Uta_
|
Živjo punce. Po dolgem času se spet oglašam. Enostavno ne dohajam vas brat, kaj šele pisat. Pa bi rada najprej odgovorila Afnici mali - če sem čisto natačna sem iz Kamnika in Sandri 85 - Nuhalno imam jutri ob 16h pri dr- Pušenjaku. To pa zato, ker sta bili dve kolegici kar precej razočarani nad dr. Strahovo, oz. njenim tretmajem na NS. Zato sem se prestavila k njemu, pa še cenejši je. Ona ima pač dobro reklamo, kar pa še ne pomeni, da ostali ne naredijo isto - oz. se ti kaj manj posvetijo. Jupi, torej xdmx in sandra 85, komaj čakamo, kajne? Če sem katero spustila, se pa vnaprej opravičujem in veselim tudi z vami. Pa tolk sem firbčna za spol. Prosm držte pesti, da se bo videlo..... Ko ste govorile o dodatkih oz. folni kislini, nisem zasledila, da je katera omenila Fidimami. Moram reči, da je meni prav fino po tem in sploh nimam občutka, da mi je kaj težko v želodcu - sicer imam zelooooo občutljiv in pogosto boleč želodec, pa tudi na veliko potrebo hodim normalno. Tablete so velike in dobro oblikovane, tako da jih je lahko pogoltniti. Priporočam. Jaz jih bom jemala kar do konca, saj se mi zdi, da moja prehrana - sploh med tednom - ne zadosti niti približno temu, kar telo in potrebuje. Pa še kakšen prehlad se najde, pa smo tam.... Lepo bodite punce, pa si poročamo jutri o NS. Pregled imam pri svoji G pa 12. 1. zvečer.
|