nalia
|
jutro kako smo? no glede druženja,midva imava res samo en par brez otrok pa še to sta tko zrela in razumna,drgač sta mlajša od naju 5 let,večinoma so res to druženja s tistimi ki že imajo otroke,nmevem zgleda da to pride samo od sebe,potem ko imaš otroka,mi je fajn da se otroci mal igrajo skupaj kot pa da grem nekam kjer nimajo otrok pa pričakujejo da bo otrok pri miru sedel nič štofnaril..imam pa problem s kolegicami ki so same,brez partnerja in družine,3 sta take,in priznam da so mi zeloo odveč..ja vem slaba kolegica sem,iskreno povedano če bi bilo po moje bi že zdavnaj stike prekinila,ker ne razumejo da nimam časa za njih,za njiohove večurne telefonske pogovore,njihove obiske ki trajajo po 10 ur,primer,vklopim fb,me takoj klikne ena,pa grem na fb gor večkrat na dan za par minut,pač ko imam čas in če me klikne ena izmed njih bi chatale in chatale in chatale v nedogled jaz pa moram se vmes s tamalim ubadat ni fer do moja sina,čist tko..potem trgovino imma pred blokom,in ko vidijo moj avto na parkingu aha sem doma,gremo na obisk,njih nič ne briga da sem si splanirala kako bom preživela dan,pa tud če nimam nič v planu izkoristim prosti čas al za klepet z vami na fb par minutk,počivam gledam film..,potem grem ven imam gsm doma ker se polni,imam 3 klice neodgovorjene od 3.kolegice pokličem nazaj in se zgleda pričakuje da moram račune polagat,pa sem pri dr. pa kliče ena,pa pridem domov,pride druga,zvečer dam možgane na off vklopim rač. me na fb klikne 3.... in to traja vsak dan drage moje,te samske kolegice mislijo da imam čas kljub temu da sem jim povedala da ga nimam za njih,nimam proti če pridejo,ampak men se ne da poslušat vsak dan pri 30.letih kako one žurajo,kako so se oblekle za ven,katerega so spoznale,o otrocih se itak ne pogovarjamo z njimi,so mal nezrele za svoja leta,a ko bi jst rabila kako uslugo od njih,njih ni..in delam na tem da prekinem stike znjimi,ne ljubi se men to več,da mi vso energijo spijejo.. jooj kolk sem zdej zamorila
|