|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
2.12.2011 16:38:34   
SamoTi
Mala06 - user posted image user posted image user posted image  vesela zate, da je vse ok.
amyZ- user posted image user posted image da bo vse vredu. Poskušaj odklopit pozitivne misli, čeprav vem kako je to težko. Glede učenja pa vem kako je, meni je bilo zdaj tri dni tako slabo, da nisem mogla nič, kaj šele, da bi se učila. Sem bila prav jezna, da me tako muči. Zdaj pa že komaj čakam, da bo strokovni za mano, če mi slučajno ne uspe pa bom še se 1x učila. Se ne mislim več sekirati....
Ti pa lepo počivaj in pazi nase in na pikicouser posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.12.2011 18:45:53   
xdmx
amyZ...user posted image Počivaj...da se ne moreš učit, je pa povsem razumljivo.

Držim pesti, da bo vse v redu.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.12.2011 19:08:26   
tallla
amyZ --- držim pesti! če se krvavitev poveča pa le pejdi do dežurnega!

iwa... hvala za lepe besede :)

mala06... joj, kok ste veliki!! 3cm!!! fino! jaz držim pesti, da naša pikica kaj zraste v tem tednu.. samo če se ne bo rekordno povečala mislim, da mi bodo premaknili PDP... v tem primeru pa pomeni, da bomo imeli levčka doma :) no, tudi v redu... :) samo da bo zdrav :)))))user posted image

goga... kako si?

lep vikend!user posted image

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.12.2011 20:39:33   
iwa
Pa ne spet te krvavitve...

AmyZ zelo stiskam pesti, naj bo vse ok!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mala06, kako lepo rastete in napredujete! Da bi le vse tko fajn opravile na pregledu!!!

Vsem ostalim pa vse dobro in lep vikend! Jutri verjetno ne bom nič gor.....

Življenje je lepo!

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 554
2.12.2011 22:05:20   
31Goga
Pozdravljene

Tallla zdaj sem noseča 8t/4d. Ja krvavitev ni nobenih, ampak nekako se psihično pripravljam, da bom se mogla v sredo posloviti od malega pikeca, glede na zadnje videno na ultrazvoku. Poročam, kako bo. Za vas pa vse držim da bodo male pikice zdrave. Lep večer

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.12.2011 7:54:17   
amyZ
Hvala vsem za lepe želje!

Jaz sem se šele včeraj zvečer spomnila kako je kaj z mojim zdravstvenim zavarovanjem glede na to, da se mi je pogodba končala s 30.11. in ugotovila sem, da ga v bistvu nimam. Kaj pa zdaj?
Seveda imam v ponedeljek it namen takoj na Zavod za zaposlovanje in potem na ZZZD za urejati zavarovanje. Ampak ne vem pa kako bo, če bom mogla že ta vikend na urgenco. Ali je to nujna pomoč?
Saj vem, čisto sem zbrkljala si zdaj vse tole, ampak res sem čisto pozabila, samo pozanimala sem se da moram v 30 dneh na zavod. Zdaj me pa tepe!!!

(odgovor članu 31Goga)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.12.2011 10:16:42   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Hvala vsem za lepe želje!

Jaz sem se šele včeraj zvečer spomnila kako je kaj z mojim zdravstvenim zavarovanjem glede na to, da se mi je pogodba končala s 30.11. in ugotovila sem, da ga v bistvu nimam. Kaj pa zdaj?
Seveda imam v ponedeljek it namen takoj na Zavod za zaposlovanje in potem na ZZZD za urejati zavarovanje. Ampak ne vem pa kako bo, če bom mogla že ta vikend na urgenco. Ali je to nujna pomoč?
Saj vem, čisto sem zbrkljala si zdaj vse tole, ampak res sem čisto pozabila, samo pozanimala sem se da moram v 30 dneh na zavod. Zdaj me pa tepe!!!

meni se zdi da če ni več kot 15 dni od prekinitve potem je vse ok..če pa je več ,potem pa si 3 mesece brez zavarovanja, na čakalni listi.. tako da kr hitro v ponedeljek to uredit..

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.12.2011 13:09:51   
Tečnobica
Pozdravljene  punce!!!

No, pa sem tudi sama pridirkala na ta forum, da podelim nekaj svojih dogodivščin, občutkov, ipd., ki so se mi in se mi bodo pripetile v nosečnosti. Sicer bi se na  forum prijavila že veliko prej, pa mi čas tega žalllll ni dopuščal.

Moram pa priznat, da ko prebiram vaše občutke, ki vas spremljajo med nosečnostjo se včasih sprašujem, kako je mogoče, da eno malo bitjece - veliko komaj nekaj milimetrov povzroči cel "kaos" v našam teleščku. Ampak očitno tako mora biti user posted image

Skratka, tudi midva s partnerjem sva tega otročička načrtovala. Sicer sem bila sprva kar malo v skrbeh, saj sem stara 31 let in je to moja prva nosečnost (saj veste kako je ko se ginekologinja,  sosedje, babice ipd spravijo nate z vprašanji če razmišljaš o naraščaju,nato pa ti začnejo z biološko uro ipd.- sprva te ne gane, nato se pa človek počasi že res zamisli nad vsem tem obletavanjem). Kljub vsemu omenjeno ni vplivalo na najino odločitev o otročičku.

Pa da vam za začetek zaupan eno, kar malce nenavadno zgodbo. 24. 11. 2011 sem ponoči sanjala, da sem naredila test nosečnosti, slednji pa je bil pozitiven. Moje sanje sem takoj zjutraj zaupala svojemu partnetju, ta pa me je samo čudno gledal in se mi smejal.
Nadalje sva v dopoldansem času res odšla do lekarne, kjer sva kupila dva testa. Ko sem prišla domov, sem seveda takoj opravila test in ugotovila - noseča sem. Ne vem kako ste ve v istem trenutku odreagirale, ampak jaz sem bila tako šokirana˝, da niti nisem vedela ali se je test zmotil, ali ne. Da bi seprepričala, ali je to res, sem takoj opravila še enega in zopet user posted image . O joj, zdaj gre pa zares.  Morda sem sprva res malce egoistično odreagirala, ko sem pomislila nič več prostega časa, ter skrb za otroka -sem tega sploh sposobna.

Skratka prvih nekaj dni po tem je bilo kar zanimivih in prijeno šokantnih, sadaj sem pa z veseljem že spejela skrb, ter odgovornost do tega bitjeca, ki veselo raste v meni. Po mojih izračunih bi moral biti star že okoli 7 tednov, saj sem dobila zadnjouser posted image  17.10.2011, pri čemer sem preko tabel, ki so nam na voljo tudi že izračunala D dan in sicer 25. 7. 2012. Glede prvega pregleda sem bila tudi sama zelo presenečena, saj sem naročena šele 19. 12. - 9. teden.

Moram pa vam zaupati, da je v moji glavi cel kaos - pred 2-ma mesecema sem se preselila iz Lj v  Mb, prejšnji teden podpisala kartoteko za osebnega zdravnika, se po telefonu naročila, da pridirkam na pregled k ginekologinji, ki jo bom videla prvič v življenju, v torek spoznam celo mojega novega zobozdravnika user posted image  - bravo jaz user posted image , da o vsakodnevni 4 urni vožnji iz Mb do Postojne - kjer službujem ne govorim. Prizeneseno mi je vsaj z bruhanjem user posted image  in drugimi hujšimi nosečniškimi  težavami, s katerimi se trenutno spopadajo ene izmed vas bogih user posted image . Držim pesti za vas, da bo vse OK!!!!

Moje težave - občasna slabost, napihnjenost, velikaaa psihična občutljivost (sem tečna kot....) - no, to je pa to - ni  veliko a ne user posted image

Ufff... zdaj pa dovolj nakladanja!!! Imam kar dober občutek, ker sem se vam pridružila in zaupala mojo skrivnost, ki jo malokdo pozna user posted image

Bodite pridne!!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.12.2011 14:13:07   
amyZ
Tečnobica - čestitke in pozdravljena!!! Nič kaj narobe ni, če imaš pregled v 9 tedno, bo takrat vsaj vse zihr, srček bo če bo moral biti, me, ki smo pa naročene prej, pa ni 100% da srček bo, čeprav je lahko vse ok in potem še ena skrb, še en pregled itd.

Jaz sem danes kolkrtolk v redu. Doma imam 8 let staro sestrico, ki bo pri nama tudi prespala do jutri. Aktivna nisem prav veliko, ležim ali sedim, le kosilo sem skuhala. Moj pa tako pridno skače po stanovanju, da je lepo očiščeno :)
Z izcedkom je pa tako, kri, kot je bila včeraj se ni ponovila, imam pa občasno še rjavi izcedek (precej svetel) in upam, da kaj več od tega tudi ne bo.

(odgovor članu Tečnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.12.2011 15:47:57   
mala06
Živijo!

Hvala vsem za čestitke. Sem prav vesela, da tako lepo napredujemo in upam, da bo vse kot je treba tudi na NS.

Tečnobica čestitke in dobrodošla.

amyz držim pesti, da se vse dobro izteče. 

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.12.2011 16:05:54   
Tanza
Pozdravljene!

Pridružujem se v klubu user posted image user posted image

Zanima me, zakaj se vse odločate za NH? S tem presejalnim testom ti samo povedo ali obstaja povečano tveganje z zelo velikimi številkami. In tudi če ti povedo da je možnost DS to ni razlog za splav, ali pač? Ker nihče ti ne pove 100% zanesljivo. Kaj pa še milijon stvari ... ki nam jih ne povejo? Ne morejo napovedati? Te dni se ukvarjam s smislom sploh hodit na ta pregled ...
Če je kaj narobe narava tako sama poskrbi za to. Na srečo. Čeprav je takrat zelooo hudo.

Pozdravček vsem.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.12.2011 16:54:17   
amyZ
Tanza, v bistvu bi se jaz odločila za NS ne samo zato, ker bi lahko odkrili kakšne nepravilnosti ampak da malce bolj pokukam v svoj trebušček, precej bolj vidim kako pa kaj moja pikica raste in se razvija, ter izvem tudi spol. Ne gre samo zato, da bi kaj našli, ampak tudi čisto nasplošno.
Sicer pa v tem času malo stvari prepuščamo naravi.

(odgovor članu Tanza)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.12.2011 20:19:36   
tigica
Sem cisto nova clanica.. :). Tudi jaz pricakujem v Juniju 2012, tocenega datuma se nimam, ampak po mojih izracunih bo to 09.07 :).

Mi je grooozno slabo cele dneve, sicer se sedaj situacija umirja me pa ravno zato daje napihjenost :(.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.12.2011 7:39:26   
iwa
Pozdravljene novinke, dobrodošle!

Vidm da smo bile čez vikend vse odklopljene! Kolk sm vesela k mam ta taden v četrtek končnoooooooo pregled! Komaj čakam!

Lep teden vsem!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tigica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.12.2011 7:45:40   
amyZ
Jutro nosečke!

Jaz pa komaj čakam jutri pregled, upam da bo kaj pokazalo. Škoda smo da je moj danes šel v tujino, tako da bo na novičke čakal v Nemčiji :S

No, pa smo izvedele v mandat koga bomo rodile :) hehe...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.12.2011 8:35:00   
Natty77
Srečke nosečke dobro jutro.
Vesela sem za vse nove, ki ste se pridružile, in upam da še kaj podelite z nami.... :)
Vikend je prav pasal, čeprav me od jutra do večera dajejo slabosti....čakam nestrpno na pregled naslednji teden.
lp
Natty

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.12.2011 8:35:49   
xdmx
Jst tudi že komaj čakam pregled jutri, po drugi strani me je pa tudi malo strah...ampak prej ali slej bo treba zvedet..

amyZ, ti si sedaj ok?

Jst sem danes zvedla eno novico, ki mi je dvignla pritisk najprej, potem se mi je porušlo pol sveta...se morm zdej umirit, da ne bo slabo vplivalo na nosečnost. Jutri imam pa še poleg pregleda ustni izpit in kreganje/jokanje za drugi izpit, da mi da 6% pri enem izpitu, ki sem ga očitno samo 44% pisala - zadnji pisni izpit na faksu. :( Eh... Kak ti lahko tole poslabša dan...

Kako se kaj drugače počutite? Jaz sem skos napihnjena, pač zjutraj še ne toliko, potem čez dan pa vedno bolj. Skos imam tudi polna usta sline. In v soboto sva z mojim bluzila okol po sloveniji in mi je v avtu tko slabo postalo, da konc...Prsi pa že skoraj skelijo, tako so boleče in polne, medtem ko bradavice niso več tako boleče. Lulanje 2-4krat na noč je pa tako nujno...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.12.2011 8:55:11   
*bobika*
dobro jutro..

Danes mi še kavica ne paše..
Čez vikend sem bila OK, nič slabosti, v soboto sem celo 3 ure plesala na enem maratonu.. danes pa spet slabo.. groza.. RR kolendar mi je javil da sem danes polnih 7 tednov..
Do pregleda še 10 dni user posted image  ..kje je še to..
Mene prsi ne bolijo več, napihjena sem pa odvisno od tega kaj jem.. včeri sem jedla slanike in zvečer še čips in sem dons kot sod.. če pa se pazim in ne jem bele moke in cukra, sem pa Ok.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.12.2011 9:05:57   
xdmx
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

dobro jutro..

Čez vikend sem bila OK, nič slabosti, v soboto sem celo 3 ure plesala na enem maratonu.. danes pa spet slabo.. groza.. RR kolendar mi je javil da sem danes polnih 7 tednov..
Mene prsi ne bolijo več, napihjena sem pa odvisno od tega kaj jem.. včeri sem jedla slanike in zvečer še čips in sem dons kot sod.. če pa se pazim in ne jem bele moke in cukra, sem pa Ok.

Meni pa da sem noseča 8 tednov... Samo to pomeni, da se je začel 8 teden? Meni to štetje še zdaj ni jasno. :)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.12.2011 9:17:27   
polho3006
Ojla punce!

Še 4 dni do pregleda!!! Po eni strani komaj čakam, po drugi strani me je ps strah, da bi mi rekel da kaj ni vredu.

Drugače mi pa čez dan več tako hudo slabo, ampak zvečer in ponoči...GROZA!!!! Me je kar strah noči, ker ne morem spati oz. če se slučajno zbudim, ne vem kaj naj s sabo, ker mi samo obrača želodec in vroče mi je tako da samo teče iz mene. Dojke so še vedno boleče, sploh bradavice so izredno občutljive.
Pa zadnje dni misli kar naprej bežijo kuser posted image user posted image , ampak to takrat ko moža ni doma, ali je mali buden. No zvereč ko pa bi lahko, mi je pa tako slabo da...ni nič iz tega. Tako da imamo še vedno sušo glede user posted image . Ko se bila prvič noseča mi je bil seks zadnja skrb na svetu. Mogoče tudi zaradi tega ker sem dvakrat po seksu zakrvavela in me je potem bilo strah. No saj sedaj me je tudi strah da...ampak ko bodo slabosti minile mislim da bo drugače kot je bilo v prvi nosečnosti.

Kako je pa pri vas glede user posted image ?

Punce lepo se imejte in pazite na svoje pikice v trebuščku.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.12.2011 9:34:33   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

dobro jutro..

Meni pa da sem noseča 8 tednov... Samo to pomeni, da se je začel 8 teden? Meni to štetje še zdaj ni jasno. :)

če si polnih 8 tednov, pomeni da si že v 9.tednu..
nastavi si ticker pri imenu, pa boš tiočno vedela kateri teden si..meni sicer kaže za 1 dan razlike..

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.12.2011 9:37:24   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Ojla punce!

Še 4 dni do pregleda!!! Po eni strani komaj čakam, po drugi strani me je ps strah, da bi mi rekel da kaj ni vredu.

Drugače mi pa čez dan več tako hudo slabo, ampak zvečer in ponoči...GROZA!!!! Me je kar strah noči, ker ne morem spati oz. če se slučajno zbudim, ne vem kaj naj s sabo, ker mi samo obrača želodec in vroče mi je tako da samo teče iz mene. Dojke so še vedno boleče, sploh bradavice so izredno občutljive.
Pa zadnje dni misli kar naprej bežijo kuser posted image user posted image , ampak to takrat ko moža ni doma, ali je mali buden. No zvereč ko pa bi lahko, mi je pa tako slabo da...ni nič iz tega. Tako da imamo še vedno sušo glede user posted image . Ko se bila prvič noseča mi je bil seks zadnja skrb na svetu. Mogoče tudi zaradi tega ker sem dvakrat po seksu zakrvavela in me je potem bilo strah. No saj sedaj me je tudi strah da...ampak ko bodo slabosti minile mislim da bo drugače kot je bilo v prvi nosečnosti.

Kako je pa pri vas glede user posted image ?

Punce lepo se imejte in pazite na svoje pikice v trebuščku.

Probaj kak keks pojest sredi noči, da ti ne bo slabo, saj vem da ponoči ni fajn jest , ampak če ti bo potem bolje, ni problema.
Glede sexa.. hmmm že v prvi nosečnosti sem mu morala skos govoriti da ni nič narobe, da itak otroku nič ne more naredit in ga nekak prepričala, da potem sva..
Sedaj pa dejansko od pozitivnega testa še nisva.. groza .. sicer sem zvečer skoraj koma, tako da zaenkrat sploh ni nobene koristi od mene.user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.12.2011 10:00:56   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

dobro jutro..

če si polnih 8 tednov, pomeni da si že v 9.tednu..
nastavi si ticker pri imenu, pa boš tiočno vedela kateri teden si..meni sicer kaže za 1 dan razlike..

hej souser posted image

kje se že ticker naštima? pred 3,5 leta sem vse imela, zdaj pa ne najdem niti nosečniškega koledarja....sem se prijavila, pa mi nič ne kaže...

drugač pa tko, slabosti so se med vikendom malo umirile, razen, ko sem v Mercatorju zavohala pečeno hrano, bi kar tam bruhala :-))

čez 1 teden imam pregled...1 sem imela 27 dan po user posted image , se še ni kaj veliko videlo....

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.12.2011 10:20:00   
nina166
Dan!

Moje počutje je trenutno grozno. Včeraj sem cel dan ležala, za nič mi ni blo, zvečer sem še bruhala...čist popolnoma brez energije sem. Ta nosečnost me pa matra veliko bolj kot prve dve obe skupaj.

Danes imam pregled...komaj čakam, da vidim na čem smo.

Pa še otroka sta bolana in sta doma...tako da je res pestro.

Lepo se imejte!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.12.2011 10:24:42   
*bobika*
afnica mala kr v google vtipkaj ticker in si izberi katerega želiš..potem pa greš v moja rinagraja in lahko greš pod nastavitve-forumi ..in tam je polje kjer prilepiš kodo ... al pa greš pod forumi in na koncu so nastavitve..

nina166 držimo pesti da slišiš srček

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......