muca*maca
|
Ojla, punce!!! Se spet malo javim, pri nas je noro - sploh več ne pridem do tega, da bi odprla ringaraja, kaj šele, da bi kaj prebrala. Ampak zdele sem preletela zadnji dve strani, ne se jezit preveč name :) Včeraj sem imela morfologijo! Ampak sem prišla na vrsto šele ob pol osmih zvečer, naročena sem bila pa ob pol petih. Moja ginekologinja je zbolela in jo je nadomeščala ena, ki je delala že od 7h zjutraj! Svaka ji čast. Sej je zgledala malo utrujena, ampak si je vseeno vzela ves potreben čas. Ttako podrobno je naredila morfologijo! Pri meni je tudi vse ok, sem pa tako dolgo čakala, da sem potem pozabila vprašat za velikost in težo Je rekla, da je primerne velikosti glede na rok in to me je zadovoljilo. Se je pa tako dobro videlo na UZ, da mi je za minutko prižgala še 3D - to je bilo šele veselje!!! Naslednji pregled imam pa 30.8. Glede imen - konec tedna začnemo dopust in se že veselim, da se bova lahko cele dneve pogovarjala samo o imenih, ker do sedaj sva jih parkrat omenila, pa hitro zaključila debato (brez idej, pomanjkanje časa... Spola ne vemo, ker nismo vprašali to bo presenečenje. Sicer me vsi na veliko prepričujejo, da bo punčka, tudi sama bi bila vesela punčke, ampak glede občutkov pa še nisem nič ziher. Pri Maksu sem bila od 7. meseca dalje prepričana, da bo fant in je bil. Tudi nisva vprašala. KG - meni je šlo pa lepo vse nazaj. jaz pravim. kar se je 9 mesecev nabiralo, ima 9 mesecev časa, da splahni. Ali 9 mesecev gor, 9 mesecev dol! Tako sem si zadala v prvi nosečnosti in res sem bila po 9 mesecih ista kot pred nosečnostjo. Iluzorno se mi zdi pričakovati, da bom po 1 ali 2 mesecih tako kot pred nosečnostjo. Tudi za telo je veliko bolje, da se spreminja počasi. Sploh sem pa prebrala, da se pri hujšanju sproščajo iz telesa strupi, ki so naloženi v maščobah in potem ob dojenju se ti strupi izločajo tuddi skozi mleko. No, pa sem se zavestno odločila, da ne bom hujšala, ampak lepo počasi, počasi pridobivala prejšnjo postavo. Meni se je obrestovalo Po letu in pol sem imela že manj kg kot pred zanositvijo. Sedaj imam isti plan. Kaj še??? zaenkrat samo LP
|