ona
|
Ojla! No, jaz tudi spet zamujam...smo imeli celo ceremonijo te dni...je umrla nona od mojega moža in potem potegne vse živo za sabo...prihajajo ljudje v bajto dat sožalje,pa je treba malo pogostit...sicer je nona živela pri sestri od tasta ene par hiš stran od naše,ma smo vseeno bli dosti skupaj in je bila prav fajn...je pa imela 81 let,tako,da je bilo za pričakovat,ker ji je zdravje kar nagajalo zadnje cajte...je pa tako umrla boga,da smo bli vsi šokirani Si je zlomila kolk in so jo sprejeli v bolnico v torek dopoldne, čez noč pa je umrla...kr na hitro Zdej so delali še obdukcijo,ma še nimamo rezulatov,ker spet ni bilo tako slaba,da bi kar odšla...po vsej verjetnosti ji je nastal kak strdek pri padcu,ker je jemala tudi tablete proti strjevanju krvi in bog si ga vedi kaj se je zgodilo...al se je kakšna žila zamašila,al je pa preprosto odpovedala Ja,ni kej,življenje je nepredvidljivo... MID,me je kar šokiralo ob tvoji zgodbi Imaš prav,ja,da dokler smo zdravi,ne vemo kaj imamo...ma samo,da je vse ok in,da so izvidi uredu...mislim nate APRILČICA, ne sprašuj za pikapolonice, jaz imam kar komarnike dol po celi bajti,ker to je nekaj neverjetnega koliko jih je...tolko kot so zanimive živalce,toliko mi gredo sedaj na živce Po mojem se hodijo gret na hišo ONOUR, ja itak,da častim kavo TRIXI, se strinjam,da nič kaj takega ne pišemo tle na forumu, pa vsake tolko časa se kakšna napravlja,da se nam pridruži Na FB bi edino me klepetale, da pa smo kot zaprrta skupina,je pa zato,ker jaz vseeno ne bi rada, da šjora od mojega tasta bere kaj jaz pišem, ali pa ena moje kolegica,ki res ni treba,da vse zve,edino zaradi tega bi blo fajn,da bi ble kot zaprta skupina...pri meni je edino na RR problem,ker mi slabo dela...no,danes zanimivo sem takoj prišla na to debato...mogoče so kaj poštimali No v glavnem,smo lahko še vedno tukaj, najbolj da žrebamo Nič,grem gledat kmetijo...čeprav so mi vsi smotani,jo gledam A,ja pa bučo smo danes nardili....je blo tolko smeha,ko sem jo šla kupit...sem zbrala eno res ogromno in je nisem mogla nest v avto,potem sem vzela raje eno manjšo,ma je vseeno velika...smo jo pa kar danes dali na balkon,čeprab ni še dan čarovnic,ma vseeno,naj otroci uživajo! Še to,sem mela danes presojo zjutraj in je šlo vse lepo in prav skozi,tako,da sem prav zadovoljna,da je za mano,da imam mir še eno leto Ala, zdej pa res grem
|