|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
6.1.2012 10:34:23   
Katka86
Pozdravljene Julijke.

Tudi sama spadam med vas pa sem si zaželela malce deliti izkušnje z vami... Če smem seveda?
user posted image Vidim, da ste zelo aktivne pri čvekanju.

Noseča sem 13 tednov in 4 dni, datum poroda imam 10.7. Trenutno je vse ok. Imam sicer pozitiven ICT (nimam pojma od kod), ampak je sestra pri ginekologinji rekla, da ni pretiranega strahu, ker so titri 0, kar je dobro. Morala sva dat oba kri, naslednji teden imam pregled pa da zvem kako je z njegovo krvjo. Stara sem 25.

Nuhalna je bila ok, 1.4 mm, veliki smo bili 5.77 cm, srček je bil 162 udarcev na minuto, videla se je tudi nosna kost. Na pregledu sem bila pred enim tednom. Ne vemo pa še kaj bomo imeli, vsi pravjo da bo punčka...js pa še kr nekak mislim da bo fant... V bistvu je važno samo da bo zdravo :)

kar pa se tiče porodniškega dopusta...sama bom šla 28 dni pred PDPjem, imam pa še letni dopust za izkoristit, tako da planiram nekje v sredini maja, če bo vse ok, da grem v čakalnico user posted image

Pozdravček

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.1.2012 10:35:14   
TinKkara
....ooo....kupila sem si od Prenatala, mleko za telo proti strijam, mleko za prsa, ki naj bi bilo drugačno kot tisto za telo in mleko za bradavičke, ki naj bi bilo tudi dobro uporabljat in pol sem si kupila še od Clarinsa mleko proti strijam ter še eno maslo za elastičnost kože od Vita-age mamma, ki je tudi kao proti strijam.....skratka vse naravno.....no, najmanj Clarins.......tako, to je to.....:)))

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.1.2012 10:46:52   
polho3006
Katka 86, jaz pa mislim da se midve poznava :) :)

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.1.2012 10:58:46   
Katka86
Hmmm.... Kakšen namig? Čeprav si že malce mislim ;)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.1.2012 11:05:35   
Katka86
TinKkara sama sem se pogovarjala s kozmetičarko, ki je rekla, da škoda zapravljati denar za drage kreme za strije, sploh kakšen eucerin..., najbolj se splača kupiti kakšno mastno kremo ali mleko za telo pa veliko tekočine (sama uporabljam Afroditino Mandljevo mleko za telo pa dost vode spijem). Prsi že mam za dve številki večje pa še nobene strije nikjer user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.1.2012 11:09:41   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: Katka86

Hmmm.... Kakšen namig? Čeprav si že malce mislim ;)

˝Malenkost˝sem starejša od tebe...pa imam že enega otročka...pa rok imam 5 dni za tabo (10.07.)...pa ti si mi pomagala pri papirnatih zadevah pri naši hiški...že kaj svetleje? :)

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.1.2012 11:10:05   
beti82
Pozdravljene!

Jaz sem bila pa v sredo prvič na pilatesu za nosečke, v bistvu je kar združno za nosečke in nenosečke in samo pove kaj moramo me pazit, oz. kaj naj ne delamo. Sem bila sicer kar malo skeptična, ker v prvi nosečnosti sem bila malo razočarana nad telovadbo za nosečnice, pa sem v bistvu kar navdušena sedaj. Moram priznat, da me mišice kar bolijo - še posebej roke in hrbet.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.1.2012 11:14:13   
Katka86
Stara...takoj ko sm potrdila sporočilo...sm vedla da si ti...sm šla na FB gledat datum rojstva ;)
Veš da sem na bolniški...prehlad tak, da me je moja zdravnica kr na bolniško dala, pa kašlam (asmatik- sm mogla še k pulmologu)...Upam, da bom v četrtek že lah šla v službo, da grem na sestanek. Tebe pa išias?! Mene pa krči...ni kaj otrok raste maternica se širi :) Bi mogla jest kak magnezij?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.1.2012 11:23:46   
*bobika*
meni je danes spet skabo za pop**, sem si šla spet skuhat ingverjev čaj.. upam da bo bolje..
Še malo pa šibamo proti Domžalam .. user posted image

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.1.2012 11:44:13   
Katka86
*bobika* na nuhalno? Vso srečo!

Zanima me, če katera ve za kakšno nosečniško telovadbo v okolici Celja, Šentjurja...?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.1.2012 11:44:14   
amyZ
*bobika* - držimo pesti za dobre rezultate in lepe slikice user posted image

Katka86 - dobrodošla! Ena mojga letnika user posted image .

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.1.2012 12:55:25   
ancy7
Se javljam po doooolgem času. Včeraj smo imeli nuhalno. ker otročka nosim baje bolj v krizu mi z normalnim ultrazvokom ni mogla narediti, zato se je odločila za vaginalnega. In je vse v redu,  se normalno razvija. malček sem pričakovala da bom izvedela spol ampak se ga še ne vidi. sem pa v 13 tednu. v torek, 11.1 imam še pregled pri svojem ginekologu.
si pa pridno shranjujem slikce.... in jih vsak dan z občudovanjem gledam :-)))
rok poroda ostaja enak, 16.7. :-)))

še to me zanima, tukaj na tej strani me na mail obveščajo vsak teden v katerem tednu sem in za ta teden piše da sem v 13, včeraj pa mi je na nuhalni rekla da sem v 12 tednu. a tukaj na ringaraji mal prehitevajo:-)))))))))))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.1.2012 13:12:58   
amyZ
Ja, ko prideš v 13t recimo, ti že napišejo da si noseča 13t, čeprav si recimo 12t in 1d. Lahko bi en teden počakali ja, ker v bistvu velja napisano potem ko si res v 13t oz. konec 13t in ne takoj po 12t npr.

(odgovor članu ancy7)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.1.2012 14:04:23   
P1ka23
user posted image  js vas ne sfolgam brat user posted image user posted image user posted image ... res ste prave čvekliceuser posted image ...

No, najprej vse dobro in lepo v letu 2012... da se naslednjih 6mesecev hitro obrne in da bomo zdaj, zdaj v naročju držale naše zdrave user posted image .

ta teden sem imela NS na Ptuju in morem rečt, da sem full zadovoljna ne samo z rezultati ampak tudi s svojim G. Delat bi moral do 14 pa je blo mal gužve pol pa še nuhalno in za mene in mojega srčka si je vzel kar urco in pol časa... res je faca... user posted image user posted image .   Skradka smo se kr namatral, da se je naš škratek prav obrno in da smo naredili izračune... (najvišja je bila 1.70mm, druge pa okrog 1.50mm) in moje tvega je je 1:4242... ke je kar O.K. pol pa smo še 3D oz. 4D mal gledli in se je z rokicami skril čez cel obrazek... pol je neki "govoril" (verjerno-ahh, daj pustite me že na miruuser posted image , da grem nazaj mal spančkat).. dobili cel kup slikic...

spol- sma vprašala, pa se ni najbolj vidlo... na eni slikici imamo kao en bingelček, sam je reko, da bomo še drugič pogledli, če se bo kaj boljše vidlo... ne vem zakaj ampak js imam občutek, da nosim punčko... bomo vidli, mogoče pa nam je ratal in bomo res imeli parček.

Naslednji pregled 2.2. ob 11:30

KG- ko se doma tehtam na tešče jih imam 60,4kg. Napregledu ob 15:00 z jeans hlačami, škornji, spodnji majico, puloverjem... pa 62,10¨!!!!!!!!!!user posted image ... bo pa poleti majn, ko bom v sami majčki, hlačkah in sandalčkih.. hehe...

pritisk-  O.K. 130/80

tako, da pogumno naprej...

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.1.2012 14:04:28   
iwa
No mi smo tud z NS. Smo se meli ful fajn, je tamala tolk čvekala pa vse jo je zanimalo.... Mamo rezultate 1:6000 tko da vse kul štima, srček razbija 159, dolgi smo 6,7cm... Skratka super! Dobili 13 slikc pa 3 filme na CD! Res fajn zadeva, sm čist zadovoljna in pomirjena da je vse Bp!

Čestitam ostalim za uspešne NS, tistim ki vas pa še čaka pa vso srečo in vse fajn!

Življenje je lepo!

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.1.2012 15:38:26   
alysa
Čestitke vsem za opravljene nuhalne. user posted image user posted image user posted image

Mene pa čaka jutri.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.1.2012 16:40:51   
borovnička
No, jest sem pa mela včeraj prvi pregled... po koledarčku naj bi bla noseča 11t, po UZ pa 12t. Vse je ok, piškec živahen, vidla sem že prske pa želodček in seveda vse ostalo kar mora bit. user posted image user posted image user posted image

Sem se pa dons naročila na nuhalno in jo imam v ponedeljek. Komaj čakam... itak user posted image

Aja, rok imam pa zaenkrat 18.7., ampak je rekla, da bomo vidli kaj mi bodo rekli na nuhalni.

No, moj nauk iz prve nosečnosti je... kratek in jedernat... poslušaj svoje telo, delaj po občutku in pa ne kompliciraj user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,
borovnička

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.1.2012 17:04:55   
iwa
Še moji podatki za naprej, naslednji pregled 7.2., morfologija 5.3. za na seznam če se bo keri dalo delatuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.1.2012 18:17:28   
mala06
živijo!

Čestitke vem, ki ste imele pregled za ostale pa, da bodo uspešni in v to sploh ne dvomim user posted image .

Jaz pa komaj čakam ponedeljka, ko imam pregled pri svojem g. in da zopet vidim svojega škrata!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.1.2012 19:07:16   
Katka86
Mala06 in ostale, ki imate kaj izkušenj... prpadata nam 2 UZ... a je kaj odstopanj oz. kdaj navadno opravijo drugega?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.1.2012 19:19:52   
mala06

Mala06 in ostale, ki imate kaj izkušenj... prpadata nam 2 UZ... a je kaj odstopanj oz. kdaj navadno opravijo drugega?

Meni je moj g. rekel, da mi pripadata 2 UZ, tretji se plača. Sem pa zasledila, da je od g. do g. drugače.

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.1.2012 19:27:38   
Katka86

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Meni je moj g. rekel, da mi pripadata 2 UZ, tretji se plača. Sem pa zasledila, da je od g. do g. drugače.

Aha. No moja je zasebna ginekologinja...po moje se bo kr držala teh dveh. No pač se kaj več doplača, glavno da sm pomirjena da je vse ok. Mogoče veš kdaj naredi drugega?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.1.2012 19:40:12   
mala06

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Ne vem točno, a se mi zdi, da nekje v 28. tednu, plačljivega pa nekje proti koncu. Naj me katera popravi, če se motim.

Aha. No moja je zasebna ginekologinja...po moje se bo kr držala teh dveh. No pač se kaj več doplača, glavno da sm pomirjena da je vse ok. Mogoče veš kdaj naredi drugega?

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.1.2012 19:54:42   
Katka86
Spregledala...pardon :)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.1.2012 20:08:00   
sandra85
krema proti strijam v 1.user posted image sem uporabljala najprej kremo od decleor-ja pol pa od l occitane, ki nej bi tudi bila naravna in moram potrkat, niti ene strije nisem dobila, tako, da upam, da bo tokrat enako user posted image

joj še 3 dni pa NS-tako komaj čakam!!!!!!!
user posted image tale mi je nova-a ko naredi NS, lahko naredi še 3d uz??? koliko pa se doplača? ker v 1.user posted image sem bila najprej na NS, ki sem jo plačala 60€ in pri 22.t še na 3d uz, ki sem ga plačala 120€

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......