|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 5:35:27   
Lycia
Hoj souser posted image Jutranji obred je že na vrsti. Pa pralni stroj že vrti user posted image Se pozna, da so počitnice in se ne preoblačimo 2x na dan v sveže cunje.

MetiLu si še tukaj? KJe je Matejita, nič se ne oglasi že nekaj dni.... da ni ona tudi ena izmed junijskih julijk?

maca, tole s spanjem mi je fuuul poznano, domače in bolj ali manj prisotno tudi v nenosečem času. Rahlo spanje je očitno tudi dednouser posted image

Mlavla vnetje s streptokokom kar za res vzemi. Meni ga niso pozdravli prejšnjič in se je sin ob porodu okužil. V bistvu sva jo še dobro odnesla z gnojnim vnetjem ušes in antibiotiki ter bivakiranjem v pediatrični. K sreči je bil donošen in vse bp. Si ne predstavljam kaj bi bilo v nasprotnem primeru.

Drugače pa smo mi pred enim projektom, ki se mu reče menjava avta. Ker prihaja naše četrto detece je treba prostor tudi zanj. Seveda novi avto ne pride v poštev. Gradnja in selitev lani nas je povsem izsušila. Kredit pa ne pride v poštev. Tako bomo verjetno malo pokombinirali. Prodali Megana karavana, dodali še kakšnega jurčka in kupili rabljenega, najverjetneje Lancia Phedra, sedem sedežna. Ali katera pozna ta avto? Izkušnje bi zelo rada slišala.

Zdaj ob 8h gremo po zvezke v Hofer. So pol cenejši kot v DZS.

Pa lepo jutro želim.



(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 6:56:32   
MetiLu
Jutro!

Ja še sem tukaj in bom še neki časa zgleda user posted image  se mi je včeraj potem še izcedek umiril, tako da ne vem zdej kaj dogaja tam dol user posted image  user posted image  

Sem pa že pri kavici in čakam mulčka da se zbudi. Sem mogla it dones 3x ponoč lulat user posted image  to je kazen za tisto basanje z lubenico zvečer user posted image  Zdejle grem tud jaz en stroj zalaufat, posebej se pa dones ne mislim pretegnit user posted image  
Punce, še en dan je do julija user posted image

Mlavla, nič hudega. Mogoče se tudi jaz danes zapeljem do LJ (leclerc), samo bom tudi zelo na hitro, si ne upam zdej kej dost bluzit naokol...

Matejita pomojem tudi že ziba user posted image

Evo ga, je moj mucek ravnokar priplezal iz postelje user posted image  je že pri risanki. Zdej ko ima prenosni DVD, ga je prec naštudiral in si jih kar sam naštima user posted image  

Se grem mal sestavit, pa oblečt ...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Lycia)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 9:02:54   
MagicSpell77
Dobro jutro,

evo  jaz sem že avto iz servisa pripeljala, zdaj grem pa še jaz na servis (beri pregled) user posted image . Potem pa k dragemu na malico, popoldne malo počivat, zvečer pa na Lent. Najprej na alpinistično predavanje, potem pa na koncert Asian Dub Fundation. da izkoristiva še zadnje proste trenutke v dvoje, ker potem varstva ne bova imela ravno na razpolago.

P.S.: Matejita je še pred 8 urami skakala po FB, je pa na časovnem zamiku in ne more tu sredi noči še po RR skakat user posted image in po moje še ne ziba, če ravno bi že rada.


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 10:14:59   
rakica82
Dan,

evo pa je šel sonček. Pri nas je prov čudno, neki na pol oblačno, ampak pada pa ne. No sej važno, da bo vreme v soboto, ko imamo porokouser posted image .

Za Matejito sem bila pa tudi jaz prepričana, da že carta.
Metilu ti tudi nič.Bomo pa skupaj počakale julij user posted image .

Jaz sem bila danes že na depilaciji, pa lase sem umila. Zdej morem pa še lincer piškote dokončat za poroko, popoldne še kiropraktik pa pakiranje piškotov. Mam zmeri bolj polne dneveuser posted image . No mi vsaj dolgčas ni, čeprav mam še ful dela doma, še kar nekaj za pospravit, pa kar ne pridem do tegauser posted image .

Punce jutri se začenja naš mesecuser posted image , počasi bomo vse cartale user posted image .



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 10:34:21   
julijka11
dan user posted image ,

uf, danes je neki težki dan....moja mala je tako tečna, kot že dolgo ni bila; zgleda se pripravlja k nevihti; meni pa kot običajno se spet ne da kaj dosti.....user posted image

še malo pa bo julijuser posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 12:09:52   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sem mogla it dones 3x ponoč lulat user posted image  to je kazen za tisto basanje z lubenico zvečer user posted image  


Kako znano! user posted image Samo kaj, če lubenica takoooooo paaaaaaašeeeeeeeeee... Aja, MetiLu, nisi neke linke od poroda ponujala? Jaz imam v načrtu si še enkrat ogledati Orgasmic birth, tako za vizualizacijo. user posted image

rakica82 - oj, uživali smo noro. Zgleda, da najino detece tudi ljubi morje, tako se je razveselilo, samo da sem malo noter stopila. Ti si pa tako pridna... Dva peciva! user posted image Ni šans, da me kdorkoli spravi blizu pečice, še posebej te dni... Boste pa potem dobro papcali... Kar sploh ne dvomim! user posted image

Lep zadnji junijski dan. Se beremo!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 14:11:20   
MetiLu
Jaz sem se komaj privlekla iz leklerka ... pa sploh nisem hotla it, sam sem pozabila, da sem mojmu obljubila it po USB ključek... sem čist skurjena dones, je res težek dan user posted image  energija na nuli... Pa malo sem šla pogledat za darilo za Janeza ob prihodu Ize, pa pojma nimam kaj naj mu kupiva user posted image  Trenutno nima nobene posebne manije na nič, tko da res ne vem. Počasi že razmišljam, da mu sploh ne bi nič, ker mu bodo že stari starši nanosili daril... Vseeno kakšna ideja oz. mnenje?

Bubu_bibi, ja sem čist pozabila na link user posted image  evo: http://visfeminea.blogspot.com/search/label/film

Grem ležat še za slabo urco, pol pa po tamalga...

Upam, da bo dones moj kaj skuhal, men se ne lub ama ništa user posted image  



_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 14:48:43   
bucibirba
Uf, končno sem se dol vsedla...danes je blo pa pestro, verjetno me hudo hudo gnezdenje daje user posted image . Sem cel zgornji štuk (spalnice in kopalnica) spucala, ker sva včeraj z mojim en predalnik z Ikee sestavljala in sva pustila vse nepospravljeno. Pa oken sem se lotila in potem je blo treba še spodnji štuk počistit, da ne bi slučajno pozabla user posted image . Je tako teklo z mene, ker tle pr nas je ful soparno (sončke se je sicer skrilo, sam vseeno ni zraka!).

Je pa danes prišel paketek zame, vrtiljak za na posteljco in sem tako vesela...iiiii user posted image

No, ko sem prišla k sebi in po kosilu, sem šla lepo pod tušek in sledila je pedikura in manikura user posted image ...kar naporna tale pedikura, bo treba it še enkrat pod tuš, ker sem pošteno zašvicala pri stiženju nohtov in britju nog user posted image .

Ja, še en dan do julija, kar ne morem verjet, jaz mam do roka še 21 dni...kar ne morem verjet, da je šlo tako hitro...zdaj se moram samo še psihično pripravit user posted image ...saj veste, "popadek je tvoj prijatelj" pa podobno user posted image . No, zdajle ko sedim v miru, mali tako brca, da trebuh prav lušno poplesava naokoli user posted image ...bom kar pogrešala tele brcike in premike, ko bo enkrat rojen, sam bo pa potem drugače lušno, ko se bova cartala user posted image , komaj čakam!

Punce, lep dan, grem še malček počivat.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 15:15:15   
Matejita
Jutro punce user posted image . Danes pricenjava 40i teden in se greva pokazat k dojenckologu, tako da zaenkrat cartamo busi, ne se user posted image , je pa zadeva dokaj logicna, ker je po ocku Mehicanka, Mehicani so pa znani po zamujanju. Se pa poskusam malo omejevat od racunalnika, ker sem na pol slepa, na desnem ucu se mi je vid poslabsal, tako, da niti na 150% ne vidim jasno. No upam, da po porodu dobim vid nazaj, ce ne pa po seksi ocala al pa lece.

Bucibirba, si pa ornk tole zgloncala user posted image .

MetiLu kaj kreativnega ? Barvice, voscenke, vodenke, plastelin, Lego kocke?

MagicSpell77 imas pa kar naporen urnik in predvidevam da dosti energije user posted image . Hvala, da si me postempljala tule user posted image .



_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 15:27:14   
julijka11
bucibirba, če mi odstopiš samo 5% tvojega delodiša sem na konjuuser posted image ...res da imam jaz svojo triletnico dopoldan doma in ponoči v skupni postelji...mogoče bi lahko to bil vzrok mojemu klavrnem energijskem nabojuuser posted image ali na srečo imam še 4t do pdp...tako da poooočasiiii bom jaz tudiuser posted image

metilu jaz se tudi še ubadam z darilom za velike sestre....trenutno so moji aktualne dinozavrove kosti, poleg tega pa še mali poniji, pa kužika na baterije in čisto taprava zlata ribica

rakica pridna user posted image ...še prideš k meni kaj spečt?user posted image

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 16:46:05   
Petrcaa
Živjo souser posted image !

Od kar sem na porodniški vas redno berem, prej sem vas pa zaradi pomanjkanja časa redko spremljala. Zadnje dneve berem, da se nekaterim user posted image že kar kaj dogaja oz. da ste v nizkem štartu.user posted image
Jst se tud že pripravljam na prihod prvega user posted image . PDP imam 6.7.2011. 28.6. sem imela CTG in so mi rekl, da se kakšen popadek že pojavi tko, da sklepam, da bo najin user posted image za kakšen dan pohitel.

Želim vam vse najlepše in čim manj bolečin, ko bo prišel dan D!

lp



(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
   RE: Julijke 2011
30.6.2011 19:52:08   
MetiLu
Čer!

Nismo še nič kuhali, ker moja dva nista bila lačna user posted image  Pol smo šli pa kar na tortice in bo treba zdej nekaj konkretnega za večerjo spacat user posted image  

Že dolgo nisem pojedla tortice, pa se peljem iz slaščičarne (mojedva sta šla s kolesom, zame je pa peš podvig že malo naporen...predaleč) in me je mala tako prišponala med rebra, da sem vse zvezde vidla user posted image  se vidi, da je bolj malo sladke doze dobila čez nosečnost, pol se ji pa čist odtrga user posted image  

Zdej pa najprej pod tuš, lase oprat, pol pa kaj za pod zob pripravit.

Matejita, hvala za ideje, samo vse to že imamo user posted image  Sem dones ogledovala en lesen dvižni most, ki bi se skladal s kompletom lokomotive in tračnic iz lesa, pa nekaj od legota, pa ene avte na daljinca (nima nič takega)... drug plan pa je kolo, ki bi ga tud tast in tašča rada kupila... ma ne vem... kolikor ga poznam, bo še najbolj vesel lizike in sladoleda user posted image user posted image user posted image  

Men se je čep nehal luščit... izcedek pa je spet bel in gost, tako da bomo sigurno julijski user posted image  no, pa saj ima še kakšen teden čas, samo tja do 13.7. bi bilo pa fajn da ven pride user posted image  (rok iz MF, sicer je 18.7.). No, bomo videli, jaz imam že počasi dovolj teh tegob in bi jo že rada cartala user posted image  

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Petrcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 5:59:53   
daška91
Dobro jutrouser posted image !

Evo pa je JULIJ user posted image user posted image !! Še malo, pa bomo vse julijke imele naše štručke doma. user posted image
Mene je včeraj zvečr kr fajno zagrablo, sm mislna da je to to. Ampak popadek je popustil držal me je max.2-3. minute potem je blo ok. Popila sm v pol ure preko 2litra vode...mi je pomagal zelo. No dans sm pa zlo zgodna, ne morem spat me grozno v križu špika, in boli me trebuh. Ne vem al gre za prebavo al so rahli popadki.

Punce držite se še teh par dni , potem bo pestro in lepo z našimi zakladki !!user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 7:30:09   
frufru
zgleda da je bila čudna noč. Mene so začeli spet kolki matrat. Sem se celo noč valila z ene strani na drugo, pa nisem našla položaja in sem temu primerno user posted image  Bom probala dopoldne malo not prinestuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 9:21:28   
julijka11
jutrouser posted image ,

mene je zvečer tudi začelo nekaj špikat in full me je tiščalo...občutek sem imela kot pred M; kot da se mi bo vlilo vsak čas...sem potem raje samo ležala, moj mi je pa očital izležavanjeuser posted image .user posted image ..sem mu rekla, da imam najraje mnenja moških o občutkih in bolečinah oz. tegobah nosečnic...joj, me je pogrel, toti moški...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 9:26:41   
frufru
a je bil včeraj kakšen mlaj al kaj takega???? Julijka mojga je tudi nekaj metalo. V službi je potegnil, je prišel domov šele ob 19ih, pojedel, pol pa vso umazano posodo pustil na mizi se ulegel, ker on je utrujenuser posted image  Jaz sem medtem še malega umila, pa kopalnico, ker je mali naredil Benetke, pol se je šel pa stuširat in vse svinjsko pustiluser posted image . Kot da orgazem doživljam, ko se po tleh s trebuhom plazim pa kad čistim.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 9:55:55   
juhica
Kot da orgazem doživljam, ko se po tleh s trebuhom plazim pa kad čistim.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Originalna prijava, sem se nasmejala, da so mi skor kosmiči iz ust zletel...

No pri nas je čist običajno bilo, ne še bolje spanje kot ponavadi, redko kdaj mi otroka dovolita spati 5 ur v kosu, tudi če sta popolnoma izčrpana je skoz neki....

Meni je pa vse težji biti noseča, vse me muči, dojenček brca kot nor - no dons je malo bolj umirjen - nič čudnega glede na to kaj je včeri počel. Ampak ni še cajt, imam vsaj še tri tedne za zdržat ali pa vsaj dva...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 10:05:32   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: juhica

Kot da orgazem doživljam, ko se po tleh s trebuhom plazim pa kad čistim.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Originalna prijava, sem se nasmejala,



jaz tudi...bom mojemu naslednjič to naprej "vrgla"

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 10:11:56   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: juhica

Kot da orgazem doživljam, ko se po tleh s trebuhom plazim pa kad čistim.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Originalna prijava, sem se nasmejala, da so mi skor kosmiči iz ust zletel...



user posted image user posted image user posted image user posted image  men pa burek user posted image user posted image user posted image  ...

Dobro jutro!

Uh, jaz sem pa kar ok spala dones, eno lulanje ob pol petih zjutraj šele, je bilo pa fajn, ko se je shladilo.

Dones je naš tamal pred vrtcem po dolgem času gledal risanko Fanček-zeleni vitez, ko on dobi sestrico (no, sej morava popoldan do konca pogledat, zjutraj je bilo treba dat na pavzo pa it v vrtec...) in mu je ful dogajal zraven user posted image  pol sem ga pa malo povprašala, kaj si pa on želi za darilo sedaj, ko bo postal veliki bratec, pa mi je že drugič začel razlagat o eni žabi, ki jo imajo v vrtcu user posted image  No, pa sem ga nahecala in mi je potem, ko sva prišla v vrtec pokazal, kakšno žabo ima v mislih... velika plišasta žaba, ki se jo natakne na roko in je kot lutka user posted image  jaz sem pa potem zavila v BC in eno meter veliko kosmato žabo tudi najdla user posted image  sicer ni kot lutka, je pa ful lušna user posted image  jo bom šla kar kupit en dan, pa zavit... je rekel, da mu moram darilo zavit user posted image user posted image user posted image  

Možek se je pa z mamo zmenil, da mu bojo kupili tudi kolo... bo dal on nekaj € zraven in bo volk sit in koza cela user posted image  mislim, da smo dilemo z darilom rešili user posted image

Moja mulčika pa raste ko kopriva, ker so njene brce vsak dan hujše user posted image  noge tako preteguje v moja rebra, kej tazga ej... tamal je bil ogromen, pa me ni nikol tako močno žbokal user posted image  frača mala user posted image

Zdele sem se pa lotila barvanja ene par kosov oblačil. Večkrat na leto tako obnovim kakšne mikice, hlače, tudi jakne ... take bombažne stvari, ki se v stroju ful lepo obarvajo in potem zgledajo ko nove. Tko, da bom spet stroj vintala cel dopoldan... Nekaj je pač treba počet. Se dones počutim 100% boljše kot včeraj user posted image

Zdej grem pa še eno kavico spit, zajtrk je bil danes obilen...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 10:45:25   
rakica82
Dan punce,

evo pa je julij user posted image .

Jaz se pa danes neki slabo počutim, tko mam tak čuden občutek v želodcu kot da mi je malo slabo. Ne vem, kaj bi to blo. Sem si nardial en kamilični čaj paza kosilo bo kar prežganka.
Pa ne vem ,al so to živci, ker sem eno leto starejša user posted image , al kaj drugega.

Moj je itak takoj rekel, da niti pod razno danes ne gremo v porodnišnico, ker smo jutri na poroki user posted image .

Te izjave vaših moških so mi pa res popestrile jutro user posted image . pa kaj jim češ, včasih res znajo pogret, so kar vsi isti.
Frufru mlaj je pa danes, ampak se itak čuti že od včeraj.

Bubu_bibi sej je pri peki tud možek pomagal tako ,da je šlo kar hitro. Pa seveda da ma vajina bebika rada morje, sej bo ja poletna user posted image . Jst po izkušnjah vem, da je to tako.

Julijka11 pečem sicer ful rada ,mi to res ni problem, samo zdej mam pa do poroda dost, sem zadnje teden skoz neki mela in pekla. Tako ,da pol se pa lahko kaj zmenimo user posted image

Metilu super, da ste uredili z darilom. 

En lep dan vsem


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
   Julijke 2011
1.7.2011 10:49:39   
medipu
Da se še jaz mal pofočkam.
Včeraj sem imela pregled in CTG, nič posebnega, vse OK, odprta slaba 2cm, dete gibčno in skoz mi otrjuje trebuh in špika - telo se pač pripravlja. Do roka še en teden, tak da sem skoz v rahlem pričakovanju.
Daje me grozen lenitis, se mi ne da tud do kuhinje po pijačo, pa vseeno moram skoz na WC dirkat.

Od danes ima moja triletnica počitnice, je od sedmih zelo aktivna, še dobro da jo lahko babici prepustim in se zležavam na kavču.

Dobra izjava - user posted image  čiščenje kopalnice user posted image  - sem se prav nasmejala, ampak vidim, da so naši možički kr podobno naravnani - tudi njih malo predporodno obdobje in utrujenost daje. Moj se je šele sedaj oreng začel zavedat, da v naslednjih 10 dneh pa res nekdo pride v našo družino družbo delat.

Skratka komaj čakam da mine še teh nekaj dni oz ur, upam da čim hitreje in čim manj boleče in da se bomo potem lahko zdravi cartali z user posted image .

lep sončen pozdravček vsem so user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 11:37:30   
aqua77
Živjo user posted image !

Tudi mi smo še 2 v 1! user posted image  Se pa strinjam z izjavami glede moških, moj je meni včeraj takoooooo pritisk dvignil... Doma imamo družinsko podjetje in odkar se super počutim še vedno delam vsak dan v pisarni od 8 do 17. In moj se pogovarja nekaj po telefonu in prijavi zame, da počivam in čakam dojenčka???? Počivam!!!! user posted image user posted image user posted image  Polovico firme je na dopustu in jaz držuram v pisarni in usklajujem vse mogoče: pojem, špilam, plešem... vse sama. In pol mi upa prijavit, da počivam???? Sem mu kar povedala da bom pa začela počivat, pa se je takoj popravil, da jaz ne razumem heca. Kakšen hec je to, men ni hecno bit cel dan v pisarni... user posted image user posted image
Sem si mogla mal dušo spraznit me je tako raz...dil... user posted image

Drugače sem pa včeraj popoldne spet na veliko prala, sterilizirala vse, prelikala tono stvari za user posted image , pripravila vse okoli previjalne, v neje vse po velikosti porihtala, oprala še enkrat košek in avto sedež...
tako da zdaj je vse tipi topi... user posted image


_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu medipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 11:44:50   
julijka11
aqua77, vidim da si tudi doma počivalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 12:32:38   
MetiLu
uuuuuuuuuuuu, gnezdimo, gnezdimo user posted image user posted image user posted image  

Jaz dones v glavnem jem user posted image  user posted image  imam zadnje dni povečan apetit na bolj kalorično hrano, sicer ne količinsko, ampak bolj sladko in nasitno ... Zdejle pa prihaja moja ura za počitek user posted image  najboljš da izkoristim, ker popoldan sva s tamalim sama, možek je cel dan v službi...
Zibke tud še nisem oblekla, jo bova mogoče popoldan s tamalim skupaj, če bo hotel. Z nečim se bova mogla zaposlit, da ne bo spet maraton risank. Upam, da bo vreme zdržalo, da bova šla ven pred blok, kjer še najbolj uživa.

Aqua, si pa res dobra da zdržiš tak tempo zdaj proti koncu user posted image  

Rakica, ti imaš tud pestre dni, pa si res pridna s pečenjem user posted image  meni se tudi kuhat ne da zadnje dni, pa sem sicer zelo zelo rada za šporgetom user posted image  


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
   RE: Julijke 2011
1.7.2011 12:40:56   
julijka11
jaz postelje za Gašperja še tudi nimam porihtane; prišla je sicer prejšnji teden, samo je še zmeraj zapakirana....ne vem kaj moj čaka....da jo bom sama sestavljalauser posted image .....ko se bom začela s kolegom dogovarjati za pomoč, bo pa užaljenuser posted image ; te ga pa razumiuser posted image

jaz se pa zdaj pripravljam na urico s štedilnikom, pa se mi tako ni..pizze smo pa že včeraj...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?