trixi
|
ojla, ma saj sem želela čisto nekaj drugega napisat, ma me je onur čisto zmedla zdaj, ko sem njen jedilnik brala . Onur, te malo pohecam, je videt, da ste še mladi, pri nas je obdobje obloženih kruhkov mimo, v družbi ugotavljamo, da bolj gre emšo gor, bolj nam paše jest konkretno, kuhano hrano. Moj je tudi november in je že po tradiciji otvoritev sezone: prve klobase, kislo zelje, repa, krompir . Meni je lažje, pomlad in otvoritev sezone piknikov in žara. Pa sladko seveda. Jaz sem pa danes skuhala mega super dobro grahovo juhco, važna sem pa zato, ker sem prav s strahom čakala kaj bo nastalo, limonin sok v župo , pa je prav pasalo . Služba... ma, grda zgodba, odraz današnjega časa, ne bi na dolgo. Nekako sem optimist, da neki se bo pa ja našlo tudi zame, zdaj sem še doma. Razpoloženje malo gor, malo dol, včasih paše ne delat nič, potem slaba volja, ker nisem glih tip za doma posedat, bo že. Naš mali pa, ma kakšen miklavž, on odšteva čas, da postavimo smrekco, mu je tata obljubil, da prvo soboto v decembru. Meni se zdi malo prezgodaj, ampak, še dobro, to je bil kompromis, če bi mali ukazal, nam je po moje sploh ne bi bilo potrebno niti lanske podret . No, za miklavža ni posebnih želja, je pa že povedal, kaj bo pisal božičku. In božiček je tudi že šel po nakupih, je izkoristil un popust v milerju, darilo pa skril v ljubljani. Zdaj ga čaka nakup še za taveliko, da bo prav. Gre kera na uno razstavo lego v ljubljano, mi planiramo it, pa obvezno mora it velika sestra zraven, da bo lahko gledala barbike , je mali dal ukaz. Aja, pa eno malo škatlo kock si bo kupil, s svojimi soudami, k jih ima v takvinu Ala, jutri nov dan, čau, čau
< Sporočilo je popravil trixi -- 17.11.2011 23:59:33 >
|