MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: juhica Kot da orgazem doživljam, ko se po tleh s trebuhom plazim pa kad čistim. Originalna prijava, sem se nasmejala, da so mi skor kosmiči iz ust zletel... men pa burek ... Dobro jutro! Uh, jaz sem pa kar ok spala dones, eno lulanje ob pol petih zjutraj šele, je bilo pa fajn, ko se je shladilo. Dones je naš tamal pred vrtcem po dolgem času gledal risanko Fanček-zeleni vitez, ko on dobi sestrico (no, sej morava popoldan do konca pogledat, zjutraj je bilo treba dat na pavzo pa it v vrtec...) in mu je ful dogajal zraven pol sem ga pa malo povprašala, kaj si pa on želi za darilo sedaj, ko bo postal veliki bratec, pa mi je že drugič začel razlagat o eni žabi, ki jo imajo v vrtcu No, pa sem ga nahecala in mi je potem, ko sva prišla v vrtec pokazal, kakšno žabo ima v mislih... velika plišasta žaba, ki se jo natakne na roko in je kot lutka jaz sem pa potem zavila v BC in eno meter veliko kosmato žabo tudi najdla sicer ni kot lutka, je pa ful lušna jo bom šla kar kupit en dan, pa zavit... je rekel, da mu moram darilo zavit Možek se je pa z mamo zmenil, da mu bojo kupili tudi kolo... bo dal on nekaj € zraven in bo volk sit in koza cela mislim, da smo dilemo z darilom rešili Moja mulčika pa raste ko kopriva, ker so njene brce vsak dan hujše noge tako preteguje v moja rebra, kej tazga ej... tamal je bil ogromen, pa me ni nikol tako močno žbokal frača mala Zdele sem se pa lotila barvanja ene par kosov oblačil. Večkrat na leto tako obnovim kakšne mikice, hlače, tudi jakne ... take bombažne stvari, ki se v stroju ful lepo obarvajo in potem zgledajo ko nove. Tko, da bom spet stroj vintala cel dopoldan... Nekaj je pač treba počet. Se dones počutim 100% boljše kot včeraj Zdej grem pa še eno kavico spit, zajtrk je bil danes obilen...