ronja
|
Me je P že za dobro jutro nadrla, da imajo gužvo in da me ne more sprejet, tako da mi ni bilo do hrane. Ja, zdravniki so res fajn dieta . Ampak eni so ful fajn - na inf. so fajn, pa naša pediatrinja je fajn, pa tuid moja os. zdravnica je fajn (samo prit do nje, je pa višja matematika). Tudi moja zdajšnja g. je fajn. Vedno bodo pa tudi ljudje, ki delajo preko k*, tu nimaš kaj... Upaš, da njihove napake ne bojo usodne, pa malo misliš s svojo glavo zraven, to je pa tudi vse, kar lahko narediš... Evo, jaz grem pa malo migat - s kolesom po izvide. Vsako zlo za nešto dobro. POleg tega je danes dober dan in bojo dobri, hehe. Sem se kar odločila . Sicer sem probala že vse mogoče pristope k tem boleznim, pa nič ne pomaga: če se režim, kaj je še lahko, če jokam ali če se jezim, zakaj glih vedno jaz, pa nad vsemi napakami, ki jih zdravniki delajo... Torej najboljše, da se režim, a ne?;) Ko izgubiš smisel za humor, je po tebi;). Sem se sprijaznila - pač statistika - ne moreš met povsod sreče. Imam veliko srečo v ljubezni, imam dva super otročka, zanosim takoj, nimam problemov z vzgojo, mam nekaj problemčkov včasih s sorodniki (recimo ko me spravijo ob živce s svojimi izjavami), ampak nič tako strašnega, kot včasih bereš, imam problem v službi, da ne morem končat tega, kar moram (ker pač non stop visim pri zdravnikih, ampak lahko bi bilo hujše in imam razumevajočega šefa), torej ovreall - mi ostalo še kar laufa - nekje pač ne more - pri meni je to zdravje. Saj se bo še kaj obrnilo, pa glavno je, da je konec dober, potem ej vse dobro. Sem rekla, da prenesem karkoli, samo da se na koncu lepo naravno rodi živ in zdrav Svit in pride domov k svojima zdravima srečnima sestricama in (tudi zdravemu in srečnemu) očiju. In očitno je to pač cena. Če je treba plačat, ni druge - šta se mora, nije težko . Mogoče mi je pa zato lažje kasneje z njimi, ker vem, kako hudičevo sem se namatrala, da so tu in da jih imam ful rada in se tega bolj vsak trenutek zavedam, pa mi je lažje prenašat razne njihove muhe (ala dretje dojenčkov, da ga greš že žnjtič v noči podojit in pomirit;). Bi pa umrla brez lubija in brez rock glasbe , priznam. Da se zderem, zjokam, dam ven in potem grem dalje.