|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
1.12.2011 13:35:19   
*bobika*
littlesun jaz sem imela isto znake za M., zvijalo me je , bolel križ, vse kakor pi M. in sem samo čakala kdaj pride..no ko je 8 dan ni bilo pa sem le nardila test.. mene še dan danes zvije po jajčnikih ampak baje je to normalno.. tako da nehaj klicat hudiča ker ga ne rabiš!!
Pa le privošči si v petek deci, dva, tri, ker boš bolj sproščena, mali bibi pa ne boš škodovala..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.12.2011 13:42:20   
LittleSun
Jaz razen špikanja nimam nobenega drugega znaka, ne M, ne user posted image . Je pa res, da sem imela tako podobno prej ko sem imela po 3 dni izcedke, potem pa je vedno pritekla M, tako da predvidevam, da bo tudi tokrat pritekla. Si nič ne delam upanja.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.12.2011 13:56:35   
oreh
oh, pa ne no littlesun... ne morem verjet, da se ti nakazujeuser posted image
jaz pa vseeno upam, pa vem, da ti tudi, da je ta izcedek kaj drugega. Kakor koli test bo povedal svoje, jutri pa le probaj uživati na žurki.

Neposredna povezava do sporočila: 428
1.12.2011 14:33:04   
LittleSun
Sem popokala malega in šla v lekarno po test. Tako kot sem pričakovala je belo beluser posted image No naj se samo čimprej ulije, da lahko gremo v nove boje, sem vesela da ostajam v decemru z vamiuser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.12.2011 14:48:32   
crtek
LittleSun user posted image ampak dokler ne priteče lahko še vedno upaš, da si testek nardila prezgodaj user posted image js trdim, da je to vgnezditvena in da boš čez par dni test morala ponovit in bla zelo pozitivno (user posted image ) presenečena user posted image sm optimist, kaj češ user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

Neposredna povezava do sporočila: 430
1.12.2011 15:52:22   
Anonimen
user posted image Pa se je začel december!! user posted image
-naj ne bo zmisnko moder ampak cel roza!!
LittleSun - mogoče je pa le ne bo...znaki za m in user posted image so itak isti.
Jaz nimam pa sploh nobenih znakov. Ponavadi me par dni pred m boli v sp.delu trebuha, joške so malo občutljive...zdaj pa popolnoma nič. Razmišljam da bi v soboto naredila test...a lahko 10 dni po O že pokaže?

Anonimnauser posted image

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
1.12.2011 16:21:16   
Zewa
Punce moje, kako ste?

Naj bo december ROZA :) Pa bo tudi vesel potemuser posted image
Danes moram mojega pripravit na akcijo, ma da zdej na 2 dni user posted image user posted image

Sem pa danes tudi jaz ene take čudne volje. V soboto mamo eno večerjo in sem zdaj dobila klic, ker očitno nismo vseh povabili, ki NAJ bi bili zraven.. Pismo, ne vem, a naj celo občino povabmo al kaj? Mah brezveze... Ne vem kaj se sploh sekiramuser posted image Je brezveze ane?

Bom šla kar počivat, ker ko me nekaj ujezi, pol me drži en čas user posted image Upam da bo kmalu popustilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.12.2011 18:33:39   
Katte
Moj O test je skoraj pozitiven user posted image . Akcija! O bo čez vikend.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.12.2011 18:44:43   
kale
Hej punce, nisem vas pozabila in še vedno navijam za vas! Naj bo december vaš mesec in naj vam Miklavži, Božički, dedki Mrazi in razne dobre vile user posted image   prinesejo čimveč user posted image  user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.12.2011 18:57:14   
Katte
Hvala, kale user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.12.2011 18:58:39   
*viva*
Juhu pa smo tu user posted image

NAVIJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da med navijačice prosim. Nič osebnega, ampak upam, da drugi mesec upam, da ne bo nobene več na tem delu foruma user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni vse po starem, sem se odločla da ne bom čakala do februarja da znova poskusimo. Mogoče pa rata pikica še letos, kdo bi vedel...samo da ta grozna tečka, ki me je ta mesec napadla mine...je prav zoprna...ekstremno obilna in boleča user posted image user posted image

Gremo punce v akcijo jaz pa navijatuser posted image user posted image user posted image

Pridne bit,

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.12.2011 19:47:56   
LittleSun
čer

od dopoldan več nič krvavega izcedka, če si res fejst obrišem, tak not, imam malo rozastega, ampak ga ni niti za vzorec user posted image ah jej zakaj me to muči ta mesec, ni fer, ker sem tako lepo odklopila in bila čisto sproščena in brez skrbi.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.12.2011 19:50:14   
Žabica86
Hej punce !

Pri meni še ni user posted image !!!

Žal je vedno več znakov, da bo kmalu pricurljala ... Bomo vidli, čeprav dvomim da bom zdržala brez tečke do 5.12 ... user posted image

user posted image user posted image user posted image ... za vse vas !!!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.12.2011 21:24:29   
lunica 85
dogas:pa kaj bi pa to bilo ,hmmmmm od laporo ne more bit po moje.upam da kmalu mine
Ti pa povem da ne obupaj ,ker jaz sem zanosila mal prej kot 6m po operaciji in imam sedaj Sinčka ,ki mi vsak dan polepša.Drži se
littlesun:Zakaj bi bilo za O prepozno .MOgoče pa je lep bila ,Jaz sem imela izcedek na tisti dan ko naj bi dobila M potem pa ni nič več bilo in čz 8 dni zagledala plusek.Mogoče je pa to to -držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sumljiva si user posted image
Izabelina:ap ne obupat zdaj ,en otroček ti že lepša dan vsak dan in boš videla sedaj ko ne boš mislila na to boš srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

katte :navijam za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image
ŽABICA86:DRŽIM PESTI da je ne bo in bo plusek

Evo pri nas je še 6 dni do  pričakovane M ni  nobenih posebnih znakov, je pa res da sem ta mesec malo bolj mislila na to in kar bo pač bo ,se pustim presenetit.če že misli prit naj pride pred 7.12 ali pa po ,ker imamo 7.12 ravno zaključek v službiuser posted image user posted image Pa itak vem da bo prišla ravno takrat ,to se mi je lansko leto naredlo .Točno opolnoči na zaključkuuser posted image user posted image user posted image

lep večer in akcija vse na svoje drageuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 439
2.12.2011 6:36:35   
LittleSun
Dobro jutro pupe moje.
Ne morem spati, sem hodila še ponoči na wc in gledala kaj se dogaja....zaenkrat vse čisto user posted image , sem bila včeraj pripričana, da se bo user posted image vlila pa je ni bilo od nikoder. Morda pa je le bila vgnezditvena krvavitev user posted image ne bom nič upala, bom videla tekom dneva kako se bo odvijalo, če bo še kaj krvavega izcedka itd...

Me je včeraj kaj malo panika zagrabila, bučkouser posted image user posted image

No no, veselo decembersko vzdušje je nazaj, so na vidiku kakšni znaki???user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.12.2011 7:19:57   
mmojka
Dobro jutro punce,

vidim, da se dogaja... pa šele začetek meseca je user posted image

Jaz še vedno čakam... En dan sem že prepričana, da morda nam pa je ratalo, drug dan se pa počutim kot, da bom zdaj zdaj dobila user posted image . Eh, pa še to, da sploh ne vem, kdaj sem ovulirala. Lahko, da bom čakala še cel teden, da se vlije.

Jaz v prvi nosečnosti nisem nič krvavela, tudi vgnezditvene nisem imela tako, da tukaj težko delim kakšne nasvete. Vam pa punce držim fige in ne obupat. Vem, težko je...še posebej, če delaš test pa nič. Ampak to še nič ne pomeni. Jaz sem prvič ful pozno zagledala user posted image . Takrat nisva v bistvu nič posebno delala na tem, le tabletke sem nehala jemat. Pa sem morala na nek rtg in mi je zdravnik rekel, da naj naredim test, če mislim, da je možno, da bi lahko zanosila. Pa sem ga. Cel teden po pričakovani user posted image  pa je pokazal nič. In sem veselo šla na rtg. user posted image pa ni in ni bilo. Ker sem komaj nehala jemat tabletke, sem vedela, da lahko nekaj časa traja, da se ciklus uredi in sploh nisem mislila, da bi lahko bila noseča. No, potem je bil že čez 50. dan pa naredim spet test, je pa bil user posted image . Evo in sem bila že v 7. tednu.
Toliko za vzpodbudo. Tudi, če veste, kdaj ste imele O, in ste user posted image  lahko, da ste ene izmed tistih, pri katerih hCG počasi narašča in test ne pokaže nič pa ste lahko že preko dneva, ko mislite, da bi morale dobiti user posted image .

Upam, da kmalu zagledate user posted image , še posebej tiste, ki se že dalj časa trudite.

Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 441
2.12.2011 7:42:19   
srečki
Jutro čvekice,

LittleSun user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mislim, da je to to. Jeeeeej. Evo isto se je dogajalo meni prejšnji mesec...celo noč hodila na WC. Držim pesti.

Žabica86....saj veš da so isti znaki za PMS in za nosečnost. Tako, da dokler ne priteče upamo!

Katte zdj pa res cel vikend bit doma in pridno user posted image držim pesti, da rata.

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.12.2011 7:43:55   
srečki
No seveda navijam tudi za vse ostale punce.....da si ne bo katera kaj narobe razložila. user posted image

Lep dan

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.12.2011 7:46:33   
LittleSun
srečki pa so se tebi potem izcekdi nehali pojavljati?? No sedaj se mi je spet pojavil krvav izcedek in špikanje. Bomo videli, vendar sumim da prihaja user posted image , ker je malo bolj obilen izcedek.

mmojka tudi jaz ne vem kako je, zato me tudi tako vznemiri vse to. V prvi nosečnosti sem teden dni ko ni bilo M delala test, ker se mi je zdelo čudno da je še ni, pa obstajala je možnost, da bi bila user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.12.2011 8:07:34   
crtek
jutro punce!

LittleSun user posted image pusti se presenetit, mogoče user posted image pa vseeno ne bo user posted image

danes je pa tudi pri nas oblačno in megledno user posted image prou mi pobere voljo do življenja, če je tako. Pa še spala nism dobro, kr me je nonstop neki zeblo, zavila sm se ko medved (dodala 2deki čez kouter) in vsakič, ko sm se zbudila sm bla cela prepotena in me je posledično še bol zeblo. Ob 6ih se je moj user posted image vstal, ker je šou u službo, js sm še malo poležala in pol za konec mela še take sanje, da bi blo bolše, da bi se ustala skupaj z njim user posted image Sm se odločla, da si zdej natočim vodo v banjo in si nardim sproščujočo kopel...mmm...user posted image

ala pridne bodte in se še kej tipkamo

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

Neposredna povezava do sporočila: 445
2.12.2011 8:26:01   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

srečki pa so se tebi potem izcekdi nehali pojavljati?? No sedaj se mi je spet pojavil krvav izcedek in špikanje. Bomo videli, vendar sumim da prihaja user posted image , ker je malo bolj obilen izcedek.

kakšne barve pa je ta tvoj izceek ?  Jaz jih imam še sedaj, zgleda skoraj kot beli tok..ni vedno ko grem na WC, ampak recimo 5x v dnevu..

crtek veš kako meni manjkajo kopeli.. sicer bom na prvem pregledu vprašala če si jih lahko delam, ker dodam še eterična olja zraven.. ampak vsake 14 dni sem si privoščila kopel.. 

Neposredna povezava do sporočila: 446
2.12.2011 8:26:42   
HeLenčica
Crtek, da mi nisi ti bolanauser posted image

LittleSun, hm, upam, da te ne zafrkava zaradi Dabrostona (čeprav te ne bi smelo, ker je le-ta namenjen  nasprotnemu). Dokler ne priteče držim pesti da si user posted image !

Jaz jo moram dobiti sicer nekje od ponedeljka naprej, ampak mislim da bo prišla, ker sem napihnjena, danes sem začela čutiti tudi "pritisk" (ne vem če imate ve isto ampak tak pritisk spodaj pred user posted image me vedno daje), prsi so velike, sicer ne bolijo ampak so napete. Pa križ začenja bolet, tako da mislim da se nakazuje. Čeprav so pa PMS znaki enaki user posted image itak ne morem vedet, ampak če sem čisto iskrena: nimam upanja, da bi lahko zanosila. Se mi zdi po 13 neuspešnih poskusih enostavno ne verjamem, da sva zdrava in zmožna zanositi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.12.2011 8:28:40   
srečki
LittleSun zdj jih nimam več sem imela izcedke do dneva ko naj bi dobila M se pravi od pon-čet. Jaz še vedno srčno upam, da je ne bo. Res bi bila vesela.

Crtek tudi jaz sem danes imela ene zoprne sanje :( drugače ti pa zdaj zavidam banjo polno tople vode........mmmmmmmmmm si mi lušte nardila (jaz pa v službi), daj se malo namakaj še zame.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.12.2011 8:33:35   
LittleSun
Bobika krvav izcedek je, rozast in včasih rjav. Zdaj ga je kar nekaj bilo, vendar samo na papirčku.

Mah grem se jaz raje malemu posvetit da se zamotim.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.12.2011 9:04:01   
srečki
HeLenčica user posted image user posted image vse bo uredu.  Boš videla tudi tebi bo sonček posijal. Držim pesti, da čimprej. Da te malo potolažim, ena znanka se je z možem trudila več k 2 leti zanositi in nič tako, da sta že imela datum za umetno opoloditev in pred tem sta bila na dopustu in glej prideta z dopusta in ona zagleda +. Tako, da verjemi čudeži obstajajo. Ne vrzi puške v koruzo.

Aja punce djte mi še neki povedat, no te k ste pile maco? Kje ste jo dobile?

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?