Suziiika
|
Hey punce, da se javim še tu.. Nisem nič brala za nazaj, pa tudi nič odkar sem v bolnico šla, tak da sem 3 tedne pa še malo v zaostanku. Bom samo en hiter update naredla, pa tolko, da se vam malo javim Takle je, po sprejemu v bolnico zaradi pritiska, sem po enem tednu dobla gel s katerim so mi sprožli porod -- končno, ker sem mela bolnice pa tega da ne vem kaj bojo pa kdaj, že polno glavo Popadki so se začeli kr kmalu po tistem, popoldne pa akcija en štuk nižje v porodno. Moj je ravno se furu iz službe iz Ptuja, pa mu medtem ko js sedim na školjki zaradi klistirja, avto crkne sred križišča 10 min stran od bolnice Sam molla sem tam na školki polna popadkov,da mu rata nekot avto nekam porint, pa do mene prit Je klicu pol mojo mami, pa je ga šla iskat, pa ga spraula do porodnišnice. Hvala bogu Js v porodni, popadki bore malo, so me našopal še z umetnimi, pomagal nič, samo skup me je zvijal cel cajt, pa nikamor ni šlo se mi zdi, skos mi je babica pravla da naj se sprostim, ker sm rit potegnala skup zausak, ko je prišu popadek, samo kjeeee, ne moreš , mi je pol še dragi vmes reko, ne rit skupi vlečit, js pa kr nazaj mu zasikala da ne morem. Heheh to se mu zdej tak hecno zdi, kak sem ga kregala ko mi je hoto sam pomagat No in potem je bejbiki začel padat pulz --- zataknjena je bla v materničnem vratu., meni je kisika zmankalo, - se spomnem še samo da so mi dali kisikovo masko, pa gasa na na carskega. Pol se pa nič več ne spomnem, razen še anestezista, ko me je prašu če hočem gledat pa bi mi dau epiduralno, al kr direkt v žilo, pa sem samo rekla, dajte v žilo, js sem utrujena In potem se je na 21.6.2011 težka 2930, 50 cm, ob 21:11 -- na prvi poletni dan, rodila najina hčerka Brianna . Po 5 dneh v bolnici sma v nedeljo prišle domov (komaj sem čakala), in sedaj uživamo v troje. Bejbika je anglček, nič ni huda, samo spi pa je, dojima tako vmes malo, tolko za občutek, ker punca ko doji po parih potegih zaspi in je nič ne more zbudit, tak da si mora mami mleko pumpat, pa jo po flaški hranimo, ampak je tud tak vredu, mami ma mleka za izvoz Zaenkrat je to to, bom se še oglasla, pa vas prebrala za nazaj, zdej počivam kolkr pač lahko. Vam pa vsem želim, da svoje bejbije dobite ob sebe čimprej oz. ko bo čas za to --- tiste, ki jih že mate, uživajte z njimi, drugače pa pazite nase pa uživajte. Najina Brianna po svoji dozi mleka