ona
|
Ojla! ja,meni dnevi kar letijo, sem mislila,da mi bo dolgcajt,ma imam še manj časa kot prej,ko sem se učila Zdej trenutno se ukvarjam z iso standardom,ker imamo v firmi spet presojo konec meseca, tako,da moram to poštimat.Sej sem že skoraj pri koncu, tako, da potem bom imela mir eno leto Tamala je zdrava, je bla že v ponedeljek ok, tako,da sedaj pije primotren sirup, jutri nesem vodo v labolatorij in to je to. Ste opazle kakšno vreme nam napovedujejo? Ma,saj me boste kregale,ma jaz komaj čakam kakšno ohladitev in dež...res, sem prav štufa te toplote...ma sem smešna,ena izmed redkih Drugače je itak vse po starem, v soboto gre sine v Benetke z šolo na neko razstavo slik,ker sedaj,ko je v 7. razredu imajo na razpolago,da si sami izberejo 2 izbirna predmeta, zraven ostalih,ki sta seveda obvezna in bojo glih tako imeli ocene. Naš je vzel neko kuhanje,pa neko slikanje, imajo na razpolago še šport, tuje jezike, pa še nekaj, se ne spomnim kaj. In zdej,ker je pri temu slikanju,jih peljejo v Benetke na izlet. Se mi zdi prav super zamisel, raje,kot da mi čepi doma in se preklada gor in dol Včeraj sem šla do Torija po bundo za tamalo,ker ji je edino bunda še manjkala in smo prou eno srčkano dobile,čeprav moram priznat,da ni dosti izbire niti za otroke,vse je taka moda podobna naši, neki brezrokavniki in šali...pa kaj naj otroku dam brezrokavnik in gamaše za roke Jao, sploh ne delajo praktičnih stvari,kot,da moramo otroke oblačit po zadnji modi ONOUR, čestitaj možeku v mojem imenu za napredovanje APRILČICA, jaz bi se tud kam prepisala,ma za 1x na leto,ko rabimo dohtarja....saj,če ne bi rabla napotnice za labolatorij, bi jo paljala kar k dećurnemu zvečer,ker cel dan tam viset je pa res katastrofa Se mi prav smilijo mamice z dojenčki, kako težko čakajo Naša vsaj lepo sedi in čaka,kaj pa če drugega Nč, grem kej skuhat, pol pa na balet z tamalo in bo tik tak noč
|