|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
25.7.2011 12:02:33   
Medea10
jst komi čakam jutri na morfo mislim da ima medea danes a ne?

Nalia- ne bi blo slabo, da bi jo imela danes, pa jo mam en dan za tabo. user posted image Boš prej rešena nevednosti kot jaz. user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
25.7.2011 12:04:04   
Monstera
Ojla punce.
Mi smo pa zadnje dni bolj v skrbeh kot ne. Me občasno desno spodaj v trebuhu boli :S Učasih močnej, učasih manj, učasih me sploh ne. Sramne kosti me pa itak že več kot 1 mesec, smo se že navadli. Čakam popoldan, da spet ginekologinjo pokličem. Prejšnji teden so me pregledali pa je kazalo vse ok, v vodi sem imela malo levkocite povišane pa so rekli, da ni panike. A boli me zdaj po enem tednu še vedno. Brcik pa čez vikend nismo čutili. Upam, da je in bo vse ok, te skrbi mi grejo že prav na živce, kar ne morem uživat.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
25.7.2011 12:08:28   
Medea10
Monstera, vrjetno je kriva hitra rast maternice in otročka. Mene je v prvo tud dost bolelo vse spodaj, ker je tamala pač rasla in je potrebovala prostor. Maternica v tem času res zelo hitro raste, in najvrjetneje je to vzrok za bolečine. Po moje ni hudega. Brez panike.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 25.7.2011 12:09:11 >

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
25.7.2011 12:39:22   
nalia
monstera upam da je vse vredu,javi kaj si zrihtala,držim pesti.

medea upsuser posted image ,no pa te bo radovednost dajala še en dan večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
25.7.2011 14:42:51   
Monstera
Sem klicala in pravijo, da so rezultati uredu in da naj strogo pocivam. Nič likat, v trgovino hodit in tako. Samo postelja pa tuš. Bo že res, če tko rečejo :D

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
25.7.2011 14:45:34   
MAMI 4
Živijo!

Danes smo pohajali, sem zdaj padla na stol. Malim dvem sem dala risanko, tako moja 5 letnica vsaj malo počiva, sicer je stalno v gibanju. Tastarejše dve sta šle za nekaj dni k babici in dedku. Čez leto nimamo toliko časa za obiske, pa je bila že slaba volja, da vnuki nič ne prihajajo k njima...user posted image

j.b.- glede hujšanja po porodu se strinjam, da je prvo dojenje. Meni dojenje ni vzelo niti kg, kvečjemu sem imela več kg kot po porodu. Bom pa malo pazila, da ne pretiravam s hrano Predvsem je pomembna telovadba takoj po porodu (že v porodnišnici-ubogati fizioterapevtko!)...a kaj ko neprespane noči naredijo svoje...in sem bila vedno kot cunja...Le po 2. porodu (mala je čez dan veliko spala) sem pridno telovadila-in rezultati so bili vidni...Upam, da bo tudi to dete pridno spalo, da bo mami lahko normalno živela...user posted image .
Drugače pa jaz tudi zdaj pazim, da se ne prežiram, itak pa me želodec opozori...vase spravim le majhne obroke, sicer mi je slabo.

Danes sem bila v trgovini na Markovcu, kjer tudi prodajajo vozičke Baby boom in mislil, da me je popolnoma prevzel...Drugi teden ko bo dragi na dopustu bova šla skupaj pogledat.

Nutry- glede gibov, je v 20. tednu (predvsem če gre za prvo nosečnost) še možno, da ne čutiš gibov. Bodo pa vsak čas tu.

Jaz sem zaključila 21. teden, jutri zakorakam v 22. Moj je pravi nogometaš....trebuh pa tak, da me sprašujejo če grem kmalu rodit...no niti ne kmalu...čez 4. mesece!!!user posted image Tako smo si različne...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
25.7.2011 14:56:28   
vdrugomami
Oj!

Hvala vsem za tolažbo glede križa; je že vredu, samo je pač treba več počivati... Ni kaj, trebuh raste, aktivnosti pa je treba temu primerno prilagoditi... Dojenček pridno brca, včeraj se je celo navzven videlouser posted image

AljaAn, tudi mene včasih kar naenkrat pograbi neka žalost al depra al kak bi temu rekla.... Ali pa kar neke brezvezne skrbi, če je vse ok. Ma kolikor se spomnim, v prvi nosečnosti sem se pol manj obremenjevala... Čez čas pa sem ok in potem imam slabo vest, da sem sploh razmišljala o neumnostihuser posted image  PA čestitke za uspešen pregled! PA en velik velik user posted image  za tvojega moža, sem se še jaz raznežilauser posted image

Medea10, jaz sploh nimam FB profila, tako da sem vesela, da tukaj čvekamo. Drugače pa sem že v prvi nosečnosti bla pri Lukmanu na 3D in sem bla zelo zadovoljna. Se ful posveti, pregleda vse, pa tudi potrudi se za lepe slikice in filmčkeuser posted image  Pa hvala za opis vaj, se že razgibavam in je bolje, sploh v kombinaciji s počitkom.

katy82, mene je mučil križ, je blo že res neprijetno... Ampak HB počitek pomaga, malo razgibavanja, pa enostavno aktivnosti malo upočasniti... Super za modrčke, bom pa jaz tokrat definitivno vzela pri da-da, so ful hvaljeni, s tistimi in prve nosečnosti nikakor nisem bla zadovoljna.

MAMI4, ojej, razbita glava, boščekuser posted image  Pa drugače je ok? Moram pa ti napisati, da si ful pridna, ej, res.... Bravouser posted image

Bratrice, daj povej malo več o scrapbooku, mi zveni zanivivo, pa na splošno rada ustvarjam, če le imam čas.... Profesionalnih slik sicer ne bom delala, bo kar moj to opraviluser posted image
srečica17, user posted image user posted image user posted image , samo da je vse ok! <zdaj pa le uživaj na dopustu...

sarar, jaz pa ugotavljam, da takoj, ko začutim lakoto, moram jesti, ker če ne, mi postane ful slabo in me želodec boliuser posted image  Potem pa se nikakor ne morem najesti... Tak da je treba ujeti idealen tajminguser posted image

Nutry, tudi ti boš počasi začutila prve gibe, čeprav te razumem, da te skrbi...

Monstera, verjetno ni nič takega, ampak zaradi boljšega občutka pokliči G... Aha, vdim, da si že klicala. No, potem pa le ubogaj in na veliko počivajuser posted image

Moj naslednji pregled je 12. 8. , bom ravno polnih 20 tednov, pa mislim, da bo kar morfologija. Komaj čakamuser posted image

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
25.7.2011 14:59:12   
MAMI 4
nalia-se pa javim po dojenju za motivacijo (hujšanje)...Res si veliko shujšala...user posted image user posted image user posted image user posted image

monstera-želim vse dobro, upam, da so skrbi brez pomena in da so težavice normalen potek nosečnosti...user posted image . glede brcik..tudi moje dete je včasih dejavno čez cel dan, včasih manj (no te dni je pa kar udarniško...pa še kolcat je začel...je pa res, da se vsak teden pozna, ta teden se mi zdi, da se vsak dan napredovanja nosečnosti pozna...tudi velikost trebuhauser posted image ). Po moje je res kot je napisala Medea...Mene tudi včasih kar grdo zaboli spodaj- vendar je zaradi tega, ker se tamali, oz. tamala čudno postavi...Vse bo ok!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
25.7.2011 18:18:12   
Anonimen
dober dan !
kako ste sonosečke? jaz sem nazaj iz uspešno opravljene morfologije. sem bila zelo zadovoljna s postopkom in vsem. je bilo itak v bolnišnici, velik ekran in dober ultrazvok, tako da mi je bilo vse jasno kaj gledava! vse je ok. gospa je tudi rekla da je 95% punčka. tako da je kitajski horoskop mogoče v drugo zadel user posted image
je pa moj Jakob revež čist razočaran... je čist napaljen, da bo imel bratca... zdej imamo še nekaj časa, da se pač navadimo na to, da bo punca in on na to, da bo imel sestrico. sej bo. ampak se je prav jokat začel k sva mu povadalauser posted image . meni je pa samo važno, da vse zgleda ok.
baj baj!!

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
25.7.2011 18:28:26   
Laima
user posted image ,

nič bat glede brcik, eni dojenčki so bolj aktivni, kot drugi, eni bolj počivajo, ko smo mi budni in imajo žur ponoči, ko spimo. Vse bo uredu. Dovolj je da se vsake toliko javijo, pa čeprav gre kak dan mimo. V prvi nosečnosti moj fantek ni veliko gibal, pa ga pridite sedaj pogledat-ni pri miru 5 minut, ta dama pa miga od jutra do večera zelo pogosto in intenzivno. Najbrž pleše, ker je na trenutke prav divje, sploh, ko sem v avtu in si rada prepevam najbrž ona izvaja koreografije.

Punce sem pa totalno padla v študijsko krizo. Te zakonodaje k jo mam za preštudirat je too much in dva dni nisem niti povohala, danes pa predelala le kolektivno pogodbo. Bojim se da me bo čas zabasal. Pisni del strokovca mam 6.9. ustno pa teden dni kasneje. Socialno varstvo, je tega res veliko, čeprav delam na področju mladostnikov me lahko vprašajo ma kar se jim zahoče in teh postopkov je za .....p...... Nimam motivacije.

Jaz bi se gnezdila, pripravljala na dojenčka ne pa bulila ure in ure v uradne liste. Saj vem težim, ne? Ma moram dat ven.
Sem pa v NKD kupila belo plišasto majčko in hlačke za 7 evrčkov-luštkano.
KG potem proti koncu pomladi se vam pridružim tudi jaz na 90D, ker slutim, da bo šlo še lepo +gor, sem tak štamp. Dojila sem v prvo in upam, da bom tudi sedaj, dokler nisem nehala in nisem dobila menstruacije po porodu pa nisem shujšala niti dkg. Takoj po porodu -7 in potem 9 mesecev 0, kljub vadbi-kadar sem bila energetsko sposobna zanjo. Potem pa počasi v treh letih je šlo vseh preostalih 24 dol. Je borba-upam, da se tokrat ne zredim več kot 18 kg, čeprav imam fore le še 10 kg za pridobit, pred mano pa najbolj kvasovski meseci.
Velika nisem, zato se vsak kg zelo pozna.
Ampak nič ne odtehta zdravega dojenčka, moj se je pa s komentiranjem moje teže ustavil, pa tudi jaz mu nič ne pravim  koliko tehtam.

Vreme mi pa ustreza, sam neverjetno utrujena sem kar naprej, že ko se zbudim sem trudna.
Grem večerjo malemu pripravljat, jaz pa kak jogurt in kreker pa bo. Bodite fajn. Pa, pa

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
25.7.2011 18:33:02   
Laima
ketikat čestitke za uspešno morfo in  user posted image , mali pa si mora vzeti čas, saj bo sprejel. Pri nas je bilo tudi tako. Risanka Čarli in Lola (Pujsa Pepa in Jure) je pomagala, pa vzgled sosedovih otrok, ki imajo bratca ali sestrico. Sedaj je že vse cool. Pusti mu čas, vse bo tko, kot mora bit.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
25.7.2011 18:34:39   
Laima
monstera zdrži in počivaj, saj veš za koga to počneš. Telo potrebuje počitek in mir.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
25.7.2011 18:36:54   
Laima
mami4 ti si nam pa lahko vsem le za vzgled, tako polna energije vedno v muvingu in nenehno obkrožena in obdana z otroci. Super si. Kar tako naprej.

pišem tako vsaki posebej, ker mi ne objavlja hitro postov, ki so daljši, ne vem kaj je danes. No pa sedaj res grem dol z neta. Nočko

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
25.7.2011 19:01:34   
Medea10
O, super za pupe (ketikat, vikii), za katere ste izvedele na morfi user posted image user posted image user posted image

Monstera- potem pa le počivaj. user posted image user posted image user posted image

Laima- upam, da dobiš kaj dodatne energije in motivacije za učenje.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
25.7.2011 20:42:59   
Béatrice
Pozdravljene!

Upam, da ste vredu... Čez vikend sem se tudi sama malce zamislila na pridobljenimi kilogrami, tako da od danes naprej sem mal bolj pridna. Vsaj kar se tiče pitja vode in sprehodov. Je pa tako, več sekiranja, več stresa, več kilogramov! V službi med malco obvezno še en sprehod, doma sem pa moža zadolžila, da greva zvečer skupaj s psom na sprehod. Tako da me je danes po eni uri spanja na kavču vrgel na noge! user posted image Ampak, občutek je dobr.

Glede scrapbooka - ker se ljubiteljsko malce ukvarjam z izdelovanjem čestitk, mi je to v veselje! Danes sva izbrala slike za razvijanje in jih preko noči pošljeva. Kaj potrebuješ? Najprej si izberi željene fotografije. Sama bom za vsako obdobje (špikanje, punkcija, ET, UZ, nuhalna, brcanje, morfologija) vzela eno ali dve strani, izbrala primerne slike in list papirja okrasila. Za podlago bom izbrala določen papir, nalimala slike in list papirja okrasila z raznimi pripomočki (rožice, metuljčki, otroška oblačila). Sama imam veliko stvari že doma in bom uporabila otroške štampiljke, štance, izrezke,... Odvisno od tega, kaj bo pasalo skupaj! Drugače pa pogooglajte baby scrapbook in idej je več kot dovolj. Če pa imaš umetniško žilico, pa lahko vse skupaj narediš čisto sama. Papir domače izdelave, rožice so lahko posušene travniške ali katere druge. Tudi reliefni papir lahko idelaš sama. A4 list zmečkaš, ga porovnaš in z gobico in vodenkami malce pobarvaš. Motive ob sliki pa lahko narišeš.

Toliko o tem, če vas pa še kaj zanima pa vprašajte!

Bodite v cvetju!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.7.2011 7:02:19   
MAMI 4
ketikat- čestitke za morfologijo! Jakob se bo sprijaznil in decembra bo zagotovo očaran nad sestrico

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.7.2011 7:04:51   
MAMI 4
laima-nič ti ne zavidam tole s študijem...vejamem pa da ti bo uspelouser posted image , Glede brcik pa se strinjam...

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
26.7.2011 7:18:31   
Anonimen
včeraj sva z mojim nekaj za stanovanja gledala. kle imamo en zaplet z naslovom. smo dobili bolj poceni stanovanje, ampak se ne moremo prijavit tukaj. to pa seveda ni ok zaradi vrtca... za silo smo nekaj rešili, ampak to je za silo in začasno. tako da iščemo drugo stanovanje. neradi. ni mi do ponovne selitve, ampak mislim, da ne bomo imeli druge izbire.
skratka potem sva še nazdravila na dobro opravljeno morfologijo. naš je nekaj raznežen - se že kar o imenih pogovarja in vse. prve dve nosečnosti nista minili ravno v miru... tako da je to "njegova" prva, ki je mirna. spat sem šla okol 00.30. potem je pa naš zjutraj vstal pa šunder zganjal in hodil v spalnico in nazaj, tako da je najprej mene zbudil ob 5h, ampak to je še ok. potem ob 5.30 pa še jakobauser posted image user posted image
tko da sva že kar nekaj časa pokonc... sem jima pa uspela bookirat avionske karte za prvi vikend v septembru, da gresta "domov", ker ima jakobova polsestra rojstni danuser posted image jaz bom še videla a grem al ne. že tko nisem za na avione, zdej k sem noseča sem pa skor zihr, da na konc ne bom hotla it... pa si raj niti ne rezerviram karte. premislim se lahko še vedno. važno, da gresta onadva!

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
26.7.2011 8:16:37   
MAMI 4
ketikat-ojoj, to glede selitve pa ti ne privoščim...upam, da boste v redu uredili....

Jaz imam pa delo z imeni...Vsa imena, ki so mi všeč imajo že otroci prijeteljev...Ampak ravno take imam v izboru, ker mi druga res niso všeč...Nisem pa za moderna imena...Če bi rodila na miklavža ko imam rok bi še izbrala (Sv. Nikolaj) Nika (ali Veronika), oz. Nik (mi je prekratko), sicer sta moji najljubši Klarauser posted image , Dominikuser posted image , ampak se v družini vsi ne strinjajo. Iščem kakšno novo varianto, ampak nobena bolj všečna...
Imam pa naslednji teden morfologijo in rada bi otročku dala ime...
Moja dva miška še spita...ne več dolgo, ampak je že to čudež.
Je pa dete tako živahno in veliko, da se zdaj ne samo premika, ampak že čutim rokice in nogice kako brcajo...
Kaj še bo v teh 4. mesecih...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
26.7.2011 8:52:10   
sarar
ojla punce! nekaj mi računalnik nagaja, sem se bala da ne bom mogla gor priti...

monstera, no zdaj pa le pusti se razvajati in upoštevaj nasvet zdravnice, počivaj in upam da boš hmalu bolje...

ko ste imele debato okoli hujšanja in prehranjevanja... ja, je prav da se merka, sam ko sem pravi požerušček ratala user posted image . no ja, sem bila do par dni nazaja, zdaj pa zgleda, da mi maternica že tok gor raste da mi tudi ne paše več tok jest. samo vam po pravici povem, sem pravi gurman, ki UŽIVA v hrani in na žalost se mi to hitro pozna... aja, pa še to-prvič sem se zredila 18 kil in 2.  za 20 kil, pa sem obakrat shujšala na svojo težo pravtako z ločevalno dieto... v dveh mesecih sem bila ista. s tem, da sem v drugo dojila in mi tudi ni šlo nič dol z dojenjem... tak da bo res fajn, če se nas skupaj nekaj zbere in bomo ločevalno udarle user posted image
ketikat še tu čestitke za uspešno morfologijo!!! glede starejšega bratca pa ne skrbi, se bo vse poštimalo...
laima, upam da se ti motivacija čimprej povrne, ampak moj nasvet-najprej malo pognezdi, drugače ti ne bo dalo miru. pa bo potem malo lažje na knjige misliti user posted image
nič, zdaj grem pa še malo pospravljat.... aja, par dni nazaj sm ležala na trebuhu, pa me je moj mlajši božal, ko ga je odenkrat nekaj brcnilo.. se mu je tako fajn zdelo, da ga je bratec/sestrica pozdravil/a, da se mu je stalno smejalo user posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
26.7.2011 8:53:31   
sarar
aja, mami-meni so pa vsa imena všeč ki si jih naštela... upam, da vam uspe hmalu najti ime user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
26.7.2011 9:14:26   
j.b.
Oj živjo,
očitno bo ime izbrat tudi pri nas prava mala nočna mora. Za punčko mi je všeč ogromno imen, in ga imam že izbranega. Za fantka bo izbiral dragi - pa mu nobeno ime ni všečuser posted image Očitno če bo fant bo bil Matic št.2 user posted image (to je izbira dragega v prvo). Pa mu včasih dajam predloge, pa mu nič ne paše ... Sama se interesiram za malo novejše ime trenutno mi je všeč Enej, pa Tine je tut kar ok. Ampak kaj, ko mi je vsak mesec všeč drugo imeuser posted image . Dajte malo naglas povedat katera imena imate v igri, da bi dobila kakšen predlog. Mami4, meni je od tvojih naštetih najlepši Nika, Nik je tudi zame prekratko ime (ime naj ima za moj okus vsaj 2 zloga).
Glede kg in hrane, sej vem da se je težko zadržat, včasih tut sama 2 dni jem kot nora, potem 1 dan normalno, potem spet kot nora ... Pride pa teden ko jem normalno. Teško se kontroliramo ker je tolk hormonov v igriuser posted image . Ampak včasih se da. Čist mičkanuser posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.7.2011 9:35:21   
Anonimen
meni je tudi všeč Nika, ampak sem dala tako že svoji mački ime user posted image user posted image
jakobu trenutno ni nobeno ime všeč... itak. razočaranje danes je že malo manjše, ampak je še malo prisotnouser posted image
tečen je že ful, ker je premalo spal, ampak kaj naj. zdej je kar je. do 12h bo treba zdržat. sem pa že vse za lazanjo prištimala. problem je pa v tem, da bi jo morala skupaj delat z mojim v nedeljo. ker jaz ne jem mesa in sem zdej sama mogla meso pripravit... nimam pojma kako bo to zgledaluser posted image

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.7.2011 9:36:21   
Anonimen
aja še naša imena (pogajanja so kar hudauser posted image ) trenutno: Elin, Zoja, Loti... pa da vidmo kaj bo na konc

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.7.2011 10:35:25   
Medea10
Dober dan, kako smo kaj?

Jaz sem čist na trnih. Me matra kaj bo jutri na morfi (Nalia in sarar, pa vrjetno še katera je v podobni situaciji user posted image user posted image user posted image ) Danes vrjetno ne bom spala. Samo 2 možnosti sta user posted image user posted image pa me tako matrata. user posted image

Naši izraščata zgornji štirki, je tako tečna kot user posted image .

Imena- mi še nimamo nobenega. Tisto, ki je všeč meni, mojemu ni. Sem mu malo težila, da bi si lahko oba pripravila kak izbor, ki nama je všeč, ampak on želi počakat, da izvemo kaj bo, potem bomo pa izbirali.

Hrana- dva dni nazaj me je prijela neka celodnevna lahkota, sam jedla sem. Zdaj je pa stanje spet ok, ne jem pretirano.
V prvo sem se zredila 12 kg, 6 jih je šlo dol s porodom, z dojenjem so pa prišle nazaj. Nič mi ni pomagalo. Začela sem ločevalno, pa mi ni šlo, sem pustila diete. Januarja sem začela telovadit in tečt. Je pomagalo. Marca sva začela delat na user posted image , ko sem zagledala +, nisem upala več tečt, niti pretirano telovadit.
Tokrat se trudim ne nažirat in pojest vsega kar mi pride pred oči. No, tokrat vsaj za Pust ne bom user posted image , se vsaj s krofi ne bom basala (pri Alji so me ravno krofi napihnili).

Se javim kasneje.

p.s.
Nalia- čakamo kaj bo povedala morfa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?