dobila tablete proti splavu, jih moram jemati 2 tedna in strogo počivanje. Ginekolog pravi, da grem lahko na wc in nekaj pojest za mizo. To je pa to. Ker sem RH - moram jutri v laboratorij in v cetrtek po injekcijo.

Tiste ki ste kaj krvavele...je to normalno, da je taka panika ali je res tako narobe to? Ginekolog pravi, da je majhna sansa, da splavim ampak da po vsaki krvavitvi treba 1 teden počivati.

Eh, kr neki...nikol brez skrbi.Zgleda me je stres glede faksa malo zdelal. :(

js sem krvavela v 6. tednu in kasneje še v 9. in 10. ampak samo malo ko sem šla lulat, je bilo na papirju krvava lužica, pol pa nič več...in sem naredila tako paniko, da je moram prit moj oče (ker je bil moj v službi), odpeljat Eneja v varstvo, peljat mene v bolnico......na koncu se je izkazalo, da je vse ok....in pri tebi je seveda enako user posted image   hvala bogu! js pa pravim, raje 10x naredim paniko brezveze, kot enkrat pa prepozno! drži se in res počivaj user posted image

kar se pa mojih odgovorov tiče: tudi js lahko komentiram tudi tisto, kar me nej nebi zanimalo. ne gre se za to, da me tema ne zanima, daleč od tega, to se lahko vsakemu zgodi in vsaka ima nekak malo globoko v sebi strah dokler ne zagleda svojega zdravega otročka v svojem naročju....ampak že tako smo panične vse, pol pa še tak strah z tem, da ni NS zanesljiva in nevem kaj......ns je zanesljiva in je zelo malo možnosti, da bi se zmotili---če pa se zmotijo, pa bi js za to krivila površnost G!  kot sem že prej omenila, je današnja medicina preveč napredna, da bi se po konkretnem pregledu ploda, lahko zgodila tragedija user posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.1.2012 13:20:41   
xdmx
Sandra, kaj so pa tebi ugotovili? Meni je rekel, da hematoma ne vidi...jst sem tudi samo malo na papirju zagledala krvi, sploh nisem dojela sprva. In sem bila pol ure kasneje že pri ginekologu-on je seveda isto opazil, ko me je pregledal z rokavico, ampak teklo ni pa nič. Si ti tudi imela "ukazan" počitek?

Rekel mi je še ginekolog, da ni fajn da sem rh- in da imam krvavitev v zg. nosečnosti, naj ne bi bila fajn kombinacija...nč, zdej pa v postli bit naslednja 2 tedna.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.1.2012 13:45:31   
buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

......ns je zanesljiva in je zelo malo možnosti, da bi se zmotili---če pa se zmotijo, pa bi js za to krivila površnost G!  kot sem že prej omenila, je današnja medicina preveč napredna, da bi se po konkretnem pregledu ploda, lahko zgodila tragedija user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?56,1665643
ena (hanap), verjetno od resničnih primerov

http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/pregledi_nosecnost_8_12_teden.html
"Rezultat preiskave nuhalne svetline  ima 80% zanesljivost. Če jo kombiniramo še z dvojnom hormonskim testom (DHT) in upoštevamo prisotnost ali odsotnost nosne kosti, je izvid do 95% zanesljiv."

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.1.2012 13:52:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Sandra, kaj so pa tebi ugotovili? Meni je rekel, da hematoma ne vidi...jst sem tudi samo malo na papirju zagledala krvi, sploh nisem dojela sprva. In sem bila pol ure kasneje že pri ginekologu-on je seveda isto opazil, ko me je pregledal z rokavico, ampak teklo ni pa nič. Si ti tudi imela "ukazan" počitek?

Rekel mi je še ginekolog, da ni fajn da sem rh- in da imam krvavitev v zg. nosečnosti, naj ne bi bila fajn kombinacija...nč, zdej pa v postli bit naslednja 2 tedna.

pri meni je videl bulico na MV, ni pa znal povedat kaj je....ni nujno, da je bila bulica vzrok za mojo krvavitev. prvič mi je priporočal počitek, pol pa ne več...ne sekiraj se, zaj si že izven nevarnosti, a NS si že imela?  brala sem, da polovica nosečnic krvavi, od tega jih pa polovica se mi zdi da splavi, tako da mislim, da nimaš razloga za skrb, saj nisi več na začetku nosečnosti. če ti je prepisal počitek, izkoristi in počivajuser posted image    ja pri meni je bilo isto, na papiru sem zagledala kri, ampak je bila cela lužica krvi, pol sem še čez dan malo na vložku opazila...na pregledu je pa bilo sam na rokavici malo rjavo rdečega izcedka...v bolnici tudi ni našla razloga, je pa rekla, da glede na to, da je po UZ sodeč vse bp, da ni razloga za skrb

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.1.2012 14:03:19   
sandra85
dobro pustimo stat......js vrjamem v rezultate NS in sposobnost dobrih ginekologov kot je dr. strahova...ne mislim, da razmišljat o takih tragedijah in imet grozen strah pred tem, kaj bom na koncu rodila, ker je nosečnost zame res en najlepših trenutkov in si jih ne mislim morit s takimi zadevami! js vem da so naši otročki zdravi, kjub temu, da mogoče testi niso bili pepričljivi, je tako in fertik!

sem bila prej pri prijateljici na čajčku in mi je kazala rezultate NS obeh njenih že 3 in 5 let starih sinov...oba sta imela dokaj slabe teste, NS 2,5....razmerje pa zelo nizko....obakrat je dobila napotnico za DHT, pri prvem je to opravila, pri drugem pa ne......oba sta popolnoma zdrava....! tako da kot sem omenila, vrjamem v dobre rezultate, prej ne bom vrjela v  slabe!  sem pač pozitivna oseba in to je to

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
10.1.2012 14:05:49   
me ni

"Ana Pia -> RE: amniocenteza (22.11.2005 16:54:57)

Niki, pozdravljena!

Hitri test ali FISH metoda je metoda, v kateri pogledajo tri kromosome, ki so najbolj pogostosto napačni, če se prav spomnim, so to 13.,18. in 21.
21 je za Downov sindrom.
Pri tisti metodi, na katero moraš čakati tri tedne, pa pogledajo vsak kromosom posebej, če je v redu.
Moja NS je bila 1:1558, amniocinteza je pokazala trisomijo 21 ali Downov sindrom. "

Kopirano iz nekega drugega foruma, davnega leta 2005 (100 pred žarnico).

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.1.2012 14:12:40   
me ni
Vsaka naj se zase odloči. Moj trdni NE ACju se bo omajal, če bojo hormonski izvidi slabi ali pa na priporočilo osebnega ginekologa, ki mu zaupam že vrsto let in nimam z njim prav nobene slabe izkušnje.
Tudi jaz bi raje tipkala o sončku in spomladi, ki prihaja, pa o lahkotnih oblekcah, ki jih bomo vse z veseljem zamenjale za težka zimska oblačila in udobne natikače, namesto škornjev na zadrge in vezalke user posted image  

Vse smo na istem in druga za drugo stiskamo pesti, da bomo rodile zdrave in vesele otročičkeuser posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.1.2012 14:13:49   
afnica mala
Vidim da ste čist notr padle v preiskave....jaz se vam bom pridružila ju3, ko izvem rezulatate NS.

no, povedala v službi in še sem živa user posted image user posted image

in iz danes na jutri (skoraj) smo se odločili, da gre že jutri v prodajo naša lepa dobre 3 leta stara hiška- smrk, škoda, da je ne moremo prepeljati na novo, nam bolj všečno lokacijo- tako kot Nodi pripne svojo hiško in išče boljši kraj- samo da ne bomo tud mi na koncu ugotovili, da je bla 1 lokacija najboljš.....tko da bo zgelda res pestro leto.....prodaja, nakup nove parcele, gradnja nove hiše, user posted image ......jao,verjetno hormoni, sam ne vem če pri mojem tud......user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
10.1.2012 14:14:47   
buškolinka

Tudi jaz bi raje tipkala o sončku in spomladi, ki prihaja, pa o lahkotnih oblekcah, ki jih bomo vse z veseljem zamenjale za težka zimska oblačila in udobne natikače, namesto škornjev na zadrge in vezalke user posted image  

Vse smo na istem in druga za drugo stiskamo pesti, da bomo rodile zdrave in vesele otročičkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......