crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina jutro! Nardila test, seveda je negativn in js se uradno ne grem več! Nism si misnla, da me bo tok razočaral... "poskušava" šele 5 mesecev, napram kakšnim je to 0, ampak js nimam živcev in moj srček ne more bit več tok razočaran... softič sm sej vem!! Držim pesti za vse vas!!! Da bo december pravljično lep!! -over and out- lp, I Najprej en velik Te popolnoma razumem kako se počutiš v tem trenutku, ampak ne obupat. Js sm tudi mela eno podobno epizodo prejšnji mesec, ko sm bla skoraj na temu, da mojemu rečem, da je zame to to in, da nehava delat na , pa mi je ena punca tuki gor zelo lepo napisala, da sicer res lahko zdej obupam in rečem, da je to to in poskusim mogoče enkrat kasneje, ampak ko bo pa šlo par let naokoli, js sm pa mela med poskušanjem več pavz ko poskusov, me pa noben zdravnik ne bo resno vzel. Plus tega, se ti ne zdi nagrada, ki jo dobiš, vredna vsake sekunde tega boja? Sama sicer še nism bla noseča in nimam otrok, ampak sm pa 1000%, da ko bom zagledala uni + al bom najsrečnejši človek na svetu in lih tako boš tudi ti. Če je ratalo v prvo, bo tudi v drugo! 5mescou ni dosti in ali si že pomisnla, da lahko dojenje, nočno vstajanje in stres zeeelo vplivajo na hormone, jajčeca, zanositev? Bo ratalo, samo dej času čas. Če ti bo dalo kej korajže si malo okoli po netu preberi kšne zgodbe o temu kolko časa so se kšni matrali in kaj vse so mogli nardit, da jim je uspelo, ampak veš kaj? Vsi tej ljudje bi celo zgodbo ponovili še 10x, ker nagrada za trud je neprecenljiva. Zdej se zjoči, pejdi laufat, na boks, bilokaj, jutri bo že bolše in vsak naslednji dan bo malo bolše in na koncu dobiš najlepše darilo na svetu. Zapomni si, da vsak neuspeli poskus pomeni, da si bližje svojemu cilju. Samo pogumno naprej, pa bo, ko boš mela še kšno "žuto minuto", pa smo me tu