bucibirba
|
Pozdravček so ! Uf, kako je danes vroče, tukaj pri nas je krepko čez 30 stopinj . Sem imela plane, da grem malček po trgovinah, še zadnje stvari nabavit, pa bom šla raje kasneje, ker zdaj je res prevroče. Sem se odločla, da je fanj, da prej nabavim vse za fešto ob rojstvu (plastične krožnike, kozarce, vilce, nože ipd.), da ne bo moj zadnji moment skakal okoli. To bom danes obavila. Pijačo in jedačo pa bo že on zrihtal, to mu prepustim . Sem pa zjutraj obiskala eno trgovino, kjer imajo vse za žure (vseh vrst), pa sem kar nabavla balone, pa pentlje in štorkljico za na vrata ...joj, bo lušno izpadlo ...pocukrano . Zadnje čase pa opažam, da puščam, sam ne tam dol... mi leva dojka pušča, a se to še kateri dogaja? Saj ne dosti, glih en flekec rata na pižami...upam, da s tem ni nič narobe. Zdaj me pa čaka pranje, moram prevleko za košek še enkrat oprat, pa najino prevelko za postljo...pa še kaj bi se našlo...ga kar ne zmanjka, še posebaj, če hočeš vse prej nardit, ker potem ne bo cajta . Jaz bi kar pucala in pucala...se še čudim, da mam energijo Nič, lepo se mejte in veselo odštevanje!
|