mmojka
|
Dobro jutro punce, vidim, da se dogaja... pa šele začetek meseca je Jaz še vedno čakam... En dan sem že prepričana, da morda nam pa je ratalo, drug dan se pa počutim kot, da bom zdaj zdaj dobila . Eh, pa še to, da sploh ne vem, kdaj sem ovulirala. Lahko, da bom čakala še cel teden, da se vlije. Jaz v prvi nosečnosti nisem nič krvavela, tudi vgnezditvene nisem imela tako, da tukaj težko delim kakšne nasvete. Vam pa punce držim fige in ne obupat. Vem, težko je...še posebej, če delaš test pa nič. Ampak to še nič ne pomeni. Jaz sem prvič ful pozno zagledala . Takrat nisva v bistvu nič posebno delala na tem, le tabletke sem nehala jemat. Pa sem morala na nek rtg in mi je zdravnik rekel, da naj naredim test, če mislim, da je možno, da bi lahko zanosila. Pa sem ga. Cel teden po pričakovani pa je pokazal nič. In sem veselo šla na rtg. pa ni in ni bilo. Ker sem komaj nehala jemat tabletke, sem vedela, da lahko nekaj časa traja, da se ciklus uredi in sploh nisem mislila, da bi lahko bila noseča. No, potem je bil že čez 50. dan pa naredim spet test, je pa bil . Evo in sem bila že v 7. tednu. Toliko za vzpodbudo. Tudi, če veste, kdaj ste imele O, in ste lahko, da ste ene izmed tistih, pri katerih hCG počasi narašča in test ne pokaže nič pa ste lahko že preko dneva, ko mislite, da bi morale dobiti . Upam, da kmalu zagledate , še posebej tiste, ki se že dalj časa trudite. Lep dan
|