total
|
Jutro punce,da se še tukaj mal oglasim.....mi se imamo super,TEO je pravi zakladek,samo papamo in spimo . Tut jaz se počutim neverjetno dobro,kot da ne bi rodila in upam,da gre tako naprej. Danes je moj uradni PDP in ne veste kako sem vesela,da sem se že tega rešla in da se doma že crkljamo . Pred 10 dnevi sem šla na pregled in ctg v porodnišnico,odprta sem bila že 3 cm ampak se ni kaj nč velik dogajalo,Tu pa tam kakšno špikanje in to je to. Z možekom sva se odpeljala in se hecala,danes bom pa rodila ker se ne mislim zopet vozit domov..pa spet pol v porodnišnico .., l Naredili CTG,ki je bi super nato sem stopla do zdravnika in povedala kakšno je stanje,me je zopet pregledu in tut on potrdil da sem odprta,nato me je vprašal: a bi Vi danes rodila??? jaz pa JA,kot iz topa...pol pa pejmo je reku,OMG...PA SE JE ZAČELO. Dragi je bil ves iz sebe ,sva šla z sestro proti porodni tam so me lepo sprejeli in vse povedali,dobila sem klistir se lepo sčistila,čeprav sem bila tešča..in šla ob 12 proti porodni sobi. Priklopili so me na ctg,predrli mehur in se je počasi začelo Morem povedat,da je vse tako lepo potekalo manjše bolečine so se stopnjelvale,lepo sem predihovala svoje popadke in čakala na tisti vrhunec,ko bo šlo za res. Dragi me je še obiskal v porodni sva se pocrtala ,čeprav me je že bolelo ko hudič ampak res je bilo vzdržno. Čez 2 ure so mi mal pospešili še z umetnimi,babica me je odprla med popadkom kar za 4 cm in to je bilo to...v pol ure hudih popadkov sem rodila zdravega fantka in se rešila najhujšega. Vse sem spremljala in bila zelo pohvaljena ker sem tako hito ga ven spravila . Prerezana sem tut bila malo kr na istem mestu ko prvič,ker sem ful prozka spodaj in škoda bi bilo da bi se strgala. Tako,da mi je porod ostal v lepem spminu,vse se spomnim,vse sem mela pod kontrolo je pa res da na koncu boli ko ,se pa splača. Manj lušno je na odelku,ampak tut tiste 3 dni sm preživela. Sedaj doma pa zares uživamo in se cartamo .