|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
30.11.2011 16:17:04   
Zewa
Bejbe moje, se vam moram javit, če ne me boste pozable..

Lahko popravte na seznamčku, da je to moj 2. krog. Uapm da tudi zadnji..
Danes imam O, če držijo moji izračuni, in včerej smo user posted image in se morm potrudit, da bomo tudi danes, ali pa vsaj jutri... Malo mi je smotan najedat dragemu, ker vem da je res utrujen od službe.. Sam se mora on potrudit zdej glih malček, jaz se bom pa potem v porodni malo boljuser posted image Se pa zdaj sprašujem, ali kupiti test ali ne.. Ne pričakujem je v soboto, pa me zdaj skrbi, da če je ne bo, jaz ne bom imela testa, da bi ga nardila. Sem sama sebi smotana, ker lahko še vedno grem v ponedeljek po test v lekarno a?user posted image Madona, sm monauser posted image

Kako ste ostale?
Srečki držim pesti za tvojega bratauser posted image

No, lepo se imejte, se javim še kaj user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.11.2011 16:35:08   
LittleSun
user posted image user posted image koliko ste načvekaleuser posted image user posted image zdaj ko sem doma z malim razgrajačem sploh ne pridem na čisto.

srečki user posted image držim pesti, da vse izteče kot se mora. Ti se kar potoži tukaj, vedno te čaka kak virtualni objemček. Za nosečnost ne skrbi, detece je borecuser posted image

Helenčica dobrodošla nazaj domovuser posted image Upam da ni prehud šok priti sem v meglo in mraz. Držim pesti, da je december zate srečen in da sta tam kaj naštimalauser posted image user posted image

zewa ne bomo te pozabile. Tudi midva imava kar probleme uloviti O, ampak včasih je malo pozornosti dovolj, da lepo steče. Moj vedno pravi, da za seks z osebo, ki si jo želiš nisi nikoli preutrujenuser posted image user posted image

crtek pošiljam ti energijo, da boš spet dobila malo motivacije...

Takle pa je že sreda, ta teden sicer ne gre tako hitro kot delovni ampak se imava super domauser posted image

Lep preostanek dneva vam želim. Ko pogledam ven me ma da napišem lep večer, pa je komaj pol 5....presneta temauser posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
30.11.2011 17:26:47   
crtek
LittleSun hvala, ampak me ta energija kr nekeko noče in noče najdet danes...ben, bo jutri bolše recimo user posted image

Izabelina (oz. Anonimnauser posted image ) js mam tudi CB doma. Sem ga kupla prejšnji mesec, pa ga nism porabla, ki je user posted image prej pritekla. Zdej tuhtam, če bi danes v dm kupla še en FS al bi rajši šla v lekarno po CBdigital...nism namreč prepričana, da bi, v primiru, da se pokaže + temu dejansko vrjela...vrjetno bi hotla še 1x testirat za vsak slučaj...alpa lahko počakam drugi teden in glede na rezultat vidim, če bom šla po še en test al ne user posted image ma sm čudna! sama sebi se zdim lunatik...samo bol ko razmišljam, bol se mi zdi, da si ga drugi teden ne bom upala nardit

Helenčica welcome back! upam, da sta s sabo iz potovanja prinesla tudi slepega potnika user posted image

Zewa nismo pozable nate. Upam, da bojo aktivnosti pomagale, pa da čez 14dni zagledaš user posted image user posted image kar tako dalje, pa ma da rata user posted image

ala punce, lep popoldan vam želim, pa čim manj na znake gledat, kr itak niso realni user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
30.11.2011 17:53:45   
LittleSun
Jaz sem pa prav ponosna nase ta mesecuser posted image user posted image se mi nič ne mudi delat testa. M bi naj pritekla v nedeljo, najkasneje v ponedeljk. Sem jemala Dabroston tako da lahko da pride kak dan pozneje, če v ponedeljk nebo prjatlce bom šla po službi po testek. Itak me mali toliko zaposli, da nimam časauser posted image danes sva cel dan bila muci, me že kolena bolijouser posted image . Še malo in večerja, banica in ajo ajo, ni spal popoldan in gre malo prej v posteljo. Ob 20h ima da spiuser posted image user posted image če ga bom do takrat spravila iz baneuser posted image

Lubi je popoldan v službi, zvečer gre pa še na rekreacijo, upam da je kaj pametnega po TV. Že dolgo nisem kak film pogledala.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 379
30.11.2011 17:55:33   
Žabica86
Jaz pa sem dobila občutek, da ni uspelo, ker me je vmes "zašpikalo" tako kot pred user posted image !

Kaj češ ! Še vedno mi lhako držite pesti, mogoče pa se enostavno motim ! user posted image

Lep "večer" še naprej ! Me že firbec matra, če boste ju3 mele kak + !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 380
30.11.2011 19:22:22   
lunica 85
srečki:pikepoke in čimprejšnje okrevanje.Vse bo v redu boš videla.men je tudi ati zelo hudo zbolel ,ko sem bila nosečka ,sedaj ga na žalsot ni več med nami je pa bilo vse ok z bejbijem.Samo bodi močna

helenčica:welcome backuser posted image user posted image user posted image zdaj pa veselo v boj

lp,M

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.11.2011 20:49:29   
Katte
Anonimna user posted image , če hočeš to še naprej ostati, kar. Bomo pozabile, kdo si user posted image . Nisi ne prva ne zadnja, ki se je po nesreči odkrila user posted image .

HeLenčica, si ti že nazaj? user posted image Hitro je minil čas. Se mi zdi, da si komaj šla.

Danes je bila črtica na O testu že malo močnejša, O se bliža. Pridni smo pa tudi.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 382
1.12.2011 6:46:05   
HeLenčica
Hvala punce za dobrodošlico. Med vami se človek počuti, kot da ima polno prijateljic. In to takih, s katerimi lahko v nedogled debatiraš o temi, ki tebe najbolj zanima user posted image Hvala user posted image

Upam, da boste tiste, ki ste na seznamu prve, otvorile z roza barvo. Potem bo tudi nam, ki sledimo, lažje user posted image pridelat. Mi najbrž spet nismo nič naredili. Imam tipičen PMS: napete prsi, občasno špikanje spodaj, napihnjenost. Sicer nikoli ne veš, ampak dvomim. Predvidevam, da ko bo user posted image bo drugačen filing. Skrbi me, da je kaj narobe z nama in da se bo zadeva še zelo zavlekla. Ampak OK, sem se že sprijaznila da bom enkrat mama, je pa veliko vprašanje KDAJ user posted image . Lep dan vsem!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 383
1.12.2011 6:47:48   
LittleSun
Dobro jutro
user posted image user posted image

VESEL DECEMBER naj se začne!!!

Polivam roza barvo, upam da bo tako uspešno polita kot novembra!!

Danes sem imela budnico ob 6ih, jaz bi pa še takoooo spala. Sva se še malo stiskala, ampak ni več mogel nazaj zaspat. Tako da je že akcijauser posted image user posted image

Včeraj sem imela takšne čudne barve izcedek, niti ne rumen, niti ne rjav, nekaj vmes....za vgnezditveno je prepozno, za začetek M definitvno prezgodaj, pa še Dabroston sem jedlauser posted image ni mi jasno. Ampak je bilo tega izcedka samo za en papirček, na naslednjem je bil že prozoren, prav takšno je tudi stanje danes.

Katera bo prva nalulala user posted image user posted image user posted image ??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 384
1.12.2011 6:59:54   
oreh
Dobro jutro! naš mesec je tu!!

Hvala L. za razlito barvo!
Vsem želim prav poseben mesec lepih medsebojnih odnosov, dobrih žurk, optimizma in seveda čist tapravih zgodnjih nosečniških znakcev!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
1.12.2011 7:17:22   
bejbibu
Dobro jutro babike moje....
js sem pa danes tako vesela, namreč včeraj zvečer je prišla user posted image , tako da se vam lahko pridružim v čakanju na user posted image /user posted image v decembru in to za las, saj user posted image pričakujem 31. 12. (to je najin 2. krog)!

Res upam, da nam vsem uspe postati srečke user posted image !
Gremo soborke, kje so prvi pluski.......go go go go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 386
1.12.2011 7:20:14   
Katte
Uf, na silvestrovo boš zagledala user posted image . To pa ni kar tako user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 387
1.12.2011 7:21:23   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

2.12.
Anonimna (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 388
1.12.2011 7:26:10   
LittleSun
bajbibuuser posted image user posted image to je pa res čaroben datum in krasna pot za začetek novega letauser posted image sem te na novembru obarvala modro.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.12.2011 7:37:38   
Niri
Kaj sem se jaz nasmejala tisti ideji o trojčkih hahahaha user posted image Mogoče pa res! user posted image

Sicer pa naj bo december vaš mesec, da bo obilo roze!

bejbibu - to bo čarobno novo leto! držim pesti!!!

oreh - iz tvojih ust v naše trebuhe!!! user posted image

LittleSun - ti kar sipaj tole roza, v novembru si bla fejst uspešna, zdaj pa polij še sebe!

Helenčica - dobrodošla nazaj, upam tudi jaz na slepega potnika in na ful optimizma!

Srečki - user posted image in držim pesti, da bo vse ok...

Zdaj pa akcija, ne?

Jaz še čakam mojo user posted image da bomo potem lahko bli aktivni. predvidoma je še en teden ne bo...saj čas gre tako hitro, samo se vseeno vleče...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.12.2011 7:39:24   
bejbibu
Katte in LittleSun ja to bi bilo res super....user posted image user posted image

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.12.2011 7:41:08   
bejbibu
Niri hvala, upam da bo res...user posted image

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.12.2011 8:13:06   
srečki
Jutro čvekice,

kako lepo vas je brati user posted image . Najprej naj se vam še enkrat vsem zahvalim za podporo. Pri nas zaenkrat ni še nič novega....brata naj bi začeli počasi prebujati (upam, da se izteče vse tako kot mora biti).

Pri prebiranju vaših postov sem rekla, da vam moram povedati, da jaz zaenkrat še vedno nimam nobenih znakov.....se sploh ne počutim noseče (samo izostanek M), no zaradi vseh problemov, ki se dogajajo sem izgubila 2 kg, no s tem sem hotela povedati to, da ne glejte na znake, ker ni nujno da bodo. Mene je sicer malo strah, vendar tudi v 1 nosečnosti ni bilo dosti slabosti in moj pravi, da sem srečka nosečka.  Test sem delala točno na dan ko bi morala priteči M in je lepo pokazalo +. Drugače pa komaj čakam 19.12. prvi pregled. Boste videle, da bo uspelo. Držim pesti za vseeeee. user posted image

LittleSun sem šla ravno pogledati kdaj M ne pričakuješ in videla da na 5.12. in to zato, da ti povem, ti si mi sumljiva in nič ni prepozno za ugnezditveno. Tudi pri meni je bila 4 dni pred M.

Tako drage moje mislim in navijam za vas....želim vam lep dan še naprej.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.12.2011 8:34:19   
crtek
jutro!

vidim, da že pridno pišete user posted image tako je prav user posted image
včiraj sm vidla, da so v Kopru okrasili jelko na Titovem trgu...ma je lepo...zdej samo še lučke da prižgejo, pa bo res praznično user posted image

srečki držim pesti, da se dobro izteče. Navijam, da je tvoj brat takšen borec kot tvoja mala pikica

LittleSun motivacija, ki si mi jo poslala včiraj, je prišla danes zjutraj do mene, tko da še enkrat hvala user posted image
sm se tudi js odločla, da bom s testi malo počakala...sicer sm včiraj kupla še FSduo, tko da lahko 3x testiram, če bo treba, ampak nekako me danes ne vleče več, da bi blo nuuujno nujno 6.nardit test. Bom, ko se mi bo dalo, če nebo prej user posted image , pa da vidimo rezultat user posted image

ala punce se bom oglasla še kej pol. uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.12.2011 8:45:47   
rozi55
Juhuhu, roza december je tu user posted image Zame ne bo ravno žurerski, ker je moj kolenček fuč in sem že 3 tedne doma, pa še kakšnega bom, sem pa začela s fizioterapijo in upam, da me bo tetka porihtala. 31.12. bom skakala, od veselja seveda. Bejbibu, ti pa tudi, a ne user posted image To bo tako kul silvestrovo huh. Čeprav moram malo potožit, da lubi nekaj ni za akcijo, ampak ga bom že spravla k seb, metaforično in dobesedno user posted image
Srečki, močno stiskam pestke, da bo z bratcem vse ok user posted image
No, zdaj pa že bolanček kliče. Pa sem mislila, da sem malo frej, hehe.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.12.2011 9:20:18   
Rose Bay

Eno sončno dobro jutro vsem

No končno sem tudi jaz uspela malo prebrat, te zadnje dneve nisem imela časa čisto nič.
Vidim da pridno čvekate, sem se komaj prebila skozi user posted image .
Tako, december je tu in Miklavž lahko kar začne nosit user posted image , ker vidim da je na 5.12. gužva user posted image .

Mene test še ne mika, prejšnji mesec me je prijelo šele par dni po izostanku, no in ko sem šla kupit test, se je prikazala naslednje jutro user posted image . Sem imela pa prejšnji mesec najdaljši ciklus do sedaj in upam da je bila to le izjema.
Sem pa imela v soboto manjši izcedek, je bil rjavkasto roza barve. Ampak ga je bilo res malo.

Navijam, naj bo ta mesec res roza za vse nas!

Srečki tudi jaz mislim nate in upam da se bo vse dobro izteklo.

Lepo bodite

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.12.2011 9:24:43   
oreh
srečki vse se bo dobro izteklo, po tolažbo pa lahko vedno k nam prideš, saj je vedno vsaj ena na prežiuser posted image

Jaz sem si pa v tem trenutku sama sebi prav zoprna. Seveda sem začela opažati blazno povečane prsi, pritisk v trebuhu in rahle slabosti na trenutke, kot, da še noben mesec se mi ne bi kaj takega zgodilo. držim pesti, da si na poti v službo ne kupim testa!

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 397
1.12.2011 9:25:23   
Izabelina
jutro!

Nardila test, seveda je negativn in js se uradno ne grem več! Nism si misnla, da me bo tok razočaral... "poskušava" šele 5 mesecev, napram kakšnim je to 0, ampak js nimam živcev in moj srček ne more bit več tok razočaran... softič sm sej vem!!

Držim pesti za vse vas!!! Da bo december pravljično lep!!

-over and out-

lp, I

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.12.2011 9:49:52   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

jutro!

Nardila test, seveda je negativn in js se uradno ne grem več! Nism si misnla, da me bo tok razočaral... "poskušava" šele 5 mesecev, napram kakšnim je to 0, ampak js nimam živcev in moj srček ne more bit več tok razočaran... softič sm sej vem!!

-over and out-

lp, I

BEJBA ne vržt puške v koruzo.. šele eno leto starega sončka imaš doma...veš kok časa je še za drugo bebico .. nehaj se obremenjavat in načrtno delat, pa boš videla da se bo prijelo.. navijam zate še naprej..

Neposredna povezava do sporočila: 399
1.12.2011 10:20:02   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

jutro!

-over and out-

lp, I

Najprej en velik user posted image
Te popolnoma razumem kako se počutiš v tem trenutku, ampak ne obupat. Js sm tudi mela eno podobno epizodo prejšnji mesec, ko sm bla skoraj na temu, da mojemu user posted image rečem, da je zame to to in, da nehava delat na user posted image , pa mi je ena punca tuki gor zelo lepo napisala, da sicer res lahko zdej obupam in rečem, da je to to in poskusim mogoče enkrat kasneje, ampak ko bo pa šlo par let naokoli, js sm pa mela med poskušanjem več pavz ko poskusov, me pa noben zdravnik ne bo resno vzel. Plus tega, se ti ne zdi nagrada, ki jo dobiš, vredna vsake sekunde tega boja? Sama sicer še nism bla noseča in nimam otrok, ampak sm pa 1000%, da ko bom zagledala uni + al user posted image bom najsrečnejši človek na svetu in lih tako boš tudi ti.
Če je ratalo v prvo, bo tudi v drugo! 5mescou ni dosti in ali si že pomisnla, da lahko dojenje, nočno vstajanje in stres zeeelo vplivajo na hormone, jajčeca, zanositev? Bo ratalo, samo dej času čas. Če ti bo dalo kej korajže si malo okoli po netu preberi kšne zgodbe o temu kolko časa so se kšni matrali in kaj vse so mogli nardit, da jim je uspelo, ampak veš kaj? Vsi tej ljudje bi celo zgodbo ponovili še 10x, ker nagrada za trud je neprecenljiva.
Zdej se zjoči, pejdi laufat, na boks, bilokaj, jutri bo že bolše in vsak naslednji dan bo malo bolše in na koncu dobiš najlepše darilo na svetu. Zapomni si, da vsak neuspeli poskus pomeni, da si bližje svojemu cilju.
Samo pogumno naprej, pa bo, ko boš mela še kšno "žuto minuto", pa smo me tu user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?