MAMI 4
|
Pozdravljene. Dopoldne sem preživela na diabtičnem disp. Dobila sem še en insulin, tako, da bo sdaj pikanje 4x na dan(insulin)+6x merjenje slad. v krvi. Juhu. Sem se sicer že privadila. Se pa tako čudno počutim...nekaj mi je slabo, vrti se mi v glavi. Čakam na klic G. Danes bi že morali priti izvidi. Glede horoskopa, numerologije...jaz se stem ne ubadam in ne verjamem v to, tako, da mi je vseeno kdaj dete pokuka na dan. sover- če vama je ime všeč se ne zmeni za čenče neke ženske...Po navadi mami začuti kakšno ime bo njenemu otroku pristalo...ne neka tujka ... AljaAn...ime? se niti ne ubadam z njim...sem rekla mojemu, da če nima boljše ideje ostane tisto, ki smo ga imeli že na začetku...za fantka je prišla še ena možnost...ampak ne povem . Sicer je po moje 50% -50% za spol. Če je bila toliko časa punčka (do 8. meseca), je po moje še vedno možnost...Tako, da pustimo se presenetiti . Na zadnjih UZ jih nisem vprašala za spol, in mi je vseeno. Samo, da bo dete živo in zdravo. Po vseh zdravstvenih težavah upam samo da čimprej pokuka zdrav otroček. Glede dojenčka za prvorojenko...mi smo tudi tavečji kupili dojenčka z banjico in vsem ko je dobila sestrico. Sicer bi ji vseeno že sedaj povedala, da otroci ne morejo imeti dojenčka...Tudi moj tamali hoče poslušati srčka dojenčka v svojem trebuščku z AS, pa mu rečem, da lahko posluša svoj srček, ker on ne more imeti dojenčka . Jaz sem pa plačala test za streptokok , pa sploh ne vem če bom rezultat dobila, ker zdaj hodim v P na preglede zaradi rizične nos. No čestitke za pregled Pri nas čudovito vreme...sicer malo piha, ampak sonček je! Pošljem še k vam! sarar- najbrž so res lažni popadki. Jaz jih imam do 10 na dan. Se pripravlja . Je pa mali že čisto nizko, pripravljen na izhod . Sarar, bodi pozorna, če se bodo vrstili in postajali močnejši, sicer ni panike. Laima-glede paketkov-pridna. Jaz pa jih ne bom naredila, ker so starši že obupani...nekateri so tako zelo pridni, da spravijo v nerodno situacijo tiste, ki nimajo ne časa, ne denarja, ne idej in smo se zato dogovorili, da ne bomo ob praznovanjih pretiravali. Tako, da bojo dobili kinder čokoladice in to bo to. sover-jaz vas bo prehitela . Sicer je prva že naša ursh_, ki je imela rok 6.12. tako kot jaz. meni pa bodo zaradi zdravstvenih težav sprožili čez teden, dva. Glede poroda, pa ne delaj scenarija, da ne boš razočarana...Ti želim, da bi prišla v P že 5 cm odprta , jaz sem šla komaj 4. odprta za 3...sicer 1.,2.,3. en cm...Vsekakor čim bolj mirno...kakor koli se zgodi, bo v enem dnevu konec in poplačano bo z novim življenjem ! Taddy78-čestitke za pregled! mixi-super porodna izkušnja! Želim ti ponovitev! Tudi vsem drugim! meni se to zdi že pravljično !si bila čez rok?
|