|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
11.11.2011 12:41:21   
MAMI 4
Pozdravljene.

Dopoldne sem preživela na diabtičnem disp. Dobila sem še en insulin, tako, da bo sdaj pikanje 4x na dan(insulin)+6x merjenje slad. v krvi. Juhu. Sem se sicer že privadila. Se pa tako čudno počutim...nekaj mi je slabo, vrti se mi v glavi. Čakam na klic G. Danes bi že morali priti izvidi.

Glede horoskopa, numerologije...jaz se stem ne ubadam in ne verjamem v to, tako, da mi je vseeno kdaj dete pokuka na dan.

sover- če vama je ime všeč se ne zmeni za čenče neke ženske...Po navadi mami začuti kakšno ime bo njenemu otroku pristalo...ne neka tujkauser posted image ...

AljaAn...ime? se niti ne ubadam z njim...sem rekla mojemu, da če nima boljše ideje ostane tisto, ki smo ga imeli že na začetku...za fantka je prišla še ena možnost...ampak ne povemuser posted image . Sicer je po moje 50% -50% za spol. Če je bila toliko časa punčka (do 8. meseca), je po moje še vedno možnost...Tako, da pustimo se presenetiti . Na zadnjih UZ jih nisem vprašala za spol, in mi je vseeno. Samo, da bo dete živo in zdravo. Po vseh zdravstvenih težavah upam samo da čimprej pokuka zdrav otroček.
Glede dojenčka za prvorojenko...mi smo tudi tavečji kupili dojenčka z banjico in vsem ko je dobila sestrico. Sicer bi ji vseeno že sedaj povedala, da otroci ne morejo imeti dojenčka...Tudi moj tamali hoče poslušati srčka dojenčka v svojem trebuščku z AS, pa mu rečem, da lahko posluša svoj srček, ker on ne more imeti dojenčkauser posted image .
Jaz sem pa plačala test za streptokokuser posted image , pa sploh ne vem če bom rezultat dobila, ker zdaj hodim v P na preglede zaradi rizične nos. No čestitke za pregleduser posted image

Pri nas čudovito vreme...sicer malo piha, ampak sonček je! Pošljem še k vam!

sarar- najbrž so res lažni popadki. Jaz jih imam do 10 na dan. Se pripravljauser posted image . Je pa mali že čisto nizko, pripravljen na izhoduser posted image . Sarar, bodi pozorna, če se bodo vrstili in postajali močnejši, sicer ni panike.

Laima-glede paketkov-pridna. Jaz pa jih ne bom naredila, ker so starši že obupani...nekateri so tako zelo pridni, da spravijo v nerodno situacijo tiste, ki nimajo ne časa, ne denarja, ne idej in smo se zato dogovorili, da ne bomo ob praznovanjih pretiravali. Tako, da bojo dobili kinder čokoladice in to bo to.

sover-jaz vas bo prehitelauser posted image . Sicer je prva že naša ursh_, ki je imela rok 6.12. tako kot jaz. meni pa bodo zaradi zdravstvenih težav sprožili čez teden, dva.
Glede poroda, pa ne delaj scenarija, da ne boš razočarana...Ti želim, da bi prišla v P že 5 cm odprtauser posted image , jaz sem šla komaj 4. odprta za 3...sicer 1.,2.,3. en cm...Vsekakor čim bolj mirno...kakor koli se zgodi, bo v enem dnevu konec in poplačano bo z novim življenjemuser posted image !

Taddy78-čestitke za pregled!

mixi-super porodna izkušnja! Želim ti ponovitev! Tudi vsem drugim! meni se to zdi že pravljičnouser posted image !si bila čez rok?

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
11.11.2011 14:59:22   
korinca
Pozdravljene. Me že tolko časa ni bilo tukaj, da me je kar sram user posted image
Smo se res zabubile na fb-ju. Moram priznati, da mi je tam bolj domače in se komentira vsaka tema sproti. Ampak je lepo že zaradi tistih, ki niso na fb-ju , da se še tukaj malo družimo :)
Skratka vidim po straneh, da ste kar pridne in je tega toliko, da se mi ne ljubi vse za nazaj brati.

Sezono decemberk smo trorej odprle ( sploh ne vem kak nick ima U. tu gor) .
Tako, da še tukaj iskrene čestitke taprvemu " decemberčku" Fant je za svojo starost pravi korenjak, mamica pa je bila itak že kot nosečka vsa žareča in sem prepričana, da je zdaj še toliko bolj user posted image

Veliko nas se je že začelo spopadati z začetnimi porodnimi težavicami, kot sta otrdevanje trebuščka in spremljujoče bolečine. No zadnje par dni tudi jaz občutim te pritiske in bolečine kot ob menstruaciji. Seveda pa stvar ni v intervalih in me še nič ne straši. ( štartam na tisti lepi datum 12.12 ) user posted image

Sem se pa uštela kar se tiče pripravljanja, pranja in likanja za dojenčka. Prejšnji mesec me je začel grabiti vgnezditveni sindrm, pa sem se držala nazaj, češ, da je to pa še prehitro in bom počakala tja do 35 tedna. No zdaj sem v 34 tednu in, ko pomislim, da moram vse še preprati, speglati, posortirati, dokupiti, mi kar slabo rata. Prijela me je namreč ena taka lenoba, da bi najrajš samo še kavčkala, tv gledala, se crkljala in kofetkala. Skratka kako delo, pospravljanje in take obveznosti mi nič kaj ne dišijo... ampak se bo potrebno malo v rit suniti in počasi začeti...

Zdaj grem pa res na hitro malo preleteti za nazaj

bodite fajn, user posted image še malo pogrejte v trebuščkih in upam, da se še dobimo na kaki kavici zdaj, ko smo še user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
11.11.2011 19:43:53   
mixi
mami4 ja je bla super izkušnja in hiter porod sem pa mela full grozno prvo nosečnost in ta druga je še slabša. v prvi sem kozlala ko vidra, v ta drugi pa ne me pa boli križ od samega začetka , sem full utrujena , anemična, otrok je že mesec pa pol full nizko in mam zmehčan maternični vrat( v prvi nosečnosti sem pa bla odprta mogoče sem se odprla tudi zdaj pa ne vem) tako da mi je rekla da moram met strog počitek da ga donosim čim več da si ne sprožim popadke, čeprav popravici povedano bi bla presrečna da rodim tudi danes od vseh teh nosečniških muk. me pa stalno opozarja da ko dobim popadke da prišibam v izolo ker če ne bom rodila doma na kavču, malo me je strah drugega poroda ker je naš fantič mel v 32 tednu obseg glavice 36 cm in upam da me ne bo potrgal, ker v prvo sem mela samo en šiv in to ni nič. tako da bomo vidli kaj bo upam samo da hitro ker bolečine se ne bojim ker je poplačana z največjim zakladom na svetu našo največjo ljubeznijo in to so otroci.
no ne bom več klofala sto let ki ne morem sedet na stolu ker me boli križ. pa lepo se mejte če bom utegnila pridem kasneje spet gor.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.11.2011 8:31:49   
sarar
dobro jutro punce!
moje kile ko sem šla včeraj na pregled so cerka +12 kil. pigy, bi bila najbrž že tudi jaz na +30, če ne bi imela diete za sladkorno user posted image
vikend bo kar pester, čeprav bi morala ležati-danes grem nabavit še ostalo kar potrebujem in za darila grem že nabaviti, ker dec.pač ne bom mogla iti... jutri pa ima moj starejši turnir v Zalogu(trenira hokej) in bom šla kako tekmo pogledati...
kar se tiče mojih ''krčev''-ponoči itak nisem več spala, krče sem dobila še dopoldne, in ker je bil pred nami vikend, sem se odločla da se grem raje pokazati.
me je dala na ctg in potem še vaginalni pregled..bili so popadki, odprta za en prst. dobila buscopan in kupila še magnesol. moram ležat da se pomiri mi je rekla.. ni rečeno da grem že rodit(je rekla naj še vsaj 2 t notri zdrži), če pa ne bom pridna pa lahk že drug teden-odvisno kako bojo popadki se stopnjevali... je pa res, da so šli po tem zaporedju-v sredo  je bil dop, včetrtek zvečer, petek pa spet dop...s tem da še potem dva popoldne... zvečer sem vzela buscopan in upam na najbolje...
sover, idealen porod si opisala-takega se še jaz n bi branila user posted image  upam da ti bo šlo čimbolj po načrtih...
oooo, korinca-pa kaj jaz res tebe tu vidim? user posted image  no, lepo da še ti prideš malo sem pokukati-zdaj pa le daj bolj pogosto user posted image
nič, grem dat prat in za kosilo pripraviti pa spet v horizontalo... lep vikend vsem

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.11.2011 11:19:35   
Taddy78
AljaAn saj to kar si napisala je vse res...mene pač najbolj mantra to, da imam že celo nosečnost vnetja, grem iz enih tablet na druge iz enega mazila na drugo, pomaga pa nič. Po eni strani sem tak zadovoljna, da mi je naredila ta pregled in da se ve na čem sem, me pa pač skrbi, da vseeno ne bi prišlo do kake okužbe. Nisem se še niti spravla zraven, da bi pogledala kaj sploh ta strept. pomeni, zakaj in od kot se ga dobi...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.11.2011 14:11:33   
j.b.
Punce živjo po dolgem času! Tut sama sem bla več ali manj le na Fb, in sem šele pred dvemi dnevi ugotovila da je tudi tukaj dogajanje user posted image . Bravo user posted image

Jutri vstopam v 36t. Evo, jaz pa bom zaenkrat le napisala, da me nosečniške težave ne mučijo kaj preveč. Spim super, krčev ni, apetit zmanjšanuser posted image , zaotekanja ni, mam neki malga krčnih žil in energije mi včasih zmankuje, sploh ko je ura nekje 5 popoldne - jaz pa zaradi mojega 1,5 letnega navihanca ne morem na kavč. Ampak bomo žeuser posted image

user posted image Zanima me, kako veste, da se je otrok spustil nižje? Sem brala da ste nekatere napisale da se je že spustil ...
lpuser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.11.2011 14:30:57   
mixi
j.b meni je G povedala da se mi je spustu full nizko že več kot en mesec od tega ko me je pregledala zaradi mojih zdravstvenih težav, takrat mi je povedala da imam že zmehčan maternični vrat in da naj se full pazim, da čim več otrok počaka noter, je pa moj škrat full velik in ma full veliko glavico ki me non stop pritiska dol tako da zadnje čase ko mam falš popadke prav čutim kako rine še bolj dol. upam pa da pridem vsaj do 37 tedna

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.11.2011 14:32:16   
mixi
aja pa blagor se tebi za tako super nosečnost. jaz bi tudi mela tako vsaj kar se spanja tiče ki ne spim nič. pa grem zdaj dokler mala spi malo na kavč

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.11.2011 9:27:19   
mixi
pa kje ste vse? nobene na spregledu že par dni. je kaj novega pri kateri od vas?
mami4 a ti v petek sprožijo porod? če ti ga bom držala pesti da gre vse ok in hitro. kdo je tvoj G?
Hodiš u kp al u izolo k G?

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
15.11.2011 19:33:24   
sarar
je pa res grozno zatišje tu gori... mami se tudi na fb danes ni nič oglasila... morda je šla pa notri, ne vem... mislimo na njo da je vse ok user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.11.2011 17:22:24   
Suzikaa
Pozdravljene!

Če grem vse za nazaj brat,potem moram 3 dni sedeti za računalnikom, za to pa nimam časa in po pravici povedano niti volje :D

Zanimam me, če ima katera krče na notranji strani stegen oz. beder. Mene tak zgrabi da bi se kar skup sesedla. V spodnjem delu nog me ne grabijo krči, samo zgoraj. Se kateri dogaja kaj podobnega?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.11.2011 19:59:18   
mixi
ja jaz mam take krče non stop. in v prvi in v drugi nosečnosti

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.11.2011 20:45:22   
sarar
jaz takih krčev še nisem imela... zakaj naj bi jih pa imela? ne vem, si ne znam predstavljati...
drugače pa vidim da je tle ful zatišje...
drugače vaju že kaj dajejo kaki popadki ali lažni mogoče?

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.11.2011 21:01:33   
mixi
suzika po moje so tej krči od težeotroka ker itak vse pritiska dol in telo ni navajeno na tako težo pa mišice tudi ne tega pritiska, bolijo pa full da niti hodit ne moreš to pa ja. zelo neprijetna zadeva.
sarar hm popadki vsake tolko eno večer sem že mislila da bom mogla it rodit me je začelo zvijat ko svinja tako da sem iz kavča do kuhnje to je 4 m razlike mogla po vseh 4 ker nisem mogla niti hodit. čakam pa kaj bo v petek mam G in se moram z njo temeljito pogovorit in jo nafehtat še za en uz ker je naš korenjak kar velik in ma ogromno glavico v 31 tednu je mel obseg glavice 36 cm. Pušenjak pravi da je 38 cm obseg zadnja meja pred carskim. raje bi sicer rodila vaginalno ampak če je prevelik bojo posledice prehude glede na to da sem se do zdaj zredila nekje 8 kg oz. še manj in je moja skupna teža 61 kg. booo bomo vidli upam na najboljše.

punce lahko bi se še kera oglasla.  A ve kera kako je z mami 4? že kaj novega?
lep večer se tipkamo

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.11.2011 23:00:00   
Erin
Pozdravljene! =)
Se opravičujem ker vdiram v vašo temo...
Najprej bi rada čestitala vsem novopečenim mamicam in zaželela SREČNO vsem ki vas veliki dan D še čaka...še malo.. ;)

Rada bi z vami delila povezavo na mojalbum kjer prodajam oblačilca ki jih je moja 7 mesečnica že prerasla.. v kolikor katero zanimajo, naj pokuka, mogoče pa najde kaj kar ji bo prišlo prav =))
Lep pozdrav in vse najlepše v materinstvu*

http://www.mojalbum.com/teejaa

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.11.2011 12:17:42   
Suzikaa
Ja,verjetno so ti krči v bedrah res zaradi teže otroka ki se pripravlja da pride na svet in je že kar težek user posted image
Moram si kupiti donat,če bo kaj pomagal. Pa še zgaga me daje tak, da se mi meša.
Jaz imam jutri pregled pri G, še predzadnji, če ne bo kakih presenečenj že prej. Je pa ta mala pikica tako živahna v trebuhu, še posebej zvečer. To so taki gibi, kot da se cela preobrača. V prvi nosečnosti takih gibov nisem čutla. Res zanimivo. Včasih se mi zdi, da bo kar nekaj pokukalo čez trebuh ven user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.11.2011 19:43:48   
MAMI 4
Pozdravček! Zaradi gnezdenja in okvare računalnika se nisem nič javila...Sem še v enem kosu zaenkrat. Novosti? Jutri imam pregled, ctg in uz, pa bomo videli . Cuker je z insulinom in dieto končno v mejah normale (že dva dni), testi žolčnih kislin v mejah normale. So me pa sestre iz amb. poklicale po 3 tednih, da je izvid brisa pozitiven...Res ne vem kaj se grejo. Tako, da če se bo jutri G v P odločil za antibiotik, bomo vse prestavili. Pred 2 dnevi sem imela popadke celo noč (niso bili hudi) in sem mislila da bo treba it, pa se je umirilo. Toliko iz moje strani. Upam, da ste ok. Lepo se imejte in javite se kaj.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.11.2011 19:47:07   
MAMI 4
mixi-moj sine je imel obseg glavice 38 cm, tehtal je 4.500 g pa o carskem ni bilo ne duha ne sluha :) no, pa saj je šlo :)

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
18.11.2011 7:45:12   
sover
Mami4, bravo za obvladovanje sladkorja! user posted image user posted image user posted image

Men bi se že zmešalo, če bi morala takole čakat na izvide. Javi se, ko boš nazaj s pregleda.

Mi smo se šli včeraj pokazat. Sem bla totalno razjarjena, ker naročajo ob urah, pol sva pa čakala 2 uri!! user posted image  Da ne govorim o tem, kako je sestra pozabila, da mi mora narest ctg in če je ne bi spomnila, bi vse skupaj trajalo še dlje.

V zvezi s temi pregledi me pa še nekaj zanima: meni je včeraj naredila ctg, izmerila trebuh in poslušala utrip. In to je blo to. A vam tudi samo te stvari pogledajo? Pričakovala bi namreč, da bo mal preverila, kakšen je MV, kako velik je otrok ipd... Povedala mi je, da je vse bp, da popadkov nimam in da se otroček še ni spustil, zato zna mal zamujat. Zdaj imam samo ctg naslednji teden in nato spet ctg s pregledom čez dva tedna. potem imam pa že itak rok. A na rok greš v P na pregled?

Lepo se imejte punce (pri nas je prekrasno sončno in fantastično mrzlo jutro).

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
18.11.2011 12:58:43   
AljaAn
Kako neprijazno Sover.....pri nasj je prekrasno sončno in fantastično mrzlo jutro....pri nas pa megla od sutra do mraka....bljak user posted image

Tole kar se dogaja Mami 4 me včasih tako razjezi...mislim res ne vem ali teli dohtarji in sestre ne morejo prej poklicati, sporočiti in biti malo bolj odgovorni!!!!

Sicer pa tudi tvoje čakanje nič kaj bolj vspodbudno. Jaz sem bila včeraj naročena ob 13:30, pa sem prišla prekmalu...torej malo čez ena in bila malo čez pol dve že gotova...itak me je takoj vzela in sem prav sestri rekla, da kaj takega se redko doživi...ko jaz še nisem nikoli čakala več kot par minut. Sva se prav smejali, ker vedno pridem opremljena s čtivom, potem sem pa takoj na vrsti user posted image

Ja je pa tudi meni delala samo ctg in nič drugega...to mi itak sestra naredi in potem sem bila samo pri zdravnici, da mije povedala, da se vidiva drug teden in bova naredili še pregled...je pa res, da sem full kašljala in je sama rekla, da me ne bo pregledala, ker lahko kaj sproži. Tako da drug teden spet ctg..že tretji ...in pregled....
Je pa meni tudi prejšnji teden enako rekla, da bo mali ez rok, ker se čisto nič ne spušča, ctg, pa itak nič ne pokaže.

Kako je s pregledi potem ....jaz sem imela v prvo rok v soboto in sem šla potem v ponedeljek v porodnišnico na ctg in potem še v četrtek na sprožen porod. Pa ti ne bom znala točno povedati zakaj sem šla v porodnišnico...ali je to normalno ko si enkrat čez rok...pojma nimam...jaz n isem imela druge uzbire, ker je imela ginekologinja takrat dopust, tako da me je ona poslala...mogoče če bi pa delala bi bila pa še pri njej v ponedeljek...tudi sanja se mi ne...pa saj jo lahko na naslednjem pregledu vprašaš user posted image

A si tole sploh razumela...sem prebrala kaj sem napisala, pa še meni ni jasno user posted image user posted image user posted image

Laima???? Kje pa si ti? Si se odločila bojkotirati, ker tipkamo na fb user posted image user posted image No mogoče se pa že kaj dogaja, pa me ne vemo.

Mami dobro opravi danes in javi kako in kaj. Držim pesti....

Suzikaa moj se tudi kobacka po trebuhu, da sem čisto šokirana...pa tudi pri prvi se ne spomnim, da bi se ji toliko dogajalo. Krči...ne vem...jaz jih nisem imela ne v tej ne v prejšnji nosečnosti...no razen občasnega otrdevanja trebuha...sicer ne.

Mixi velik malček user posted image Moja prva je imela 33 obsega, pa se mi je zdelo čisto dovolj user posted image Upam da bo tudi mali s takšnim obsegom. Mislim 38...to je pa res veliko.

Taddy78 kaj je zdaj s streptokokom? Si že dobila antibiotike ali kako? No jaz sem imela prejšnji teden test, glede na vsa vnetja v tej nosečnosti in sem negativna, tako da sem bila kar malo presenečena. Mislim pozitivno, ampak vseno bolje da sem naredila test, kot da bi bilo kaj narobe.

Evo zdaj pa grem kuhat, pa potem po malo v vrtec....in vikend! Komaj čakam, da bo tudi moj malo doma, ker je polno zaposlen preden "gre" rodit user posted image user posted image
No itak je tako obdobje pri nijih v službi, da sem že navajena in potem uživam, ko je čez vikend malo več moj user posted image
Sicer pa sem lepo bolna in kašljam na polno, pa danes me še uho boli in na sploh cela desna stran do grla....kr neki...je pa ginekologinja rekla, da naj se lepo pazim in pozdravim, ker bi bil porod neprimerno težji s takim kašljem kot ga je včeraj slišala v čakalnici.No in sem na sirupkih, lekadolčkih in upam na najboljše. Še devetnajst dni imam čas da se spravim k sebi..no če ne bo čez rok, čeprav bi si sama želela kar kakšen dan prej user posted image

Lep dan vsem neglede na vreme in prijeten začetek vikenda!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
18.11.2011 13:27:35   
Nutry
Pozdravljene!

Mojemu otročku se je zelo mudilo na svet in bi lahko rekla, da sem pristala pri oktobrkah 2011.

26.10 zjutraj mi je pričela odtekati voda v 33. tednu nosečnosti. Poroda se ni dalo zaustaviti, tako, da sem v popoldanskih urah rodila sinčka. Zaradi dihalne stiske je bil nemudoma poslan na intenzivni oddelke. V porodnišnici sva bila še nadaljnih 14 dni. Sedaj sva v domači oskrbi in se trudiva z dojenjem.

Vse, ki ste v veselem pričakovanju uživajte v nosečnosti, mene je vse skupaj prehitelo in prav pogrešam nosečniški trebuh.

Srečno v decembru, da k sebi stisnete zdravo štručko.

Nutry

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
18.11.2011 14:15:43   
AljaAn
O čisto v šoku!!!! Nutry samo da je vse uredu!! Sem pa res kar pogledala, ko si tole napisala! Želim vama vse dobro in kmalu se ti pridružimo s štručkami user posted image

Ko boš imela pa kaj več časa pa še napiši kako velik je bil mali in ostalo. Prijetno crkljanje in javi se še kaj pri decemberkah user posted image

Pa še vsem opravičilo...sem šla brat svoj post...kot da ne najdem črk na tipkovnici...polno slovničnih napak in upam, da ste razumele kaj sploh sem hotela napisati user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
18.11.2011 15:41:01   
sarar
nury, čestitke h rojstvu sinčka user posted image , očitno je pravi borec, ker se mi zdi, da sta kar hitro glede na tedne poroda prišla domov, super... 
se podpišem pod AljaAn, ko boš imela kaj časa le napiši kaj več o malemu in o merah itd user posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
18.11.2011 18:49:12   
MAMI 4
Pozdravljene!

Nutry čestitke za malega borca! Upam, da sta v redu? Želim vama vse dobro!

No, da javim kako sem opravila danes...V bolnici sem preživela dopoldne (4 ure:(). Ctg super, UZ prav tako. Dete je zadovoljno v trebuščku. Cuker se mi je porihtal, tako, da ni več take panike (z dieto in insulinom, ampak je ok). Glede na dober izvid žolčnih kislin in na stanje otročka me danes G ni pregledal, ker smatra da se mu dobro godi user posted image . Poslal me je še v laboratorij za jetrne teste in v torek grem k njemu in me bo pregledal. Če bom odprta grem lahko rodit, sicer bomo še malo počakali. Tako da super!!!
Glede brisa...so poslali bris na napačno preiskavo...sploh ne za streptokok (katerega sem plačala), tako, da so bile ugotovljene ene bakterije. G me je sam vprašal če naj to zdravimo (ker baje so te bakt. normalno prisotne)pa sem mu rekla, če on ne vidi smisla, da ne, tako, da ne bom dobila antibiotika...Sem pa čakala 3 tedne na izvid, ki sploh ni tako pomemben...tako, da v mojo amb. verjetno ne grem več...ene prave niso narediliuser posted image . Me je pa babica potolažila, da potencirajo ta streptokok in da ni nujno, da se otrok okuži, ter da sem ga lahko imela tudi pri ostalih 4 in se niso okužili, tako, da....

Laima kako si?

Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
18.11.2011 18:56:39   
sover
Nutry, čestitke!!!!! Pa se je res začelo - to je že drugi "decemberček", če se ne motim?

Kako ste ostale? Vidim, da pridno pišete na FB in tukaj, in da se vam polno dogaja. No, moji dnevi so bolj enolični - kuhanje, pospravljanje, net in branje. Sem s podeželja in moram za vsako figo v avto. Kratke relacije (do trgovine ipd.) niso problem, na daljše pa več ne upam, ker se počutim okorno.

AljaAn - sem uspela iz tvojega posta razbrat user posted image , da ni nekega pravila, kako je s pregledi po roku. No ja, saj v osnovi je vseeno, važno da je z malim vse OK.

Suzikaa - kako je blo na pregledu? Mene je zadnjič razen ctg-ja uspela še malo "oprat" zarad teže, ker sem vzadnjih treh tednih dobila 2,5 kg, tako da sem zdaj na +10 kg od začetka. Saj se trudim, a kaj, ko mi sladko takoooo diši user posted image . Se morem še malo v roke prijet, da ne bom sedaj na koncu še fasala kake sladkorne. A je sploh možmo, da jo dobiš tako pozno?

Naš pobič je drugače blazno živahen. Danes se je nekaj obrnil in namesto na običajni levi me suva v rebra skrajno desno in skrajno neprijetno. Cel dan se že kobaca in držim pesti, da so to priprave na akcijo (smo že v 38. tednu tako da ne bi bilo nič hudega), ampak po ctg-ju sodeč bo treba še malo počakat. Ena mamica mi je svetovala, da naj ribam tla, če želim sprožit porod - da je pri njej to delovalo, sam sem skeptična, ker bo menda že sam otroček pokazal, kdaj je čas, da gre ven?!?!?!

Sem se razpisala danes, ker mi postaja resno dolgčas in ne vem več, česa naj se lotim. Naročila sem material za izdelavo novoletnih čestitk, ki pa jih bom najbrž naredila v enem dopoldnevu user posted image  .... in potem se bo spet začelo čakanje...

Prijeten večer in čakanje na naše male sončke.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?

V Sloveniji. (23%)

Na Hrvaškem. (53%)

V Grčiji/Turčiji. (8%)

V Egiptu/Tuniziji. (5%)

Drugje. (11%)

Število vseh glasov: 11121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!