|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
6.12.2011 7:23:10   
iwa
aja, še glede user posted image napišem kako je pri nas.... prvi teden po user posted image k mi je bilo zelo slabo in me je zvijalo mi res ni bilo, potem pa z vsakim dnem več, zdej je pa tko da edin zvečer nimam nič slabosti in se mi kar trga - ga jest napadamuser posted image user posted image user posted image tko da bom še za katero drugo nadomestila...
Pa 1.nosečke, naj vas nič ne skrbi, res ne more ne user posted image ne user posted image nič bit zaradi tega, kvečjemu se sprošča ful pozitivnih hormonov ki dobro vplivajo in na tvoje in na user posted image počutje.... če vam pa ne paše, pa kr  v miru, bo že prišel vaš čas, pa boste pol več nadoknadile¨!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.12.2011 8:04:22   
amyZ
Jutro!

Za mano je tudi dolga noč, premetavanja, raznoraznih brezveznih sanj. Sem pa vmes sanjala, da sem na pregledu in da se je malo slišal srček, ne toliko kot bi se mogel, malo pa. Hm... Čisto preveč obsedena!
Tako da bo danes še dolg dan.

Iwa - lepo slišat take novičke. Kar tako pridno naprej :)

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.12.2011 8:51:39   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: tinkara37

ja, jutri naj bi bil šele drugi pregled. to pa verjetno zato, ker bom kmalu 37 let, pa verjetno avtomatsko padem v rizično skupino nosečnic, vsaj dokler ne bo bolj sigurno, da vse poteka ok. koliko si pa stara ti, bobika?

30
Saj načeloma bi naj bil prvi pregled okrog 5,6 tedna, pa potem UZ od 8 tedna ...samo se ne držijo vsi tega.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.12.2011 8:54:13   
*bobika*
iwa pridna sta..nama se nekak ne shodi, ob večerih sem jaz kot cunja, mojga pa tud ni vsak večer doma in ponavad se mi ravn takrat zlušta, no da o decih ne govorim, oni bi itak vsako sekundo user posted image

amyZ verjamem da te psiha daje...jst sploh nočem pomislit na 15.-ga, hvala bogu imam že ob 7.15 pregled (sicer ne vem še kako bom vstala)
Vse bo vreu, srčka boš slišala moćno bit, nič ne skrbi..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.12.2011 9:01:09   
mala06
Jutro!

Nič bat tiste, k imate pregled vse bo ok. Glede user posted image je pri nas suša že kar lep čas. Sem pa na pregledu dobila zeleno luč in zdaj bo lahko akcija user posted image

Nove nosečke dobrodošle in čestitke za user posted image !!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.12.2011 9:37:12   
nina166
Dan!

Včerajšnji pregled je bil vredu...srček lepo bije...noseča sem 9 tednov, naš novi družinski član pa je velik 24mm. Tako da zaenkrat je vse super. Morem se pa naročit še na NS...bom pa šla k Strahovi, tako kot že prvič in drugič.

Moje počutje je še vedno bolj bogo, ponoči sem se ob 3 zbudila in nisem mogla več spat...do jutra ko bi pa lahko spala pa sem mogla vstat.

Otroka sta še vedno doma in je kar živahno. Je pa včeraj nosil miklavž in se danes tako zavzeto igrata z novimi igračami, da je kot ju nebi bilo doma user posted image

Dobrodošle vse nove in čestitke vsem za user posted image

Tistim, ki imate še vedno težave pa želim da se čimprej vse reši in user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malo za nazaj prebrat

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.12.2011 9:42:44   
nina166
*bobika* v čem je sploh smisel prvega pregleda v 5 tednu, če pa ti ne naredi UZ...saj drugače kot z UZ pa ne more potrdit nosečnosti? Kaj ti potem takrat sploh naredi?

xdmx user posted image drži se in čimprej se pozdravi

Prej sem pozabla napisat, da imam rok 10.7.2012

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.12.2011 9:45:30   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

*bobika* v čem je sploh smisel prvega pregleda v 5 tednu, če pa ti ne naredi UZ...saj drugače kot z UZ pa ne more potrdit nosečnosti? Kaj ti potem takrat sploh naredi?

nimam pojma, ampak na tistem okroglem kolendarčku (na mama.si) piše da imaš v 5,6 tednu prvi pregled, potem 8,9 UZ, in 10.teden spet pregled...
Jaz sem tudi prvič imela šele v 10. tednu pregled..sedaj ga imam v 9.tednu..
Verjetno delajo prvi pregled , da potrdijo nosečnost al kako.. ne vem

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.12.2011 9:47:10   
*bobika*
tukaj :
http://www.mama.si/izracunajte-datum-poroda

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.12.2011 9:57:21   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: junior08

Živjo,
tudi sama sem zagledala user posted image  in se z dragim full veseliva našega novega dužinskega člana. Na prvem pregledu še nisem bila imam ga 12.12.2011.
Imava dve leti staro punčk in prva nosečnosti je bila...malo sem že pozabila ampka tako napihnjena, kot sem sedaj v 6t sigurno nisem bila...grroza kot v 5 m.
Imam proble z napihnjenostjo, plini in prekomirnega odvajanja blata...vse me nekaj boli in tišči v trebuhu...da ne govorim o slabosti...slabo mi je potem pa se obrne navzdol :)
Upam da ni kaj narobe,...nekaj sem že brala na drgih forumih in nisem edina s temi tažavami.
Problem je skriti terbušček, ker sem duzgače suha, oziroma normala z malo terbuščka, ki je ostal od pve nosečnosti...sedaj pa sem že ogrogla ko polna luna...hvala bogu za tunike in modo.
Kaj menite...je normalno da sem tako napihnjena in da hodim na veliko potrebo tako pogosto?
NS...tudi prvič sem odštela kar nekaj € za pregled in mi ni žal...pregledajo kromosomske napake plodu v točno določenem obdobju, ko se to recimo da najbolje vidi in ko se še da narediti splav.
Gra za dawnov sindrom in mislim, da še nekja drgih. Pregledajo tudi ali ima vse dele telesa in ali je velikost plodu taka kot mora biti...malo bolj natančen pregeld.
Srečno punce in želim vam čez malo manj kot 9 mesecev luštne in zdrave otročke.

u

junior 08- jaz imam tud ful pospešeno prebava- vsaj 3x dnevno grem in mislim, da ni nič narobe, včeraj zvečer sem spila skodelico mleka in eno roladico---minuto kasneje je že wc vabil....zjutraj grem zdaj 2x, prej samo 1x...verjetno zato in zaradi slabosti sem tudi shujšala 2kg- kot pri 1user posted image

tud jaz sem že vsa okrogla v trebuh, če imam kavbojke, ko sedim imam skoz odpete- kot praviš HB za tunike...

no, tud pregled imam 12.12

(odgovor članu junior08)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.12.2011 10:00:42   
xdmx
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Dan!

Včerajšnji pregled je bil vredu...srček lepo bije...noseča sem 9 tednov, naš novi družinski član pa je velik 24mm. Tako da zaenkrat je vse super. Morem se pa naročit še na NS...bom pa šla k Strahovi, tako kot že prvič in drugič.

Moje počutje je še vedno bolj bogo, ponoči sem se ob 3 zbudila in nisem mogla več spat...do jutra ko bi pa lahko spala pa sem mogla vstat.

Otroka sta še vedno doma in je kar živahno. Je pa včeraj nosil miklavž in se danes tako zavzeto igrata z novimi igračami, da je kot ju nebi bilo doma user posted image

Dobrodošle vse nove in čestitke vsem za user posted image

Tistim, ki imate še vedno težave pa želim da se čimprej vse reši in user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malo za nazaj prebrat

Uauuu, kok ste že velki. :) Full lepo!! Hvala za lepe želje...grem zdej počasi na pregled...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.12.2011 10:27:30   
polho3006
Tudi jaz sem imela težave s prebavo. Kar naprej me je nekaj zvijalo, šraufalo...driskala sem za vsako ko sem šla na WC. Je bilo v 1. nos. podobno ko sem vzela folno kislino, me je v roku ene ure zvilo in sem že letela na WC. No sedaj je me je pa ves čas zvijalo in sem nehala jesti folno in se je prebava čisto lepo uredila. Tako da...

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.12.2011 10:56:03   
tallla
evo  nas nazaj, ki smo za vikend uživali na Obali :)

moje krvavitve se navkljub Buscopanu ne umirjajo tako, da imam še vedno vsak dan 1 nežno krvav izcedek.... ne na hlačkah, samo na toal.papirju.... tako, da bom imela v četrtek kontrolo... in poglej iwa... kakšno naklučje,... zgleda, da bova obe tam... samo v drugih prostorih.. ;) ure še nimam... bom jutri poklicala...

user posted image sva se mi2 odrekla... malo zaradi (najbrž) naklučja, da sem jaz v prejšnji user posted image po spolnem odnosu zakrvavela in končalo se je s SS, malo ker v bistvu že 2 tedna rahlo krvavim in malo, ker sem hotla opraviti prvi uradni pregled, da mi povejo situacijo... rizična, mirovanje, druge posebnosti... oz. da vse to ovržejo in lahko normalno živimo.. :) po 13.12. bomo videli kaj bo s spolnim življenjem. Mojega kar meče, mene pa niti ne, ker sem dala tole pikico na prvo mesto in so moje potrebe šele na drugem.. :) sploh pa ko sem prejšnji teden videla srček... aaaahhhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image

napihnjena sem malo manj... čeprav še vedno precej.... zjutraj ima moj trebuh še nekako "ravno" obliko, do večera pa se napihujem kot balon in zvečer sem kot v 5m... res se mi zdi nenormalno velik trebuh..... prsi me bolijo samo občasno (običajno zjutraj).. ostalih simptomov (lakota, slabosti...) pa itak nisem imela.... edino kar sem zelo utrujena... kot ena cunja za ožet... malo mi pomaga dopoldanska kava, če je ne popijem sem aktivna le 3 ure na dan... ostalo pa delam samo v prvi... :/

pijača.... joj, to res zelo priporočam... jaz sem na začetku popila veliko metinega čaja, sedaj malo manj, ampak čaja popijem vsaj 2 litra na dan, tudi do 3! punce resnično pijte čim več! če vam ne gre voda, dejte čaj... imamo toliko možnosti za čajčke... mešite jih med sabo, različni filtri, pejte v čajnico (izogibajte se le zelenemu in črnemu)  dodajte suho sadje v vodo, klinčke, cimet (samo ne pretiravat :), limone, pomarančne krhle.... .. karkoli naravnega, da vam bo všeč, da boste lahko spile čim več. Glavoboli so v 90% posledica dehidracije... (iz svojih izkušenj še pred časomuser posted image vam povem, da če do 12h nisem popila vsaj 5dcl tekočine, me je ob 12h začela obvezno boleti glava!) ... no, voda oz. nesladkani čaj je obvezna stvar pri meni že več kot 15 let tako, da toplo priporočam!! user posted image

NS... meni se zdi pomembno zaradi eventuelnih kromosomskih napak.... če bo rezultat slab gremo še na amniocintezo... glede na to pa, da imamo zdrave predhodnike upam na dober rezultat na NS! če ne bo, se bomo takrat pogovarjali naprej.... čeprav sva se z mojim te teme že dotaknila in imamo v bistvu vsi v družini enako mnenje glede tega tako, da so stvari jasne....
jaz grem k dr. Megličevi v Domžale in ceno ima 60 eur... cene so tam nekje...

spol.... kako ste se odločile? boste vprašale za spol? hihiiii! mi2 ne bova! tako, da pričakujem darilca za dojenčka v zeleni, rumeni, oranžni in beli barvi :)))

hja... čez ene 2 tedna se bo pa že začel kazat trebušček.... se ga veselite?? jaz se ga NOROOOO!!!!! juhuuuuuuuuser posted image čeprav z roko sem z že zatipala eno žogico (okroglino) in fuul je bilo smešno, ko jo je čutil tudi moj.... hehe.. sva že kot na vseh nosečniških fotkah iz revij,  ko partner tipa trebuh punci... :))) oh, kako sem srečna :))

srečno tudi vam souser posted image !!!!
poljupčki!!!

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.12.2011 11:07:09   
TinKkara
natti77..ja, to je moja 1. nosečnost, težko pričakovana. :))...upam, da bo vse ok.....danes imam že 3. pregled, 8.teden nosečnosti. :)

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.12.2011 13:05:46   
mala_roo
Pozdravček user posted image

Vidim, da pridno čvekate, pa naj malce vskočim. Čestitke vsem za user posted image !! To so najlepše novice in upajmo, da vse user posted image lepo pripeljemo do konca.
Drugače je moje počutje tudi spremenljivo. Včasih sem lačna ampak ko se najem mi je slabo, slabo, slabo.... Kar večkrat imam te napade slabosti in zelooooooo boleče prsi. Tudi napihnjena sem kar fejst, ampak zaenkrat še lahko oblečem moje najljubše kavbojke user posted image

Glede nuhalne, bom tudi jaz šla oz sem se že naročila k Strahovi- imam pa 23.12 in komaj, komaj čakam, da vidim svojega pikeca in upam da bo vse vredu.
Ampak imam še pri osebni ginekologinji drugi pregled 21.12 tako da bom imela privilegij v roku treh dni gledati našo bodočo štručko.

Glede spola.... seveda me noro zanima in bom vprašala... Upam da že 23.12 izvemo kaj bomo imeli user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.12.2011 13:23:47   
amyZ
Evo mene iz pregleda. Tudi uradno sem postala srečka nosečka z vso dokumentacijo :)

Moja mala pikica trenutno v 6t in 2 dni meri dobre 4mm. Tudi srček že lepo bije. Lahko sem videla kako giba :) G je rekel, da je dober začetek nosečnosti tole, ker kaže da je vse ok.

Sicer pa je res sprememba, zadnjič ko sem bila v 5t in sedaj ko sem že v 7t. Prej majhna črna pikica, sedaj že kar velik žepek in pa majčken črviček :)

Tako vesela in šokirana, da nisem vprašala niti ene stvari. Sem šele ko sem se domov peljala razmišljala, če bi bilo pametno kaj vprašati in kaj bi lahko vprašala, ampak zdaj je kar je.

Je pa moj PDP 30. in ne 29.7.

Hvala Miklavž! Lepše darilo ne bi mogla dobit!

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.12.2011 16:39:02   
tallla
user posted image : VSE ČESTITKEuser posted image

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.12.2011 17:17:34   
sandra85
večer...šele prišla iz službe in šele jedla kosilo---niti malo mi ni všeč tak dan, ko nimam normalnih obrokov, pa še pijem nena nič...
v 1. nosečnosti sem se skozi nacejala z vodo in vsakič ko sem dala vodo, mi je rekel G, da imam zelo slabo vodo user posted image kaj bo šele zdaj...komaj čakam, da me minejo te slabosti, ker mi enostavno ne paše voda, drugače pa sam vodo pijem

v četrtek imam pregled in že komaj čakam, srčno upam, da mi odpre materinsko in da bo vse kot mora bit

NS absolutno grem, ker (kakor sem se že razpisala o tem 2 tedna nazaj), če ne bi bilo vse ok, da odkrijejo pravočasno

lep večer naprej, js grem v vodoravno user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.12.2011 17:34:43   
Tečnobica
Ojla moje souser posted image !!!!!

Včeraj zvečer sem  zaradi majhne krvavitve odhitela na urgentni ginekološki oddelek v Mb. Pri pregledu-UZ je g ugotovila večji hematom - velikosti 6 x 9 mm. Slednji se nahaja pod posteljico v katerem je najin srček. Glede plodu je povedala, da je velikosti 3,6 mm, poleg tega pa je tudi ugotovila, da srček v plodu normalno bije.

Krvavitev naj bi izzval hemotom. Trenutno sem do 1. pregleda - 19.12 doma na bd. Baje moram počivati.  Izročila mi je tudi bel recept za tablete Utrogestran 100 mg.

Ima kakšna od vas kakršnje-koli izkušnje s hematomom, tabletami Ustrogestan. Glede donositve plodu je g povedala, da za nikogar ne more zagotoviti kaj se bo s plodom dogajalo.

Punce moje kakšnega mnenja ste ve. Jaz sem psihično popolnoma na dnu. Dejansko me res skrbi za vse skupaj.

Prav takomi je zelo čudno, komi je g povedala, da je plod velik 3,6 mm, kar zadostuje 5 oz 6 tednu - po mojih izračunih pa sem danes v 7t in 5d.

Poleg tega bi vas prosila za razlago besede počivanje- to pomeni nenehno ležanje, ali lahko v tem času tudi kaj postorim oz se odpravim na kakšen nezahteven  sprehod. Zaradi šoka teh stvari nisem mogla vprašati g, zaradičesarvam bom hvaležna za odgovore.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.12.2011 17:41:37   
sandra85
tečnobica, sva v podobni situaciji. pri meni je tudi opazil bulico na m. vratu, kaj je, še ni natančno pogledal, bo pa zagotovo znal več povedat v četrtek po pregledu...tako, da se tudi js priporočam za kakršne koli izkušnje ali če katere kej ve, kako je, če pride do tega...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Tečnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.12.2011 18:14:56   
xdmx
Evo še mene! :) Amy, kok si kej mogla čakat na ginekologa...že jaz sem bila na vrsti pol ure kasneje, bila pa notri 30-40 minut. Zagledala sem najlepših 13 utripajočih mm, ki sem jih kdaj videla v življenju. :) Tudi jaz sem dobila že vso dokumentacijo, jutri pa imam že vse preiskave, torej laboratorij ob 7ih zjutraj. Res...kr solze so mi šle ko sem videla srček...sm bla tut jst kr tiho...mi je ginekolog 2krat rekel, ga vidite? :)))

Izračunan datum imam 23.7., medtem ko je glede na velikost ploda napisano 20.7. Najbolj srečna, z največjim glavobolom sm šla v LJ še potem, nardila ustni izpit, pa še enga pisnega mi je priznal....tko še 2 ustna (če mi ju rata narest) in diploma! :) Tko, danes je prelep dan...naj bodo takšni še nadaljni meseci nosečnosti...in še naprej...za vse nas! :)

Čestitke Amy, da je vse kul in srečno še tistim, ki jih pregledi še čakajo.

Sej res...amyZ, so ti kaj rekli glede nuhalne? Meni je predlagal dr. Kostanjškovo v Nm. Rekel je pa, da na veliko hvalijo dr. Strahovo, ampak, da imajo vsi enake naprave in da naj bi vsi znali narest to kot treba. Mi je rekel, naj se že kar naročim.

< Sporočilo je popravil xdmx -- 6.12.2011 18:18:22 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 621
6.12.2011 18:25:19   
amyZ
Čestitke xdmx!

Jaz sem tudi čakala cca. 30 min, notr pa ne vem, tm slabe pol ure sm bla. Si bla ti mogoče tista user posted image  v belem puloverju vsa nasmejana, ko prišla ven?

A bi se mogla za laboratorij naročit? Ko si napisala, da maš ob 7h? Ker jaz se nisem nič pa tudi nameravam it jutri.

Jaz sem danes povedala tudi svoji mami, ampak s tem poudarkom, da ne sme naprej še povedat. Ampak je bila pa fora. Ji rečem: poglej kaj je pa meni Miklavž prinesu in gleda slikco pa praša, če je od psa (ker je imela zadnjič ultrazvok mehurja), pa rečem ah ne in potem še gleda in me praša čisto na tiho "a si noseča?" In jaz "ja" In potem je rabla nekaj časa. V bistvu se mi je zdelo, kot da je dobila neko informacijo s katero ne ve kaj bi počela :) In čez čas reče, tako sem čakala na to, zdaj je pa kar naenkrat in sploh ne dojamem. Tko je bilo hecno, potem pa je začela s kazanjem svoje materinske knjigice pa malo z zajebancijo kok velik na wc hodm (ker sm res velikrat šla), pa če bom kamilico pila, pa da nej kak piškotek pojem,... V glavnem zanimivo! Mi je pa dobr da sem povedala, tudi če bo kaj narobe mi bo stala ob strani.
Aja, pa seveda mora enmu povedat in bo povedala kolegici ki živi na drugem koncu SLO, tok da enmu pove :)

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.12.2011 18:30:55   
xdmx
:) Ah, ja...težko je bit tiho...:) Sploh ko se vidi srček... :) Ja, po moje sm bla jst. :) Malo daljši bel pulover. Sploh ne vem, da sem se smejala, ampak sej je za pričakovat. :)

Si dobila že napotnico in kup papirologije za laboratorij? Jst sem posebaj še vprašala, potem ko je rekla naj grem jutri, pa je rekla na tešče ob 7ih zjutraj. Verjetno, ko se laboratorij odpre, tko da kar pridi takrat, potem pa še enkrat do ginekologa, oz. sestre. Ga moram nujno še jutri vprašat glede mojega vegeterijanstva. Potem se pa jutri vidimo, kul! :)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.12.2011 18:35:10   
amyZ
Aha, potem ok. Ja priletim jutri takoj ko se spravim skupaj :) hehe...

Ja ja, ti si bila tista, se mi je zdelo da so novičke dobre user posted image No potem pa jutri še, da naju pošpikajo :)

Mene je pa kar malo presenetila teža na tehtnici, sicer vem, da sem se od poletja že malček zredila sama po sebi, ampak vseeno. No, bom pa pač s kakšno kilo več startala user posted image  Sam bom mogla biti pa kr pridna v naslednjem mesecu, glede tega.

Ja za nuhalno me je samo vprašal če jo bom šla delat pa sem rekla da ja, potem me je pa sestra še enkrat vprašala in še kam bi šla, pa sem rekla da verjetno v Domžale tako da mi je dala tisti prospekt od Strahove. Mislim, da bom kr tja šla. Punce ful hvalijo. Moja mami je bila 9 let nazaj tudi tam, zadovoljna, baje se pri spolu skor ne zmoti, pa rada ma, da ji po porodu izpolneš kartico v veličino in težo otročka, verjetno za kakšno statistiko ali pa kaj. Vsaj takrat je bilo tako.

< Sporočilo je popravil amyZ -- 6.12.2011 18:38:03 >

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.12.2011 18:40:37   
xdmx
Uf, glede teže...mene je pa kr malo zaskrbelo, ker sm jih imela 52.0 s škornji in obleko vred. Torej nisem pridobila nič, moj mi pa že en mesec teži kok jem in da bom kot žoga...zgleda me je malo psiha zdle hecala in živčki, grem raj kr neki pojest...še kr mi dišijo tiste tvoje tortilije, ki si jih omenjala. :)))

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......