|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
1.12.2011 10:21:11   
Katte
Izabelina, itak da ti je dovoljeno, da obupuješ. Ampak šele takrat, če / ko priteče user posted image . Potem se bo pa treba pobrati in z optimizmom v nove boje.
Imaš malo punčko. Še dojiš? Imaš redne cikluse? Lahko si tudi ovulirala pozno in zato še ne pokaže.
Kakorkoli, verjamem, da ti je v kratkem namenjen user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.12.2011 10:26:08   
SILVA
Izabelina jaz obupujem vsak mesec že 7 let, stalno negativni testi ali pa tečka hudičeva....pa je dan dva hudo, potem se poberem, počakam konec hudičevke in greva ponovno v akcijouser posted image , enkrat se bo prijelo.
Tako, da malo pojokaj in pojamraj ampak šele ko priteče user posted image , potem pa ponovno v nov bojuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.12.2011 10:28:58   
SILVA
Midva pa zdaj v akcijo na polno, ker se je prijateljica poslovila, ta mesec pijem tudi krvomočnico in maco, čeprav ni nikoli nič pomagalo ampak za boljši občutek in ta mesec bo pomagalo, sigurnouser posted image
Božiček pa mora prinest darilo, ki si ga najbolj želimuser posted image

Littelsun začni spet potresatuser posted image , ker si bila v novebru zelo uspešnauser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.12.2011 10:32:20   
LittleSun
user posted image user posted image moja M se že nakazuje user posted image user posted image tokrat sem bila sicer res odklopljena, vednar v sebi polna pričakovanj. Včeraj sem pojedla zadnji Dabroston, danes pa že krvav izcedek in krči, samo čakam kdaj se bo vlila, po krčih sodeč kmalu user posted image user posted image ah res sem žalostna.

Potresam rozo za vse vas, upam da ne greste po mojih stopinjah.

user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.12.2011 10:39:19   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Midva pa zdaj v akcijo na polno, ker se je prijateljica poslovila, ta mesec pijem tudi krvomočnico in maco, čeprav ni nikoli nič pomagalo ampak za boljši občutek in ta mesec bo pomagalo, sigurnouser posted image
Božiček pa mora prinest darilo, ki si ga najbolj želimuser posted image

Littelsun začni spet potresatuser posted image , ker si bila v novebru zelo uspešnauser posted image

Bravo Silva za pozitivo! Tako se to dela! user posted image

LittleSun....ne bit žalostna! Dobro vem, kakšen je občutek, ampak vseeno sama sebi dopovej, da 10 mesecev pa še vseeno ni ne vem kako strašno dolga doba in se vse okoli 1 leta smatra za normalno user posted image Mogoče pa samo še nista ujela tistega pravega trenutka. Saj veš da je vsak mesec samo 25% možnosti za uspeh. Pošiljam ti en velik user posted image in upam, da se boš kmalu potolažila.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.12.2011 10:47:43   
Izabelina
oh sej nism misnla tako drastično vse skupi... mal sm bla pod vtisom razočaranja...
misnla sm samo da zdej ne bom tako aktivno gledala na plodne dneve pa štela pa prebirala forume pa ne vem kaj še vse... mal pavzice bova mela, da ne bom js tko napsihirana...  user posted image  bova k nama bo sedl, če nama bo... ne pa po urniku...

drugače pa je moja user posted image stara 14 mesecev, zlat otrok, tko da nočnega vstajanja nikol ni blo, dojile sva se samo 3 mesece, tko da tut to ni... midva sva želela met čim manjšo razliko zato od poroda sploh nisva mela zaščite (no neki časa sm jemala tabletke samo ne redno in sm kr hitr pozabla na njih)... sva upala, da bo mogoče 11 mesecev največ razlike...

skratka ta mesc ne bo posvečen nobenim strategijam, planom in podobno... ne bo testov, ne bo računanja ovulacije, ne bo gledanja na koledar a so plodni dnevi al ne... nič ne bo, ker js ne morm tega več... to sm mela v mislih... ne bova nehala želet še enega otroka ampak ne bova ga pa planirala... js morm tko al tko napisat diplomo!!

srečki, upam, da bo z bratom vse vredu... si napisala bratec - a to pomeni, da je še majhen? Res mu želim da bo vse vredu... mladi organizmi znajo presenetit z okrevanjem!!

vse ostale pa... naj bo december res srečen mesec!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.12.2011 10:50:41   
Kratka
LittleSuna, to je pa slab začetek našega decembrauser posted image user posted image , jaz še vedno upam, da NE PRITEČE user posted image

Po špikanju v jajčniku se mi dozdeva, da imam najverjetneje O. Včeraj sva bila pridna, če bova danes tudi, pa ne vem. Moj je zelo zmatran, ker ima veliko dela, pa ga nočem še s tem silit user posted image . No, saj bomo še vidli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
1.12.2011 10:51:09   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

user posted image user posted image moja M se že nakazuje user posted image user posted image tokrat sem bila sicer res odklopljena, vednar v sebi polna pričakovanj. Včeraj sem pojedla zadnji Dabroston, danes pa že krvav izcedek in krči, samo čakam kdaj se bo vlila, po krčih sodeč kmalu user posted image user posted image ah res sem žalostna.

Potresam rozo za vse vas, upam da ne greste po mojih stopinjah.

user posted image user posted image

danes je zgleda tak žalostn dan... user posted image  virtualn objem pa želja, da te kmalu mine otrožnost in razočaranje... tut js delam na tem ;)

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 408
1.12.2011 10:57:08   
SILVA
Ojoj Littlesun user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.12.2011 11:00:20   
Katte
LittleSun, neeeeeee! Pa že danes? Datum imaš šele 5.12. Tudi jaz še vedno držim pesti, da ne priteče zares.

Izabelina, si nas že malo prestrašila user posted image . "Na easy" pristop se pa super sliši. Samo pazi, da bosta user posted image  vsaj na dva dni, pa je to to. Če seveda user posted image  v tem krogu priteče.

Still hoping.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.12.2011 11:03:22   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

LittleSun, neeeeeee! Pa že danes? Datum imaš šele 5.12. Tudi jaz še vedno držim pesti, da ne priteče zares.

Izabelina, si nas že malo prestrašila user posted image . "Na easy" pristop se pa super sliši. Samo pazi, da bosta user posted image  vsaj na dva dni, pa je to to. Če seveda user posted image  v tem krogu priteče.

ravno to ne bom, ne bom pazila ne bom kalkulirala... ker potem bom spet mela upanje v glavi v smislu "a sej sva takrat ko je blo treba"... ne tokrat bova čis spontano in po najinih željah... pavzo mava!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.12.2011 11:05:09   
bejbibu
LittleSun ne obupaj dokler se ornk ne ulije user posted image ....
Pošiljam ti koš user posted image ...
držim pesti, da je to samo lažni alarm...user posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.12.2011 11:14:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Izabelina jaz obupujem vsak mesec že 7 let, stalno negativni testi ali pa tečka hudičeva....

Silva, da te potolažim. Med mano in mojim bratom je 7 let razlike. Vmes je imela mama nešteto SS. Nič se ni obdržalo. Potem pa je po nekem čudežu prišel naš Bratec in z očetom sta nehala uporabljati zaščito, ker sije mislila, da itak nič ne bo. Ja, jok, brate, odpade. user posted image
TAKOJ se je nekaj prijelo in to je bila naša Sestrica. user posted image
Ne obupat!!!

Jaz sem se sicer čudno počutila, ker v tistih časih imet tri otroke??? user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
1.12.2011 11:24:19   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Ja v bistvu sem jo pričakovala 4. v nedeljo. tako da 3 dni prehitro, morda zarad dabrostona, ne vem. Samo naj se čimprej izlije, da gremo v nove boje. Lahko me daš na sezam pod x.12 ker res ne vem kdaj jo naj pričakujemuser posted image se bom že pobrala, jutri na žurki sem ga bom dobro napilauser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.12.2011 11:38:02   
Katte
OK, LittleSun. user posted image user posted image user posted image
Vsaj na žurki uživaj.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 415
1.12.2011 11:39:20   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
LittleSun (11. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.12.2011 11:49:54   
srečki
Izabelina user posted image user posted image user posted image
LittleSun user posted image user posted image user posted image mogoče je pa ne bo. Sem ti že povedala, da sem imela tudi jaz full močne krče na ponedeljek M bi morala priti v četrtek zato upaj do konca.
Silva....bravo za tako pozitivnost
Kratka itak, da ne bo pritekla :)

No za na konec pa še to.....malo prej sem klicala svojo G in ji povedala, kakšno situacijo imamo doma in da nimam nosečniških znakov in da me zelo skrbi in je rekla, da to vse lahko vpliva na nosečnost, naj se probam čim manj obremenjevati in naj v pon pokličem in da me bodo naročili že drug teden. Tako bomo vedeli kaj se dogaja. Upam na najboljše.
No pa hvala vsem za tople besede in da mislite name ter na mojega brateca (star je 31 let).

Punce user posted image user posted image user posted image december se ne more tako slabo začeti zato velja za vse, dokler ne priteče je UPANJE!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.12.2011 12:02:42   
LittleSun
srečki pa si imela tudi krvav izcedek?

Ma mi je čudno, ker prejšni mesec sploh nisem imela izcedka, ta mesec sem dobila dabroston, da ga nebi bilo, sedaj pa jeuser posted image kakorkoli....danes je res čuden danuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.12.2011 12:20:21   
srečki
LittleSun...prvi dan je bil izcedek roza barve, naslednje 3 dni pa je bilo malo rjavkasto. Samo ene pravijo, da je lahko tudi krvav. Sem pa imela prvi dan k je bil izcedek take krče k jih ponavadi še ob M nimam. Tako, da držim pesti da bo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 419
1.12.2011 12:23:46   
srečki
Aja pa še to....jaz nikoli prej nisem imela izcedkov, M je vedno prišla točno kot švicarska ura. Ker tudi vgnezditvena krvavitev se pokaže priblićno takrat k naj bi pričakoval M. Tako da to je to. Držim pesti.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.12.2011 12:26:48   
LittleSun
Men je pa skor normalno, če ga imam, ampak kot sem že napisala mi je čudno, ker ga prejšnji mesec nisem imela, pa še tablete sem jedla, ki bi naj pomagalae pri tem. No čakam če se vlije ali ne, če se misli se tak bo kmalu. Me pa zvija kot med M.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.12.2011 12:27:45   
crtek
LittleSun user posted image kaj prou pritekla je že, al se ti samo zdi, da se nakazuje? če si več kot 10dni po O probaj nardit test, pa boš hitro vedla kaj in kako. Držim pesti in user posted image , da je to samo vgnezditvena krvavitev

srečki vse bo še vredu. Tvoja pikica je borec/borka in se bo neglede na vse ostalo boril/a do konca user posted image Držim pesti za tvojega brata

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.12.2011 12:30:26   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

LittleSun user posted image kaj prou pritekla je že, al se ti samo zdi, da se nakazuje? če si več kot 10dni po O probaj nardit test, pa boš hitro vedla kaj in kako. Držim pesti in user posted image , da je to samo vgnezditvena krvavitev

Zaenkrat se nakazuje...malo je, malo niuser posted image
ja pa ravno ta mesec nisem testov nabavila user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.12.2011 12:48:52   
oreh
littlesun meni je ful čuden tvoj izcedek, pogosto dabroston prestavi user posted image  na kasneje, jaz jo vedno dobim 2 dni po prenehanju jemanja. kaj pa če bi ga še jemala do testa? vsaj tako je meni rekel g. pa pol vidiš kaj je. če siuser posted image , pa itak zgolj koristi.

Neposredna povezava do sporočila: 424
1.12.2011 13:19:15   
LittleSun
Sem ravno iz stranišča in je čistouser posted image sedaj sem pa šele zmedena...zgleda bom popoldan res kupila test in lulala na palčko.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?