Medea10
|
Pozdrav punce! Križ me še malo boli, je dolga noč kar pomagala, pa tiste moje vaje na vseh 4ih. Danes jih bom spet delala. S tamalo sva poležavali do 10.30, se prav nisem upala vstat. Če sem bla na Wcju ponoči pojma nimam. Zvečer sem še morala enkrat vstat in sem mislila, da se mi križ lomi. Moj me je samo gledal kaj mi je. Mami- hvala za skrb , je ob 22h prišel moj in prevzel tamalo, jaz sem pa lahko šla ležat. Nič ne jamraš, nekje se pač moraš potožit. Saj za to smo pa tu. Glede dojenčka pa ne skrbi, če brca pol je ziher vse ok. Zadnjič sem brala da je šele 26. teden tisti, ko se brce ojačajo in so redne. Do takrat pa mislim, da ni nič narobe če kdaj ne brcajo. Vse bo OK. Ketikat- ja, se strinjam, da je 12 kg malo, sam ko pa noče niti gram it dol po porodu pa se mi ne zdi več tako malo Name se je skozi nosečnost "prilepila" maščoba, ki pa potem ni želela več od mene. Bi se mi zdelo super, če bi šlo z dojenjem dol, pa je šlo sam gor, gor, gor. sarar- Odločila sem se, da ne bom več sama opravljala teh zadev, kot je naprimer brisanje tal oz. vso delo pri katerem se moram sklanjat. Potem pa vrjetno ne bo več težav. Vsaj do visoke nosečnosti. Če me ne bo spet "vsekalo" bom G naslednjič omenila, pa bom vidla kaj bo. Hvala sarar. Aja, še dobre 3 tedne do dopusta.
|