|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
5.12.2011 11:43:59   
amyZ
Meni RR pošlje na začetku tedna, torej danes sem dobila za 7 teden, ker sem včeraj ravno vstopila v 7 teden. Tako da je v bistvu malo za naprej.

Jaz sem zaenkrat ok. Včeraj sem imela samo enkrat minimalno rjavega izcedka, sicer pa samo belega. Tudi počutje je bilo boljše, me pa tam pa tam še kaj zvija v maternici. Pa sej v bistvu vedno tudi ne vem kje me zvija, ker me stalno tudi lulat tišči in lahko da je tudi kdaj mehur.
Sreči jaz ne hodim ponoči lulat, sam če bom enkrt začela ne bom mogla nehat, se telo preveč navadi. Sem pa zjutraj kot balon polna, prav boleče, tako da moram takoj vstat. Hodim pa podnevi tud na cca. 1 uro, kdaj prej, kdaj tud ene 2 ure zdržim. Pijem pa tudi ful. Sem prav žejna in tam nekje 2l na dan vode kr popijem, kar je kr fajn.
No, punce, morem rečt, da ste me kar malo potolažle glede user posted image . Midva sva od testa, ki sem ga naredla 14 dni nazaj samo enkrat. Nekako se bojim, sploh glede teh izcedkov pa niti noben od naju nima neke posebne želje. Upam, da bo ta pregled povedal da je vse ok, pa da bo pol spet kej več akcije :) Sicer pa sva tako navajena na bolj malo, sploh kadar je moj na službenem.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.12.2011 12:34:20   
*bobika*
amyZ jst pa sploh ne pijem ..mogoče en do dva kozarca na dan..sploh nisem žejna.. pa vem da bi mogla piti.. polsedično tudi ne hodim pogosto na WC..
Me pa danes spet boli glava.. in slabo mi je za znoret ..od 8h zjutraj sem pojedla že 2 kosa kruha,2 slanika, banano, pol vrečke bobi palčk, en božični jogurt ..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.12.2011 12:51:19   
xdmx
Mogoče te ravno zaradi tega boli glava. Ponavadi je zaradi dehidracije. Ne bom niti začela kakšne probleme lahko dobiš če ne piješ dovolj vode...lahko samo rečem hvala bogu, da sem čez kronično vnetje mehurja...po 6ih letih.

Aha, torej sem sedaj polnih sedem tednov, oz. v 8 tednu. Tale RR koledarček je kul...Sicer že vedno za en tedn naprej preberem kaj se bo dogajalo, ker sem pač firbec. :)

amyz, srečno jutri! Upam, da bova obe prišle od ginekologa z dobrimi novicami! :)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 578
5.12.2011 13:30:12   
Anonimen
pozdravljene, se javljam po kratkem oddihu na štajerskem, kjer smo tudi pustili na počitnicah pri babici in dediju najinega 4-letnika, kjer grozno uživauser posted image

js se počutim super, kljub utrujenosti, slabostim, rahlem špikanju kakor pred menstruacijo, se res počutim super, ker že več kot 1 teden ni bilo niti kapljice krvi, niti po spolnem odnosuuser posted image
sicer se pa malček sekiram, ker prejšnjič ni bilo slišat srčka, ampak sem optimistična in vem, da bo v četrtek na pregledu vse bp!!!

zaj se spravljam kuhat kosilo, pa nimam dosti idej, ker moram naredit nekaj brezmesnega, ker smo tale vikend na štajerskem pojedli mesa še za teden naprejuser posted image   in ga mam že mal vrh glave.

uživajte, pa dobrodošle nove user posted image

srečka nosečka

(odgovor članu xdmx)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
5.12.2011 13:36:27   
ancy7
Pozdravljene! Jaz imam u sredo pregled. Joj, kako težko ga čakam. Mal me skrbi kaj bo rekel, pa če je vse ok.
Zanima me, če je ta nuhalna svetilna plačljiva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.12.2011 13:59:51   
amyZ
andy7 - ja nuhalna je plačljiva, razen če si starejša, oz. če boš na dan poroda dopolnila 35 let. Takrat ni treba plačat. Drugače pa ja.

*bobika* - mogoče bi bilo res bolje, da malo več piješ...ker baje tudi dehidracija ni dobra za rast otroka. Sicer pa je še ena pozitivna stvar vode, če jo dosti piješ si potem manj lačen, ker maš poln želodec vode. Poskusi se malo posilit. Jaz sem se slab mesec kr silila, sploh ekr sem se morala zaradi nizkega pritiska, zdaj pa se ne rabim več, ker je huda žeja. Tako da se telo tudi privadi pa je potem lažje.

xdmx - mogoče se pa jutri kaj srečamo, pač dve nosečki brez trebuha :) hehe... med ostalimi s trebuhi :) zaenkrat!

(odgovor članu ancy7)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.12.2011 14:04:17   
sandra85
pozdravljene še 1x,
sem se opogumila in odločila, da ne bom več anonimna, sicer vsem še nismo povedali, bodo pa izvedeli v teh dneh.

v glavnem sem anonimna srečka nosečka,
starost: 26 let   (ponosna mlada mamica, da ne bo pomote, da se nam je prvi ponesrečil, ker se nam je kr posrečil user posted image -splanirano)
nosečnost:2.   (doma imamo 4-letnega navihanca)
PDP 17.7.2012
nosim enega user posted image
sem iz okolice Portoroža

kaj še...?
no če kero zanima, ne praša user posted image
grem kuhat, sem se odločila, glede na to, da ne bo mesno kosilo, bo cvetačna juhica in skutine palačinke user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.12.2011 14:32:11   
xdmx
amyZ, čisto možno, da se vidimo, jst sm 40 minut pred tabo. :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.12.2011 16:46:04   
xdmx
Joj...jst sem si merila zdaj temperaturo in je 38.3...kaj naj naredim? user posted image

Sem klicala sestro od ginekologa in je rekla, naj si dam hladni obkladek na čelo in da pesin sok pomaga, je moj šel zdej v lekarno...da če bo vročina narastla pa lekadol. Eh, to ta stres.. :(

< Sporočilo je popravil xdmx -- 5.12.2011 16:51:36 >

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 584
5.12.2011 16:51:20   
amyZ
Vzemi lekadol. Ker je res že visoka.
Sicer pa pomagajo kakšni obkladki, mogoče bi probala tudi s česnom.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.12.2011 17:18:25   
xdmx
Ne, vem kaj je blo to...zdej je 37.3. Mela sm obkladke pa z mrzlo brisačo sm se cela zbrisala, se slekla, pa še sok spila in je to to. Upam, da ne bo naraščala naprej. Hvala amyZ.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 586
5.12.2011 17:27:18   
amyZ
Lepo počivaj, zavij se, in popij kakšen čajček. Mogoče se kakšen prehlad pripravlja, mogoče pa je samo nihanje temperature zaradi hormonov.

Jaz pa sem se prejle nabasala s celo vrečko tortilj z omakco iz kisle smetane. In zdaj mi je res slabo. Se mi kar spahuje. Verjetno je zaradi požrešnosti in ne česa drugega ali pač.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 587
5.12.2011 17:32:24   
xdmx
Verjetno bo kar kombinacija obojega. :)) Mmmmm, kje si zdej našla tortilije..jst bi tuuut! :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.12.2011 17:48:13   
Tanza
Cena NS 60e. Se odločate za ta pregled? Zakaj ja oz. zakaj ne? Me še vedno zanima več mnenj ;)

Pozdravček ;)

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 589
5.12.2011 18:37:56   
junior08

Živjo,
tudi sama sem zagledala user posted image  in se z dragim full veseliva našega novega dužinskega člana. Na prvem pregledu še nisem bila imam ga 12.12.2011.
Imava dve leti staro punčk in prva nosečnosti je bila...malo sem že pozabila ampka tako napihnjena, kot sem sedaj v 6t sigurno nisem bila...grroza kot v 5 m.
Imam proble z napihnjenostjo, plini in prekomirnega odvajanja blata...vse me nekaj boli in tišči v trebuhu...da ne govorim o slabosti...slabo mi je potem pa se obrne navzdol :)
Upam da ni kaj narobe,...nekaj sem že brala na drgih forumih in nisem edina s temi tažavami.
Problem je skriti terbušček, ker sem duzgače suha, oziroma normala z malo terbuščka, ki je ostal od pve nosečnosti...sedaj pa sem že ogrogla ko polna luna...hvala bogu za tunike in modo.
Kaj menite...je normalno da sem tako napihnjena in da hodim na veliko potrebo tako pogosto?
NS...tudi prvič sem odštela kar nekaj € za pregled in mi ni žal...pregledajo kromosomske napake plodu v točno določenem obdobju, ko se to recimo da najbolje vidi in ko se še da narediti splav.
Gra za dawnov sindrom in mislim, da še nekja drgih. Pregledajo tudi ali ima vse dele telesa in ali je velikost plodu taka kot mora biti...malo bolj natančen pregeld.
Srečno punce in želim vam čez malo manj kot 9 mesecev luštne in zdrave otročke.

u

(odgovor članu Tanza)
Neposredna povezava do sporočila: 590
5.12.2011 18:39:16   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Jaz pa sem se prejle nabasala s celo vrečko tortilj z omakco iz kisle smetane. In zdaj mi je res slabo. Se mi kar spahuje. Verjetno je zaradi požrešnosti in ne česa drugega ali pač.

njami,, še bi mami :)
Jst že cel dan nekaj grickam, trebuh imam kot žoga za odbojko.. vse me tišči..
zdej sem si naredla pomaranče s čokoladnim sladkim grehom user posted image ..
Povrh vsega nam je še adapter od kominikatorja Siol crknu, ne morem TV-ja bulit in kr hodim v kuhinjo, razmišljam če bi šla kaj spečt..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 591
5.12.2011 19:49:06   
TinKkara
živjo, evo, še jaz se vam pridružim. rok poroda imam sredi lulija. počutim se ok, samo trebuh imam ful napihnjen in nonstop hodim na vodo. sem v 8.tednu in imam jutri že 3i pregled. vmes sem imela enega zaradi krvavitve po spolnem odnosu in ker sem bila v skbeh, sem prosila ginekologa, da me sprejme, da pogleda če srček še bije in je bilo vse ok. verjetno mi je počila kaka žilica v materničnem vratu.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 592
5.12.2011 19:53:47   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: tinkara37

živjo, evo, še jaz se vam pridružim. rok poroda imam sredi lulija. počutim se ok, samo trebuh imam ful napihnjen in nonstop hodim na vodo. sem v 8.tednu in imam jutri že 3i pregled. vmes sem imela enega zaradi krvavitve po spolnem odnosu in ker sem bila v skbeh, sem prosila ginekologa, da me sprejme, da pogleda če srček še bije in je bilo vse ok. verjetno mi je počila kaka žilica v materničnem vratu.

dobrodošla.. user posted image
tretji pregled ? jaz še prvega nisem imela user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 593
5.12.2011 19:57:12   
TinKkara
ja, jutri naj bi bil šele drugi pregled. to pa verjetno zato, ker bom kmalu 37 let, pa verjetno avtomatsko padem v rizično skupino nosečnic, vsaj dokler ne bo bolj sigurno, da vse poteka ok. koliko si pa stara ti, bobika?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
5.12.2011 20:22:36   
amyZ
Jo super, čedalje ves nosečk nas je. Precej razkropljene po Sloveniji in tudi po starosti se mi zdi, pa tudi po številu otrok. Tako da raznolikost izkušenj. To je super.
Sicer pa pravijo, da v vsaki naslednji nosečnosti si na začetku bolj napihnjen. Pa tudi se mi zdi, da ti po porodu težje zgone trebuh oz. rabi več časa. Se spomnim mamice, k je bla še en mesc k nosečnica, potem pa kmalu skor bolj suha kot jaz.

Jo, komaj čakam jutri!!! verjetno bom vsa nestrpna do 11.30 user posted image  Da vidimo kaj mi bo Miklavž prnesu in glej da mi bo, če ne ne govorim več z njim user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 595
5.12.2011 20:38:55   
Natty77
Nuhalna res ni plačljiva za tiste, ki bomo na dan poroda stare 35 let.
Danes sem se naročila pri dr. Strah-ovi, ker ne vem kakšno ima gužvo in ali bodo med prazniki zaprti. Mi je zelo prijazna sestra rekla, da nisem nič prehitra in mi dala termin nuhalne 10.1.2012 - joj se veselim, komaj čakam.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 596
5.12.2011 20:39:42   
TinKkara
a ima mogoče še katera od vas več kot 35 let in prvo nosečnost??????

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 597
5.12.2011 22:26:11   
Natty77
Tinkara37: jaz bom 35 in to je moja 4.nosecnost. Doma Imam dva otroka, stara 13 in 8 let. To je tvoja 1.?

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.12.2011 7:13:54   
iwa
Dobro jutro!

Vidim da na veliko čvekate....
Men je tud cele dopoldneve slabo, pa bi jedla, pa ne bi jedla.... kaj pa vem, še par tednov pa bo bolje....

Vsem ki mate dons pregled pa naročam da obvezno dobro opravite in javite....

Glede NS, jest bom šla, tko kot v prvi nosečnosti, se mi zdi smiselno, ker lahko določijo kar nekaj napak, oz. verjetnost za njih in te potem pošljejo naprej na AC. Seveda ko je vse v redu si misliš, pa kaj panično hodim na te preglede, je itak vse ok, če pa ni se mi pa fajn zdi prej vedt da veš pri čem si.... itak pa vsak po svoje....

Lep deloven dan!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.12.2011 7:20:07   
xdmx
Hvala iwa...upajmo, da bo res ok. Jst celo noč nisem spala, glava me boli za znoret, vrat, rame, mišice vse...vročine še nimam. Če bo res hudo, bom vzela pol en lekadol, ker morem še v LJ na ustni izpit. Po moje me je mal stres dohitel...in se kr psihično pripravljam, da morm bit v redu, tut če kej ne bo kul. 

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......