ronja
|
majra, o kaki lepi nosečnosti ne sanjam več (slabo mi je za pop*, pa še en flek se mi je naredil...), ampak takoj podpišem, če se lepo konča (januarja) . s, bravo, le tako naprej! No, meni pa ne gre - sem se zredila!!! Danes sem imela 63,9! Kar naenkrat, v 2 dneh, pa niti nisem ne vem kaj jedla in sem precej manj počivala kot prej... No, upam, da gre še kaj nazaj... Sicer sem pa spet pridna - zvečer, seveda. Ampak če bo tole hotelo skočit še kaj naprej gor, bom morala uvest kake bolj drastične ukrepe (ala zmanjšat sladkarije ), če bom hotela, da se tehtnica ne bi prehitro nagnila preveč gor... vilma, ne, pričakujem tretjega, sem pa 5. noseča, mogoče te je to zmedlo (2x sem mela ss). Bi mela še kakega, če ne bi imela res ČISTO vsakič tako velikih problemov, pa trenutno je tudi prostorska situacija rahlo nezavidljiva (ampak to se mamo itak namen selit, samo potem bi rabili še večje - sem zagovornica tega, da ima vsak otrok svojo sobo, torej svoj kotiček, kamor se lahko umakne pred številnimi sorojenci in seveda zoprnimi starši ), pa finance - za 4 je že kar logistični zalogaj, ker rabiš nov avto, pa ko so v puberteti ogromno hrane in še en hladilnik, pa če ma vsak en šport/glasbeno/... rajši ne računam, koliko bi vse skup prišlo... Ampak recimo da bi do takrat že malo boljše zaslužila... (sanja svinja kukuruz, vem - bom vesela, če bom mela službo ), pa malo sem tudi že stara (33) - če bi hotela še enega, pred 35 ne bi bil in to mi je že res na meji (za mene, nič nimam proti starejšim nosečkam, samo jaz si ne želim rojevat pri 38ih, recimo), jaz pa ne bi mela takoj še enega, ker so tele nosečnosti res ubitač. Ampak glavni razlog je to, da nikoli ne gre niti približno ok in da se vedno moram bat, a bojo moji otroci preživeli do poroda in tega imam počasi dovolj. Saj zanosim res takoj, to ni problem, ampak donosit je pa že višja matematika. Tako da bova kar pri treh ostala (razen če bi se kak "ponesrečil" - da bi pač kontracepcija zataušala - ampak to je malo verjetno - do zdaj so nama kondomi lepo služili 10 let ). Mogoče kdaj kasneje kakega posvojiva ali rediva, kakega, ki ne bi imel šans sicer, to sva se že pogovarjala:). Držim pa pesti vsem, ki čakate na ! Otroci so res fajn in vredni vsega matranja . Sem se pa malo pomirila in se nehala obsojat toliko zaradi mini sladkih grehov. V petek sem pekla torto in eno čudovito sladico. Sem si proviščila en kos te sladkobe, mater je pasalo. Moj dragi je namreč praznoval v soboto okroglo obletnico, zato sem pekla, zvečer pa je bil žur Pametno. Ker od par piškotov pa res ne bo ne vem kaj. Ok, če bi jih pol škatle zmazala (takes one to know ) - potem bi se ti upravičeno kje poznalo, ampak za tistih par, pa košček torte vsake kvatre... se nima smisla sekirat. Mi tako paše tole vreme, končno lahko normalno diham. Meni pa čisto nič. Sem morala do zdravnice in sem bila mokra ko miš. witch, pazi, da te bo dragi sploh še spoznal, ko se vrne