|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
30.11.2011 9:21:27   
LittleSun
Katte pri nas je zadnje čase tudi bolj tako tako, včasih nas je bilo zelo malo in smo imeli nore zabave, sedaj pa iz leto v leto po 10 ljudi zraven in potem na koncu se naredijo grupe in ni več tista pristna zabava. Čeprav naša PE je dokaj ok in se veselim druženja z njimi, še toliko bolj, ker sem že cel teden odklopljena od vsegauser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.11.2011 9:21:50   
HeLenčica
Pupe, evo mene! Bi šla na seznamček in sicer, user posted image pričakujem 5.12., čeprav dvomim da bo kaj, ampak upanje umre zadnje.... user posted image Je pa 14. krog! Lep dan, napišem kmalu kaj več, čvekice moje!

Neposredna povezava do sporočila: 352
30.11.2011 9:31:47   
oreh
Katte tako se govori!!!

Neposredna povezava do sporočila: 353
30.11.2011 9:35:52   
srečki
Jutro punce,

vsem čestitke ostalim pa za srečo v decembru. No pa naj se najprej opravičim ker se dolgo nisem nič oglasila. Skratka mislim na vas....ampak trenutno imamo doma tako žalostno situacijo, namreč bratecu je srček odpovedal in je v bolnici v komi tako da držimo psti, da se izvleče, ne vem kako bo to vse skupaj vplivalo na mojo nosečnost. Upajmo na najboljše...ko bom kaj bolje vas spet pridem pozdravit, drugače pa navijam za vse.

Lepo bodite punce

Neposredna povezava do sporočila: 354
30.11.2011 9:38:08   
crtek
jutro punce!

Niri fajn ideja! škoda, da nisi prej omenla, bi se držala tvoje metode, pa da vidimo, če res ratajo dvojčki user posted image

čene pa...nevem sploh kaj bi vam napisala. Js sm ful dobre volje in polna optimizma, dnevi mi grejo skoraj prehitro, bi po eni strani rajši, da je komaj sredina novembra...sicer pa moja bt karta kaže, da naj delam test čez 6dni, tko da tehtam opcije, če bi res to upoštevala, al rajši počakala do 12, tko kot sm mela v originalu v planu...nevem, kaj nardit, kr si ceučas mislim, da če si nebi mirla bt, pol nebi sploh vedla kdaj je bla O in mi nebi blo problema počakat do 12., zdej pa...nevem kaj nardit user posted image any ideas? user posted image

dobrodošle vse nove, pa upam, da se že decembra preselimo med nosečniške teme user posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 355
30.11.2011 9:46:49   
crtek
serčki user posted image žal mi je za tvojega brata...upam, da se situacija popravi, pa da bo vse ok z njim. Upam, da tudi na tvojo user posted image ne bo imelo velikega vpliva...sej veš, da pikice so trpežne in pravi borci. Moji mami je mama zbolela za rakom in v roku pol leta umrla, ko je bla noseča za mojega brata, pa je blo vse ok z nosečnostjo in z mojim bratom. Nekje sem prebrala, da je naše telo ustvarjeno za nosečnost in porod in, da je na marsikaj zelo zelo dobro pripravljeno...upam, da se vse izteče lepo za vse vpletene user posted image samo pogumno in držim pesti, da se vse srečno konča

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.11.2011 9:49:23   
oreh
črtek vsaj za voljo nas naredi test čez 6 dni, da ne bomo spet vse na trnih tako kot prejšnji mesecuser posted image user posted image . Jaz ga bom naredila v soboto zjutraj, vem, da je prezgodaj, ampak... Pa še pol zvečer imamo žur, sam bom na vodi, ker mi to bolj ustreza zadnje čase, pa še pol me lahka kdo v nedeljo pokliče in vpraša za informacije, da si zakrpa luknje v spominuuser posted image . Tko da ne bo nič z dvojčkiuser posted image

srečki, sploh ne vem kaj ti naj napišem na to grozo, ki jo morate domači preživljati...

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.11.2011 10:33:41   
Žabica86
Ej punce !!!

Spet z vami...

Najprej ... srečki - želim in upam, da se vse dobro izteče ... user posted image

Drugače pa je z mano vse enako . Še vedno se poskušam zbrati in si ne ustvarjati nekih simptomov . Za 1x mi delno uspeva !!! user posted image user posted image user posted image

Se pa mi zdi, da se je čas kar ustavil - kje je še 5.12 ! Sem si sicer izračunala s pomočjo teh spletnih koledarčkov in me vsi prepričujejo, da je bil dan za test včeraj ... ampak po mojem izračunu, ker imam neredne cikluse je pač dodatnih 5 dni za ziher !!! Sem pa ju3 cel dan doma in se bojim, da me premami in mi kak škratek v dm-u kupi test !!! user posted image user posted image user posted image

Kaj pravite? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.11.2011 10:43:35   
Katte
srečki, tebi in celi tvoji družini želim, da prebrodite to težko obdobje in da se bratec zbudi in opomore. Tvoj user posted image  bo pa itak v redu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz pa pravim, da poskusite s testki počakat. Po mojem je več možnosti, da si razočaran, če testiraš prezgodaj. Plusek bo počakal par dni user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.11.2011 10:49:42   
Kratka
Ojoj, srečki, user posted image nevem kaj ti naj napišem...user posted image user posted image za tvojega brateca.

Dobrodošle nove, pa čimprej šibat stran!user posted image

Se pridružujem Katte in njenemu komentarju glede testkov. Je manjše razočaranje, če M priteče, kot pa videti en velik minus, ali pa celo plus, pa potem priteče. Raje kak dodaten dan še potrpiš, ker če si noseča ti bo + pokalzalo tud čez dva dni user posted image
jaz imam še 14 dni do testka user posted image , tole se bo pa zdaj vleklo v neskončnost user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.11.2011 10:55:33   
crtek

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Punce, jaz pa pravim, da poskusite s testki počakat. Po mojem je več možnosti, da si razočaran, če testiraš prezgodaj. Plusek bo počakal par dni user posted image .

to pravim načeloma tudi js...če ma za bit + me bo počakal in, če user posted image do 10. ne bo, bo to v bistvu že 3dnevna zamuda, kar že neki pomeni...po drugi strani bi blo pa lepo dat dragemu za miklavža lepo darilo...tricky decision user posted image morem še malo pretehtat + in - user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.11.2011 11:13:15   
oreh
jaz grem pa vsak mesec s prepričanjem 50-50%. Če bo + bo itak super, sem pa pripravljena tudi na to, da mi pokaže -. In raje kot, da se 3 dni živciram in živim samo za znake, naredim test pa si rečem, eto spet nič in se že s tem pripravim, da ne bo nič, nekje zadaj pa imam shranjeno, da je mogoče prezgodaj. Osebno mi predčasni test (bolje rečeno testiuser posted image ) pomaga/-jo pri sprostitivi. Brez tistih cca. 10 evrov manj na mesec bom pa že preživela.
Sej jaz si želim, da bi delala test prav na dan D ali celo še kasneje, ampak sem si žal našla to obliko sprostitve, pa pol sem še tri ure po tem zaposlena, ker hodim nazaj v smeti čekirat, če je že +, kr neki...user posted image
Skratka, svaka čast tistim, ki zdržite. Se pa oboji živciramo, a ne?

Črtek jaz bi na tvojem mestu ta mesec naredila izjemo, januarja itak ne bo potrebe po testih, se pa strinjam s Katte, da je najbolje počakati, zaradi pogostih zgodb o lažnihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
30.11.2011 11:47:37   
Katte
Saj jaz se zavedam, da ima zadeva več plati. Ja, če delaš test malo prej in je negativen, je to lahko ene vrste olajšanje, ker si manj živčen. Če pa je rahla senca tam, kjer bi morala biti črtica... Ali pa vidna črtica, potem pa pride user posted image ... Res nočem tega. Raje sem pred user posted image  optimist in v tistih zadnjih dneh sanjarim o user posted image . Me pa matra testek, zlagala bi se, če bi rekla, da me ne. Sem pa samo enkrat doslej šla delat test zgodaj, pa še takrat sem mislila, da sem imela zgodaj O.

Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 363
30.11.2011 12:21:34   
srečki
Punce hvala za podporo. Mi je kar lažje, ker vam vse lahko povem. Tudi jaz držim pesti, da vse decembra zagledate user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 364
30.11.2011 12:55:52   
crtek
Katte sej to je tisto kar mene najbol žiucira...kaj pa če nardim test 1dan preden ma za prit, pa je +, pol pa drugi dan, alpa čez 2dni priteče? Se mi zdi, da bi me to ubilo. Rajši počakam še kšn dan. Samo ta stvar z darilom za Miklavža me matra še skori bol user posted image I don't make any sense, do I? Sej zdej sm še v fazi notranje debate, samo da najdem 1 res dobro motivacijo za eno od dveh možnosti, pol mi ne bo problem zdržat al do 6. al do 10., alpa magari do 15. Problem mi je samo dokler se ne odločim user posted image

kako js danes nimam nobene motivacije za delat...učiri sm cel dan porabla za eno tabelo uredit in na koncu sm ugotovila, da bi lahko celo stvar zaključla v 2min user posted image sm se hotla pojest user posted image in danes pa nimam nobene motivacije, inspiracije pa še manj...ahhh bo že user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 365
30.11.2011 13:35:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

jaz grem pa vsak mesec s prepričanjem 50-50%. Če bo + bo itak super, sem pa pripravljena tudi na to, da mi pokaže -. In raje kot, da se 3 dni živciram in živim samo za znake, naredim test pa si rečem, eto spet nič in se že s tem pripravim, da ne bo nič, nekje zadaj pa imam shranjeno, da je mogoče prezgodaj. Osebno mi predčasni test (bolje rečeno testiuser posted image ) pomaga/-jo pri sprostitivi. Brez tistih cca. 10 evrov manj na mesec bom pa že preživela.
Sej jaz si želim, da bi delala test prav na dan D ali celo še kasneje, ampak sem si žal našla to obliko sprostitve, pa pol sem še tri ure po tem zaposlena, ker hodim nazaj v smeti čekirat, če je že +, kr neki...user posted image
Skratka, svaka čast tistim, ki zdržite. Se pa oboji živciramo, a ne?

Črtek jaz bi na tvojem mestu ta mesec naredila izjemo, januarja itak ne bo potrebe po testih, se pa strinjam s Katte, da je najbolje počakati, zaradi pogostih zgodb o lažnihuser posted image

jsz sem čisto ista user posted image
Vem da bi mogla počakat minimalno do 7.12. ampka zraven tudi vem, da me bo že prej premamilo user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
30.11.2011 13:42:58   
bejbibu
Babike zdravo....
srečki zelo mi je hudo zate in za celo tvojo družino! Močno držim pesti za tvojega brata, da bi se vse izteklo kar najbolje!

Punce moje user posted image še ni...tako da tudi jaz verjetno user posted image ne bom zagledala v decembru, se mi bo vse zavleklo! Ampak nič hudega, bo pa januar prinesel user posted image (no upam)!Če pa se karkoli spremeni vam pa javim!
Navijam za vas in držim pesti!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
30.11.2011 13:54:55   
Katte
bejbibu, kdaj boš ponovila test, če user posted image  še vedno ne pride?

Still hoping.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 368
30.11.2011 13:55:46   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

2.12.
Anonimna (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image

NOSEČK:

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 369
30.11.2011 14:30:33   
zvezdica5
pozdravljene,
dodajte prosim še mene - 7.12 ne pričakujem M.
lp

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 370
30.11.2011 14:45:37   
Katte
Dobrodošla, zvezdica5. Držim pesti za user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 371
30.11.2011 14:46:30   
Žabica86
Ja punce, je kar težka ta stvar s čakanjem !!! In ko mi ponavadi mesec mine ko šus, da se sprašujem, KAM VSE TAKO HITRO!?!?! Se mi ta konec meseca vleče kot .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... user posted image user posted image

DRugače pa ja ! glede na to, da imam zelo neredne user posted image in v bistvu sploh ne vem natančno kdaj je tisti dan ko mi zamuja, mi je malo oproščeno "švinglat" !!! user posted image user posted image user posted image

Ampak neeeeeeeee !!! Jaz bom seveda počakala na 5.12 !!!! user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 372
30.11.2011 14:47:15   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

2.12.
Anonimna (5. krog)

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
LittleSun (10. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
klopek (13. krog)
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)
oreh (20. krog)

7.12.
zvezdica5 (x. krog)

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (x. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image

NOSEČK:

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 373
30.11.2011 15:18:33   
mmojka
Hej!

Srečki user posted image user posted image user posted image  

Še ena urca v službi... pa sem vas malo prišla prebrat. Vidim, da se nas je največ vpisalo med tiste, ki bodo 5.12 zagledaleuser posted image .

Kar se tiče teh testov, mi ni problem počakat tudi 14 dni čez. Ampak mene nervirajo ti namišljeni znaki, ki so verjetno samo PMS, jaz bi pa rada, da bi bili že prvi znaki user posted image . Če bo podobno prvi moji nosečnosti potem znakov ne bo še nekaj časa user posted image  , zato se vsak dan prepričujem, da to, kar se dogaja, ni to. Ampak saj veste, kako je to težko. Zato, če ne bo prišla user posted image  kmalu, ne vem, če tudi jaz ne bom naredila testa kakšen dan prej. user posted image

Lep dan vsem vam in ja, jutri je že naš mesec user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 374
30.11.2011 15:56:18   
Izabelina
js pa rajši zagledam tist - na palčki pa sm pol pomirjena in lahko delam strategijo za naprej... tko kot je ena rekla, potem se sprostim in nism več tok napeta...

tko, da danes v dm sm kupla CB, kjer piše, da lahko delam test do 4 dni pred pričakovano M, jutr zjutri bom nardila... čeprou imam filing da ni nič ratalo... mam pa že plan za naprej kaj bom nardila...

javm jutri zjutraj user posted image

anonimna user posted image

hehe, no pa nism več anonimna... sm pozabla stisnt tm gumbek... zdej je kar je... user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 30.11.2011 15:57:05 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?