|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
30.11.2011 18:47:36   
amyZ
31Goga - joj, žalostno!

< Sporočilo je popravil amyZ -- 30.11.2011 18:50:50 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 526
30.11.2011 19:53:07   
tallla
joj, Goga!!! upam na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image kok si zdaj noseča?
to je tudi mene najbolj skrbelo... v bistvu pa sm bila že prepričana, da je plodek umrl, saj so me danes nehale še bradavice boleti, manj sem napihnjena in sploh se ne počutim več noseča... in po celem dnevu klicarjenja, se mi je sestra ob 18.18h le oglasila...in po kopici vprašanj (ali sem v stresu, opravljam fizične napore, ali sexam...) le rekla naj pridem v roku pol ure.... in sva šibala user posted image ...
rezultat je prečudovit: pikica izgleda normalno razvita, velika je 5mm (sicer je rekla, da je to za 7 tednov in 2 dni OK, čeprav meni se zdi malo majhna), se je pa lepo slišal srček. Dala mi je dvoje tablet (hormonske za umirjanje maternice ali nekaj takega in nekaj proti krvavitvam). Če ne neham krvavet naj pridem nasl. teden na kontrolo, če je plodek kaj zrastel, če pa neham krvavet pa imam itak 13. pregled.  moj je fuul pomirjen, jaz pa moram priznati, da bom mirna šele, ko bo ta otrok na svetu :/
hvala punce za vprašanje in držmo pesti za naš pikice :)

poljubčki )

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 527
1.12.2011 7:25:03   
xdmx
IZVIRNO SPOROČILO: 31Goga

Pozdravljene.
Evo mene iz pregleda, tudi danes ni bilo utripa in v kolikor ne začnem sama krveveti, grem v sredo na ginekološko :(.

To lahko po mojem vidiš iz velikosti ploda...Jst sem bila prejšnjic noseča 8t1d na prvem pregledu, plod je bil pa velik 2.98mm, zraven je pisalo nosečnost 5t6d, kar se ne sklada itak. Ginekolog mi je pa vseeno rekel, da je vse v redu, pa itak pol čez 2 tedna ni bilo...je bil plod še kar enako velik. Tudi zato sem ga menjala, ker mi je takrat tko grdo rekel, naj ne paničarim, pa nisem paničarla, samo rekla sem, da se mi zdi to premajhno. Eh...te stvari so res težke... :(

Drži se, včasih se zna vse obrnit tko kot mora. user posted image

(odgovor članu 31Goga)
Neposredna povezava do sporočila: 528
1.12.2011 10:06:34   
*bobika*
Goga drži se.. upam da se vse porihta .

Mene pa danes grozno boli križ.. ne vem al od tega ker sem čudno spala..ali ..?

Sedaj pa razumem vse vas ,ki vam je slabo.. včeraj popoldne bi se najraje zaprla v škatlo in se zbudila čez 8 mesecev v porodni sobi.. danes zjutraj sem tudi morala najprej pojest kos kruha..da sem se sploh lahko začela funkcionirat.. jst če bom takole jedla naprej, bom spet prišla čez 20kg kot prvičuser posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 529
1.12.2011 10:36:00   
mala_roo
Goga... drži se user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.12.2011 11:43:33   
xdmx
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

xdmx - vse bo ok, v torek nama bo Miklavž dal lepo darilo, malo pikico s srčkom in lepe rezultate!

Upajmo, da res... user posted image

Kdaj pa maš v torek?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 531
1.12.2011 12:54:17   
SamoTi
Goga user posted image user posted image user posted image  drži se!!!
*bobika* - meni je tudi že tri dni tako slabo, da ne vem kam se naj dam, ali naj ležim ali se naj spravim pokonci. Zjutraj kar s strahom prilezem iz postelje. Hrana mi sploh ne diši, na silo pojem kos kruha, prepečenec ali jogurt in samo čakam, kdaj bom spet šibala proti kopalnici. Ko bi se vsaj zbruhala, bi mogoče bilo boljše. Čisto sem brez energije.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 532
1.12.2011 13:25:42   
*bobika*
meni potem ko pojem nekaj ni več tako hudo zelo slabo, ampak jem skor vsako uro - obrok in vsake 10 minut grickam neki.. trenutno kosmiče in slane prestice--kakšna ogabna kombinacija, ampak mi paše.. sladko-slano

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
1.12.2011 14:33:12   
Natty77
Babe,
kaj se bomo zredile....:) jst tudi ves čas nekaj žvečim, če ne mi je slabo za znoret.
Ampak je nekak treba preživet tole....
Držite se!
Natty

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
1.12.2011 16:42:00   
amyZ
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

xdmx - vse bo ok, v torek nama bo Miklavž dal lepo darilo, malo pikico s srčkom in lepe rezultate!

Upajmo, da res... user posted image

Kdaj pa maš v torek?

Ob 11.30. Pa ti?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 535
1.12.2011 19:34:02   
mala06
Živijo!

Mene tale RR full heca. Sploh vas ne morem brat user posted image V glavnem jutri imam uz in komaj čakam, da vidi našo bebo, kako pridno raste user posted image Vam jutri sporočim, kako in kaj se dogaja.

Lepo se imejte!

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.12.2011 20:08:03   
xdmx
Men se zdi, da mam ob 10.50...Nism čist ziher, če ni mogoče 9.50. Bom raj še enkrat poklicala. Nekam sem založila list, kjer je pisalo kdaj imam. :)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.12.2011 8:18:49   
iwa
Ojla punce!

Za vse ena dišeča user posted image ...

Tolk sm žalostna ko vidim da vas ima tolk težave.....Goga, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Tallla zate sm pa tolk vesela da vse štima, res!

Zej sm pa že takooooooo nestrpna, vse ste že neki na pregledih pa slišite srčke pa .... jest pa še en teden nič ne bom vedela.... ja moja G ma taktiko, da je brezveze prej neki preverjat, če je je, če ni ni.... Kakorkoli, komaj čakam!

Želim vam lep dan, čeprov kaže na tako zamorjeno vreme, vsaj tukaj na Gorenjskem smo se že razvadili k je bil skoz sonček!

Življenje je lepo!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 538
2.12.2011 8:41:30   
polho3006
Oj punce!

Včeraj sem bila kot prerojena, skoraj nič mi ni bilo slabo, ampak...potem pa zvečer in ponoči. Je slabost nadoknadila za cel dan in še za naprej. Tako mi je bilo slabo, da nisem mogla spati. Sploh nisem vedela kam se naj dam, kaj naj naredim da mi boljše, ampak...noč se je vlekla prav tako moja slabost. Še ko sem se zbudila ni bilo o.k. sedaj pa je že boljše.

No danes teden imam prvi pregled. KOMAJ ČAKAM da vidim če je vse o.k.

Sem pa žalostna ob novicah da se pri nakaterih zadeve ne odvijajo tako kot si želite.user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 539
2.12.2011 8:49:13   
*bobika*
dobro jutro

iwa hvala za kavico.. tudi moja G. je takega mnenja.. ampak dejansko bil moral biti prvi pregled 5 ali 6 teden..8 ali 9.teden pa UZ .. jaz bom čakala še do 15.12. user posted image

polho3006 ..jaz sem tudi včeraj skoraj znorela od teh slabosti, danes je isto.. baje pomaga COca cola..bom danes nabavila..
V prvi nosečnosti mi ni bilo niti en dan slabo, in nisem mogla občutit kako je hudo , če punce bruhajo...sedaj vem..

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 540
2.12.2011 9:19:30   
amyZ
Mene je danes zjutraj presenetil rjavi izcedek. Sicer ga ni veliko, je precej svetel in nima krvi, pa vseeno me malo skrbi. Tako da pridno počivam in upam da vse skupaj zdrži še naprej tako kot mora.
Že tako imam probleme s psičko, danes sem jo peljala na pregled, ker je imela vnetje mehurja in so ugotovil, da ni samo to problem ampak da ji ena ledvična ne dela oz. da ni prave oblike, nima prekatov. Ampak zaenkrat dela druga za obe.
Tako da nič lep dan zame. Upam, da bo čez dan kaj bolje.

Žalostna za vse vas, ki imate takšne probleme! user posted image  In obenem me je strah, da ne bo še mene čakalo tole. user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
2.12.2011 9:19:55   
Natty77
Tudi jaz moram čakati, da vidim če je vse ok. Mene je naročila šele 16.12., ko bom že skoraj polnih 9. tednovuser posted image .
Res upam na najboljše in tudi meni je hudo, ko berem da pri nekaterih ni vse tko kot bi naj bilo...
Želim vam čimbolj umirejeno čakanje, s čim manj slabosti in slabega počutja.
Mislimo pozitivno.
lp
Natty

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.12.2011 10:25:10   
amyZ
Mislim, da se s tem, ko se odločimo imet otroka začnejo skrbi, ki se nikoli ne končajo. Najprej od tistega ali mi bo uspelo zanositi, potem ali bo dete zdržalo v trebušču, ne samo 12 tednov, ampak kar 40. Potem pa ali še diha, ali je zdrav, kaj če se poškoduje.... Skrbi ne bo konec. Ampak je pa vredno!!!

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 543
2.12.2011 10:59:09   
*bobika*

Mislim, da se s tem, ko se odločimo imet otroka začnejo skrbi, ki se nikoli ne končajo. Najprej od tistega ali mi bo uspelo zanositi, potem ali bo dete zdržalo v trebušču, ne samo 12 tednov, ampak kar 40. Potem pa ali še diha, ali je zdrav, kaj če se poškoduje.... Skrbi ne bo konec. Ampak je pa vredno!!!

Podpišem!
Čeprav prvič me ni skrbelo ali bom zanosila ali ne..me je pa potem do NS , če bo vse vredu in skos sem brala o SS-ih, tako je potem moj reku da mi bo net izklopu .. Po NS me ni več nič skrbelo, nisem komplikator tudi drugače, tista sprotna skrb je že bila, a ne pretirana..
Sedaj drugič me je pa najprej skrbelo, ali se bo prijelo, ker se v prvem krogu ni (kakor pri prvem) , zdaj me skrbi če bo vse Ok na prvem pregledu in kasneje še na NS..potem bo pa zioher še kaj.. nočem komplicirat, ampak drugič me res bolj skrbi .user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 544
2.12.2011 11:11:11   
afnica mala
Jutro,

mal vas na hitro preberem...norišnica v službi, čeprav bi morala decembra pojenjat...še dobro da mi danes ni slabo, oz. mi je blo ornk zjutraj doma....

včeraj si niti malice nisem privoščila, danes pa si bom vzela 10 minut in šla v trgovino,da si predahnem od računalnika in ostalega....delo bo itak počakalo....

pri nas je življenje v počasnem posnetku oz. pri meni, ko pridem iz službe na hitro kosilo, potem pa kavč...mal počijem..pa je večer...:-)) ne vem kdo mi bo zlikal, lakiral nohte, posušil lase (frizerka mi je zbolela, si bom morala sama)uglavnem živim v mehurčku, no, razen v službi....odštevam še 15 delovnih dni-pol pa 10 dni frejjjjjjj-Kranjska gora vabi....

jutri pa od jutra- mala ima že pri možu dedka mraza, pa na kosilo, potem bo treba smrečico postavit.....nedelja tud eno samo dirkanje....

no zdaj pa sem pojamrala...:-))
ni tko slabouser posted image , samo da bo dete v trebuščku ok....

user posted image user posted image user posted image  za vas user posted image . držte se!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 545
2.12.2011 12:08:50   
Vegi
Dober dan, souser posted image !

Mene tudi že močno jezi, da bom morala do pregleda čakat še 10 dni, takrat bom namreč že v 10t4d,...to res ni normalno, prvi pregled bi morala imet en mesec nazaj. user posted image user posted image Hudo sem jezna na G. Sploh če je treba NS delati od 11. - 14. tedna, saj niti ne bom imela dovolj časa za vse...

Goga in Tallla - saj bo vse vredu. Pomoje je itak pol komplikacij med nosečnostjo od živcev in paranoje. Če nas ne bi toliko skrbelo...

Sem si pa že uspešno nabavila nove raztegljive cunje, modrca pa ne najdem user posted image Z vsemi je nekaj narobe...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 546
2.12.2011 12:45:42   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

Dober dan, souser posted image !

Mene tudi že močno jezi, da bom morala do pregleda čakat še 10 dni, takrat bom namreč že v 10t4d,...to res ni normalno, prvi pregled bi morala imet en mesec nazaj. user posted image user posted image Hudo sem jezna na G. Sploh če je treba NS delati od 11. - 14. tedna, saj niti ne bom imela dovolj časa za vse...

Goga in Tallla - saj bo vse vredu. Pomoje je itak pol komplikacij med nosečnostjo od živcev in paranoje. Če nas ne bi toliko skrbelo...

Sem si pa že uspešno nabavila nove raztegljive cunje, modrca pa ne najdem user posted image Z vsemi je nekaj narobe...

jaz bi na tvojem mestu kar poklicala tisto G. ,kamor boš šla na NS in se naročila...sem tudi prvič tako naredila..in še dobro, ker je imela Strahova ka r dolgo čakalno listo..

Glede modrca: probaj te športne modrce.. jaz jih imam še od prej, nekaj sem jih morala včejih kupiti, ampak jih bom še koristila tudi pri telovadbi .. mene od teh čipkastih vse srbi in niso mi prijetni na koži več..

< Sporočilo je popravil *bobika* -- 2.12.2011 12:47:11 >

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 547
2.12.2011 13:34:50   
mala06
Živijo user posted image !

Pregled je za mano. Vidla sem našega škrateka, ki je skoraj 3cm velik. Vse sva pogledala nogice, rokice in srček, ki dela sto na uro. Prav lepo in sem full vesela, da je vse ok. Sem pa 9t 1d srečka user posted image in PDP 3.7.2012. Za en dan sem kiksnala user posted image Zdaj pa komaj čakam NS in potem mi bo stokrat lažje.

Punce uživajte!

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
2.12.2011 14:12:08   
Vegi
mala06 - No, potem sva pa isto user posted image Če sem prav računala, seveda...ampak jaz sem si PDP naračunala 5.7. user posted image

Bobika - kje pa ti kupiš te športne modrce? Pri meni je to problem, da imam v normalnem stanju E, F, in že tako ne najdem modrcov, kaj šele zdaj...vedno obupam...pa tako se mi zdi da rabim tisto malo pene not za obliko, to pa sam še poveča cifro user posted image Tako da me je pošteno strah, da ne bom našla takih za dojit...

Sem se spravila prej kuhat in sem imela po pol ure občutek, da bom skup padla - slabo mi je ratalo pa vrtet se mi je začelo, sem se morala it kar malo dol vsest user posted image Zdaj pa počivam, bo moj dec malo pomagal do konca skuhat ko pride s šihta user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 549
2.12.2011 16:07:01   
amyZ
mala06 - vesela zate!user posted image

Po jutranjem rjavem izcedku nekaj ur ni bilo nič, nato pa blaga krvavitev oz. izvlečki krvi med belim izcedkom. Počivam in se sprašujem zakaj se to dogaja meni. Po tem sta minili dve uri in v tem času ni bilo take ponovitve. Tako da čakam, če bo še grem k dežurnemu, če ne pa zdržim do torka.
Čisto slabe volje, jezna na ves svet... user posted image  
In potem se prepričujem da bo vse ok in da se morem učit, ampak kako glavo pripravit do tega, da se skoncentrira ko pa se dogaja toliko stvari. Res slab dan user posted image

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......