|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
2.12.2011 9:07:35   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

HeLenčica user posted image user posted image vse bo uredu.  Boš videla tudi tebi bo sonček posijal. Držim pesti, da čimprej. Da te malo potolažim, ena znanka se je z možem trudila več k 2 leti zanositi in nič tako, da sta že imela datum za umetno opoloditev in pred tem sta bila na dopustu in glej prideta z dopusta in ona zagleda +. Tako, da verjemi čudeži obstajajo. Ne vrzi puške v koruzo.

Aja punce djte mi še neki povedat, no te k ste pile maco? Kje ste jo dobile?

Hvala Srečki, saj ni tako hudo! Živimo pač naprej in se poskušamo zamotiti z drugimi stvarmi, bebica pa bo že prišla, ko bo njen čas user posted image Maco pijem tudi jaz in jo kupim v Sanolaborju, imaš jo pa še marsikje, npr. v trgovinah z zdravo prehrano.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.12.2011 10:05:58   
coris
Hej babuške ;)

no se še jz javim....doma imamo 6 mesečno lubiko in dolgo smo govorili da bo edinka ker sm pred 2 leti igorevala v poskusih in se zdravila (uspelo je k sm se šla prijavit za operacijo jajčnikov in popolnoma obupala user posted image ),...skratka eno samo matranje. no v začetku novembra pa me je možek šokiral da želi da bi imeli kdaj še kakega dojenčka in enostavno smo se odločili da ne pazimo več in ko se prime se prime, če se pa ne,mamo pa doma itak najlepšo deklico ;) test bi mogla delat 1.12 oz 2.12 ampak sm bla neučakana ker somi bli full sumljivi vsi znaki k so se začel že zelo zgodi po O. no babe zagledali smo user posted image oz + user posted image in kot kaže bo najina punčka stara komaj 15 mesecev ko se b bo pridružil bratec/sestrica....zdele sm še v šoku in samo molim da bo vse ok ker sm včasih prou prestrašena. tako da me lahko kar na seznam daste pod 1.12.2011 user posted image no mi mamo res veseli december doma. držim pestke za vse vas da bi še ta mesec ugledale user posted image user posted image in psiha je res en hudič k se zna poigrati z nami....punce glavo gor in če vas kej tolaži po porodu se da zgleda hitro zanosit ker se rodila kr poštimajo....moji jajčniki so bli prej obup od obupa da mi je G rekel da moji jajčniki pa niso ustvarjeni za imeti veliko družino....no če bomo imeli 2 bom srečna kot le kaj user posted image pa kdo bi si mislil da bomo kdaj meli enega otroka in še lepše da bo kdaj tud nas blagoslovilo uspeti v prvo...no dost nakladanja ;user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.12.2011 10:11:55   
Katte
coris, itak da te dodajamo na seznam, rade volje. Tako, otvorila si roza december user posted image  user posted image  user posted image ! Pa še malo vzpodbude si dala nam, ki gremo po tvoji poti (upam user posted image ).
Še tukaj iskrene čestitke.

< Sporočilo je popravil Katte -- 2.12.2011 10:12:40 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.12.2011 10:15:30   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
LittleSun (11. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.12.2011 10:18:33   
HeLenčica
Bravo, Coris, ČESTITAM! Hvala, ker si začela z roza mesecem in naj ti povem, da takšne zgodbe kot je tvoja dajejo upanje!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.12.2011 10:26:56   
missmoon
Živjo punce,

pa sem spet tukaj ... danes ponoči je prišla user posted image   user posted image user posted image user posted image

Sem se odločila da mi bo letos Dedek Mraz prinesel najlepše in težko pričakovano darilo  - user posted image .

LittleSun, prosim če me daš na seznamček 31.12.

Čestitke novi nosečki, lepo si začela december. Prosim punce, da ji sledite, ker decembra je samo roza barva user posted image
Navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
2.12.2011 10:28:28   
srečki
Coris.....JEEEEEEEJ iskrene čestitke in lepo user posted image

HeLenčica ne bi bila rada neki pametna samo jaz sem slišala, da ta maca, ki se kupi pri nas ni Ok oz. da to ni ista, namreč jaz sem jo tudi pila, vendar iz Bosne. Ne bom pa nič trdila.

Neposredna povezava do sporočila: 457
2.12.2011 10:29:43   
srečki
missmoon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.12.2011 10:30:24   
HeLenčica

HeLenčica ne bi bila rada neki pametna samo jaz sem slišala, da ta maca, ki se kupi pri nas ni Ok oz. da to ni ista, namreč jaz sem jo tudi pila, vendar iz Bosne. Ne bom pa nič trdila.

Možno! Samo se ne obremenjujem preveč user posted image

Mismoon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa daaaaaj! Sem bla ful prepričana da bo user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 2.12.2011 10:31:03 >

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.12.2011 10:34:07   
SILVA
Čestitke prvi nosečkiuser posted image

Srečki bo kar prva tale maca, je iz Peruja in raste na višini 4000muser posted image
Mogoče si pa ti pila macino travo, ta pa je iz Bosne ampak to je čisto druga stvar.

Littlesun jaz še vedno držim pesti zateuser posted image

missmoon dedek mraz ti bo sigurno prinesel najlepše darilouser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.12.2011 10:39:26   
mmojka
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Crtek, da mi nisi ti bolanauser posted image

LittleSun, hm, upam, da te ne zafrkava zaradi Dabrostona (čeprav te ne bi smelo, ker je le-ta namenjen  nasprotnemu). Dokler ne priteče držim pesti da si user posted image !

Jaz jo moram dobiti sicer nekje od ponedeljka naprej, ampak mislim da bo prišla, ker sem napihnjena, danes sem začela čutiti tudi "pritisk" (ne vem če imate ve isto ampak tak pritisk spodaj pred user posted image me vedno daje), prsi so velike, sicer ne bolijo ampak so napete. Pa križ začenja bolet, tako da mislim da se nakazuje. Čeprav so pa PMS znaki enaki user posted image itak ne morem vedet, ampak če sem čisto iskrena: nimam upanja, da bi lahko zanosila. Se mi zdi po 13 neuspešnih poskusih enostavno ne verjamem, da sva zdrava in zmožna zanositi user posted image user posted image user posted image

Držim pesti in ne obupat!

Tebi, Coris pa čestitke user posted image user posted image user posted image . Super!!!

Paše taka vesela novica, ko pa je danes tak zamorjen dan. Dajmo punce, optimizem pa naprej user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 461
2.12.2011 10:43:12   
LittleSun
missmoon user posted image user posted image ah žal mi je, da si prišla za nami

SILVA hvalauser posted image stanje je nespremenjeno, enkrat čisto, enkrat malo roza s krvavimi nitkami, no imam pesto dopoldne in tu in tam malo odklopim. sedaj sem prišla malo pokukatuser posted image

coris res lepa novica in dobra vzpodbuda za vse tiste, ki čakajo na ta čudež, Hvala, da deliš z namiuser posted image

Katte user posted image user posted image da bodo splavale tam kjer jim je mesto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.12.2011 10:52:03   
bejbibu
Zdravo čvekice....
joj kak lepo je blo pa tole prebrat, prva nosečka v decembru user posted image user posted image user posted image super, ful sem vesela coris!
LittleSun
kaj pa vem po moje user posted image že ni, ker bi se ti ornk ulilo! Ne vem če ne bo user posted image user posted image ....zelo močno držim pesti user posted image user posted image user posted image
Ajde punce....gremo polivat roza barvooooo......user posted image

No moj sonček se je pa danes zjutraj zbudil z 38 vročine....v vrtcu je bil cele 3 dni in že spet smo bolaniuser posted image ...ne vem kaj je to, baje nek trebušni virus al kajuser posted image Upam da bo vročina hitro šla dol, edino hudo mi je, ker sedaj jutri ne moremo na Miklavžauser posted image ...pa tak sem se veselila, da bo to vse videl (prvič)....ahhhh sej bo! Če se mesec ni dobro začel, pa upam da se bo super (user posted image user posted image ) končal user posted image user posted image !

Babike uživajte in smo na liniji....user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.12.2011 10:58:05   
LittleSun
bajbibu bošček mali, pošiljam user posted image da bo hitro zdrav. Za Miklavža pa ne skrbi, še veliko jih prideuser posted image Naš se lanskega ne spomni, tudi dedka mraza ne prav, pa mu zato lahko spet pričaramo praznično vzdušje in se mu bo zdelo pravo presenečenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.12.2011 11:04:30   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

bajbibu bošček mali, pošiljam user posted image da bo hitro zdrav. Za Miklavža pa ne skrbi, še veliko jih prideuser posted image Naš se lanskega ne spomni, tudi dedka mraza ne prav, pa mu zato lahko spet pričaramo praznično vzdušje in se mu bo zdelo pravo presenečenjeuser posted image user posted image

Naš se pa Miklavža in vseh dobrih stricov boji, tako pravi..tudi nad temi maskotami ni navdušen, kar beži stran..
Bomo videli kako bo danes na Miklavževanju..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.12.2011 11:42:38   
srečki
Silva UPS...to pa nisem vedela. jaz sem mislila, da je to isto. Se opravičujem, zato sem tudi napisala prej, da ne bom preveč pametna. Kaj pa je to?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.12.2011 12:35:44   
mladika
Evo punce,se javljam na raport!!
Me ni 2 dni gor pa ste tolk načvekale...Littlesun zate še zmeram stiskam pestke,da jo ne bo!!!!!!!
Coris čestitke,da ste tale + zagledali tko hitro!!!
Jst sem mela ta dva dni bolj mal časa,je biu dragi doma pa sem se bolj njemu posvetla,sej razumeteuser posted image .Zdej za vikend pa tut jst pričakujem O tko da bomo mogla bit zlo pridna...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.12.2011 12:39:36   
HeLenčica

Silva UPS...to pa nisem vedela. jaz sem mislila, da je to isto. Se opravičujem, zato sem tudi napisala prej, da ne bom preveč pametna. Kaj pa je to?

Ena tema je na RR: TUKAJ Ampak je zmeda okol tega.... eno je gotovo: Maca in Macina trava sta 2 različni stvari!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.12.2011 12:50:04   
Katte
mismoon - user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 469
2.12.2011 12:52:57   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
LittleSun (11. krog)

SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.12.2011 13:01:52   
srečki
HeLenčica hvala za odgovor. Tega res nisem vedela. 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.12.2011 13:15:53   
HeLenčica

HeLenčica hvala za odgovor. Tega res nisem vedela. 

user posted image user posted image user posted image Pa saj ti si srečka nosečka. Ti ni treba vedeti teh stvari user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.12.2011 13:35:30   
srečki
HeLenčica malo sprašujem, ker se prijateljica tudi zelo dolgo že matra. Mogoče ji lahko dam kakšen nasvet :)

Neposredna povezava do sporočila: 473
2.12.2011 14:13:31   
mladika
srečki jst maco kupim kar v dm-u!!Meni zlo pomaga pri blaženju PMS simptomov,pa krčev nimam več tak prehudih ko M dobim,pa več energije mam čez dan.Manjka sam še da + zagledam pa je zmagala!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.12.2011 14:29:26   
mojamura
če bi bil gumbek pod mladikinim postom, kjer piše: Všeč mi je - bi ga kliknila. user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?