vdrugomami
|
Oj! Hvala vsem za tolažbo glede križa; je že vredu, samo je pač treba več počivati... Ni kaj, trebuh raste, aktivnosti pa je treba temu primerno prilagoditi... Dojenček pridno brca, včeraj se je celo navzven videlo AljaAn, tudi mene včasih kar naenkrat pograbi neka žalost al depra al kak bi temu rekla.... Ali pa kar neke brezvezne skrbi, če je vse ok. Ma kolikor se spomnim, v prvi nosečnosti sem se pol manj obremenjevala... Čez čas pa sem ok in potem imam slabo vest, da sem sploh razmišljala o neumnostih PA čestitke za uspešen pregled! PA en velik velik za tvojega moža, sem se še jaz raznežila Medea10, jaz sploh nimam FB profila, tako da sem vesela, da tukaj čvekamo. Drugače pa sem že v prvi nosečnosti bla pri Lukmanu na 3D in sem bla zelo zadovoljna. Se ful posveti, pregleda vse, pa tudi potrudi se za lepe slikice in filmčke Pa hvala za opis vaj, se že razgibavam in je bolje, sploh v kombinaciji s počitkom. katy82, mene je mučil križ, je blo že res neprijetno... Ampak HB počitek pomaga, malo razgibavanja, pa enostavno aktivnosti malo upočasniti... Super za modrčke, bom pa jaz tokrat definitivno vzela pri da-da, so ful hvaljeni, s tistimi in prve nosečnosti nikakor nisem bla zadovoljna. MAMI4, ojej, razbita glava, bošček Pa drugače je ok? Moram pa ti napisati, da si ful pridna, ej, res.... Bravo Bratrice, daj povej malo več o scrapbooku, mi zveni zanivivo, pa na splošno rada ustvarjam, če le imam čas.... Profesionalnih slik sicer ne bom delala, bo kar moj to opravil srečica17, , samo da je vse ok! <zdaj pa le uživaj na dopustu... sarar, jaz pa ugotavljam, da takoj, ko začutim lakoto, moram jesti, ker če ne, mi postane ful slabo in me želodec boli Potem pa se nikakor ne morem najesti... Tak da je treba ujeti idealen tajming Nutry, tudi ti boš počasi začutila prve gibe, čeprav te razumem, da te skrbi... Monstera, verjetno ni nič takega, ampak zaradi boljšega občutka pokliči G... Aha, vdim, da si že klicala. No, potem pa le ubogaj in na veliko počivaj Moj naslednji pregled je 12. 8. , bom ravno polnih 20 tednov, pa mislim, da bo kar morfologija. Komaj čakam Papa
|