|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
16.11.2011 14:02:53   
31Goga
Pozdravljene

Zaradi rjavega izcedka šla ginekologu na pregled. Naredil mi je UZ, videl plod, vendar utripa ni zaznal. naročena s5 čez en teden, v kolikor takrat ne zazna utripa bom morala na odstranitev. Upam, da se pikica zbudi v tem tednu in da je vse ok. Mislim pozitivno in upam, da bo, v kolikor pa ne bo, pa razmišljam tako, da narava in telo že poskrbitra tako kot mora biti. Lepo bodite srečke nosečke.

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.11.2011 15:49:04   
kajčy
31Goga-upam da se pikica zbudi ...saj veš-upanje umira zadnje!!!!!

(odgovor članu 31Goga)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.11.2011 15:59:39   
nina166
31Goga koliko pa si noseča? Meni se je v drugi nosečnosti naredilo nekaj podobnega. Na pregled sem šla v 7. tednu pa se ni še nič videlo....sicer je g rekel, da zgleda da se nekaj pripravlja, vendar sem očitno zanosila bolj pozno in da sem noseča šele enih 5 tednov. Čez en teden sem začela krvavet, ker je bil vikend, sem klicala v porodnišnico, sva se šla pokazat in na uz se je že lepo slišal srček, šlo pa je za vgnezditveno krvavitev. Držim pesti, da tudi ti naslednji teden slišiš srček user posted image

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.11.2011 16:01:39   
nina166
natty77 tako ijavo pa res lahko da sam moški...se jim vidi da nimajo pojma o nocečnosti...saj če bi mogli bit oni noseči in rodit, bi blo bolj malo otrok. V petek lepo pojamraj svoji g in naj te da na bolniško.

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.11.2011 16:02:24   
sandra85
...

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 16.11.2011 16:03:49 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
16.11.2011 16:02:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: tallla
Anonimnica srečka nosečka :) - povej več o 3D in NS :) kaj vse si vidla, zakaj je fino. kaj pa če ti rečejo, da bo imel Downov sindorm. Bi šla delat splav????
v bistvu sem sestri vse povedala .. tudi o SS pred časom (kolikor je pač slišala, ker delajo tri stvari naenkrat in še prijateljica z otrokom jo je prišla obiskat!! grrrrr&)(/&%$&/()) , njen komentar "Ja, saj vem kako je to.. to so zoprne stvari. ampak saj veste... to je narava!" še dobro, da sem prvi SS prebolela (kokertoliko...), ker če ne bi jo na gobec! No, do G. pa itak nisem mogla pridet, ko je stražila kot en terminator

ti bom jaz odgovorila če smem..
O NS piše na netu too much.. pač ti izmeri to razdaljo .. če bi imel Dawnov sindrom, bi morala resno razmislit o tem, če bi ga obdržala..verjetno ne, pa upam da se to ne sliši sebično..ampak poznam sosedo ki ima otroka s tem sindromom in verjemite življenje ni več užitekuser posted image
Pri 3D/4D pa se lepo vidi obrazek, ustenice, skratka cel dojenček..le da je slika rjava -sepija.. vidiš premikanje, brcanje, smeh, cuzanje prstka.. mi smo ga tolk žokali da se nam je celo nasmejal ..in res je spomin,ki ga bom vedno lahko pogledala na CD-ju .. tudi drugič bomo šli, če nam bo narava naklonila še enega bejbija..

no, odgovor si dobila :))

glede tega, kako bi se odločila, če bi mi rekli, da ima DS...težko je reči, če nisi v tej situaciji. marsikdo bi se zgražal nad mislijo, če bi rekla, da bi se odločila za splav, marsikdo pa to podpira. podpirajo pa prevsem ženske, ki so to dale skozi. primer je moja sestra...v 22t nosečnosti ji je na lepem zlezel mehur ven...z rešilcem so jo odpeljali v Porodnišnico..............po natančnem pregledu so ji zagotovili, da glede na to, da je mehur zlezel ven in je veliko možnosti, da se je plod okužil z raznimi bakterijami in da bo otrok že kmalu not umrl ali da bo umrl takoj po porodu ali bo prizadet....po tehtnem premisleku in potečenju miljone solz moje sestre in vseh nas, se je z pomočjo večina zdravnikov (ki so dali plodu le 3% možnosti) odločila, da rodi. (seveda plod nebi preživel) drugi dan so ji dali malenkost več možnosti ampak ne veliko. ko je šla na WC ji je mehur ostal v roki in odtekla voda. tako da neglede na to, kako bi se ona prejšnji dan odločila, ji tale škratek ni bil usojen. tako da js mislim, da je najbolje za vse, da se v takem primeru odločiš za stran, ki bo dobra za vse. težko je tudi pomislit na to: imaš doma enega zdravega otroka, ki je potreben pozornosti, kako bi mu bilo, če bi imel za bratca nekoga, ki bi bil karnaenkrat deležen 100% pozornosti od vseh ? hudo je razmišljat o temuser posted image moja sestra ima doma hvala bogu že eneha zdravega otročka in to je to, kar jo žene naprej in to jo je tolažlo pri vsem tem. vrjamem, da izkušnje ne bo nikoli pozabila. js bi umrlauser posted image mogla je rodit (z umetnimi popadki) otročka, ki je imel že popolno obliko user posted image , se pa je na koncu res rodil mrtev. če bi res bila v taki situaciji, bi grozno trpela. sem že grozno trpela, ko je sestra tole prestajala in si ne predstavljam kaj bi bilo z mano. bi se pa absolutno tolažila s tem, da imam doma že enega zdravega otročka, ki me potrebuje in borila bi se zaradi njega!
sem sfilozofirala...ampak v prvi nosečnosti ko sem šla delat NS in sva se z mojim spraševala, kaj bi v takem primeru naredila, nisem znala odgovorit, mogoče sem bila celo bolj za to, da nebi splava delala...zdaj ko pa sem v drugi koži dala nekako to skozi in bila z mislijo pri moji sestri, sem se zelo globoko in močno zamislila!
pa ne me zdaj skritizirat, vsaka ima svoje mnenje, nisem pa še vedno 100% da bi bila moja odločitev taka, ker sem prepričana, da ne moreš odločat o takih stvareh, če nisi v tej situaciji. ker je bila moja sestra vedno tega mnenja, ko pa je prilo do tega, je zelo dobro premislila...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
16.11.2011 17:53:19   
31Goga
Nina166 noseča sem 6 t in 2 dni. Res upam, da je bila samo vgnezditev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
16.11.2011 18:31:06   
tallla
rola -  jaz imam Goslarjevo, ki pa je v bistvu sploh še vidla nisem. user posted image Sem poleti zaradi selitve bila primorana zamenjati G in ta je bila edina prosta. Pa sem kar zagrabla, ker sem pred tem spomladi imela SS in ker nisem imela urejene G. na tem koncu (takrat sem bila na pol tukaj, na pol na Obali) sem morala hoditi na urgenco v LJ. tam pa sem v bistvu zaradi svoje "malomarnosti", ker si teh zadev nisem takoj uredila delala vrsto, čakaš pa itak kot norc. Enkrat celo 7,5 ur! Sej na rednem pregledu septembra je bilo vse ok! Sem bila še navdušena nad vsemi kok so prijazni. No, sej mogoče samo malo paniko delam, čeprav je bila res malo čudna situacija včeraj... ampak sej danes sem že skoraj pozabila na vse... in čakamo 13.12. :)

Hvala vsem za vzpodbudne besede user posted image

Rola, a boš UZ jutri na forum pripopala? user posted image

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.11.2011 18:43:14   
tallla
srečka nosečka... grozljiva zgodba!!! nič nisi zafilozofirala! halo??? joj, to je res grozno, ... kaj vse se lahko zgodi med nosečnostjo... tako sva tudi midve z mojo sestro dolgo govorile: Samo, da zanosim, samo da zanosim, pa bo vse ok!" sva pa hitro opazili, da je zanosit šele prva ovira, ko pa si  noseč te kar na vsakem koraku čaka naslednja. Do tega, da držiš zdravega dojenčka v rokah je v bistvu še nešteto ovir in zaprek in veliko sreče je potrebno, da si na koncu poplačan s smejočim se draguljem. 

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.11.2011 18:51:34   
tallla
31goga  - naj te pomirim, da se je moji prijateljici zgodilo podobno. glih mislim isto obdobje. rekli so, da se je ustavil razvoj ploda. rekel ji je naj gre na dopust in proba ne razmišljat o slabem. G. je dal plodu celo samo 10% možnosti, da bo vse ok. In ne boš verjela, tistih 10% je prevladalo. Po enem tednu je bilo vse ok, plod pa je hitro nadoknadil izgubljeni čas. Jutri gre v 12. teden  in s plodom je vse ok :)
Držim pesti zate in bunkico! user posted image

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.11.2011 19:12:23   
Anonimen
tallla ti povem, da ti ostanejo take stvari. moja sestra še zaj reče, da ji je žal, da je sploh delala, da se je sekirala, da da da da...žalostno je to, da v bistvu pol sam sebe za vse kriviš: če bi počivala, če se nebi sekirala, če nebi dvigovala, če če če...mah...zaj je rekla, da bo počala 6 mesecev, kakor ji je predlagal zdravnik, pol pa ponovno poskusila-dobra je, da si upa, je karakter. js bi se tako zlomila, da si po moje nebi več upala, nevem no (kot sem prej rekla, dokler nisi v taki situaciji, res ne moreš bit pameten). tudi ti, se ne sekiraj, js pravim, če ti je user posted image , ga boš spravla na svet, če pa ne, pa bo žal treba še poskušat. tudi slabe stvari so za nekaj dobre user posted image tako da vrjemi, da bo vse ok in misli samo pozitivno user posted image

nej povem, da se mal sekiram, sicer sem imela v prejšnji nosečnosti podobne težave amapk nevem zakaj...sva z dragim  user posted image ("telovadla") in pol se mi je usula kri user posted image , mal me je bolelo, pol pa bilo vse ok????? ima kera podobne težave (drugače že normalno včasih malo krvavim po spolnih odnosih, ampak zaj je drugače, a bi mogla bolj pazit???)

srečka nosečka

(odgovor članu tallla)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
16.11.2011 19:54:11   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: 31Goga

Nina166 noseča sem 6 t in 2 dni. Res upam, da je bila samo vgnezditev

Če se v tem času srček še ne vidi, še ni neke panike. Tako da ti kar lepo počivaj in poskusi mislit pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 31Goga)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.11.2011 20:04:29   
nina166
srečka nosečka ja res je težko govorit o stvareh, ki jih sam nisi doživel. Večina mamic, ki nimajo pojma kako je če imaš bolanega otroka, bi rekle da je splav egoističen. Sama osebno imam sicer dva zdrava otroka in zato sem neizmerno vesela. Sem pa imela sestro, ki je bila zelo bolana. Bila je 20let mlajša od mene in zato sem vso njeno bolezen doživljala skoraj tako kot bi bila moja hčerka. Moja mama po mojem rojstvu ni mogla več zanosti. Ko je 20 let kasneje zvedela da je noseča, smo bili zelo presenečeni, saj niti zdravniki niso verjeli da je možno. Bili pa smo tudi zelo veseli. Moja mama se je v nosečnosti zelo pazla...res zelo zelo pazla, imela en kup pregledov, vendar je kljub temu v 33. tednu rodila zelo bolano punčko. Imeli smo jo zelo zelo radi, bilo je zelo hudo, ko smo jo gledali bolano, ko ji nismo mogli pomagat, zelo hudo je bilo, ko je umrla. Vendar če zdaj gleam nazaj, šele vidim, kako smo vsi trpeli. Ne samo mi, ampak tudi ona sama. Kaj pa je imela od življenja, če se skoraj ni zavedala okolice okoli sebe, čutila pa je vso bolečino, vsa zbadanja z iglo, ko so ji jemali kri, veliko težkih preizkav. Kako težko jo je bilo gladat, ko je jokala, ko ni znala povedat kaj jo boli, ko ji nismo mogli pomagat. Nihče ki tega ni doživel, ne ve kako peklensko je gledat za helikopterjem v katerem se ekipa zdravnikov bori za življenje nekoga, ki ga imaš neizmerno rad, ti pa lahko samo upaš, da bo sploh preživel do bolnišnice. Iz srca upam, da mi vsega tega ne bo potrebno doživljati še enkrat in tega ne privoščim res nikomur. Zato bi v primeru, da otrok ne bi bil zdrav naredila splav. Ne rečem, da bi mi bilo vseeno, vem da bi to naredila z zelo težkim srcem, vendar ker vem, kaj čaka otroka in mojo družino v nasprotnem primeru, vem da bi zbrala moč in šla skozi to.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.11.2011 21:05:06   
Anonimen
nina166 točno tako je kot si opisala. zato sem napisala, da marsikatera temu nasprotuje, ampak vrjamem, da bi vsaka, če bi šla skozi to, dobro preštudirala. res je, trpi otrok in trpijo prav vsi okrog njega! zato je boljše naredit spal, trpiš, ti je grozno hudo, ampak vsaj ne rabiš niti za eno sekundo gledat tega otroka, kako trpi! pretrpiš, požreš in lahko kasneje rodiš zdravega otročka, ki živi polno življenje!

srečka nosečka

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
16.11.2011 21:05:55   
Anonimen
nina166 pa sožalje za tvojo sestro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
16.11.2011 23:28:24   
tallla
nina166 tvoja zgodba mi je pripeljala solze na oči... še ena žalostna zgodba.. :( človek ostane kar brez besed :(user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.11.2011 23:36:38   
tallla
midva sva se "telovadbi" odpovedala... takrat se spomnim, da sem imela SS 1 dan po spolnih odnosih in sem se kasneje neštetokrat vprašala ali je bil mogoče to vzrok.  Pregledala sem internet in čeprav načeloma še svetujejo spolne odnose zaradi boljše prekrvavitve pa tistim, ki morajo mirovati ali pa pač želijo mirovati zaradi potencialne nevarnosti za SS tudi to žal odsvetujejo. nekje rok do kdaj moraš mirovati je (kot sem že enkrat napisala) 4 tedni po dnevu, ko si imel v prejšnji nosečnosti SS.
Jaz bom počakala vsaj še ene 2 tedna, se pravi bom v 8. tednu pol bom pa vidla kako se bom počutila in kako se bo počutilo moje telo. hja, ni kaj... je treba tudi kaj žrtvovat... sicer pa se lahko telovadi tudi na druge načine, da sta volka sita in koza cela user posted image user posted image

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.11.2011 0:28:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tallla

sicer pa se lahko telovadi tudi na druge načine, da sta volka sita in koza cela user posted image user posted image

ja seveda :)  sicer pa je absolutno vredno, da se odpoveš "dobrinam" user posted image če veš, da bi v nasprotnem primeru škodilo user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.11.2011 8:20:48   
iwa
Ojla punce!

Vidim da na polno in zagnano debatirate. Jest sm se zadnje dva dni odklopila z neta in max šparala energijo, ker se me je tale prehlad še bolj konkretno lotil, kašelj se sicer počasi umirja, a je prišla proti večeru vročina, do 37,6, vem da to ni prehudo a vseeno sm poskusila čim več počivat... In danes ponoči sm se končno konkretno prepotila, tako da upam da tole počasi odhaja iz mene.... Res si že želim bit zdrava nosečka, rajši se probam pocajtat z domačimi načini kot s sumamedom zej u tko zgodnji fazi...

Tko da za nosečniške znake sploh nism imela časa, k sm se s tem dajala....

Glede DS vas čist podpiram, tud moje mnenje je podobno, mi smo imeli podobno v širši družini in so se odločili za prekinitev user posted image , ker je šlo poled DS še za srčno napako in še nekej k se ne spomnem in so svetovali za dobrobit mamice UPN, to so tudi naredili, ne morete pa si predstavljat koliko je bilo potem obsojanja s strani ljudi ki se jim pač to ni zgodilo, imajo same zdrave otroke....

Še dobro da se vsak lahko odloča sam zase....

Želim vam lep dan!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.11.2011 8:23:35   
iwa
nina166 ti pa si šele doživela težko izkušnjo.... Točno tako kot pišeš, ko to doživiš gledaš na to popolnoma drugače....

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.11.2011 8:49:51   
mala_roo
Pozdravljene user posted image

Kako ste? Upam, da ste vredu. Spet se vam oglašam po parih dneh... Moj uroinfekt je k sreči ozdravljen, drugače pa so me malo napadle slabosti. Že 4 dni imam močnejše slabosti, tako da kadar imam možnost se malce uležem, pa občasno me špika... Nič mi ne paše jest. Kar naenkrat začutim grooooznoooo lakoto, ampak ko bi dala kaj v usta me pa kar strese. Je vam tudi kaj slabo?
Punce ali si boste nabavile angelsound? Jaz si ga bom, ampak verjetno po prvem pregledu, da vidim če bo vse ok.

Lepo seimejte in čuvajte svoje user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.11.2011 8:52:57   
rola
Oila :)

pa se vam javljam iz prvega pregleda!

Sem videla mojo malo pikico. Srček se je že malo videl :) sem pa v 6t in 1d po velikosti ploda :)
v četrtek imam pa še enkrat uz :) mam fajn ginekologinjo user posted image

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.11.2011 9:07:54   
racka8
helo. kako ste user posted image ? Mene nekaj boli spodaj, upam da je vse OK in da se maternica razteza.
31goga misli pozitivno
nina166 sožalje za sestro
anonimen grozno, hudo. Če je SS, je že tako namenjen in boljš zdrav otrok kot ne. V roku enega leta poznam dva primera, ki sta se zgodila tragično.
1. primer - kolegica je ves čas čutila, da je nekaj narobe, imela slabosti. Njena mama ji je odsvetovala NS, saj je z otrokom vse OK. A kljub temu se je odločila, da gre. Dober da je šla, ker so ugotovili, da je z otrokom vse narobe, kar je možno. Tako, da je dobila umetne popadke in rodila otroka, mrtvega.
2. primer - cela nosečnost je lepo potekala, zadnje par dni pred rokom se je otrok še premikal. Noč pred pregledom, je čutila noro premikanje in na pregledu so ugotovili, da se je otrok s popkovino zadavil.
Primerov je veliko, važno je, da ne obupaš in da ostaneš pozitiven.
Men je 1 teden pred rokom 2 otroka ginekologinja rekla, da je mogoče nekaj narobe s srček. Tisti dan se mi je svet obrnil na glavo. Ker sem se spomnila, da kolega ima sinčka, ki ima srčno napako že od rojstva in imajo skoz operacije, ne sme se s športom ukvarjat.... No pol sem naredila še en pregled v porodnišnici in so ugotovili, da je z otrokom vse OK. Ko se je rodila, sem vsakemu pediatru,ki je šel mimo težila, da posluša srček. če je kaj narobe. Srček je še vedno OK. Ugotovili so, da ko je bila v trebuhu se ji je veliko kolcalo in to je prenesla tudi ko je prišla ven, vsaj do 1 mesca je veliko kolcala. Vem pa, če bi se ugotovilo pri NS, da je kaj narobe bi šla delat splav.
rola jst imam pregled 15.12., tako da upam da bo NS glih 1 teden po tem.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.11.2011 9:14:12   
racka8
rola jeeee čestitkeuser posted image user posted image

mala__roo men je angelsound kolegica dala in ko nisem slišala srčka, ker se je tako obrnila, sem paniko naredila in mojmu skoz težila, zdej ne slišim, zdej slišim. Je pa fajn, ko slišiš srček. Tudi ginekologinja dostikrat ni našla srček, ker se je obrnila. Tako da me je to umirilo in sem še veselo naprej uporabljala angelsoud.

(odgovor članu 31Goga)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.11.2011 9:18:46   
Anonimen
user posted image

NICK....starost....št.user posted image ....št.user posted image ....prvi pregled....naslednji pregled....NS....kraj

1.7.
2.7.
mala06....33....1user posted image ....0user posted image ....11.11.....2.12.....Šentjur
racka8....3user posted image ....2user posted image ....15.12.
rola....25....1user posted image ....0user posted image ....24.11.....24.11.....okolica KR

3.7.

4.7.

5.7.

6.7.
polho3006....36....2user posted image ....1user posted image ....9.12.

7.7.
mala_roo....24....4user posted image ....0user posted image ....28.11.
tamy82....skoraj 25....3user posted image ....1user posted image ....okolica Ajdovščine
Ajsika....28....1user posted image ....0user posted image ....8.12.....okolica LJ

8.7.

9.7.
MioBanbino....26....1user posted image ....0user posted image ....28.11.....okolica LJ

10.7.
nina166....3user posted image ....2user posted image

11.7.

12.7.

13.7.
P1ka23....2user posted image ....1user posted image ....24.11.....okolica CE

14.7.
fabula....2user posted image ....1user posted image ....14.11.
kajčy....26....2user posted image ....1user posted image ....10.12.....NM

15.7.
šalčkaa....25.11.

16.7.
ancy7....24....1user posted image ....0user posted image ....7.12.....okolica Ajdovščine

17.7.
srečka nosečka....2user posted image ....1user posted image
tallla....33....1user posted image ....0user posted image ....15.11.....13.12.2011....okolica Domžal

18.7.
iwa....29....2user posted image ....1user posted image ....8.12.....Radovljica

19.7.

20.7.

21.7.

22.7.

23.7.

24.7.

25.7.

26.7.

27.7.

28.7.

29.7.

30.7.

31.7.

x.7.

mommy to be....6.12.....LJ
zvezdica**
beti82
31Goga....2user posted image ....1user posted image ....23.11.
Natty77....34....3user posted image ....2user posted image ....18.11.
Afrodita 25....1user posted image ....0user posted image
valek....2user posted image ....1user posted image

SKUPAJ NAS JE : 24
NOSEČKE Z DVOJČKI :  ?

Z nami so pot začele:
user posted image  butt3rfly, cebela2

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
  - nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
                 - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?