|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
14.10.2011 13:08:28   
Vilma
Mateyka jaz si bom ta vikend raje privoščila kak kozarček vinčka več user posted image , šibam danes popoldne s puncami na morje in ostanemo do nedelje. user posted image  Aja, mi še nisi odgovorila na vprašanje. Se nam kmalu pridružiš pri hujšanju? user posted image

Današnji jedilnik pa bo tak.
Z: 1 PZ kruh, marmelada, 2 dl jabolčnika
M: 2 mala jabolka
K: dragi bo spekel ribe, pa radič bo zraven
V: kej bom ziher pojedla, potem pa čvek, vinček, čvek vinček, čvek vinček do jutranjih ur user posted image

Darja itak da smo zmenjene, za drug teden pa jaz v torek ne morem, bi se pa raje bolj proti koncu tedna dobila četrtek mogoče? Ob 11.00 uri v Acapulcu, a bi bilo to ok za vse?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
14.10.2011 13:14:49   
ronja
pon in sre., pa v tor. do 14h (takrat imam pregled pri g).

Danes sem jedla:
zajtrk: pol melone, kavin jogurt, žlica lešnikovega namaza in 2 rezini sira (to ni blo skup, ločeno, samo kruha nimamo, hehe)
malica: brusnični jogrut s corn flakesom, 2 veliki jabolki
kosilo bo: ratatuj in kuskus
večerja: sadje (še ne vem, kaj).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
14.10.2011 14:59:39   
darja.mark
Meni bi tut pasalo bolj proti koncu tedna. Mi pa Acapulco čist ustreza. Pa ura čim bolj proti tretji, ker grem lahko pol še mimogrede po tamalega v vrtec. Vem da je to že popoldne, no, bom se probala prilagodit kakor se boste pač zmenile.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
14.10.2011 15:28:29   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark
Mi pa Acapulco čist ustreza.


to ta pri Iliriji v šiški? a potem ste to neke šiškarke v večini al kako? user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
14.10.2011 22:02:31   
darja.mark
Ja, mislim da je Ilirija tam, ja. Pa men se zdi da Franci na balanci da je tut tam,sej veš, ta slavni nočni lokal :)

Ne jaz nisem iz Šiške prej sem bila ja, no bolj Draveljčanka :) zdaj sem pa Domžalčanka, sam mam sina v vrtcu v Kosezah tako da mi je blizu tut Acapulco.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
15.10.2011 14:30:25   
Najaa
Meni je Acapulco čist ok sam še uro dorečte. V petek ne morem, četrtek pa komot.

darja.mark v katerem vrtcu pa maš malega?

Danes smo pa same punce doma in smo dopoldan mele čistko, pol smo jedle kosilo in sicer juhico iz vrečke in pico smo spekle. Pol smo se mal skregale, zdej pa razmišljamo kam it, da izkoristimo tale sonček.
Za večerjo bom pa kaj lahkega.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
15.10.2011 22:31:32   
darja.mark
Najaa v Mojci ga imam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
15.10.2011 22:40:58   
Lianna
Ojla.

Jaz se vam na kavici ne bom mogla pridružit, saj sem do 16:30 v službi, pa drugič.

Drugače pa sem danes popoldne preživela v Parku Zvončkov in je bilo zelo zelo lepo. Potem pa sva šla z mojim v City Park in sem našla dvoje nove hlače. Ene me sicer malo tiščijo, ampak sem prepričana, da mi bodo kmalu čisto prav.

Današnji jedilnik:
Z: umešana jajčka, polovica žemlje
M: mandarine
K: svinjska ribca, krompirček

Lp

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
16.10.2011 8:41:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Najaa v Mojci ga imam.



Me too. Sam ne v Kosezah, ampak Dravlje.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
16.10.2011 19:50:36   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Witch jaz se bom začela po tebi zgledovat glede vsakodnevne telovadbe. user posted image  Rabim pucanje oken, pranje zaves, brisanje prahu, vsak dan naredim eno opravilo, pa bo. Odlična si, mi je fajn brat, ko takole z veseljem pospravljaš. user posted image  Drugače pa vidim, da zjutraj rada spiš. user posted image  A še vedno toliko delaš? Se ti je kaj umirilo al furaš 12 urni delovnik?



user posted image Vilma tako telovadbo imam jaz kar rada. Pucati okna je meni zakon. Včasih (ko je čas) jih tudi 2x, 3x, mesečno user posted image user posted image In priznam, obsedena sem z okni. Če kaj ne maram so to umazana okna in nečiste zavese na njih. So moje kolegice že čisto nore ko se na obisk najavim in nimajo čistih oken user posted image Saj ne da težim, ampak vejo za to mojo muho user posted image
Po mojem je tudi to, ko pucaš, migaš ene vrste telovadba. Pa še koristno je 2x user posted image Ma ja zjutraj sem pa včasih čisto nora user posted image ugansem budilko in kar nazaj zaspim. Ni mi težko vstati, ampak ko pa grem pozno spat sem pa uničena zjutraj.
Z delom sem se pa malo umirila. Drugače sem delala 8 ur v službi, pa potem še po ene 4, 5 ur pomagala pri eni firmi. Hja v kriznih časih je to pač tako. Sploh, če hočeš kaj našparati.

Se mi zdi, da sem kar pridna. Čeprav bi non stop nekaj jedla. Se trudim, da jem dobre stvari. In ne kakšnih prepovedanih za mene user posted image Telovadit se še nisem spravila. Je pa res, da se našo mini njivo preštihala user posted image Je bilo tri dni kar fajn za delati. Tak da okolica hiše je pospravljena in pripravljena na zimo. Zdaj si bom res mogla pravo telovadbo omisliti user posted image
Moram vam povedati, da pojem že veliko manj in nisem lačna, tudi vikendi niso tako zelo v znamenju grešenja kot so bili tisti prvi.
Z: pol jabolka
M: košček peciva
K: solata stročjega fižola in en mini kos pečenke
M: še malo solate
V: pečeni kostanji
Glede hrane sem res kar ponosna na sebe. Pridna sem user posted image Zdaj se moram samo še spraviti telovadit in sem zmagala.

Uživajte na kavici ko se boste dobile user posted image pa naj bo kavica čim manj sladka user posted image Jaz se daleč vstran od Lj, tak da se vam bo nemogoče pridružiti user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
16.10.2011 23:31:59   
darja.mark
Najaa a si ti iz Dravelj? Sem pol leta nazaj tut jaz tam živela.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 8:46:09   
ronja
Vilma tako telovadbo imam jaz kar rada. Pucati okna je meni zakon.

Joj, meni pa so skoraj vsi športi fajn, ampak pucanje NI med njimi. Prideš k nam, mamo 3 okna, eno od teh je dvojno do tal in ena balkonska vrata - vljudno vabljena na obiskuser posted image .

Ma ja zjutraj sem pa včasih čisto nora user posted image ugansem budilko in kar nazaj zaspim. Ni mi težko vstati, ampak ko pa grem pozno spat sem pa uničena zjutraj.

Najini budilki nimata snooze funkcije. Niti off gumba. In plezata po nama... Tako da - šta se mora, nije teškouser posted image (pravijo, ni vedno resuser posted image ).

Sicer pa - meni tole ne gre najboljše; danes sem imela že 66,6 kg - se kar redim, čeprav zvečer lepo pridno pazim, da ne jem sladkarij (samo 1x v tem tednu sem se pregrešila, ker sva v sob. celo pop. letala po štacunah, ker urejava stanovanjce, da bo primerno za še enega člana - pač gnezdimuser posted image )... ampak včeraj sploh nisem jedla večerje, tudi ne pojem toliko. Pa kar lezem narazen. NO, bom videla, kaj bo g. rekla. Saj verjetno se njej ne bo zdelo tako strašno - uradno sem se namreč zredila 7 kil v 7ih mesecih - samo oni so me vagali 2. mesec, ko sem jaz že prej nekaj gor dobilauser posted image .

Res pa je, da zadnje čase kar padeva v posteljo, to se ziher pozna... In nekaj je mogoče od kostanja - to se vsako jesen zredim za kako kilco na njegov računuser posted image - potem pa spomladi spet dol - takko naravno nihanje, da me ne zebe preveč čez zimo, verjetnouser posted image . Samo zakaj sem potem še vedno tak zmrzljivček???user posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 8:59:20   
Katjuska986
Hej punce... zdj sem pa tudi jaz začela s hujšanjem. In sicer jem glede na krvno skupino. To zame sicer pomeni čim več mesa vsega (razen svinjskega) in čim manj prilog. No tako da sem se odločila da vseeno jem vse - prilog čim manj pri obroku, kruh pa sem črtala čist pa sladkarije tudi. No in rezultat - od ponedeljka do danes je -2 kg. S tem da sem čez vikend s tem prenehala in jedla pico pa tudi malo sladkega. Rezultat je super glede na to da ne smem še nič telovaditi. Z novim letom pa pričnem še z aerobnimi vajami in upam da bo šlo še hitreje dol.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 9:18:29   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Najaa a si ti iz Dravelj? Sem pol leta nazaj tut jaz tam živela.



Sem ja. No, priseljena, zdej smo tukaj skoraj 2 leti. user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 9:28:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

Hej punce... zdj sem pa tudi jaz začela s hujšanjem. In sicer jem glede na krvno skupino. To zame sicer pomeni čim več mesa vsega (razen svinjskega) in čim manj prilog. No tako da sem se odločila da vseeno jem vse - prilog čim manj pri obroku, kruh pa sem črtala čist pa sladkarije tudi. No in rezultat - od ponedeljka do danes je -2 kg. S tem da sem čez vikend s tem prenehala in jedla pico pa tudi malo sladkega. Rezultat je super glede na to da ne smem še nič telovaditi. Z novim letom pa pričnem še z aerobnimi vajami in upam da bo šlo še hitreje dol.


Super! user posted image Sam pazi, moj kolega si je s tole dieto z mesom nakopal holesterol.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 9:59:12   
Katjuska986
Sej jem čim bolj pustega in ne v prevelikih količinah. Samo glede na mojo krvno skupino ni priporočjivo da jem mlečne izdelke pa izdelke iz pšenice ... Še določen sadje je črtan. Sam meso pa brez prilog težko jem. Tako da vseeno se nisem odrekla krompirju pa makarončkom čeprav jih je precej manj. Drugače pa je določeno da ženske pri obroku pojedo manj kot 2dkg mesa.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 10:09:19   
Najaa
Te krvne skupine, to je zanimiva dieta. Ko sem brala za svojo krvno skupino sem bila kar presenečena, ker so me zadeli. Meni že tako ne paše veliko mesa, sem bolj rastlinojedec. Tako da mi je že telo samo napeljevalo na tako hrano.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 10:09:47   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

Hej punce... zdj sem pa tudi jaz začela s hujšanjem. In sicer jem glede na krvno skupino. To zame sicer pomeni čim več mesa vsega (razen svinjskega) in čim manj prilog. No tako da sem se odločila da vseeno jem vse - prilog čim manj pri obroku, kruh pa sem črtala čist pa sladkarije tudi. No in rezultat - od ponedeljka do danes je -2 kg. S tem da sem čez vikend s tem prenehala in jedla pico pa tudi malo sladkega. Rezultat je super glede na to da ne smem še nič telovaditi. Z novim letom pa pričnem še z aerobnimi vajami in upam da bo šlo še hitreje dol.


user posted image user posted image user posted image
Jupi! No, kar tako naprej!

witch - pridna si. Zelo!

Pri nas je zadnje čase doma vse nekam misteriozno obarvano. Hrana izginja iz hladilnika, čokolada kopni (presnete mravlje) in mene hlače tiščijo.  Pravim vam, pri nas zgleda, da duhovi hodijo user posted image
Sem danes že nekaj asan joge naredila, da se malo prestrašijo. Jap, prav grozljivo je, ko vržem to svoje salo v položaj mačke ali pa sveče. Da ne omenjam zvokov., ki spremljajo tovrstne podvige... MOrda, jih pa preženem?

UuuUUUuuužIiiivajte na kafici - neka bude slastna & sladka user posted image

ps: bom pa nadaljevala s pisanjem jedilnikov sem. Potem se vsaj malo zadržujem in trudim več gibati.

Z: kava z mlekom in slanik
M: jabolko in zeleni čajček
K: zelena solata in dve jajčki
M: jogurt
V: tuna v solati

V planu je še malo jogatajma in sprehoda s pesjanko. user posted image Pa še piti, piti, piiitii moram več. Ker sem pa tu res škrta. user posted image

Lep ponedeljek vam želim!

user posted image


(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 11:13:25   
diana 28
Da se še jaz malo javim.... Kar se tiče hrane, se kar lepo držim in pazim kaj jem. Včasih me malo zanese vendar nimam preveč slabe vesti, ker vem, da se bom nato lepo držala brez pretiravanja. Prejšnji teden sem jedla zmerno in se kar veliko gibala ZUMBA 1x (pon), Tenis 3x(sreda, pet, ned). Problem je bil le pojav M in sem zato bila precej slaba, trebuh in glava sta me bolele za ponoret ..... No, sedaj upam, da je najhuje mimo.

Zdi pa se mi, da mi en ventil v glavi malo popušča.... resno!. Dogaja se mi nekaj čudnega. Rezultate mojega hujšanja sem namreč opazila in bila že v ponedeljek, ko sem se sebe videla v ogledalu kar vesela... waw, sem si mislila.... Napredek je viden! Nato pa grem na tenis in me moj teniški partner zasuje s komplimenti in jaz namesto biti vesela in ponosna.... mi je nerodno user posted image user posted image  in se počutim čudno, skoraj malo neprijetno. In včeraj grem spet na tenis, pa se uturi en tip in vpraša, če bi igrala z njim, da bi se dobila kaj ta teden.....user posted image  Zdaj res ne vem ali so krivi kg, ki sem jih izgubila ali je to zgolj slučaj.... Moti me najbolj to, da ne znam uživati v tem. Kot sem rekla, namesto bit ponosna, bi se skor najraje zredila in bila v medvedji luknji ...Kar jezna sem sama nase.  Kaj bi to pomenilo... čudna zadeva ne?? Verjetno imam samozavest čisto na dnu. user posted image  

No, rabim kakšno vašo spodbudno besedo....
Danes pa se tehtala niti nisem, ker sem zjutraj hitela.... Jutri javim kako kaj kaže.... Me prav zanima user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 11:20:33   
~Biba~
No jaz bom pa dala dieto na stran, saj sem po 4 letih truda končno user posted image user posted image mogoče pa je pomagala dietauser posted image

hodila bom vas brat, za motivacijo; da se ne zredim preveč...
sicer pa sem se naučila, kaj potrebuje moje telo in kaj ne...če črtam sladkarije (albert keksi so zaenrkat zakon) dodam sprehode in namesto navadnega, jem PZ kruh, jem v zmernih količinah, potem je to zame dober napredekuser posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 11:30:39   
diana 28
Čestitke Biba... user posted image user posted image  Mogoče pa je res nekaj pripomogla tudi dieta.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 11:41:17   
uškinamama
Čestitke Biba user posted image , a to čakaš prvega user posted image ?

Diana, koliko si shujšala , da še ne dojameš da si vitka? To sem že slišala, da psiha rabi nekaj časa , da se "sprijazni" da je telo vitko...mogoče ve katera kaj več.



_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 11:58:47   
diana 28
V kg niti ni nekaj strašnega. Recimo, nekje sem nihala 5kg. Sem pa nižje postave in se mi zato kg prej poznajo, pa še vse gre v trebuh. Bila sem bolj napihnjena v trebuh in okrog pasu in nogah. Verjetno je bilo tudi od vode.

Izboljšalo se mi je tako v pasu in nogah in obliko sem malo izboljšala. Namesto bit vesela, mi je ob komplimentih nerodno in se ne znajdem v tem user posted image
Očitno moram malo okrepit samozavest. Sem čudna vem user posted image  

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 13:07:27   
~Biba~
uškinamama to je moja 1user posted image in čakava prvega user posted image ja.

diana28...samozavest je res nekaj svojega, in ni toliko v kg kot v glavi.

Sama sem pred leti izgubila 15 kg..a se takrat niti malo nisem počutila samozavestne...če danes pogledam slike iz tistega obdobjauser posted image ..le zakaj sem mislila, da nisem ok...danes bi dala vse da bi izgledala kot takrat.  poskusi se fotografirat....in si oglej slike....toliko da sama dojameš da si to res ti, in da imaš veliko razlogov biti samozavestna!

Jah nič nam ne pašeuser posted image ženskeuser posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih...
17.10.2011 13:52:40   
ronja
Te krvne skupine, to je zanimiva dieta. Ko sem brala za svojo krvno skupino sem bila kar presenečena, ker so me zadeli. Meni že tako ne paše veliko mesa, sem bolj rastlinojedec. Tako da mi je že telo samo napeljevalo na tako hrano.

hehe, zadeva nima sicer nobene znanstvene podlage (enkrat je bil fajn odgovor na intervju v sobotni prilogi) in kar se mene tiče - meni taka hrana kot mi jo svetujejo  sploh ne odgovarja, tako da verjamem, da bi shujšala, če bi tako jedlauser posted image (sem 0 in oni bi radi, da jem samo meso - jaz pa mesa skoraj nič ne jem). Vsekakor se ni preveč za igrat s temi visoko beljakovinskimi dietami, ker hitro uničijo ledvica, pa še holesterol zna bit problem. 20 dag mesa je za en dan ogroooomno!

čokolada kopni (presnete mravlje)

Hehe, veš, da sva midve s starejšo sestro dejansko prepričali mlajšega brata, da so mu mravlje pojedle čokoladouser posted image

ap, prav grozljivo je, ko vržem to svoje salo v položaj mačke ali pa sveče. Da ne omenjam zvokov., ki spremljajo tovrstne podvige...

Saj mačke morajo pihat! Ko me z malimi delamo, rjovimo ko levi, pihamo ko mačke, ko delamo kobro, se sliši KSSSSSSSSSSSSS... itd... To je čisto okuser posted image .

Zdaj res ne vem ali so krivi kg, ki sem jih izgubila ali je to zgolj slučaj.... Moti me najbolj to, da ne znam uživati v tem.

"kriva" je najverjetneje tvoja samozavest, gibanje - kadar smo zadovoljne s sabo, se drugače držimo, drugače hodimo, drugače gledamo... in fantje to še kako dobro vidijo. In probajo. To ni nič hudega. Jaz sem bila čisto paf, ko se mi je v 1. in 2. nosečnosti parkrat zgodilo, da me je kak iskispilon fant povabil ven. Mislim - user posted image sem, počutim se ko slon, nikakor ne privlačno,... od kje jim ideje?user posted image

Moti me najbolj to, da ne znam uživati v tem. Kot sem rekla, namesto bit ponosna, bi se skor najraje zredila in bila v medvedji luknji ...Kar jezna sem sama nase. Kaj bi to pomenilo... čudna zadeva ne?? Verjetno imam samozavest čisto na dnu.

Diana, ljudi na splošno je strah sprememb - če se nečesa navadimo, nam je to ok, tudi če ni najboljše za nas - tega smo navajeni, to poznamo, tu se počutimo varno. Tako si se ti počutila varno v svoji medvedji lluknji. Nihče te ni povohal in čisto fajn ti je bilo tako. Zdaj pa se počutiš malo izpostavljeno in zato ranljivo. Ljudje te opazijo in naenkrat te prešine: ljudje me gledajo, opazujejo... To ni vedno fajn filing, včasih bi se človek pač rajši zavlekel v medvedjo luknjo. Ampak to bi bilo škoda. Včasih res rabimo mir, večinoma smo pa socialna bitja. Saj se boš navadila in začela uživat v tem, ko boš videla, da ti vsi ti ljudje, ki te prej niso opazili in ti zdaj "težijo", v bistvu nič hudega nočejo.user posted image

No jaz bom pa dala dieto na stran, saj sem po 4 letih truda končno user posted image user posted image mogoče pa je pomagala dieta

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Bravo punčiiiii! Ne bom več edina nosečka na tej temiuser posted image Ti rečem, da mam tako karmo - se prijateljica z mano pogovarja, da se trudi zanosit, pa še nič ne rata, naslednjič je user posted image . Sosede smo itak okužili - najprej tiste, ki mejijo na najino spalnico, potem tiste, ki mejijo na kuhinjo in potem še tiste diagonalno, zdaj se gremo že 2. krog (oz. midva 3user posted image )!

Namesto bit vesela, mi je ob komplimentih nerodno in se ne znajdem v tem

To se ti pa lahko dogaja tudi, če si celo življenje suha - trust meuser posted image .


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?