trixi
|
ojla, po dolgem času . saj ne vem, kje sem ostala, mi smo tako tako. sicer zdravi-recimo, mož čaka en izvid iz lj, upam, da bo negativno, ostali se pa držimo. Sicer pa sem sklenila da je morda čas, da si poiščem drugo službo, Zaenkrat sem radovedna, koliko sem z delovnimi izkušnjami zanimiva za potencialne delodajlce. Ker ko se pogovarjamo na temo brezposelnosti eni pravijo, da tisti, ki hoče delat, službo dobi, drugi pa da služb sploh ni. Ej, da mam j..., grem na svoje, ma trenutno si ne upam. Včeraj smo šli pa v park vojaške zgodovine v Pivko, lepo uštimano, samo mrazzzz. Potem še na pico na letališče, potem pa na panoramski izlet po krasu domov. Mimo košane, v divačo, pa malo v švico, gor in dol po cesti, do branice in na naš konec. Iz avta ven je bilo tako lepo, ma niti približno, da bi se ustavili ven na uno burjo. Na našem koncu je vseeno bilo poznat da je bolj toplo, smo potem sedeli samo v jopčki na terasi, pa je bilo dovolj. Zvečer pa smo si privoščili tv večer. Ena taka lepa mirna nedelja. Ala, gremo spat, čau, čau
|