felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaF Ne uspe mi prilepit slikico! Jo pa imam v albumu tako, da si lahko tam pogledate mojo pikico iz 3D in sobico Suzana, super slikice lepo ste zrihtali sobico. Kje pa imaš kaj trebuščka? Rakica - uživajte na morju Ikea - iz Ljubljane je najbližja v Celovcu, je pa res, da ni avtoceste tja čez Ljubelj Pol se pa sproti ustaviš še mal v Toys'r'us niti ne potrebuješ avstrijske vinjete, ker do Ikee prideš, brez da greš na AC. alsa88 - dobrodošla IZVIRNO SPOROČILO: _perla_ Tudi mi že gledamo razne stvari. Malo primerjam cene iz BC, Pikapolonice, Ikeje, pa tudi na bolho pogledam.. Potem bomo pa videli, kaj se kje najbolj splača kupit splača se pa pokukat še na Amazon, Ebay in razne italijanske spletne trgovine. Pri nas so cene itak čist bolane Jana73 - za tvojega dragega, upam, da je zdaj vse ok Če bi pa šefi nad mano kakšne čudne prijeme se šli, bi pa kar lepo popokala na bolniško! IZVIRNO SPOROČILO: _perla_ Cotke - nimam še izkušenj, ampak če pomislim, mislim, da bi morala imeti dovolj nekje do 10-15 bodijev za prvi mesec, pač gledano potem z vidika pranja.. Da ne bom prala po 3 cotke.. Če se motim, me popravite.. Kje pa bi se dale dobit kakke cotke za "nomalen" denar - da en bi ravno za en bodi dala 10 evrov.. bodije se da ful poceni dobit v C&A po 2,90 EUR, pa v Šparu tudi dobiš po 3 v kompletu za 9,90 EUR, Leclerc ima velikokrat akcije... Ponudba je kar velika, samo cajta premalo, da bi človek vse to obletal 007sissi - vedno obstaja možnost, da se G zmoti, ampak še vedno bi jaz prej njej verjela, kot slutnjam hramba matičnih celic - tako kot v prvo jih bomo dali v javno banko. Nič ne stane, kvečjem lahko naredim nekaj dobrega s tem Danes pa imam morfologijo. Komaj že čakam, pa še mož in sinček gresta zraven. Me zanima, kako bo malček reagiral Muca*maca, midve se pa menda utegneva še srečat pleničke za enkratno uporabo - še to sem hotla rečt, da si ne delajte prevelike zaloge teh pleničk na začetku, ker mogoče vašemu otroku ne bodo ustrezale in boste morale eksperimentirati in kupovati druge znamke. Mi smo sicer imeli srečo in imeli od vsega začetka Mullerjeve, dokler jih niso pred nekaj meseci "kao" izboljšali in je bil po njih cel pikast Ma skoraj vsi, ki so jih prej imeli in hvalili, so imeli potem težave s pikicami...