ronja
|
Do konca februarja bom pa ziher prilezla na 69 kg, ane? Ane? Itak! Jaz pa na 59, oz. željeno je, da še kako kilo manj, velja? Če pa ne bom vedela, kako shujšat, bom šla pa na tole sladkorno dieto, pa bo šlo takoj kaj dol . Ne, se že prav veselim, da bo konec tele muke! Špikat se mi ni noben problem, ampak ves čas neki preračunavat, koliko česa smem, je pa čista tuga. Nisem jaz človek za diete, vam rečem! Za vsakega otroka eno - dil, potem pa konec! BTW - dieta s popadki? Sem kje kaj izpustila? Ja, prejšnji pon. sem bila v p. - sem imela celo noč popadke in kadar imam popadke, imam drisko - vsaj do zdaj je bilo tako - in seveda mi tudi ne paše ne vem kaj jest, sploh, kadar se sekiram, da so prezgodaj, potem mi pa itak niso pustili, ker so se celo noč odločali, ali bo to šlo naprej v porod ali ne... No, na srečo se je potem dopoldne umirilo in sem ušla ven (gospa gre na lastno odgovornost ). Klinc, kaj naj tam delam, če mi nič ne mislijo dat? Šla sem samo zato, ker so rekli, da dajo v takem primeru injekcijo za razvoj pljuč, pa sem bila zanjo 3 dni prepozna (ker sem bila že 34 tednov in 3 dni, 3 dni prej bi mi jo pa dali...) in baje imajo zdravila za ustavljanje popadkov in poroda - pa tudi od tega ni bilo nič. Tako da - opazujem se pa lahko tudi sama doma. Saj po 2 porodih pa že vem, kako popadki zgledajo, s ctgjem sva se čisto strinjala, kdaj je popadek in kdaj ga ni . In sem šla domu, k svojima punčkama . Zdaj po novem ne samo, da ne smem tečt, ampak tudi hitro hodit ne smem, sicer takoj, ampak res takoj, po 2-3 korakih!!! dobim popadke! . se probavam držat nazaj, kolikor le lahko, mi je pa to peklensko težko, ker sicer nisem ravno na počasi narejena (morate razumet: mami pa oče se nista videla 3 mesece, potem sta šla pa na morje skup... jaz sem produkt)... Ker so me popadki odprli, 1,5 cm, seveda ne smem več v bazen (v pon. itak nisem mogla it, ker sem bila v p., jutri pa spet ne smem it - in sem že zdaj žalostna, ker se nisem uspela niti poslovit - pa letos bi bilo plavanje zadnjič in zame še za nekaj časa zadnjič... zdaj pa šele čez kar nekaj mesecev... Sploh če bo Svit po sestrah, ki nista zdržali 2 uri brez joške...). Tak da: migajte še zame! I tata bi sine... Pa še kaj za naju, to tudi pomaga pri boju s kilami, hehe ; midva bova letos zgleda spet abstinirala do konca... no, bova pa mela lepo silvestrovo . Madona, vse veselje so mi vzeli: dieta pa še abstinenca - skrajni čas, da neham s temi !