|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
26.7.2011 11:32:16   
muca*maca
Ojla, punce!!!
Se spet malo javim, pri nas je noro - sploh več ne pridem do tega, da bi odprla ringaraja, kaj šele, da bi kaj prebrala. Ampak zdele sem preletela zadnji dve strani, ne se jezit preveč name :)

Včeraj sem imela morfologijo!
Ampak sem prišla na vrsto šele ob pol osmih zvečer, naročena sem bila pa ob pol petih.
Moja ginekologinja je zbolela in jo je nadomeščala ena, ki je delala že od 7h zjutraj! Svaka ji čast. Sej je zgledala malo utrujena, ampak si je vseeno vzela ves potreben čas. 
Ttako podrobno je naredila morfologijo!

Pri meni je tudi vse ok, sem pa tako dolgo čakala, da sem potem pozabila vprašat za velikost in težouser posted image
Je rekla, da je primerne velikosti glede na rok in to me je zadovoljilo. Se je pa tako dobro videlo na UZ, da mi je za minutko prižgala še 3D - to je bilo šele veselje!!!

Naslednji pregled imam pa 30.8. 

Glede imen - konec tedna začnemo dopust in se že veselim, da se bova lahko cele dneve pogovarjala samo o imenih, ker do sedaj sva jih parkrat omenila, pa hitro zaključila debato (brez idej, pomanjkanje časa...user posted image

Spola ne vemo, ker nismo vprašali user posted image  to bo presenečenje. Sicer me vsi na veliko prepričujejo, da bo punčka, tudi sama bi bila vesela punčke, ampak glede občutkov pa še nisem nič ziher. Pri Maksu sem bila od 7. meseca dalje prepričana, da bo fant in je bil. Tudi nisva vprašala.

KG - meni je šlo pa lepo vse nazaj. jaz pravim. kar se je 9 mesecev nabiralo, ima 9 mesecev časa, da splahni. Ali 9 mesecev gor, 9 mesecev dol! Tako sem si zadala v prvi nosečnosti in res sem bila po 9 mesecih ista kot pred nosečnostjo.
Iluzorno se mi zdi pričakovati, da bom po 1 ali 2 mesecih tako kot pred nosečnostjo. Tudi za telo je veliko bolje, da se spreminja počasi.

Sploh sem pa prebrala, da se pri hujšanju sproščajo iz telesa strupi, ki so naloženi v maščobah in potem ob dojenju se ti strupi izločajo tuddi skozi mleko. No, pa sem se zavestno odločila, da ne bom hujšala, ampak lepo počasi, počasi pridobivala prejšnjo postavo. Meni se je obrestovalo user posted image  
Po letu in pol sem imela že manj kg kot pred zanositvijo.
Sedaj imam isti plan.

Kaj še???

zaenkrat samo LP

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.7.2011 13:34:54   
MAMI 4
muca*maca- Velikost je po navadi napisana v materinski knjižici , včasih tudi težo zapišejo...tako, da poglej če te zanima. In čestitke za dober rezultat!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.7.2011 13:51:02   
Monstera
Ojla.
No mi smo učeri bli cel dan v postli pa danes tudi. In me nič ne boli, sem prav vesela. V soboto imamo piknik, drug teden gremo pa na morje, tako da bom kar mirovala ta teden, da se "pozdravimo". Samo se res neuporabno počutim :S Moj je v službi, pol mora pa še v trgovino pa kuhat domov... Se pa tolažim, da mi tokrat vsaj slabo ni :D

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.7.2011 14:26:43   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

muca*maca- Velikost je po navadi napisana v materinski knjižici , včasih tudi težo zapišejo...tako, da poglej če te zanima. In čestitke za dober rezultat!

Ja, sej ene velikosti so, samo to so tiste...obseg glavice, pa obseg trebuščka, dolžina stegnenice...
ni pa od temena do trtice in pa teže user posted image
no ja, saj ni panike 

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.7.2011 14:30:01   
j.b.
če so pr g rekl da je tako kot more bit, poglej v kakšno tabelco ki jih je polno na internetu, kakšne so mere otroka v tem tednuuser posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.7.2011 15:18:22   
MAMI 4
muca*maca- nekateri G. vpišejo tudi težo...vsaj ko delajo morfo- škoda. Ima pa j.b. prav, po internetu je veliko podatkov, koliko je povprečna velikost otročkov v določenem tednu (vsaj približno izveš težo in velikost) user posted image .

Moji malčki so danes hiperaktivni...ko pride možek domov gremo na igrala...jaz pa na tortico seveda!user posted image .

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.7.2011 16:06:21   
Medea10
Za približen izračun teže dojenčka pa je polno enih kalkulatorjev na spletu, kjer vpišeš tedne, obseg glavice, obseg trebuščka in dolžino stegnjenice (mislim, da je to vse) potem ti pa izračuna koliko naj bi otroček (prb) tehtal.

Ena bolj simpl: tukaj

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.7.2011 17:41:10   
j.b.
uf medea, ti čist preveč obvladaš angleščino, ker so vsi linki ki jih limaš gor angleški. Jest neki znam, ampak se največkrat kar mal zgubim user posted image Bo treba uporabljat gugl translejtuser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.7.2011 20:13:48   
nalia
Morfa za mano,trajalo je vse skupi 10 minut,seveda ker ni moje dr.ker je na dopustu me je imela ena druga sicer zelo prijazna ampak tko vse na hitro..organi so na mestu,.vse ok,srček bije,težki nekje okoli 400g,veliki nimam pojma,zdej imam šele 24.8. pregled ko bo sladkor test tudi..nevem mal sem razočarana,že zadnjič sem mela enga tihomirčka na UZ je bil tud kr tih zdej pa še to..spol se ni videl,nažalost:(..no sam da je vse ok.
sem kopirala kr iz fb-jauser posted image da ne pišem spet..evo takle mamo..monstera ti kr počivaj lepo,čuvaj nase..mene pa zdaj tko boli komi hodim,me je še vaginalno pregledala pa mal pritiskala na trebuh in je zmerila mv..bo jutri bolje ko bom malo počivala..

grem vas malo prebrat za nazaj pa se javim potem..

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.7.2011 21:23:38   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

uf medea, ti čist preveč obvladaš angleščino, ker so vsi linki ki jih limaš gor angleški. Jest neki znam, ampak se največkrat kar mal zgubim user posted image Bo treba uporabljat gugl translejtuser posted image

Znam tolk da razumem. user posted image Če nočejo nardit še slovenskih strani za take zadeve. user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.7.2011 21:24:59   
Medea10
Nalia- (še tu) na naslednjem pregledu prosi G, če ti lahko nardi uz, da umiraš od želje vedet kaj nosiš, po moje ti ga ne bo odrekla. user posted image
Na 3D pa menda ne greš, ali pač?

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 26.7.2011 21:34:01 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.7.2011 22:43:15   
sarar
čer punce! danes je moja tašča dobila v varstvo nečaka in nečakinjo(5 in 3leta). da povem predloge imen-za fantka samo Izidor, kar mi je kar kul ampak ne tok da bi dala, za punčko pa Loti (ketikat, isto kot si meni se zdi ti navedla?), pa tudi ne ker moj ni za to in še eno, posebno- miki miška user posted image  ta je pa najboljša...

medea, ja ti kar draži... no vsekakor upam, da boš kaj spala in da jutri zveš lepo novičko(no ja, v vsakem primeru bo user posted image )... jaz pa čez 3 tedne šele... no, uživaj jutri!!!
aja, pa tisti link k si ga dala za izračun teže bi bilo fajn prpopat h podatkom, k je fajn in da se ne išče...

mucamaca, čestitke za uspešen pregled!

nalia, super da je fajn otroček, ostalo sem pa na fb napisala. no pa naj še tuki... če nisi zadovoljna s pregledom mal premisli da bi šla še samoplačniško... no, pač predlog
nič, tok zaenkrat... lepo bodite, papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.7.2011 0:45:37   
MAMI 4
Drage user posted image !

Danes ne bom spalauser posted image . Trebuh imam tak kot pred porodom ...in to tako napet, da me je kar malo strah...danes sem imela občutek, da mi odteka plodovnica? (verjetno samo občutek...ali strah...včeraj me je tudi bolel trebuh, da je bilo kar hudo...ampak se je umirilo). Sicer je bilo dete danes nenormalno dejavno...zdaj spi (bi pa raje videla, da stalno miga...). Pred obroki se sprašujem, če jesti ali ne (ker potem ne morem skoraj dihati)...Čez 6 dni imam pregled in morfo...komaj čakam. Sem kot žogica pa še pojedla sem hamburger...po moje bom še bruhalauser posted image . Jem pa drugače malo...Če je ta moj trebuh normalenuser posted image . Si sploh ne morem zamisliti, da so pred mano še 4 meseci???!!!!!

nalia- saj 10 minut za morfologijo je ok...vem, da bi raje videle da dlje traja, vendar očitno G nimajo časa, oz. vaši malčki lepo pozirajo...user posted image . Žal mi da si razočarana...Je pa super, da je vse ok!user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo bušči hitro bolje in bo nehalo boleti (baje v tem obdobju morajo pogledati MV-če je zprt, ker se da predvidet prezgodnji porod). Mene čaka morfa in pregled v torek...bi ga pa kar danes imela...zadnjič se tudi moji G ni dalo gledati UZ in o spolu ni hotela niti slišati, me zanima če bo takrat enako...

monstera-user posted image za počitek...upam, da si sedaj ok...

sara- glej da te miki miška ne premami...user posted image ...eni so dali ime dvojčkom facebook+like, po moje miki miška ni nič bolj nenavadnouser posted image .

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.7.2011 0:49:56   
MAMI 4
Ste pa lumpe...zdaj ko ste na fb-ju nič več tu ne pišete in res imam občutek, da pišem sama sebiuser posted image . Zdaj bi vas kar brala...no, pa bo bolje, da grem spati kot da tu visim na računalniku. Nočko...ali že dobro jutrouser posted image ?

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.7.2011 1:02:16   
MAMI 4
No, pa si ne dam mir in sem vseeno malo pokukala po netu...in se našla tukaj...upam, da se motim....
sicer moj trebuh ni ravno tak kot trebuh te nosečke vendar kar piše o akutnem polihidramnion pa...

http://www.bambino.si/hidramnion_polihidramnion__prevec_plodovnice

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.7.2011 7:38:43   
sover
oj, mami4, ne se jezit ... je nas še nekaj takih, ki nismo na FB-ju in te rade beremo... Sicer se ne spoznam na težave, kot jih imaš ti, vendar upam, da bodo kmalu minile (linka pa raje ne grem brat, ker potam samo samo sebe strašim ...)

Nalia, tebi se je pa zgodilo točno tisto, za kar upam, da se meni ne bo - spol se ni videl! Če se nama to zgodi v petek, ko imava morfo, bova po moje šla še na samoplačniški UZ, sam zato da vidiva spol.. Drugače pa čestitke, da je detece OK.

Monstera - prijeten počitek (in uspešen).

LP

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.7.2011 8:17:43   
nalia
jutrouser posted image

mami sploh ne mislit da maš ti to poliuser posted image user posted image ,kolkr sem prebrala grozljiva stvar,se je pa meni par dni nazaj podobno dogajalo sploh proti večeru nisem mogla veliko jest sem bila tolk napihnjena želodec me je bolel ponoči ene 3 dni potem pa je minilo ko sem šla malo bolj konkretno na blato,pa hodim vsak dan na blato ampak očitno je bilo premalo to..ne znam ti svetovati kaj narest razen mogoče da malo kavice spiješ da te požene na blato in boš potem videla,tudi jaz sem bila tolk napihnjena da je vse bolelo me..res ti druga ne znam svetovati,če se ti bo zdelo še naprej da imaš to poli..pa prosi če te lahko malo prej pregledajo..joj upam da je vse vredu..

drugače kako smo?..mene buši malo manj boli po pričakovanjih,sam počitek sem rabila zgleda..sama sem razmišljala tudi o samoplačniškem UZ pa bom raje počakala do naslednjega pregleda,mogoče sem malo razočarana nad pregledom vleraj ker ko sem bila prvičuser posted image je vse potekalo čisto drugače kot zdaj ko hodim h ginek. v drug kraj,se pol manj zavzamejo in vse,ampak bomo že preživeli,še te 4 mesece,zgleda da sem tud jst malo razvajena glede na prvouser posted image ..

glede fb-ja res sem veliko tudi tam ker je eno obdobje ko se tukaj nobena ne javlja tam pa se sigurno javljate in če tukaj kaj vprašam traja po cel dan da dobim odgovor tam ga pa kr takoj,pa ne me kregat,na trenutke se mi zdi da je rr malo zaspan,sej vem jst sem doma v bolniški,ve še imate službe in ostale obveznosti pa nimate toliko časa za rr kot jaz ko sem doma,potem se mi pa zdi da se tudi jaz sama s sabo pogovarjam tukaj,drugače pa vedno pogledam tukaj in na fb če je kaj novega,vas rada preberem kot tu in tamuser posted image ,mami bi bile pa zeeelo vesele če se nam še tam na fb pridružiš,vem da ti ni ampak je zanimivo ker lahko še dejansko obraze in slike vidiš pa mogoče izliješ dušo tudi tam,npr.jst lažje tam povem kar si mislim ali se jezim na mojega ali kaj pošinfam al karkoli ker verjemi mi tu imam zasledovalce in točno vem katere,sem že sodelovala na rr v prvi user posted image in so nekateri veselo brali moje pose,pisala sem tudi osebne stavri gor in so bili potem prepiri in vse sorte,tko da se tukaj ne morem nič kaj izpovedati,nič kaj osebno ne morem sodelovati,tam na fb pa je zaprta skupina in smo samo me,premislite punce o fb-ju,vas bomo zelo veseleuser posted image ,pa ne mi zamerit zdej punce to je moje mnenje samouser posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.7.2011 8:52:28   
Anonimen
dobro jutro. tukaj končno spet sonce user posted image . bova šla mal v mesto in v hišo pike nogavičke... pa na kakšno kavico. lepo se je mal potepat kadar je lepo vreme user posted image
jaz berem tukaj in na fb. sam če mam kako bolj tako vprašanje, vseeno raje tukaj vprašamuser posted image

mami: upam da se motiš in da je vse ok s tvojim trebuhom!

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.7.2011 8:53:38   
MAMI 4
Jutro!

sover- saj se nisem jezilauser posted image ...

nalia- sem se zbudila (user posted image -kolikor sem spala) malo bolj optimistična...moram priznati pa da me je pošteno prestrašilo...Mislim, da tam piše, da se srčka ne sliši in gibov ni čutit, moj junak pa je vseeno zelo aktiven in potem sem šla poslušat srček na AS in je lepo bil...tako, da upam, da res ni to to...Upam, da sem res le napihnjena...na blato sem pa hodila normalno...
Glede G. te razumem. Sama sem sicer navajena, saj si moja G. nikoli ne vzame veliko časa...itak pa mislijo, da v 6. nosečnosti vse veš...pa so si tako različne. Po SS pa sem itak bolj panična. Zame je tudi absurd, ta imam premor med enim in drugim pregledom tokrat 6 tednov?! in to ravno v tem obdobju ko sem prejšnjič imela SS...(zaradi dopusta? bi me h komu drugemu poslala, ali zrihtala nadomeščanje-kot vidim imate druge vseeno med dopusti preglede).
nalia, ti pa magari še tukaj kopiraj iz fb-a. Jaz vas rada berem in ko padem na stol (ko sem utrujena)najraje debatiram z vami...TV me ne vleče, pa tudi tamali me bi hitro preusmerili, tukaj pa berem lahko na "obroke" in pišem ravno tako...
Za fb pa se nisem še odločila, ker bi morala najprej kaj preštudirat, predvsem pa profil porihtat (zaenkrat gor nimam nobenih slik), ker si mi zdi krivično do vas, da jaz lepo gledam vaše slikce jaz pa se neki skrivamuser posted image - nimam pa toliko časa, da bi vse to porihtala...pa tudi slikala se nisem in nasplošno že dolgo nič ne slikamo...smo usjali fotoaparat in ne vem ali novega kupit, ali še malo počakat, če ga najdemo...
Je pa res, da tudi jaz tukaj ne pišem rada osebnih stvari, predvsem zato, ker koliko žensk iz okolice kp čaka 6. otroka (ali 5.), potem pa ne maram niti imen otrok pisati...

Želim lep dan!!!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.7.2011 8:57:17   
MAMI 4
ketikat- sta pa frajerja ti in tvoj tamali...pohajata 100 na uro! Pridna mami. Želim vama lep dan!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
27.7.2011 9:09:56   
nalia
no mami samo da si malo bolje danes,je pa res malo dolgi premor 6 tednov zate med pregledoma,no sej tud jst ko sem bila iz bolnice odpuščena domov so mi dajali termine na 5 tednovuser posted image ,mi je tud mal mim njihova logika kr bi pričakovala da sem kot rizično vodena na krajši čas da imaš ti tud kot pacient občutek da se mal bolj zavzamejo zate,ampak je res kot si napisala jst sem v 2.noseča zdej pa sem imela občutek da se tolk manj zavzamejo ravno zato ker že imam enega otroka in da pa že itak vse vem kako in kaj,kako vse poteka,da se ne rabijo zdej ubadat z mano velikouser posted image ,sem ravno zadnjič imela eno tako debato s kolegico ki je prvič noseča ona govori vse o superrelativih jst pa mal pošinfam in pol je šokirana pa sploh ne šinfam več ji,ker potem misli da imam samo jaz tako smolo,ampak ni to smola,to je pač to kot si rekla 2.nosečka vse vem,ne rabijo mi vse razlagat in vse...ti pa sploh po 6.nosečnosti..a ni žalostno ko se res počutiš včasih kot da si številka,pač še ena nosečnica si za njih...še 4 mesece bomo zdražela pol bo pa mimo vse,do takrat se bomo pa malo spodbujale pa jeuser posted image ..mami če te pa skrbi pa pokliči gineka,to če je ona na dopustu pa res ni tvoj problem,čeprav iskreno jst bi raje vidla da me nebi druga imela kot pa samo moja ginek..občutna razlika ti povem v odnosu..

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
27.7.2011 9:27:32   
sarar
čaw!
Joj, mami ne nas strašit. probaj malo bolj počivati... si res kar dejavna, kar ni nič narobe, mogoče te telo samo opozarja da malo izpreži... če te pa skrbi, pejt na pregled, boš vsaj mirna... je pa bolje da otrok tudi počiva, pa saj imaš angel sound se lahko vsaj prepričaš da je vse ok... joj, po moje se bo zate najbolj vleklo do poroda... držim pesti, da se čimprej pomiriš in bo vse ok!!! pa počivej malo mami!!!
aja, pa ne da hočem kaj slabega, ampak ne po netu takih stvari iskat, ker samo sebe strašiš in mislim, da to ni fajn... raje misli pozitivno(ja, sej vem da je lažje reč k nardit)
ali mv pomeni isto kot cv? potem mi je to prejpnjič pregledala, in je rekla da je zaprt...
alja, miki miška-ne, mislim, da ni bojazni da me premami, čeprav se fajn sliši user posted image

ostalim pa lep pozdrav!!!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
27.7.2011 9:38:21   
j.b.
nalia, to se mi zdi pa totalno absurdno in smešno da te osebe zasledujejo kaj pišeš po forumih. Ja bog pomagaj, a nimajo druzga delat kot brat to, in pol haloje zganjat?user posted image Tu smo z namenom da si pomgamo in čvekamo ker smo v podobnih situacijah, ne pa da nas drugi kontrolirajouser posted image
Pa sej bouser posted image
mami4, manj ko boš po netu iskala razne info kaj bi lahko bilo, bolje bo, ker boš manj vedela. Tako te lahko skrbi po nepotrebnem! Če te res zanima raje pokliči G, razloži kaj je, pa ti bo ona povedala kaj naj bi blo brez nepotrebnih skrbi!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
27.7.2011 9:39:26   
j.b.
sm tolk stvari počela, predn sem post napisala, da je že sarar umes napisala isto za mami4user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
27.7.2011 9:45:45   
MAMI 4
sara-CV je po moje isto kot MV (cerviks, oz. mat. vrat). Hvala za spodbudo punce! Vse dobro tudi vam. Zdaj grem k prijateljici na kavo s ta malimauser posted image ...se bodo tam igrali s prijateljčki. Je pa tako lepo tukaj ko je shladilo...edino v morje nas ne vleče...premrzla voda... Glede počivanja, to nosečnost se mi zdi da se najbolj pazim, sicer normalno, da če imaš doma otroke 24 ur ni to nek počitek (moj dragi pride domov malo pred 17, če nima še kakšnih pevskih, oz. kakšnih drugih obveznosti- kar je skoraj vsak dan)...vendar pazim , da jih ne dvigam (če ni nujno), vse je na izi, pa glih tako porihtam, tako, da po moje ni to krivo...Saj verjetno če ne bi bil SS za mano ne bi delala panike za nič , tako pa...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?