|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
30.7.2011 11:18:36   
Medea10
Sprobala sem to stran, ki sem jo prilepila spodaj na tabelo (približen izračun teže ploda).
Torej, naše dete ima zdaj okoli 315g user posted image
Sprobajte punce user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
30.7.2011 13:12:08   
AljaAn
Hey punce!

No evo mene še tukaj. Pa da kar takoj napišem in ne pozabim...Medea10 zelo lepo si uredila seznam.
Ne vem katera je napisala, da se premalo piše..mami mogoče...no jaz sem potrebovala dva dni da sem se prebila čez vse user posted image ste bile kar pridne. FB sem malo spremljala tudi na morju in možu veselo "kradla" sicer služben denar za internet, ampak se tako navadiš na to, da sem kar pogrešala tudi rr.
Mi smo eni izmed tistih, ki smo imeli čudovito user posted image vreme na dopustu. Moj se je sicer kopal, midve z malo pa ne. Gospodična je videla kite in morske pse (v istri) in potem ni želela v vodo, pa seveda so tukaj še valovi. Meni in malčku pa je bila voda premrzla. Smo se pa vseeno imeli lušno, kot vedno na dopustu. In domov prišli z novo pridobitvijo. Če bi imela telefonsko od Mami4 bi šla na kavo. Smo cel ponedeljek preživeli v Kopru, ker je bilo slabo vreme in tako kot pred petimi leti, tudi zdaj nismo mogli brez šopinga. Če se še spomnite se mi je moj za obletnico zahvaljeval med drugim tudi za to da prenašam njega in domače živali. Pet let nazaj ko sva se spoznala, sva bila na dopustu v Piranu in na poti domov kupila vodno želvico. V vseh teh letih se je nabralo polno živalic (se včasih počutim kot da imamo zavetišče) in zdaj po petih letih sva seveda iz Kopra prinesla spet želvico...tokrat kopensko. Smo ga malo "švercali" čez mejo, ampak se je vse dobro izteko, tako da ....še ena žival več. Imamo Frančka!!

Evo toliko o našem dopustu. Komentirati ne morem, ker sem pol pozabila, bom pa zdaj sproti bolj pridna.
V ponedeljek grem v službo, potem pa takoj h ginekologinji, ker imam seveda spet vnetje..radosti morja in bazena...in bom videla kaj je zdaj z mojo bolniško. Me je hotela že prejšnjič dati, pa sem rekla da naj še malo počaka, zdaj pa vidim, da sem čisto adijo. Trebuh mi otrdi ob najmanjšem naporu in utrujena sem da mi gre včasih na jok. Pa smo bili samo na dopustu?? Križ...sploh ne bom govorila...me boli tudi v ležečem položaju....pa nisem občutljiva in sem do prve nosečnosti stala po 13 ur na dan v visokih petah in 15 let. Se vse skupaj pač nekje mora poznati.
A katera je Fembion 2 ...meni ga je priporočila na prejšnjem pregledu, ker mi je po Elevitkah slabo. No zdaj po teh je pa vse super, razen da me nemogoče boli glava in ne vem ali pač me, ali je to od tablet. Drage so pa ko hudič. Me je kar zabrisalo.

No se od zdaj naprej spet priključujem debati. Pri nas je ravno začelo deževati user posted image Bljak!!
user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede na morfologiji in seveda tudi tistim ki vas to še čaka.
Prijetno popoldne vsem skupaj.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
30.7.2011 13:58:15   
vikii
zivijoooo punce!
koncno mi je uspela prijava tu na rr... kot sem napisala ze na FBju me ni hotelo prijaviti, ces da je napacno geslo, a sem vedela da ne more bit! no zgleda da je bila res kaka njihova napaka ....

aljaAn dobrodosla nazaj:) lepo da si uzivala na dopustu :) hahahaha prav si me nasmejala z tistimi kiti pa morskimi psi :Duser posted image user posted image
aja pa glede femibiona2 jaz jih jemljem pa me nic ne boli glava. ceprav jaz uzamem sam tisto tabletko tiste kapsule(omega3) pustim ker jemljem ene druge, ne zaupam tem kaj prevec. no sej ni da bi bilo z njimi bilokaj narobe ampak vem da tiste ki jaz jemljem so boljse. pa cudno mi je da te glava boli ki ponavadi ribije olje(omega3) pomaga proti glavobolu. mene ko je glava bolela sem vzela 2 te kapsule ribijega olja pa je blo mal bolse.
vidim da vse nas mucijo tej glavoboli :( to je tak zoprno!!!!! jaz morem potrkat me zdej ze en cas ne boli moja buča, ampak na zacetku je blo res skoraj neznosno...ena 2 mesca me je bolela konstantno.... hudo res....

nic punce lepo se mejte in lepo prezivite preostanek dneva :D

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
30.7.2011 14:09:55   
AljaAn
vikii tega o olju pa nisem vedela. Bom mogoče poskusila jemati samo tablete, ker sem pred ene pol leta jedla samo kapsule omega3 in sem po enem tednu ugotovila, da so od tega glavoboli. zato sem tudi zdaj pomislila na to... itak je najbrž možno da na vsakega vplivajo drugače, bom pa vseeno vprašala zdravnico.
Zdaj pa malo počivati po kosilu...imam filing da me bo razneslouser posted image user posted image

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
30.7.2011 14:21:45   
MAMI 4
neki mi nagaja rr in internet, zato bom kratka...prej sem napisala, pa ni poslalo...

medea-moj tamali je nekje pri 2 letih začel tvoriti stavke, punce prej

nutry- v 21. tednu je mnogo nosečnic, ki še ne čuti gibov...brez panike. Pa le povej delodajalcu. Če pa na AS slišiš
utrip ni panike...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
30.7.2011 14:24:33   
MAMI 4
sover-user posted image za morfo in user posted image !

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
30.7.2011 14:47:46   
vikii
no aljaAn ce ne nameravas jemat kapsul lahko kupujes femibion1 ki dobis sam te tablete(folno kislino) in so bolj poceni kot dvojka. tako bom tudi jaz nardila ko porabim to skatlico.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
30.7.2011 18:16:15   
sover
hvala vsem za čestitke! Naš fantina je velik okoli 22 cm in težak 400g - upam, da se ne bo preveč "razrastel" do poroda, da ne bova imela težav ...
AljaAn, welcome back! user posted image  Tablete: jaz vsakič kupim druge in sem že probala Fidimed, Pregnacare (najdražje!!!), Elevit, Femibion 2 (lekarnar pravi, da so te primerne po prvem trimesečju). Kaj pa vem, tudi tukaj si niti G niso enotni, kaj šele vsi ostali. Eni pravijo, da imajo Eleviti preveč vitamina A, vendar pa imajo menda več železa kot druge, kar je spet fino. Drugi pravijo, da jih femibion zapira, sam je pa fajn, da so omega-3 zraven itd. Zard tega sem jaz kar vsekala eno srednjo varianto. Zdaj pri jemanju sicer nisem tako zelo dosledna, bom pa bolj pozorna spet v zadnjem trimesečju in dodala omega-3. Je pa res, da do sedaj pri nobenih nisem imela kakšnih stranskih učinkov.

Sočustvujem z vsemi, ki imate težave (križ, glavoboli). Sem sicer ena izmed srečnic, ki težav nima, razen tega, da me naš mali ne pusti niti piribližno ležati popolnoma plosko na hrbtu. Takoj začne udrihat kot nor. ponoči me boki žulijo, ker sem drugače rada spala na hrbtu, amapak to je šemajhna cena ...

Lepo preživite preostanek dneva.

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
30.7.2011 18:40:00   
sover
Sem še nekaj pozabila vprašat:
G imam v LJ, kjer imam službo in mi je tako praktično, rodila bom pa v PO, ker mi je to najbližja porodnišnica. Ali moram na zadnje pregelde pred porodom (ko moraš bolj ali manj vsake 3 dni na pregled) v LJ ali se lahko kako dogovrim, da grem kar v PO?

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
31.7.2011 10:37:15   
sarar

PUNCE, PIŠEMO 100.-TO STRAN user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Sprobala sem to stran, ki sem jo prilepila spodaj na tabelo (približen izračun teže ploda).
Torej, naše dete ima zdaj okoli 315g user posted image
Sprobajte punce user posted image

jutro punce! medea, bom sprobala ko bom imela morfoligjo..
mene pa ful špika v levem jajčniku... pa nek čuden izcedek imam že par dni, uporabljam sicer multgyn ampak nič ne nuca user posted image ...spet vnetje,,,user posted image
anjaan, čestitke za novo pridobitev... mojadva pa ravno gledata frančka po risanki user posted image .pa saj to je meni ful lepo da imate ful živalic doma... mi imamo trenutno samo tiste, ki na travniku živijo...
a ti imaš tudi vnetje? joj...jaz študiram da bi ego ponucala, kaj pravite? vem da je mal čudn slišat, sam mi je gin.predlagala... sam takrat nisem bila noseča... je ful nucalo, bolj ko canesten
sover, to za preglede ne vem, sam po moje se bi dalo zmenit da bi hodila v po na preglede... vprašej na pregledu...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
31.7.2011 12:20:26   
AljaAn
Hey!

Ja Sarar jaz imam tudi vnetje in sem že včeraj hotela vzeti Daktarin svečko, pol pa mislim, da bo itak jutri bolje in sem danes ugotovila da ni nič drugače. Tako da jaz si bom kar to dala zvečer itak moram pa jutri poklicati ginekologinjo in jo bom še to vprašala. Valjda lahko imam te. Zadnjič mi je napisala ene druge pa niti ne Canasten.

No mi za našega Frančka nabiramo zdaj regrat in deteljo. Tamala bi pa tudi samo še to risanko gledala. Se ji full dobro zdi.

kaj pa to ko sem se danes dopoldan zložila čez deset stopnic. Samo po riti oz sem se ujela na roke, tako da imam zdaj roke čisto opraskane. Bolijo me sicer samo praske in nič drugega, sem se pa tako ustrašila za bebe, da sem obsedela na zadnji stopnici in se zjokala. pravi mož tako kot vedno rečeva tamali...moraš biti bolj previdna. Se je tudi on ustrašil ko hudič. No samo da je vse uredu...dete brca in mu je očitno čisto uredu.

Zdaj pa na piknik. Vam pa lepo popoldne.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
31.7.2011 12:30:53   
oranška
ojla user posted image !

J.b. Zadnjič mi je ena kolegica rekla da kako normalna sem ostala v smislu da ne "težim" skozi o nosečnostih, otrocih in o porodu, ampak da se pogovarjam in zanimam za enake stvari kot prej. Ni mi bilo všeč, ker itak da je prva stvar, ki me trenutno zanima, moj trebuh. Ampak načrtno nočem nadlegovati takih, za katere vem, da jih to ne zanima. Nekateri še nočejo otrok, nekateri pa si jih krčevito želijo in jih še ni. Ne vem katere bolj iritirajo  te teme.

Me zanima kako je potem ko že imaš otroka. Se družite s pari, ki jih nimajo ? Je to sploh izvedljivo glede na vsa potrebna prilagajanja?

AljaAn user posted image user posted image user posted image za Frančka! Drugače jaz jemljem Elevitke, je pa res  da me le-te zapirajo user posted image

Križ me še vedno raztura, tako da sem se odločila naročiti pas. Pa vsaj malo da pomaga.

Vnetja dajejo tudi mene :( Preventivno uporabljam multi gyn. Ta gel mi je zakon. Ko pa vdarii ven, pa kak canesten ali boraks.

Mi2 pa greva ponovno na morje po morfi, ki jo imamo 11. Komaj čakam da vidim če je vse ok, pa tudi glede spola sem že zeloo firbčna, ker mi še ne vemo. Da lahko konkretno začneva z izbiro imen. To se mi zdi tako zelooo pomembno :) Upam da najdeva tapravega user posted image

uživajte in oglasite se še kaj na RR

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
31.7.2011 12:33:18   
nalia
danuser posted image

evo mene nazaj..

alja meni so tudi predlagali femibion 2,femibion1 je za prvo polovico nosečnosti,imam še elevita za 10 dni potem pa grem na te,mene moti pri elevitu samo to ko sem bolj zaprta..
pa da si celo padla???joj boga,no samo da je vse ok,drugače pa welcome back še tukajuser posted image ,pa čestitam za novo pridobitev frančkauser posted image

sarar upam da se kmalu pocajtaš od vnetjamta vnetja so obup,men se zdi da imam tud ogromno izcedka,je kr moteče že malouser posted image

sover po moje da se boš kamot zmenila za preglede na koncuuser posted image in čestitke za fantkauser posted image

pa še eno vprašanje ANZA???kdo to je?user posted image

se še beremo,zdaj sem doma,pa bo več časauser posted image

pridne bodite!

medea men so sicer rekli na morfi samo težo,nič drugega pa nevem men so rekli okrog 400g

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
31.7.2011 12:34:19   
j.b.
AljaAn, tut mene je včerej zložilo, sicer na mokrem travniku na robu. sem šla na njivico iskat peteršilj za ribice, pa sm šla žez rob v crocicah mi je spoddrsnilo in me je zložilo kolker sem dolga in širokauser posted image . Tut sama sem obsedela šokirano za par sekund. No, ker sem se zvalila na rit sem se tolažila da hujšga ne bo - in res, dete tut pr men normalo brca dalje ... user posted image H sreči! Hjoj nerode nosečeuser posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
31.7.2011 12:48:42   
j.b.
oranška, midva se druživa z vsemi. Tamalga sva npr. glih včerej dala v varstvo k moji mami in šla na veselico kjer so se ga vsi napil, midva z dragim sva tut plesala, in uživala u družbi prijateljev z otroci in brez njih. Res je pa, da se nekako bolj druživa z osebami ki imajo otroke (vsaj izven žurov) - ker najdeš skupno točko. Včasih ko mi je dolgčas grem na obisk h kaki prijateljici ki ima otroka ... , česar prej preden sem rodila nisem počela. To je podobno kot  sveži ločenci ko se začnejo družit z drugimi ločenciuser posted image Oz. bolj podobno temu, kako smo se začeli parčkat kot najstniki, in pol se parčki bolj družijo s parčki ... ampak še vedno si vzamejo čas za samske ...  Hjoj kompliciram, upam da me zastopte kaj čem povedat. Aja, pa pred pari ki nimajo otrok vedno pazim da ne začnem govorit o svojem navihancu ali svoji nosečnosti ravno zaradi tega razloga, ker se mi zdi da z ostalimi (družina, prijatelji z otroci) skoz govorim samo še o tem, in imam občutek da te stvari oseb (ki otrok nimajo) preprosto ne zanima. Mene tut (dokler nisem postala mami) ni zanimalo kolk drugi otroc spijo, kolk jih zobki matrajo, kako jejo, ... in ostalo. Če me kaj vprašajo jim pa odgovorim.

Drgač pa danes dobim sorodnike na kosilo, nas bo 10. Jaz sem naredila tri različne solate, dragi bo vrgu ribe na žar in bo kosilo en dva triuser posted image
Aja, pa včerej sva z dragim na veselici spet fulful plesala, in na plesišču zgledala kot dva sveža zaljubjlencauser posted image , nevem kaj nama je trgalo, ogromno poljubov in objemov med plesomuser posted image On je bil malo alkoholiziran jaz pa tolk pod vplivom hormonov očitnouser posted image . Je blo lepo fajn.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
31.7.2011 14:50:42   
Medea10
Hej hej, kako ste?

Danes naju je z tamalo pa ati peljal ven na kosilo. Mmmm, je blo dobro, sploh sladica- biskvit z smetano in borovnicami.

Kilce so začele tud pri meni naraščat user posted image samo jem, jem, jem. Srce me boli, ko pomislim, kakšna bom decembra. Takoj v februarju (no, ko bo konec rdeče nadloge) začnem telovadit. Zvečer, ko bo moj iz šihta bom hodila s tavečjo laufat. Vse se mora stopit z mene. Ves ta cuker- ker skoraj nič druga ne jem (razen za kosilo) kot tortice in jagodne milke. Njams. user posted image

Se vse pazite al se tud pregrešite? A se? Da me  ne bo tako vest pekla. user posted image

Sem par dni nazaj naredila en seznam meni ljubih, všečnih imen. Jih pokažem dragemu in mu niti eno ni blo všeč. Ne vem, ne vem, naš otroček bo zgleda ostal brez.

Nalia-
meni moja G ni glede teže otročka rekla nič. Do 315g sem prišla na tisti strani (ko sem prilimala link). Moja noče računat teže, se ji ne ljubi.

Aja, maš pa res VELIK trebuh user posted image , kakšen šele bo.

ANZA pa bi po moje rada bla na seznamu, sam ne želi nič o sebi povedat user posted image user posted image user posted image

j.b.- oooo user posted image , res lepo za brat, da sta (zgledala kot) zaljubljenca. Midva imava vedno tamalo poleg, kamorkoli greva in nimava te možnosti.

Druženje- midva z mojim se druživa z obojimi. Moj ima dost kolegov, ki še nimajo otrok in jih otroci tud ne zanimajo. Jaz  mam par kolegic, ki še tud nimajo otrok pa se lahko pogovarjam z njimi o otročkih (ker pač tolk sprašujejo), skupni prijatelji (poparčkani) pa imajo v večini vsi otročke. K tem tud največ hodimo in oni k nam, pa skupaj gremo na kak izlet al pa se dogovorimo za skupni sprehod.

Punce z vnetji- želim vam čimprejšnje okrevanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nerodnice- upam, da se bo dogajalo čim manj nesreč in padcev na tazadnjo user posted image

Nič, lepo bodite. Se tipkamo.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
31.7.2011 21:10:01   
MAMI 4
Pozdravljene še tukaj....

Danes smo dan preživeli v živalskem vrtu in ne vidim ure, da grem spat...si morem še lase posušit...namreč vesele opice so me okrasile....z drekcem...tako, da sem morala v banjo na dezinfekcijo...
Sover- jaz sem si za spanje kupila materinsko blazino in mi res pomaga pri spanju...na hrbtu pa itak ni dobro da spiš (ne samo, da ti ne ustreza), ker otrok (povečana maternica, plodovnica...) pritiska na žile in je pretok slabši (zato se tudi dete jezi). Meni omrvi celo telo, če slučajno zaspim na hrbtu (še dobro, saj me tako opomne, da se morem uležti na bok). Po moje moreš kar nekaj pregledov opraviti v Postojni pred porodom...bom vprašala svakinjo, ki je tam rodila...

ojoj aljaan, ne meči se čez stopnice...lepo počasi...upam, da si dobro.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
31.7.2011 21:32:38   
AljaAn
Hey!

Ja ja Mami uredu, razen popraskanih rok in malo strahu. Revki za "dezinfekcijo". Ja živemu človeku se vse zgodi user posted image , čeprav jaz v stotih obiskih zoo-ja še nisem tega niti videla.

jaz si moram tudi to blazino privleči iz podstrehe, ko jo že potrebujem. res ni pametno spati na hrbtu, zaradi pretoka kot ti je že Mami napisala.

Druženje...mah kaj pa vem..midva imava naokoli samo prijatelje z otroki. Nekaj je že najstnikov. Usklajevanje pa je potrebno če imaš dojenčka v vsakem primeru. Midva malo vedno vzameva s sabo. Zvečer pa ne hodiva ven...že od nekdaj. Včasih si sama privoščiva kakšno kosilo ali plavanje v Laškem.
Je pa res da s tistimi ki še nimajo otrok o njih niti ne govorimo, ker mi je full butasto in res ne potrebujejo poslušati o "našem" kakanju in nekakanju user posted image Ko sem prišla s porodniške nazaj v sluužbo sem bila prav vesela, da se res ne bom pogovarjala samo o tem, pa so me itak ene pol leta napadali samo s takšnimi vprašanji.

Medea10 otrok sigurno ne bo ostal brez imena...saj imate še dosti časa. In vse bomo telovadile s tabo. Pa user posted image za moža in kosilo.

j.b. ste se imeli uredu danes? Verjamem da ste uživali. In kako lepo je brati da sta kot dva zaljubljenca. Meni se to zdi tako fino user posted image
Pa tudi ti pazi nase s padci.

Sover kako je s pregledi v postojni pa res ne vem. A niso samo tedensko in če si čez rok bolj pogosto? No pa saj vprašaj ginekologinjo na naslednjem pregledu.

No zdaj pa še jaz v kopalnico in posteljo...jutri je služba. Mi mož že teži, da če ne bom šla h ginekologinji....Da moram na bolniško.

Nočko

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
31.7.2011 22:01:06   
Kasija
aljaan dobro, da ni bilo nič hudega! jaz sem tudi padla v nosečnosti - po stopnicah po riti - pa ni bilo nič otročku. se pa tudi neprestano nekam udam, sem grozno nerodna.

oranška meni se je pred otroci tudi zdelo in se mi še zdi, da se ne bi smelo nič spremeniti. zanimajo me še iste teme, ne večno razpredanje o dudah.. ampak - velik ampak - se je zgodil le v smislu, da se pa več družim z ljudmi, ki imajo otroke. predvsem odkar imajo ti otroci svoje potrebe po druženju. ker je bilo naravnost grozljivo iti z otroci na obisk v hišo brez otrok. na kratko - vse stvari so na nizkih poličkah, kar kličejo po otroških uničevalnih šapicah. pa hiše z otroci so varne, ne rabiš ves čas gledat za njim, če je kje vtičnica, polne igrač in ne neazadnje drugih otrok za igro. zvečer pa tako ne hodim več veliko ven. ni časa in ni energije, nekaj časa pa tudi posebne želje ni bilo. ali pa te recimo kolegica pokliče v smislu "hojla sem v mestu greva ven pri tebi z 10 minut". jaz pa v paniko seveda, rabim vsaj tri dni prej, da me opozori na izhod v mesto user posted image . tako da res ugotavljam, da s takole malimi otroci kar padeš v nek otroški svet in potem posledično res sledijo še pogovori o otroških temah. ne vem, kako pa to vidite ostale?
se pa trudim ne govorit ves čas o otrocih. če ne drugega, to še meni ni zanimivo.

sover jaz sem v postojno šla šele rodit. prvič sem rodila v ljubljani in sem šla tja na pregled šele na rok in po roku. prej pa k svoji g. mogoče te pa vseeno vzamejo že pred room, če pač prideš tja?

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
31.7.2011 22:02:31   
Kasija
aha, pa vas spremljam in berem, sem pa malo v zaostanku, ker smo bili na morju in smo šele kakšen teden nazaj. tako da za nazaj mi zgleda ne bo zneslo prebrat, čeprav sem imela dober namen.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
31.7.2011 22:35:13   
Anonimen
da se še jaz mal vklopim v debato. men je zdej prav hecno k smo sami bolj ali manj tukaj. jaz imam par kolegic, dve z otroci in dve brez. nikakor pa se mi ne zgodi, da bi se samo o otrocih pogovarajla... po mojem to ni nobenemu zanimivo, razen mogoče prve par mesecev, ko dobiš prvega otroka in ti je še vse tako novo... potem pa po mojem ne več. vsaj pri meni je bilo tako user posted image

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
1.8.2011 9:20:54   
nalia
jutrouser posted image

kako smo?

no glede druženja,midva imava res samo en par brez otrok pa še to sta tko zrela in razumna,drgač sta mlajša od naju 5 let,večinoma so res to druženja s tistimi ki že imajo otroke,nmevem zgleda da to pride samo od sebe,potem ko imaš otroka,mi je fajn da se otroci mal igrajo skupaj kot pa da grem nekam kjer nimajo otrok pa pričakujejo da bo otrok pri miru sedel nič štofnaril..imam pa problem s kolegicami ki so same,brez partnerja in družine,3 sta take,in priznam da so mi zeloo odveč..ja vem slaba kolegica sem,iskreno povedano če bi bilo po moje bi že zdavnaj stike prekinila,ker ne razumejo da nimam časa za njih,za njiohove večurne telefonske pogovore,njihove obiske ki trajajo po 10 ur,primer,vklopim fb,me takoj klikne ena,pa grem na fb gor večkrat na dan za par minut,pač ko imam čas in če me klikne ena izmed njih bi chatale in chatale in chatale v nedogled jaz pa moram se vmes s tamalim ubadat ni fer do moja sina,čist tko..potem trgovino imma pred blokom,in ko vidijo moj avto na parkingu aha sem doma,gremo na obisk,njih nič ne briga da sem si splanirala kako bom preživela dan,pa tud če nimam nič v planu izkoristim prosti čas al za klepet z vami na fb par minutk,počivam gledam film..,potem grem ven imam gsm doma ker se polni,imam 3 klice neodgovorjene od 3.kolegice pokličem nazaj in se zgleda pričakuje da moram račune polagat,pa sem pri dr. pa kliče ena,pa pridem domov,pride druga,zvečer dam možgane na off vklopim rač. me na fb klikne 3....user posted image in to traja vsak dan drage moje,te samske kolegice mislijo da imam čas kljub temu da sem jim povedala da ga nimam za njih,nimam proti če pridejo,ampak men se ne da poslušat vsak dan pri 30.letih kako one žurajo,kako so se oblekle za ven,katerega so spoznale,o otrocih se itak ne pogovarjamo z njimi,so mal nezrele za svoja leta,a ko bi jst rabila kako uslugo od njih,njih ni..in delam na tem da prekinem stike znjimi,ne ljubi se men to več,da mi vso energijo spijejo..

jooj kolk sem zdej zamorilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
1.8.2011 9:31:34   
nalia
mene pa danes tko želodec boliuser posted image ,pa še k zobarju potem morem it,pa me je tolk strahuser posted image ..ma saj bo,upam da mi vsaj inekcijo da,če bo treba..

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
1.8.2011 13:25:04   
sarar
joj, AljaAn, samo da je vse ok...pa saj moj bivši gin.je rekel, da so to zelo močna bitja, ki preživijo celo avtomobilske nesreče, tako da je gotovo vse ok... se pa ustrašiš, prav gotovo. saj zajokala bi pa tudi jaz od šoka.
in kaj ti je gin rekla? ja jaz tud kar čakam in čakam če bo bolje, pa ni to vnetje... bom videla, če bo zvečer kaj bolje, če ne grem pa tudi jaz v lekarno
oranška, glede druženja-midva sva imela nekaj prijateljev, ki nimajo še otrok, in se kar nehaš družiti... se mi zdi, da ne razumejo, zakaj je treba otroka dat ob 20h spat, če lahko še malo posediš... nekateri pa dobro ''prebavljajo'' te otroške stvari, pa se še kaj dobimo. jah kaj češ, saj ko bojo oni na istem bojo že videli :)
pri kom je pa to ziher izvedljivo... najbrž čist odvisno od človeka...
ja j.b., a ti tud? no, samo da je vse ok... user posted image
medea, tudi ostale se pregrešimo, brez skrbi... user posted image  samo da si to lahko večkrat privoščiš kot npr jaz... pa si glih tko, da ne bo pomote user posted image
nalia, si preživela zobarja?? ja saj jaz jih tud ne maram, sam kaj čmo k brez njih ne gre...

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
1.8.2011 13:31:48   
nalia
jaz nazaj,zobar mi je spulil zob,dal inekcijo,vendar ker je že bil gnoj pod zobom inekcija ni tko dobro prijela,za piko na i pa mi je še rezal zob da ga je sploh lahko spulil,bolelo me je kljub inekcijo,boli me zdaj,me je kr strah pomislit kaj šele bouser posted image user posted image ..se javim kasneje,sarar pojdi do dr. nevem če je to lih dobro da imaš toliko časa vnetja in še ponavljajo se ti,vidim da kr podaljšuješ,če do danes nebo bolje grem,če do jutri nebo bolje grem...če sem jaz šla k zobarju pa vrjem ni večje boječke od mene pa ni vrag da še ti ne greš k dr..user posted image ..javi kaj si zrihtalauser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?