ronja
|
Ojla, punce! Ste me pogrešale? sem mela malo bizi vikend - sem delala darila za nečaka in svakinjo, ki sta imela rd, pa zavijala vse skup, pa še darilo za vselitev (so se preselili v novo hiško in smo šli 1. na obisk k njim). Tako da sem bila na polno v pogonu (bojo slikce na blogu, če bo katero zanimalo, kaj sem ustvarjala namesto da tu visim;). Skratka, sem bila malo boljše, en večer mi celo ni bilo treba non stop pazit, da ne bruham . (a ni hecno - ene punce se pa trudijo, da bi bruhale ). Najprej hvala za lepe želje, tele slabosti so res že rahlo utrujajoče, pa tudi izvidi niso glih ful vzpodbudni, amapk vse podpišem, če bo na koncu vse ok s temle najinim sinom (še vedno se ne mroem navadit na to, da bova mela sina - tok sem navajena punčk , se mi prav hecno sliši - moj sin... no, saj moja hči se tudi hecno sliši ). Sicer sem bila v pon. zjutraj vsa čisto na spidu in zadovoljna, kako se vse lepo ureja: burelija se navadno ne prenese na plod, flek je izginil, sem vseeno mal upala, da ni bil zoster, čeprav sem mela filing, da je, popadki so redki, bolelo je precej manj,... Sem bila vsa srečna (in temu primerno malo manj pazila, recimo ko sem šibala na mš). no, potem pa pridem domov in me pričaka izvid iz infekcijske - burelija pozitivno, zoster pozitivno (protitelesa, ne bakterija in virus). sem upala, da ne bo nič prišlo v kri in tako tudi ne bi moglo prit do malega, potem bi bila čisto pomirjena. Tako da me je kar malo potrlo, sploh ker je na koncu izvida napisano, da morajo vzet popkovnično kri za teste na burelijo - tega prej niso še nikoli napisali, čeprav je rekla, da ga bojo za vsak slučaj testirali, ampak nikoli pa še ni bilo, da morajo to takoj vzet... Pa še bolet me je začel buši (verjetno ker sem bila prej pač mal preveč vesela, potem sem pa bolj živahna;). Ampak j* ga. Gremo dalje. Se je potem malo umirilo proti večeru Kar se kil tiče, sem zadnje čase kar zadovoljna: se kar pozna, če lahko kaj počnem, očitno je pri meni res fora samo v gibanju - če me ne boli ko , se kile takoj vsaj ustavijo. Ta vikend in včeraj sem sicer imela 66,6, kar sem mislila, da sploh ne bom več videla do "poSvitovskega obdobja", tako da sem bila prav zadovoljna. Pa še v pon. zvečer sem šla plavat (za moje pojme na izi ) in imam še danes musklfibr! Jupi! Buši me ni nič bolel, nisem nič šprintala, pri normalnem plavanju pa me ni nikoli bolel. Uf, je pasalo! Kako sem pa to pogrešala, ne morete verjet!!! witch, ne najdem listka z merami, sem blesava, nimam pojma, kam sem ga dala (no, saj verjetno ga nisem jaz, mam še dva kandidata;), se mi pa zdi, da je nekje 240x 100 kaj takega - sem poklicala očeta, pa bo zmeril in mi sporoči popoldne.